Kyra (Administratief Medewerker)

Kyra is een energieke dame met flink wat ervaring. Zo is ze in haar carrière bedrijfsleidster geweest binnen de horeca. Hier moest ze natuurlijk enorm veel en snel schakelen om ervoor te zorgen dat alles soepel verliep. Hierna is Kyra 23 jaar lang bij dezelfde werkgever beland waar ze assistent filiaalmanager is geworden binnen de Retail. Hier was Kyra veel bezig met personeelsplanning, time management, product indelingen maken, ad hoc problemen oplossen en administratieve taken. Daarna is Kyra via een uitzendbureau twee keer aan de slag gegaan binnen de customer service, ze wilde graag bezig zijn met het oplossen van problemen. Hier heeft ze veel ervaring opgedaan in de wereld van zorgverzekeringen en banken. Kyra hield zich voornamelijk bezig met 1e lijns customer service. Nu is Kyra op zoek naar een nieuwe uitdaging met meer uitzicht op groei en ontwikkeling. Ze zou graag een functie bekleden als Administratief medewerker of (junior) Planner maar ze staat zeker ook open voor andere uitdagingen.

Kyra is een representatieve en communicatieve en energieke dame. Ze voelt zich erg thuis is een wisselende omgeving waar ze de ruimte krijgt om zich te ontwikkelen. Kyra is een analytische en probleemoplossende dame die maar al te graag mensen wil helpen. Adviseren kan ze dan ook als geen ander door haar ervaring in de klantenservice en als bedrijfsleider. Ze geeft aan graag een baan te willen waar beweging in zit en waar ze kan doorgroeien.

Kyra heeft een opzegtermijn van 1 maand en is beschikbaar voor 32 tot 36 uur per week. Ze heeft een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Oplossen van problemen met betrekking tot bankzaken;
  • Openen en sluiten van rekeningen;
  • Adviseren van klanten;
  • Telefonisch en per mail klantcontact;
  • 1e lijns klantenservice.

Functie

Administratief Medewerker

Leeftijd

51

Woonplaats

Tilburg

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift, Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

CRM-systemen, Eigen systemen verzekeringen en banken, Microsoft Office