Max (Transportplanner)

Max wist al op jonge leeftijd dat hij de logistiek in wilde. Zo startte hij zijn logistieke loopbaan als Chauffeur. Hij reed zowel nationaal als internationaal voor verschillende transportbedrijven. In 2002 besloot hij de stap te zetten richting Transportplanner, waar hij verantwoordelijk was het plannen van efficiënte routes en plande hierbij zo’n 40-50 wagens in. Ook stuurde hij chauffeurs aan en was hij verantwoordelijk voor het opstellen van transportdocumenten. Wegens reorganisatie besloot hij een nieuwe functie te zoeken en ging aan de slag als Freight Manager. In deze functie was hij eerste aanspreekpunt voor verschillende klanten en hield hij contact per telefoon, mail en app. Tijdens het maken van de luchtvracht planning, schakelde hij ad hoc en speelde in op de planning aan de wens van de klant. Ook het opstellen van verschillende documenten behoorde hierbij. Ook de rol van Teamleider heeft Max vervuld. Hij stuurde 60 medewerkers aan en deed in het magazijn een aantal verbeterprojecten van onder anderen het verbeteren van de indeling van het magazijn en de schappen. Wegens ziekte moest hij helaas stoppen met zijn baan. Nu is hij alweer 16 jaar zelfstandig werkzaam vrachtwagenchauffeur en is op zoek naar wat meer vastigheid in de rol van Transportplanner of als Teamleider.

Max is een zelfverzekerde man. Hij bijt zich vast in zijn werk en zorgt hierbij dat hij het nodige overzicht behoudt en snel schakelt. Zijn kracht ligt in het overtuigen van mensen. Hij werkt graag in teamverband, maar zelfstandig kan hij ook goed vooruit. Hij is open en eerlijk en zal altijd zijn eerlijke mening geven over situaties. Het verbeteren van processen is iets wat hij interessant vindt. Hij ziet problemen tijdig ontstaan en vind het leuk om uit te pluizen en gaat hierbij oplossingsgericht te werk. 

Max is per direct voor 40 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto op basis van fulltime.

Werkzaamheden

Voor diverse werkgevers goederen vervoeren.

Functie

Transportplanner

Leeftijd

55

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels en Duits goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Cedig, CRM Systemen, MS Office.