Lorenzo van Lamoen

workConsultant Logistiek
location_cityRotterdam

phone06-57385663
 linkedin.com/in/lorenzo-van-lamoen-5bab17223/

Lorenzo van Lamoen

Vacatures

Jij houdt van puzzelen en omgaan met een gezonde dosis stress is voor jou geen probleem. Ben jij iemand die graag zijn of haar handen uit de mouwen steekt als Transportplanner? En wil jij dit doen voor een organisatie die investeert in haar medewerkers? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onWestland euro_symbol€2.500 tot €4.000
Jij hebt affiniteit met internationale handelsprocessen en hebt al wat ervaring binnen de logistiek opgebouwd. Heb jij een logistieke opleiding afgerond en kan jij goed omgaan met Engelstalige klanten? Fantastisch! Deze organisatie heeft een leuke functie als Logistiek Planner voor jou klaarliggen. 
access_timeFulltime location_onLeiden euro_symbol€2.800 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Fatih is een ervaren Logistiek Administratief Medewerker met meer dan 24 jaar ervaring binnen de branche.Door de jaren heen heeft hij via diverse opdrachten bij twee verschillende uitzendbureaus kennis en ervaring op mogen doen van het opmaken en verwerken van documentatie voor importzendingen, inventariseren van voorraadgoederen en het inklaren van goederen en de administratie daarvan. Daarnaast heeft hij kennis van het opmaken van transportdocumenten, was hij aanspreekpunt voor klanten en leveranciers en droeg hij bij aan het maken van een succesvolle batch planning. Op dit moment is Fatih op zoek naar een vaste nieuwe functie binnen de Logistiek en de Supply Chain waar hij tot zijn pensioen kan blijven werken.

Fatih is een vriendelijke en vrolijke man die altijd klaar staat voor zijn gezin en familie. In zijn vrije tijd spendeert hij het liefste tijd met zijn familie en kleinkinderen. Dat Fatih een echte familieman is, is ook terug
te zien in hoe zorgzaam en behulpzaam hij naar zijn collega’s is.

Fatih is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €2.500,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
location_onRotterdam createMBO person50 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Anita heeft ruim 11 jaar ervaring in de logistiek, waarvan 9 jaar vanuit haar eigen onderneming. Zo heeft ze zich bij haar laatste werkgever kunnen ontwikkelen als Importmedewerker, waar ze vooral verantwoordelijk was voor het klantcontact in het binnen- en buitenland omtrent importzendingen vanuit Azië en de administratieve afwikkelingen rondom de zendingen zoals klantdossiers opmaken. Vervolgens is Anita aan de slag gegaan als ZZP’er, waarbij zij vanuit haar eigen onderneming zich bezighoud met inkoop en verkoop van technische goederen en verpakkingsmaterialen. Hiervoor staat ze dagelijks in contact met leveranciers en klanten omtrent levertijden en is ze verantwoordelijk voor het opstellen van douane- en belasting gerelateerde documenten. Nu is Anita samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe functie binnen de logistiek, waar ze zich bezig kan houden met administratie en klantcontact. Zij staat dan open voor functies zoals Logistiek Administratief Medewerker en Customer Service.

Op ons is Anita overgekomen als een enthousiaste dame die veel positiviteit met haar meebrengt. Ze komt heel enthousiast over in haar communicatie, waardoor ze snel een band kan creëren met collega’s. Ze houdt ervan om samen te werken in een hecht team, maar kan ook prima zelfstandig te werk gaan. Anita is een bezige bij, zit nooit stil en is altijd op zoek naar werk. Geef haar een taak en ze voert het meteen uit.

Anita wilt 24 uur per week aan de slag en is per direct beschikbaar. Ze heeft een salaris indicatie van € 2.500,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

location_onDen haag createMBO person40 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Stefano is in het bezit van een mbo-diploma ‘Logistiek Supervisor’ en heeft daarbij drie jaar ervaring opgedaan binnen de Logistiek/Supply Chain. In zijn huidige functie is hij actief als Logistiek Coördinator bij een internationale handelsorganisatie. Hier is hij verantwoordelijk voor de transport van importzendingen evenals de transport naar binnenlandse winkels. Voordat hij hier terecht kwam was Stefano werkzaam als Logistiek supervisor voor een andere internationale handelsorganisatie. Hier monitorde hij de voorraden en het proces en hield hij zich dagelijks bezig met het verbeteren van dit proces. Naast zijn deze werkzaamheden plande hij het personeel in en stuurde hij deze aan. Stefano ziet ondanks zijn inzet en kennis geen doorgroeimogelijkheden bij zijn huidige werkgever. Nu is hij op zoek naar een organisatie waar deze kennis en inzet beter tot zijn recht komt. De logistiek tovert wel elke dag weer een lach op zijn gezicht en wilt hier graag blijven werken. Hij vind dat functies als Logistiek supervisor of Logistiek coördinator goed bij hem passen.

Stefano is op ons overgekomen als een zeer sociale man met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Hij is communicatief vaardig, spreekt verschillende talen en schakelt gemakkelijk binnen verschillende disciplines. 

Stefano heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €3.000,- bruto per maand.        
location_onRotterdam createMBO person27 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Richard heeft ruim 24 jaar ervaring in opgedaan in verschillende functies in de logistiek. Hier was hij vaak verantwoordelijk voor alle logistieke stromen rondom een warehouse-omgeving. Zo is hij bezig geweest met het beheren van voorraden, het inkopen van nieuwe producten voor productie en het plannen van productie en transport. Daarnaast heeft hij ook meegeholpen bij het opstarten van een organisatie en heeft hij hier meerdere nieuwe systemen ingeleid. In zijn meest recente functie was Ronald verantwoordelijk voor het B2B contact met Europese klanten en Nederlandse consumenten binnen een handelsorganisatie. Ook hier was hij verantwoordelijk voor het organiseren van transport, de inkoop en het voorraadbeheer. Echter is het proces waarin Richard acteert kleiner dan dat hij gewend is, wat resulteert in een statische functie. Hij wilt graag weer een functie waarbij hij van A tot Z verantwoordelijk is. Om deze reden in Richard samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging. Omdat Richard breed aan het oriënteren is, staat hij open voor een functie als Inkoper, Productieplanner, Supply Chain Planner of Logistiek Coördinator.

Wij hebben Richard leren kennen als een sociale en communicatief vaardige man. Door zijn duidelijke manier van communiceren heeft hij ook diverse trainingen wereldwijd gegeven. Hij praat met veel passie en plezier over zijn toenmalige werkzaamheden. Richard staat te trappelen om aan de slag te gaan bij een organisatie waarbij hij "de liefde voor logistiek" weer terug krijgt.

Richard heeft een opzegtermijn van een maand, daarna is hij beschikbaar voor 40 uur per week en hij heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand
 

location_onRotterdam createHBO person42 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven