Lorenzo van Lamoen

workConsultant Logistiek
location_cityRotterdam

phone06 - 57 38 56 63
 linkedin.com/in/lorenzo-van-lamoen-5bab17223/

Lorenzo van Lamoen

''Doe iets wat je ook zou doen als geld geen rol zou spelen.'' 

 

Als Logistiek Recruiter is het mijn taak om logistieke medewerkers te verbinden met de uitdaging waar zij naar verlangen. Het leukste aan deze baan vind ik de gesprekken met en het ontmoeten van zoveel verschillende klanten en kandidaten om ze vervolgens beter te leren kennen.   

 

Op zoek naar een nieuwe collega? 
Tijd, lasten en kosten op het gebied van het werven en begeleiden van nieuwe medewerkers ontneem ik u. In onze samenwerking breng ik eerlijkheid. Ik doe altijd mijn best om zo goed mogelijk aan te sluiten op uw behoefte, maar als ik het niet heb dan geeft ik dit eerlijk aan en als ik het wel heb, dan doe ik zeker mijn best om dit te realiseren voor u. Bent u op zoek naar nieuwe collega's en denkt u dat ik daarbij kan helpen? Dan kunt u altijd contact met mij opnemen via de mail, telefonisch of WhatsApp. Mijn contactgegevens zijn op deze pagina te vinden. 

Op zoek naar een nieuwe baan? 
Jij bent op zoek naar de ultieme uitdaging en ik help daarmee. Mijn doel is om jou te matchen met een organisatie die je het geluk geeft waar je naar op zoek bent. De persoonlijke band die wij opbouwen is daarom erg van belang voor mij. Ik wil jou goed leren kennen en al jouw wensen kennen, zodat ik een plek kan vinden die bij jou past. Ben jij ergens naar op zoek of wil je enkel naar de mogelijkheden kijken? Dat kan altijd! Je kunt mij altijd bellen, mailen of whatsappen. Dan kunnen we alles bespreken met een bakje koffie erbij.  


Vacatures

€2.500 tot €4.000
Ontdek een dynamische rol als Customer Service Import/Export bij een vooraanstaande wereldwijde rederij in Drechtsteden, waar je het centrale aanspreekpunt bent voor import en export naar de Caribische gebieden. Deze functie biedt veelzijdigheid, met focus op administratieve afhandeling van verschepingsopdrachten en nauwe samenwerking met diverse stakeholders.
access_timeFulltime location_onDrechtsteden euro_symbol€2.500 tot €4.000
€2.400 tot €3.000
Ben jij klaar om de spil te worden in het exportproces en te schitteren in een internationale omgeving? Als Expediteur Export in omgeving Ridderkerk werk je nauw samen met een enthousiast team om onze klanten wereldwijd te bedienen. Lees verder en ontdek waarom deze kans perfect is voor jou!
access_timeFulltime location_onDordrecht euro_symbol€2.400 tot €3.000
€3.000 tot €4.000
Heb jij interesse in een uitdagende rol als Expediteur Import binnen een snelgroeiende logistieke organisatie? Je beheert het volledige importproces van zeevrachtzendingen en speelt een essentiële rol in ons bedrijfssucces. Klinkt dit als jouw volgende stap? Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onRidderkerk euro_symbol€3.000 tot €4.000
€2.500 tot €3.100
Stap in de wereld van de binnenvaart en omarm een rol waarin administratie en het onderhouden van contacten samenkomen. Wij zoeken een enthousiaste Logistiek Administratief Medewerker die samen met ons team verantwoordelijk is voor de gehele binnenvaart.
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.100
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Max is een sociale jongen die dit jaar gaat afstuderen aan zijn hbo-opleiding “International Business & Management”, waar hij ook twee keer stage heeft gelopen binnen de Logistiek. Tijdens zijn stage heeft hij een onderzoek gedaan naar het verkoopproces waar destijds duizenden euro’s verloren gingen. Hier heeft hij het proces geanalyseerd en in kaart gebracht, waarna hij ook tot conclusie is gekomen dat er laks werd omgegaan met de tarieven in India. Hier moesten zij de tarieven per klant goedkeuren. Dit gebeurde wel, alleen werden er veel te lage tarieven uitgegeven. Daarnaast werd er in de vestiging in Nederland ook geen goede nacontrole gedaan. Max heeft een verbeterplan opgemaakt wat bestond uit automatisering en verbetering van het werkproces. Het nieuwe werkproces heeft Max zelf toezicht op gehouden. Nu Max bijna klaar is met zijn opleiding is hij op zoek naar een organisatie binnen de Logistiek en Supplychain waar hij zijn eerste stappen als professional kan realiseren. 

Max is een sociale jongen die graag de uitdaging aangaat, geen enkele uitdaging is voor hem te klein. Hij houdt van diversiteit en werkt hierin secuur en georganiseerd. Mark heeft een hele goeie voorkomen en kan zichzelf netjes verwoorden. 

Max is per direct fulltime beschikbaar met een salarisindicatie van € 2.800,- bruto op basis van fulltime.
location_onAmmerstol createHBO person23 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Ilona heeft 4 jaar ervaring binnen de Logistiek als Administratief Medewerker. Zo is Ilona verantwoordelijk geweest voor het plannen van tanktransporten, administratie van wegtransport en facturatie. Ilona maakte daarnaast ook transportopdrachten, facturen, CMR en laad/loslijsten op. Daarbij was zij ook contactpersoon voor vervoerders en klanten met betrekking tot lopende zendingen, uitwegen, heating en cleaning van tankcontainers en het facturaties. Bij haar huidige werkgever is zij vooral verantwoordelijk voor het nakijken en afsluiten van boten en dus de facturatie regelen. Daarnaast plant zij meetings in en is zij verantwoordelijk voor het notuleren. Tot slot werkt zij nieuw personeel in en verdeeld zij het werk intern. Helaas merkt Ilona dat zij meer wilt gaan doen en voelt zij ook geen waardering voor haar werkzaamheden. Om deze reden is Ilona samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging als Administratief Medeweker of Customer Service Medewerker.

Ilona is een gedreven persoon die graag dingen leert. Dit is te halen uit het feit dat zij vaak taken buiten haar eigen takenpakket oppakt. Daarnaast heeft zij een kalme maar spontane persoonlijkheid en staat zij ook sterk in haar schoenen. 

Ilona heeft een opzegtermijn van een maand en is daarna 32 uur beschikbaar met een salarisindicatie van € 2.650 gebaseerd op 32 uur. 
location_onRotterdam createMBO euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven