Vacatures

Je hebt net je studie Notarieel Recht afgerond of je gaat binnenkort afstuderen. Je bent helemaal klaar voor een geweldige uitdaging en je wilt graag gaan werken bij een gespecialiseerd en befaamd kantoor in Tilburg. Wil jij alles leren over het Ondernemingsrecht van de beste specialisten? Dan is dit de perfecte baan voor jou. Lees gauw verder!

access_timeFulltime location_onTilburg euro_symbol€3.000 tot €3.200
Jij bent helemaal klaar voor een nieuwe uitdaging en je hebt al een aantal jaar ervaring in de Juridische wereld. Jij bent een echte duizendpoot die het leuk vindt om meerdere verantwoordelijkheden te hebben en ambieert een dynamische en vooral inhoudelijke functie waarin geen een dag hetzelfde is. Wil je graag werken in een jong team bij een informeel advocatenkantoor, zeer centraal gelegen in Eindhoven met talloze ontwikkelingsmogelijkheden? Dan is dit de baan voor jou! Lees gauw verder.

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.500 tot €2.800

In het vakgebied Ondernemingsrecht heb jij meer dan vijf jaar ervaring als Kandidaat-Notaris. Je bent klaar voor een volgende stap in je carrière en droom je er van om toe te kunnen treden als partner. Dit kantoor is geen passeerpraktijk maar een adviespraktijk. Ben jij er klaar voor om van de echte experts alle facetten van het Ondernemingsrecht te leren? Lees dan gauw verder!

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€5.000 tot €6.000
Klaar voor een nieuwe start… Het kriebelt al een tijdje. Jij bent helemaal klaar voor een nieuwe uitdaging om jezelf verder te ontwikkelen. Ben jij een echte aanpakker en heb je een aantal jaar ervaring als Notarieel Medewerker? Dan is dit de baan voor jou! Lees gauw verder.

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Petra heeft meer dan vijftien jaar ervaring binnen het notariaat als Notarieel Secretaresse/Medewerkster op de secties personen- en familierecht en ondernemingsrecht. Ze houdt zich bezig met het opstellen van verschillende aktes en het aanmaken van dossiers voor familierecht- en ondernemingspraktijk. Daarbij geeft ze gegevens door aan het BRP en Kadaster. Ze beheert verschillende agenda's en heeft telefonisch contact met de cliënten en derden. Petra is op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een klein, middelgroot of groot kantoor. Ze vindt het belangrijk dat er een prettige sfeer heerst, als collega's elkaar waarderen en ook persoonlijk betrokken zijn.

Petra is een behulpzame, sociale en representatieve dame. Ze helpt de notaris waar nodig en staat klaar voor haar collega's. Ze omschrijft zichzelf als spontaan, vrolijk en hardwerkend. Ze komt ook over als een vriendelijke, loyale dame. In haar vrije tijd houdt ze er van om creatief bezig te zijn, met vriendinnen af te spreken en wandelingen te maken in de natuur.

Petra is per direct beschikbaar voor vier dagen in de week. Ze heeft een salarisindicatie van € 2.200,- bruto per maand op basis van 32 uur.

location_onEindhoven createMBO person40 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Kristel heeft in december 2020 succesvol haar opleiding Notarieel Recht afgerond, en is daarna in januari 2021 gestart als Notarieel Medewerker binnen de sectie Onroerend Goed. Kristel heeft hier in bijna een jaar veel kunnen leren. Ze is verantwoordelijk voor het zelfstandig behandelen van dossiers en ze stelt hypotheekaktes en leveringsaktes op. Ze stelt nota's van afrekening en declaraties zelfstandig op. Daarbij houdt ze zich bezig met administratief werk, zoals het beheren van agenda's, (telefonisch) contact met de cliënten en derden en het ontvangst van cliënten op kantoor. Kristel is op zoek naar een nieuwe uitdaging als Notarieel Medewerker op de sectie Onroerend Goed, waar ze zichzelf meer kan ontwikkelen. Bij haar huidige baan is vrij weinig tijd voor verdieping in juridische vraagstukken, doordat er veel van haar tijd naar administratieve bezigheden gaat.

Kristel is een vriendelijke, sociale en representatieve dame. Ze is ook erg ambitieus, wat terug te zien is in haar carrière. Ze heeft namelijk naast haar bachelor de opleiding tot Poolse tolk gevolgd, en combineert dit met haar huidige baan. Ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel gebied vindt zij dan ook erg belangrijk. Ze komt over als een enthousiaste, loyale en gezellige dame. In haar vrije tijd gaat ze dan ook graag leuke dingen doen met familie of vrienden en houdt ze van kickbocksen. 

Kristel heeft een opzegtermijn van één maand en is voor 24 uur per week beschikbaar. Haar salarisindicatie is €2.800 bruto op fulltime basis. 
location_onVenlo createWO person25 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Rachel heeft haar pre-master Rechtsgeleerdheid afgerond en is op dit moment bezig met het afronden van de master Rechtsgeleerdheid. Momenteel werkt zij ruim anderhalf jaar als Juridisch Medewerker bij een klein notariskantoor op de sectie Onroerend Goed. Ze houdt zich bezig het eerste cliëntencontact, rechercheren, opstellen van nota's van afrekening, declaraties en het aanbieden van stukken bij het Kadaster. Daarnaast onderhoudt ze contact met cliënten, makelaars, tussenpersonen en derden. Tot slot heeft ze ook ervaring met het voorbespreken van hypotheekaktes en het passeerklaar maken van de akten. Rachel mist de uitdaging in haar werk, dit is dan ook de reden dat zij op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Haar voorkeur gaat uit naar een functie als Notarieel Medewerker of Paralegal op de sectie Onroerend Goed waar zij meer inhoudelijk aan de slag kan. Rachel wil graag gaan werken bij een kantoor met een informele sfeer, leuke collega’s en waar ruimte is voor overleg.

Rachel is een representatieve, sociale en ambitieuze jongedame. Dit blijkt uit haar opleidingen dat zij het beste uit zichzelf wil halen. Ze omschrijft zichzelf als een secuur, collegiaal en loyaal persoon. Ze komt ook over als een enthousiaste, betrouwbare dame. In haar vrije tijd hockeyt ze en vindt ze het heerlijk om met vriendinnen naar de stad te gaan.

Rachel heeft een opzegtermijn van één maand, is 24 tot 28 uur (te verdelen over drie dagen) per week beschikbaar en haar salarisindicatie bedraagt € 2.700,- bruto per maand op basis van 37,5 uur per week.

location_onEindhoven createWO person23 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Dean is momenteel bijna klaar met zijn eerste jaar hbo-rechten. Hij heeft zijn studie mbo-niveau 4 Juridisch Administratief Medewerker succesvol afgerond en het kriebelde om nog meer te leren. Hij heeft al ontzettend veel ervaring op mogen doen binnen het Notariaat als Notarieel Medewerker en als Juridisch Administratief Medewerker binnen de secties Onroerend Goed en Ondernemingsrecht. Hij houdt zich dagelijks bezig met het aanmaken van verschillende aktes en het zelfstandig behandelen van dossiers. Hij onderhoudt contact met cliënten en derden, houdt de agenda's van de notarissen bij en zorgt dat alles binnen het kantoor op rolletjes loopt. Dean is op zoek naar een functie als Notarieel Medewerker Onroerend Goed, dat is toch waar zijn hart ligt. Hij wil graag aan de slag bij een kleiner, informeel kantoor waar hij de mogelijkheid krijgt om zichzelf optimaal te ontwikkelen.

Dean is een hardwerkende, sociale en stressbestendige jongen. Hij speelt volleybal op topniveau, wat aangeeft wat voor een discipline hij heeft. Hij komt ook over als een lieve, ambitieuze en georganiseerde jongen. In zijn vrije tijd houdt hij zich vooral bezig met volleybal, maar vindt hij het ook heerlijk om de stad in te gaan of met vrienden lekker te gaan eten.

Dean heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor 36 uur in de week. Hij heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand op basis van fulltime.

location_onDen Bosch createHBO person20 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven