Remco (Junior Transportplanner)

Vanuit zijn opleiding ging Remco in de Retail aan de slag. Al snel kwam hij er achter dat in een andere branche meer mogelijkheden zijn, dus maakte hij de overstap. Zo heeft hij gewerkt als Allround Verkoop Medewerker, Assistent Manager en deed hij daarna de stap naar Logistiek Medewerker en Productie Medewerker. In zijn rol van Productie Medewerker was hij verantwoordelijk voor het oplossen van storingen en controleren van montages en schades. Bij zijn huidige werkgever werkt hij als Planner/Werkvoorbereider. Hier maakt hij dagelijks de planning voor de monteurs en onderhoudt hij contact met uitvoerders en aannemers. Verder registreert hij administratieve taken in het interne systeem en behandeld hij offertes. Remco is toe aan vastigheid. Hij is ontzettend ambitieus en is latent op zoek naar een mooie uitdaging binnen de Logistiek.

Wij hebben Remco gevraagd een Harver test te maken en daaruit is gebleken dat hij hbo werk- en denkniveau heeft. Hij is eerlijk in zijn communicatie. Ook durft hij kritisch te zijn. Hij kan goed zelfstandig werken en durft ook goed beslissingen te nemen. Hij is realistisch in zijn werk. 
        
Remco is een gedreven jongeman die graag de Logistiek in wil. Hij is collegiaal en kan goed samenwerken met collega’s. Hij is erg eerlijk en loyaal en staat klaar voor anderen. Daarbij gaat hij service gericht te werk en houdt hij zijn doelen voor ogen. Je brengt Remco niet snel van de wijs omdat hij erg stressbestendig is en goed in hectische situaties kan functioneren. 

Remco heeft een opzegtermijn van één maand, is voor 40 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Maken van planningen voor monteurs omtrent werkzaamheden aan de riolering voor zowel infrastructuur als bebouwing;
  • Onderhouden van contact met uitvoerders/aannemers over bovenstaande werkzaamheden;
  • Aanvragen en behandelen van offertes en registreren in het interne systeem.

Functie

Junior Transportplanner

Leeftijd

27

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift, Engels goed in woord en geschrift en Duits voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Eigen systeem & MS Office.