Max (HBO Starter Logistiek)

Max is een sociale jongen die dit jaar gaat afstuderen aan zijn hbo-opleiding “International Business & Management”, waar hij ook twee keer stage heeft gelopen binnen de Logistiek. Tijdens zijn stage heeft hij een onderzoek gedaan naar het verkoopproces waar destijds duizenden euro’s verloren gingen. Hier heeft hij het proces geanalyseerd en in kaart gebracht, waarna hij ook tot conclusie is gekomen dat er laks werd omgegaan met de tarieven in India. Hier moesten zij de tarieven per klant goedkeuren. Dit gebeurde wel, alleen werden er veel te lage tarieven uitgegeven. Daarnaast werd er in de vestiging in Nederland ook geen goede nacontrole gedaan. Max heeft een verbeterplan opgemaakt wat bestond uit automatisering en verbetering van het werkproces. Het nieuwe werkproces heeft Max zelf toezicht op gehouden. Nu Max bijna klaar is met zijn opleiding is hij op zoek naar een organisatie binnen de Logistiek en Supplychain waar hij zijn eerste stappen als professional kan realiseren. 

Max is een sociale jongen die graag de uitdaging aangaat, geen enkele uitdaging is voor hem te klein. Hij houdt van diversiteit en werkt hierin secuur en georganiseerd. Mark heeft een hele goeie voorkomen en kan zichzelf netjes verwoorden. 

Max is per direct fulltime beschikbaar met een salarisindicatie van € 2.800,- bruto op basis van fulltime.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het onderzoek naar inkopen en tarieven; 
  • Analyseren van prijzen per klant, deze varieerde per product en klant;
  • Het proces van aankopen analyseren, hier gingen duizenden euro's verloren; 
  • Gevonden dat de werknemers in Inda zomaar tarieven goedkeurde, waardoor er werd verkocht met een te laag tarief;
  • Proces in kaart gebracht, en de nodige aanpassingen gemaakt;
  • Verbeterplan inclusief automatisering voorgelegd bij de directie;
  • Werkwijze aangepast op de werkvloer voor nacontroles en de werknemers op de afdeling aangestuurd op de nieuwe werkwijze.

Functie

HBO Starter Logistiek

Leeftijd

23

Woonplaats

Ammerstol

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

x

Computervaardigheden

x