Sepa (MBO Starter Logistiek)

Sepa is een jonge kerel die maar al te graag aan de slag wil gaan als professional. Eerst heeft hij zijn mbo 4 diploma behaald in de richting facilitair management en is hij aan de slag gegaan als supervisor bij een groot meeting center. Tijdens deze periode was Sepa verantwoordelijk voor het aansturen van 10 medewerkers, personeelsplanning maken, planning voor de zalenindeling maken, offertes opstellen, telefonisch en mailcontact met leveranciers en klanten, het verzorgen van de catering voor maximaal 250 man en verschillende administratieve taken. Hij kreeg van een oud schoolgenootje te horen dat zij Transportplanner was en meteen was zijn aandacht getrokken toen ze begon te vertellen over het werk. Op het moment is Sepa op zoek naar een baan als Transportplanner (junior), Administratief medewerker of Customer Service medewerker.

Sepa is een aardige en flexibele jonge man die vol passie te werk gaat. Hij gaat makkelijk het gesprek aan met mensen en wil altijd graag leren. Zijn eigen ontwikkeling is dan ook een enorm belangrijk punt dat hij altijd met zich mee zal nemen. Sepa gaat graag een potje voetballen in het weekend. Ook is hij enorm fan van reizen en zou hij het liefst op de mooiste plekken in de wereld een paar baantjes trekken. Sepa wil graag leren en aan de slag gaan binnen een rol waar hij de mogelijkheid krijgt om door te groeien.

Sepa heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand op fulltime basis. 

Werkzaamheden

  • Adviseren van klanten;
  • Opmaken en indelen van de winkel;
  • Aansturen stagiaires;
  • Verschillende administratieve taken.

Functie

MBO Starter Logistiek

Leeftijd

23

Woonplaats

Den Bosch

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels, en Afghaans uitstekend in woord en geschrift. Hindi goed in woord en geschrift. Duits redelijk in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Plansystemen (personeel & zaalindeling), Microsoft Office.