Lorenzo van Lamoen

workConsultant Logistiek
location_cityRotterdam

phone06 - 57 38 56 63
 linkedin.com/in/lorenzo-van-lamoen-5bab17223/

Lorenzo van Lamoen

''Doe iets wat je ook zou doen als geld geen rol zou spelen.'' 

 

Als Logistiek Recruiter is het mijn taak om logistieke medewerkers te verbinden met de uitdaging waar zij naar verlangen. Het leukste aan deze baan vind ik de gesprekken met en het ontmoeten van zoveel verschillende klanten en kandidaten om ze vervolgens beter te leren kennen.   

 

Op zoek naar een nieuwe collega? 
Tijd, lasten en kosten op het gebied van het werven en begeleiden van nieuwe medewerkers ontneem ik u. In onze samenwerking breng ik eerlijkheid. Ik doe altijd mijn best om zo goed mogelijk aan te sluiten op uw behoefte, maar als ik het niet heb dan geeft ik dit eerlijk aan en als ik het wel heb, dan doe ik zeker mijn best om dit te realiseren voor u. Bent u op zoek naar nieuwe collega's en denkt u dat ik daarbij kan helpen? Dan kunt u altijd contact met mij opnemen via de mail, telefonisch of WhatsApp. Mijn contactgegevens zijn op deze pagina te vinden. 

Op zoek naar een nieuwe baan? 
Jij bent op zoek naar de ultieme uitdaging en ik help daarmee. Mijn doel is om jou te matchen met een organisatie die je het geluk geeft waar je naar op zoek bent. De persoonlijke band die wij opbouwen is daarom erg van belang voor mij. Ik wil jou goed leren kennen en al jouw wensen kennen, zodat ik een plek kan vinden die bij jou past. Ben jij ergens naar op zoek of wil je enkel naar de mogelijkheden kijken? Dat kan altijd! Je kunt mij altijd bellen, mailen of whatsappen. Dan kunnen we alles bespreken met een bakje koffie erbij.  


Vacatures

€3.000 tot €4.500
Ben je klaar om je expertise in de planning te combineren met de uitdagingen van de chemiesector? Deze wereldwijde speler is op zoek naar iemand die zowel passie heeft voor gedetailleerde planningen als kennis van de chemie.
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.000 tot €4.500
€2.800 tot €4.000
Ben jij die expert in importdossiers en zeevrachttransporten? Als Import Operations Medewerker bij een gerenommeerde NVOCC in de logistieke wereld, ben je verantwoordelijk voor het coördineren van wereldwijde LCL- en FCL-zeevrachttransporten. Je ontvangt een salaris tussen de € 2.800,- en € 4.000,- bruto per maand.
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.800 tot €4.000
€2.800 tot €3.500
Stel je een wereld voor waarin elk transport naadloos verloopt, waar elke route zorgvuldig is gepland en elke lading op tijd aankomt. In de dynamische wereld van de AGF-sector is deze organisatie op zoek naar de architect van deze perfect geplande wereld. Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan?
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.800 tot €3.500
€2.800 tot €4.000
Ben jij een geboren planner met een passie voor logistiek? Hou jij van afwisselende uitdagingen en ken je topografie als geen ander? Wil je daarnaast ook nog meegroeien met een organisatie die net zoveel teruggeeft aan haar werknemers als zij vraagt? Dan is dit een vacature die jij wilt lezen!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.800 tot €4.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Nadia heeft 24 jaar ervaring binnen de logistiek in verschillende functies. Zo is zij verantwoordelijk geweest voor het sturen en begeleiden van de documentatieafdeling, binnenkomende en uitgaande zendingen van A tot Z afhandelen en het controleren en opmaken van verschillende export- en douanedocumenten. In haar huidige functie is Nadia vooral verantwoordelijk voor het controleren en opmaken van import-, export- en douanedocumenten. Nu merkt Nadia dat zij toch wat meer verantwoordelijkheid aankan en wilt dit ook graag doen. Om deze reden zoekt zij samen met Extra Talent een functie en een organisatie waar zij haar kennis en competenties kan toepassen. Wij zien haar dit doen in een functie als Assistent Declarant of Customer Service Medewerker. 

Nadia komt over als een leuk persoon met een echte no-nonsense houding. Zo is zij warm in omgang met mensen, maar zit zij niet graag stil. Het liefst is zij in een omgeving waar zij kan blijven leren en waar mensen elkaar helpen.

Nadia heeft een opzegtermijn van een maand en is daarna fulltime beschikbaar met een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand op basis van fulltime.
location_onRotterdam createMBO person45 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Brandon heeft onderhand 2 jaar ervaring in de Logistiek in verschillende functies. Hij is momenteel bij zijn huidige werkgever verantwoordelijk voor het organiseren van transport in heel Europa, gebruikmakend van rail- en wegtransport en zeevracht. Zo regelt hij zelf het transport en opslag voor de binnenkomende- en uitgaande orders en spreekt hij zijn eigen tarieven voor af. Daarnaast verzamelt hij dagelijks documenten zoals: T1, EXA, EUR1, MRN, facturen en maakt hij de rapporten voor de verkoopcijfers van de vestiging. Hiervoor monitort hij dus ook de financiën van onder anderen debiteuren en crediteuren. Als centraal contactpersoon is Brandon verantwoordelijk voor alles wat langs de afdeling logistiek komt. Brandon is momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging waar hij dezelfde verantwoordelijkheden op zich mag nemen. Dit ziet hij zichzelf doen bij een informele organisatie waar de afspraken altijd worden nagekomen.

Brandon komt over als een energieke jongen met veel verantwoordelijkheidsgevoel. Zo is hij graag druk bezig met veel verschillende taken en is hij constant op zoek naar de uitdaging. Omdat hij in een korte tijd veel verantwoordelijkheden op zich heeft kunnen nemen, heeft hij een goed gevoel voor verantwoordelijkheid gekregen. 

Brandon heeft een opzegtermijn van 1 maand en is daarna fulltime beschikbaar met een salarisindicatie van € 3.100,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. 
location_onRotterdam createMBO person24 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Stefano is in het bezit van een mbo-diploma ‘Logistiek Supervisor’ en heeft daarbij drie jaar ervaring opgedaan binnen de Logistiek/Supply Chain. In zijn huidige functie is hij actief als Logistiek Coördinator bij een internationale handelsorganisatie. Hier is hij verantwoordelijk voor de transport van importzendingen evenals de transport naar binnenlandse winkels. Voordat hij hier terecht kwam was Stefano werkzaam als Logistiek supervisor voor een andere internationale handelsorganisatie. Hier monitorde hij de voorraden en het proces en hield hij zich dagelijks bezig met het verbeteren van dit proces. Naast zijn deze werkzaamheden plande hij het personeel in en stuurde hij deze aan. Stefano ziet ondanks zijn inzet en kennis geen doorgroeimogelijkheden bij zijn huidige werkgever. Nu is hij op zoek naar een organisatie waar deze kennis en inzet beter tot zijn recht komt. De logistiek tovert wel elke dag weer een lach op zijn gezicht en wilt hier graag blijven werken. Hij vind dat functies als Logistiek supervisor of Logistiek coördinator goed bij hem passen.

Stefano is op ons overgekomen als een zeer sociale man met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Hij is communicatief vaardig, spreekt verschillende talen en schakelt gemakkelijk binnen verschillende disciplines. 

Stefano heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €3.000,- bruto per maand.        
location_onRotterdam createMBO person27 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven