Victor (Transportplanner)

Viktor is een logistiek professional in hart en nieren, met ruime ervaring binnen de transportsector. Al van jongs af aan werd hij meegenomen in de hectiek en dynamiek van deze sector, aangezien zijn vader vrachtwagenchauffeur was. Het was dan ook geen verrassende keuze toen Viktorzelf ook achter het stuur van een vrachtwagen belandde. Hij heeft verschillende soorten vracht gereden, van stukgoed tot exceptioneel transport. Ondanks zijn ervaring als chauffeur merkte Viktor dat hij de uitdaging miste in het chauffeursvak. Op dit moment is hij werkzaam bij zijn huidige werkgever waar Viktor dagelijks verantwoordelijk is voor de containerplanning, het verwerken en monitoren van ritten, het voormelden en vrijstellen van containers, het afstemmen met rederijen en het controleren van de juiste transport- en douanedocumentatie. Viktor merkt echter dat hij verlangt naar een complexere planning, zoals die van exceptioneel vervoer. Daarom is hij samen met Extra Talent op zoek naar nieuwe mogelijkheden.

Viktor brengt niet alleen zijn ervaring als chauffeur en transportplanner met zich mee, maar ook zijn diepgewortelde passie voor de logistieke wereld. Dit omdat hij zelfstandig achter het stuur heeft gezeten, weet hij goed wat er speelt bij de chauffeurs en krijgt hij deze ook vaak met ze mee. Verder is hij erg analytisch en weet nieuwe systemen snel eigen te maken. 

Viktor heeft een opzegtermijn van een maand en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. 

Functie

Transportplanner

Leeftijd

37

Woonplaats

Oosterhout

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

.

Computervaardigheden

.