Lorenzo van Lamoen

workConsultant Logistiek
location_cityRotterdam

phone06-57385663
 linkedin.com/in/lorenzo-van-lamoen-5bab17223/

Lorenzo van Lamoen

Vacatures

Jij bent klaar voor de volgende stap in je carrière als Logistiek Planner. Met jouw ervaring en kennis op zak ga je dit team versterken. Ben jij stressbestendig en enthousiast? Dan is deze organisatie op zoek naar jou!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.350 tot €2.900
Jij bent een ervaren Douane Declarant die niet bang is voor complexe vraagstukken. Verder ben je op zoek naar een stevig salaris en een organisatie die met jouw behoeften meegroeit. Klinkt dit als de perfecte positie voor jou? Solliciteer dan direct, want deze vacature maakt al jouw dromen werkelijkheid.

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.000 tot €4.000
Pfoe, als Customer Service Medewerker is het onmogelijk om afwisselend werk te hebben. Dat kun je misschien wel denken, maar bij deze logistiek dienstverlener zul je een grote hoeveelheid diversiteit ervaren waardoor geen enkele dag hetzelfde is! Verder biedt de werkgever een goed salaris net als fijne secundaire arbeidsvoorwaarden. Enthousiast geworden? Bekijk dan snel de rest van deze vacature.

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.200 tot €3.200
Ondertussen ben je het spoor wel bijster door die gigantische zee van saaie vacatures. Maak je geen zorgen meer, want dit is de perfecte baan in de Logistiek voor jou! Je kunt namelijk als Rail Operator aan de slag bij een spoorwegonderneming die nooit slaapt. Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende functie? Lees dan gauw verder.

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer vacatures weergeven