Nadie Nolsen

workConsultant Supply Chain
location_cityAmsterdam

phone06- 41 16 38 48
 linkedin.com/in/nadie-nolsen-4959b5272/

Placeholder

"Vind een team dat bij je past en waar je je thuis voelt! Werk doen dat je enthousiast maakt, is minstens net zo belangrijk."

 

Ik haal energie uit het maken van een perfecte match. Ik vind het leuk om te zien dat ik iemand echt heb kunnen helpen om zijn of haar plek te vinden.

 

Op zoek naar een nieuwe collega?

Ik sta klaar om uw bedrijf te ondersteunen bij het vinden van de perfecte Supply Chain kandidaat. Met mijn expertise zorg ik voor perfecte matches die naadloos passen bij de gewenste functie. Mijn geduld en zorgzaamheid stellen mij in staat om echt de tijd te nemen om samen met u te achterhalen wat uw behoeften en vereisten zijn. Zo streven we naar een langdurige samenwerking. U kunt mij zowel per e-mail als telefonisch bereiken.

 

Op zoek naar een nieuwe baan?

Ik ben hier om jou te helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging in de Supply Chain. Mijn belangrijkste doel is ervoor te zorgen dat jij werkplezier ervaart en echt die ene baan vindt waar je naar op zoek bent. Met mijn persoonlijke aanpak neem ik de tijd om samen met jou te achterhalen wat je zoekt en nodig hebt. Op die manier kunnen we de perfecte match vinden. Je kunt mij zowel per e-mail als telefonisch bereiken.


Vacatures

€2.500 tot €3.500
Ben jij toe aan een zelfstandige baan waar je veel input kan leveren? Hou je van verantwoordelijkheid maar hecht je ook waarde aan een gezellige werksfeer met collega’s? Lees dan vooral verder en wellicht ben jij de inkoper voor materialen en diensten die wij zoeken!

 

access_timeFulltime location_onHaarlem euro_symbol€2.500 tot €3.500
€3.500 tot €4.500
In de rol van (Operationeel) Inkoper krijg je de kans om nauw samen te werken met diverse afdelingen binnen deze organisatie. Met jouw diepgaande expertise en probleemoplossende vaardigheden kun je naadloos schakelen tussen verschillende taken. Inkoop is jouw passie, en bij deze functie krijg je de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en je kennis uit te breiden. Interesse? Lees verder voor meer informatie en solliciteer direct.
access_timeFulltime location_onZaandam euro_symbol€3.500 tot €4.500
€2.900 tot €3.800
Deze vooraanstaande producent van verse vruchtensappen zoekt een gedreven Teamleider voor het productieteam. Als coachende teamleider speel je een cruciale rol in de ontwikkeling van je team, zodat de verse sappen op tijd en met de hoogste kwaliteit aan klanten worden geleverd. Iets voor jou? Lees snel verder! 
access_timeFulltime location_onZwanenburg euro_symbol€2.900 tot €3.800
€2.800 tot €3.800
Wil jij je steentje bijdragen aan het optimaliseren van de supply chain in de farmaceutische sector? Deze groothandel in farmaceutische middelen is op zoek naar een Supply Chain Planner die de supply chain van deze organisatie verder wil verbeteren en professionaliseren. Lees snel verder.
access_timeFulltime location_onHeerhugowaard euro_symbol€2.800 tot €3.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Johan is een sociale people manager met achtergrond in de Logistiek en Supply Chain die samen met Extra Talent op zoek is naar een nieuwe uitdaging in de sector. Johan heeft op verschillende kortere projecten bewezen dat hij proactief te werk gaat, zo is hij niet bang om zich uit te spreken als hij ruimte voor verbetering ziet. Op verschillende gelegenheden heeft hij zelfstandig de recycling van logistiek afval op zich genomen om zo kosten te besparen, zo heeft hij een manier gevonden om zich op een ecologische manier van het afval te ontdoen en tegelijkertijd winst te maken. Daarnaast deinst Johan er niet voor terug inkoop van verpakkingsmateriaal op zich te nemen wanneer dit nodig is. Bij zijn laatste werkgever besteedde Johan in zijn functie als Logistiek Manager  veel aandacht aan prijsoptimalisatie en wet- en regelgeving en fungeerde hij als het schakelpunt tussen verkoop en magazijn.

Johan is een ervaren Logistiek Manager met een sterk probleemoplossend vermogen, uit ons gesprek kon ik merken dat hij hier enthousiast van wordt. Hij heeft rollen gehad waar hij eindverantwoordelijk was, maar dit is voor hem geen vereiste voor een nieuwe baan en vind het geen probleem als dit iets is waar hij naartoe moet groeien. Hij ziet zichzelf op de rand van Logistiek en commercie, wat hem een passende kandidaat maakt voor zowel de Logistiek, de Supply Chain of een overkoepelende rol. 

Johan is per direct fulltime beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 3.750,- per maand op basis van een 40-urige werkweek. 
 
location_onPurmerend createMBO person54 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Inge is een vlotte en benaderbare professional met een achtergrond in de inkoop. Als allround operationeel inkoper bij een diervoedingsproducent was Inge verantwoordelijk voor de operationele en tactische inkoop van indirecte materialen. Zij was hier verantwoordelijk voor het coördineren, begeleiden, aansturen, plannen en uitvoeren van alle fases van het inkoopproces. Nadat er niet voldaan kon worden aan de beloftes van een uitdagendere functie, ging Inge in op een functieaanbod van assistent Inkoper bij een voedselproducent. Zij heeft hier veel geleerd, waaronder het zelfstandig opzetten en uitvoeren van een volledig inkoopproces en het echt duiken in de details van het in te kopen product. Bij haar huidige werkgever kon zij de stap naar Inkoper maken. Hier was op dit moment geen inkoop afdeling, waardoor zij de structuur zelf heeft moeten opzetten. Ook waren er geen inkoop specificaties en leveranciersmanagement, hier werd Inge verantwoordelijk voor. Zo draagt zij verantwoording voor contract- en prijsafspraken en het testen en ontwikkelen van nieuwe ingrediënten. Ingrid is een Extra Talent professional die zichzelf graag ontwikkelt en zichzelf ziet in een functie als medior Tactisch Inkoper functie. Op termijn zou zij graag doorgroeien naar een functie als Strategisch Inkoper.

Inge is iemand die graag leert en erg proactief te werk gaat. Ze kan heel zelfstandig werken, wat ook blijkt uit voorgaande werkervaring, maar zou het prettig vinden om met een ervaren Inkoper te kunnen sparren. Zij ziet zichzelf binnen een informeel bedrijf waar de communicatie direct is met korte lijntjes en de structuur duidelijk is. Tijdens ons gesprek merkte ik dat Ingrid interesse heeft in processen en deze graag optimaliseert. Ook deinst zij er niet voor terug om analytisch te denken om zo de kwaliteit van producten naar een hoger niveau te tillen.

Inge is beschikbaar voor 32 uur per week met een salarisindicatie van € 4.350,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek. Zij is beschikbaar per 1 april.

location_onBeverwijk createHBO person38 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Wim is een sociale en ervaren professional met een achtergrond als Inkoper. Zijn carrière als inkoop professional ging van start als junior Inkoper bij een internationaal handelshuis. Daar leerde hij onderhandelen en probleemoplossend denken. Zijn taken bestonden uit het controleren van de inkomende goederen stromen en het oplossen van bijkomende problemen. Om meer te kunnen leren stroomde Wim door naar een Inkoper functie op vestigingsniveau bij een nieuwe werkgever. Zijn belangrijkste ontwikkelingen zijn hier kennis van voorraadoptimalisatie en marketing geweest. Na een enkele mismatch in functie en organisatie waar Wim wel alles uit heeft proberen te halen, is hij terecht gekomen bij zijn huidige werkgever als junior Inkoper. Hier heeft hij zich in het eerste stadium voornamelijk bezig gehouden met een overkoepelend Europees kanaal voor meer dan 2,5 miljoen klanten. Hij zocht actief naar nieuwe leveranciers en producten voor verschillende shops. Binnen de organisatie is hij doorgegroeid naar de functie Inkoper, deze rol vervult hij tot op heden. 

Binnen deze rol merkt hij dat hij vastloopt in zijn ontwikkeling. Wim is iemand die graag zijn vaardigheden blijft uitbreiden, dit is iets wat ik tijdens onze gesprekken duidelijk heb gemerkt. Walter ziet zichzelf graag binnen een bedrijf waar hij veel contact heeft met klanten, hier kunnen zijn sociale en luisterende vaardigheden tot uiting komen. Hij is iemand die graag werkt met een duidelijke structuur binnen de organisatie, waar een open en eerlijke communicatie regeert. 
Wim is een Extra Talent professional die zichzelf graag ontwikkelt, maar helaas momenteel niet op de juiste plek zit. Hierdoor heeft hij de hulp van Extra Talent ingeschakeld om een passende functie voor hem te zoeken als Inkoper. 

Wim heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.800,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek.  
location_onNederlands en Engels createHBO person44 jaar
Ed is een analytische en planmatige professional met een achtergrond als Planner en interesse in procesverbetering. Als interim professional heeft hij zich door middel van verschillende opdrachten bij dezelfde werkgever ontwikkeld als Supply Chain Planner. Hij is bij deze opdrachten verantwoordelijk geweest voor verschillende planningen en heeft ervaring kunnen opdoen in de data analysering en forecast productieplanning. Zodoende kwam een vaste aanstelling als Senior Demand & Supply Chain Planner bij zijn huidige werkgever op zijn pad. Hier werkt hij samen met een data science team en de sales afdeling om de vraag voorspellingen te analyseren en te optimaliseren. Hij is verantwoordelijk voor het optimaliseren van de demandplanning en de voorraad om vervolgens het demand en supply plan te laten goedkeuren door het management. Dit doet hij voor verschillende productgroepen die ingekocht worden uit verschillende landen, zoals batterijen, frames en overige onderdelen. Door faillissement van de huidige werkgever is Ed op zoek naar een nieuwe uitdaging als Supply Chain professional. Zijn interesse ligt bij een lead functie waar hij door middel van analyses verantwoordelijk is voor procesverbetering. 

Ed is een analytische senior Supply Chain professional die houdt van een uitdaging. Zijn interesse ligt bij een middelgroot bedrijf met een complexer eindproduct. Op deze manier blijft hij uitgedaagd in zijn functie. 

Ed is per direct beschikbaar voor 36-40 uur en heeft een huidig salaris van € 4.500,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek. 
 

location_onAmsterdam createHBO person36 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Meer kandidaten weergeven