Marco (Fleet manager)

Marco heeft inmiddels 1,5 jaar ervaring als Transportplanner en de dynamische wereld bevalt hem goed. Als Transportplanner stuurt hij dagelijks 20 chauffeurs aan en maakt hij de planning waarbij hij de containers toebedeelt aan de chauffeurs. Daarvoor moet hij zorgen dat alle documenten gereed zijn en indien nodig de klant contacteren om deze alsnog gereed te maken. Daarnaast controleert hij de uren en overnachtingen van de chauffeurs en schakelt hij veel met HR, het warehouse en de Wagenparkbeheerder.
Tijdens de zomervakantie springt hij bij op de Customer Service wat maakt dat hij ook deze kant van de Logistiek kent en begrijpt. Marco is klaar voor een volgende stap, wat helaas op dit moment niet mogelijk is bij zijn huidige werkgever. Marco staat open voor functies als Transportplanner en Expediteur.

Marco is een rustige vriendelijke en behulpzame jongeman die niet gek te krijgen is als de werkdruk oploopt. Hij is niet op zijn mondje gevallen en kan goed overweg met de chauffeurs en krijgt het voor elkaar om hen net die extra rit te maken. Gedurende zijn tijd in de Sales heeft hij ook zijn commerciële talent ontdekt. Door zijn enthousiasme weet hij producten en diensten aan klanten verkopen. Marco is flexibel en vind het niet erg om overuren te maken. Ook is hij een echte doorzetten wat blijkt dat hij de opleiding binnen defensie succesvol heeft afgerond.

Marco heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Maken van de containerplanning voor circa 20 chauffeurs;
  • Monitoren van de chauffeurs gedurende dag;
  • Controleren of alle documenten gereed zijn bij de Terminals om de containers op te halen voor transport;
  • Aansturen van de chauffeurs;
  • Gedurende dag koppelwerken toebedelen aan chauffeurs rekening houdend met rust- en rijtijden;
  • Schakelen met klanten, wagenparkbeheer en HR;
  • Controleren van de uren van de chauffeurs en of zij recht hebben op de overnachtingvergoeding.

Functie

Fleet manager

Leeftijd

26

Woonplaats

Oss

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels.

Computervaardigheden

Intern plansysteem en Microsoft Office