Cees (Service Planner)

Cees heeft inmiddels ruim 15 jaar ervaring op het gebied van planning. Bij zijn huidige werkgever, een IT consultancy, is Cees werkzaam als Planner waar hij zich bezighoudt met het maken van de serviceplanning. Zo houdt hij zich bezig met het maken van de planning voor 10 technici en een chauffeur voor de leveringen. Daarnaast draagt hij zorg voor het voorraadbeheer en zorgt hij ervoor dat er voldoende gereedschap is voor de technici. Cees is een natuurlijke leider door zijn prettige manier van communiceren. De hectiek en het puzzelen bevalt hem goed, maar het mag van hem wat complexer. Cees is latent op zoek voor een nieuwe uitdaging waarin hij gebruik kan maken van zijn planmatige vaardigheden.

De servicegerichte houding van Cees heeft hij overgehouden aan zijn ervaring in de Retail. Daardoor weet hij altijd op vriendelijke wijze te communiceren met klanten. Bovendien beschikt Cees over het talent rustig te blijven in hectische situaties. Wanneer anderen in paniek zouden raken bij een tegenslag in de planning, bewaart hij de rust en creëert hij overzicht door zaken met behulp van een lijstje te prioriteren. Ook zijn positieve kijk helpt Cees erbij niet bij de pakken neer te zitten, maar juist de mouwen op te stropen en toe te werken naar een passende oplossing. In zijn vrije tijd speelt Cees graag een goede plaat af en draait hij zo af en toe op feestjes in het weekend. Muziek is dus echt zijn passie.

Cees heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Aansturen van 10 technici;
  • Maken van de aflever planning voor chauffeur en monteur daarbij rekening houdend met de volgorde van levering en benodigheden;
  • Maken van de serviceplanning;
  • Adhoc opdrachten inplannen en technici aansturen;
  • Veel contact met IT bedrijf van de klant en intern voor het inplannen van de levering;
  • Voorraadbeheer van toners, onderdelen, etc.;
  • Inplannen van de bouw van de machines.

Functie

Service Planner

Leeftijd

52

Woonplaats

Den Bosch

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Synergie, SAP, Microsoft Office