Jay (Logistiek Coördinator)

Jay is al ruim 20 jaar werkzaam binnen de Logistiek en is als Logistiek Medewerker doorgegroeid naar Medewerker Import/Export. Deze rol bekleed hij inmiddels al 17 jaar met veel plezier en heeft hem veel kennis gegeven betreft import en magazijnbeheer. Naast de werkzaamheden als het controleren van de importdocumenten en het maken van de containerplanning is Jay verantwoordelijk voor het controleren en accorderen van de importfacturen. Inmiddels zijn er een aantal taken uitbesteed, maar eerder was Jay ook verantwoordelijk voor het maken van prijsafspraken, het consolideren van orders, het plannen van het transport. Hij zorgt er dus voor dat het hele proces omtrent import en export proces in goede banen wordt geleid. Kortom een groot takenpakket met erg veel verantwoordelijkheid. Jay wilt zijn horizon verbreden en is daarom op zoek naar een nieuwe uitdaging als Logistiek Coördinator of een plannersfunctie binnen de Supply Chain. 
  
Jay is een nuchtere vriendelijke man die van aanpakken houdt. Hij communiceert direct en open en ziet dit ook graag terug binnen een organisatie. In stressvolle situaties weet Jay voor zichzelf de rust te bewaren, hij stelt prioriteiten en rond zijn werkzaamheden secuur af. Van nature vindt Jay het interessant om mee te denken op het gebied van procesverbetering. Jay weet wat hij wil, durft daardoor zelf beslissingen te nemen en hij leert snel. In zijn vrije tijd is Jay graag in beweging. Zo speelt hij graag een potje pedellen of doet hij mee aan een bootcamp. Daarnaast in Jay handig en klust graag in zijn eigen huis. Naar mijn mening is Jay een echte aanwinst voor iedere organisatie. 

Jay heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 3.400,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Maken van de containerplanning;
  • Controleren van alle import documenten;
  • In kaart brengen van alle urgente zendingen en data aanpassen indien nodig;
  • Compileren van containerlijsten;
  • Contact met warehouse met betrekking tot het laden en lossen van containers. Voorziet het warehouse van alle benodigde informatie;
  • Goederen binnen boeken;
  • Voorraadcontrole en correcties uitvoeren;
  • Ontvangen van de douane bij controle en hen begeleiden;
  • Pakbonnen maken voor de klanten;
  • Inplannen van transport.

Functie

Logistiek Coördinator

Leeftijd

42

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels, Spaans en Papiamento uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Dynamics NAV, Navision, WMS, ERP en Microsoft Office