Danielle (Logistiek Administratief Medewerker)

Daniella is al ruim 28 jaar werkzaam voor haar werkgever en sinds 24 jaar is zij werkzaam als Logistiek Administratief Medewerker. In haar functie is zij verantwoordelijk voor het administratief verwerken van binnenkomende bestellingen/ orders, contact onderhouden met klanten en het monitoren van de bestellingen en indien nodig deze te wijzigen in samenspraak met de klant. Daniella voorkomt liever problemen en haalt daarom ook de energie uit haar werk om alles op de achtergrond zo goed mogelijk te regelen zodat op de voorgrond alles gestroomlijnd kan verlopen. Na al deze tijd is het tijd voor Daniella om op zoek te gaan naar een nieuwe werkgever en een nieuwe uitdaging waar zij nieuwe werkzaamheden kan leren en zichzelf meer kan ontwikkelen. 
        
Zoals te zien is in haar werkervaring is Daniella een loyale werknemer die klantgericht en oplossingsgericht te werk gaat. Voor elke situatie is er een geschikte oplossing en daar is zij altijd naar opzoek om zo te zorgen dat iedereen tevreden is met het eindresultaat. 

Daniella is 32 uur per week beschikbaar vanaf augustus met een salarisindidcatie van € 3.000,- bruto per maand op basis van 32 uur. 

Functie

Logistiek Administratief Medewerker

Leeftijd

0

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

-

Computervaardigheden

-