“Omring jezelf met mensen die jou energie geven!”  

Ik vind het heerlijk om voor werknemers de best passende werkplek te vinden zodat ze elke dag met plezier naar hun werk gaan. Ik help mensen met hun toekomst. Dat geeft mij energie en voldoening!

Bent u op zoek naar een nieuwe collega? 
Ik zorg voor een goede match tussen werknemer en een juridisch kantoor. Ik werk hard om een kandidaat op de juiste plek te krijgen. Ik vraag nét wat meer door en doe mijn uiterste best om de perfecte kandidaat voor u te vinden. 
 
Als u op zoek bent naar een nieuwe collega voor uw team binnen het notariaat of de advocatuur, kunt u contact met mij opnemen door te mailen, bellen of whatsappen. 

Op zoek naar een nieuwe baan? 
Ik help jou met het vinden van de best passende uitdaging. Dit doe ik door jou echt goed te leren kennen, zowel professioneel als persoonlijk. Volgens mijn collega’s heb ik een gunfactor, ben ik een lief persoon en ben ik erg meegaand en betrokken met een goed gevoel voor humor! 
 
Als jij een nieuwe uitdaging wilt, kan je mij bereiken per mail, via WhatsApp of je kan mij bellen. Hopelijk spreek ik je snel! 


Vacatures

Jij hebt al een aantal jaar ervaring in de juridische wereld en je bent klaar voor een nieuwe uitdaging. Jij bent een duizendpoot die het leuk vindt om meerdere verantwoordelijkheden te hebben en streeft naar een dynamische en vooral inhoudelijke functie waarin geen dag hetzelfde is. Wil je graag werken in een jong team bij een informeel advocatenkantoor zeer centraal in Eindhoven met talloze ontwikkelingsmogelijkheden? Dan is dit de baan voor jou! Lees gauw verder.

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.700 tot €2.900
Hey jij daar! Inmiddels heb jij flink wat ervaring opgedaan binnen het notariaat. De laatste tijd kriebelt het, jij wilt verder! Voor een geweldig, modern notariskantoor ben ik op zoek naar een paralegal onroerend goed. Wil jij graag meer weten over deze functie? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onTilburg euro_symbol€2.500 tot €4.000
Een ander kunnen helpen, dát geeft jou voldoening. Krijg jij geen genoeg van dit gevoel? Dan is dit de perfecte uitdaging! Een gezellig, Brabants notariskantoor is op zoek naar een Secretarieel Notarieel Medewerker. Lees snel verder waarom jij onmisbaar bent voor dit team.

access_timeFulltime location_onTilburg euro_symbol€2.500 tot €3.000
Voor een gemoedelijk notariskantoor met een hoogwaardige dienstverlening ben ik op zoek naar een Kandidaat-Notaris voor de algemene praktijk. Heb jij de beroepsopleiding afgerond en ben je toe aan de volgende stap in jouw carrière? Dan is dit een mooie kans! Uiteraard staan hier uitstekende arbeidsvoorwaarden en interessante ontwikkelingsmogelijkheden tegenover. Het is bijvoorbeeld mogelijk om hier na verloop van tijd toegevoegd notaris te worden!

access_timeFulltime location_on's-Hertogenbosch euro_symbol€4.000 tot €6.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Anja is een hardwerkende dame met intussen al meer dan zes jaar ervaring als Juridisch Secretarieel Medewerker. Zij zorgt ervoor dat de juristen zoveel mogelijk worden ontlast en ze hun werk zo soepel mogelijk kunnen uitvoeren. Ze maakt dossiers aan en stelt zelfstandig processtukken op, zoals dagvaardingen en vaststellingsovereenkomsten. Ze onderhoudt het contact met cliënten, de rechtbank, geschillencommissie en deurwaarders. Ook houdt ze alle in- en uitkomende post en e-mail bij. Daarbij bewaakt ze de termijnen en zorgt ze dat alles op tijd de deur uit gaat. Anja is op zoek naar een functie als Juridisch Secretaresse binnen een informeel kantoor, waar collega's persoonlijk betrokken zijn bij elkaar en waar een prettige sfeer hangt.

Anja is een accurate, vriendelijke en leergierige dame. Dit blijkt ook uit haar carrière. Ze is op latere leeftijd nog studies gaan volgen om zichzelf optimaal te ontwikkelen. Ze komt ook over als een zorgzame, collegiale en creatieve vrouw. In haar vrije tijd leest ze graag, houdt ze van creatief bezig zijn en gaat ze graag de natuur in.

Anja heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor 24 uur in de week. Ze heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onDussen createHBO person41 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Marian heeft al meer dan 30 jaar ervaring als Juridisch Secretaresse binnen de advocatuur op de secties Ondernemingsrecht en Personen- en Familierecht. Ze houdt zich dagelijks bezig met het uitwerken van dictaten, conceptteksten en overige juridische stukken. Ze beheert dossiers, handelt schriftelijke communicatie af en controleert rolzaken. Daarnaast ontvangt ze de cliënten en staat ze ze te woord. Ze houdt deadlines in de gaten en zorgt dat alles op tijd de deur uit gaat.
Haar huidige werkgever gaat met pensioen. Ze is daarom op zoek naar een nieuwe uitdaging als Juridisch Secretaresse of Notarieel Secretaresse binnen een klein, informeel kantoor.

Marian is een hardwerkende, loyale en collegiale dame. Dit blijkt ook uit haar carrière, ze werkt al dertien jaar bij hetzelfde advocatenkantoor. Ze komt ook over als een lieve, zorgzame en secure vrouw. In haar vrije tijd gaat ze graag wandelen, reizen en met familie/vrienden op pad.

Marian heeft een opzegtermijn van één maand en is 24 uur per week beschikbaar. Ze heeft een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

location_onSittard createHBO person56 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Ingrid heeft meer dan 25 jaar ervaring als Notarieel Medewerker Vastgoed binnen het notariaat. Als Notarieel Medewerker behandelt zij zelfstandig dossiers. Ze stelt zelfstandig aktes op, zoals leveringsaktes en hypotheekaktes. Zij zorgt voor de termijnbewaking en dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Zij is naast agenda- en e-mailbeheer verantwoordelijk voor de opmaak van notariële akten en onderhandse documenten. Ze raadpleegt diverse registers, zorgt voor de algehele correspondentie, de facturatie en het contact met cliënten en derden. Ze heeft zowel ervaring met commercieel als particulier vastgoed. Ingrid werkt momenteel bij de gemeente, maar haar hart ligt toch bij het notariaat. Ze is op zoek naar een functie als Notarieel Medewerker Vastgoed bij een middelgroot of groot notariskantoor. Ze vindt het prettig als er een informele sfeer is en collega’s ook persoonlijk betrokken zijn bij elkaar.

Ingrid is een hardwerkende, punctuele en vriendelijke dame. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om te wandelen, creatief bezig te zijn en gaat ze graag skiën. Ze komt ook over als een betrouwbare en aardige dame.

Ingrid heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor 24 uur per week. Ze heeft een salarisindicatie van € 3.800,- bruto per maand op basis van fulltime.

location_onBerlicum createMBO person54 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Astrid is een representatieve en ervaren Notarieel Medewerker/Secretaresse. Sinds februari 2022 is ze werkzaam voor een notariskantoor in de regio Eindhoven en ondersteunt ze met name op het rechtsgebied Onroerend Goedrecht. Binnen het juridisch werkgebied voelt zij zich als een vis in het water. Ze houdt zich dagelijks bezig met het openen van nieuwe dossiers en het voorbereiden en opstellen van aktes. De werkzaamheden aan de receptie, het aanmaken en passeerklaar maken van dossiers en het contact met cliënten maken haar dag compleet. Astrid wilt graag aan de slag gaan als Notarieel Secretaresse bij een informeel kantoor. Ze kijkt er naar uit om haar kennis en kunde verder te ontwikkelen.

Astrid is een vrolijke en nuchtere dame die veel plezier heeft in haar vak. Ze is grondig, nauwkeurig en houdt graag de vinger aan de pols. Ze is een echte aanpakker, heeft een dienstverlenende instelling en zet graag een stapje extra voor het team.

Astrid heeft een opzegtermijn van één maand, is 32 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie ter hoogte van € 3.200,- op fulltime basis.
location_onEindhoven createMBO person55 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven