“Omring jezelf met mensen die jou energie geven!”  Ik vind het heerlijk om voor werknemers de best passende werkplek te vinden zodat ze elke dag met plezier naar hun werk gaan. Ik help mensen met hun toekomst. Dat geeft mij energie en voldoening!

 

Bent u op zoek naar een nieuwe collega? 
Ik zorg voor een goede match tussen werknemer en een juridisch kantoor. Ik werk hard om een kandidaat op de juiste plek te krijgen. Ik vraag nét wat meer door en doe mijn uiterste best om de perfecte kandidaat voor u te vinden. 

Als u op zoek bent naar een nieuwe collega voor uw team binnen het notariaat of de advocatuur, kunt u contact met mij opnemen door te mailen, bellen of whatsappen. 

Op zoek naar een nieuwe baan? 
Ik help jou met het vinden van de best passende uitdaging. Dit doe ik door jou echt goed te leren kennen, zowel professioneel als persoonlijk. Volgens mijn collega’s heb ik een gunfactor, ben ik een lief persoon en ben ik erg meegaand en betrokken met een goed gevoel voor humor! 
 
Als jij een nieuwe uitdaging wilt, kan je mij bereiken per mail, via WhatsApp of je kan mij bellen. Hopelijk spreek ik je snel! 


Vacatures

€2.500 tot €3.500
Stilstaan is achteruitgaan en daar denkt deze werkgever hetzelfde over. Daarom zal je vanaf de eerste dag de mogelijkheid hebben om een persoonlijk ontwikkelingsplan op te stellen zodat jij het optimale uit jezelf kan halen. Bij dit kantoor hoef je nooit uitgeleerd te zijn.
access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.500 tot €3.500
€3.500 tot €4.000
Een combinatie tussen gedrevenheid en ruimte voor humor, dat is precies hoe het perfecte team er voor jou uitziet. Binnen een paar klikken kun je kennis maken met je nieuwe collega’s. Waar wacht je nog op?
access_timeFulltime location_on's-Hertogenbosch euro_symbol€3.500 tot €4.000
€3.000 tot €3.500
Jij gaat binnenkort afstuderen of je hebt net de master Notarieel Recht afgerond. Je bent klaar voor een geweldige uitdaging en je wilt graag gaan werken bij een zeer goed, gespecialiseerd en Brabants kantoor in de omgeving van ‘s-Hertogenbosch. Wil jij alles leren van het ondernemingsrecht van de beste specialisten? Dan heb ik de perfecte baan voor jou als kandidaat-notaris ondernemingsrecht.
access_timeFulltime location_on's-Hertogenbosch euro_symbol€3.000 tot €3.500
€2.500 tot €3.500
Jij hebt ambitie. Je wilt vooruit. Aanpakken. Ondernemen. Vernieuwen. Doen waar je goed in bent. En daar nóg beter in worden. Lees snel verder over jouw nieuwe uitdaging als Notarieel Medewerker Vastgoed!
access_timeFulltime location_on's-Hertogenbosch euro_symbol€2.500 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Vera studeert momenteel deeltijd Rechtsgeleerdheid op de universiteit. Zij is bezig met haar laatste jaar bachelor. Momenteel is zij werkzaam als CDD Analist bij een bank. Daar heeft zij haar analytisch vermogen goed kunnen ontwikkelen. Zij wil echter graag aan de slag gaan in de advocatuur als Juridisch Secretaresse, omdat zij een baan in de juridische wereld wil die aansluit op haar studie. Daarom zou zij graag werkzaam willen zijn bij een modern en informeel advocatenkantoor, waar zij graag ervaring op wil doen.

Tijdens mijn gesprek met Vera kwam zij bij mij over als een positieve en energieke jongedame. Zij kenmerkt en onderscheidt zich door haar passie voor rechtvaardigheid. Ook gaf zij aan dat zij iemand is die situaties altijd van verschillende invalshoeken bekijkt, wat altijd leidt tot nieuwe inzichten. Het is een harde werker die graag out of the box denkt en zij hecht waarde aan teamspirit. Zij heeft een open en eerlijke persoonlijkheid waardoor zij cliënten altijd vriendelijk zal ontvangen. Ook is zij taalkundig sterk onderlegd en kan zij flexibel met situaties omgaan. In haar vrije tijd voetbalt zij drie keer per week en is zij actief op het gebied van het vrouwenvoetbal. Daarnaast houdt zij van lezen, reizen, motorrijden en leuke dingen ondernemen met haar vriend, familie en vrienden.

Vera heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor 24 uur per week. Haar salarisindicatie bedraagt €2.700,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onRegio Eindhoven createWO person23 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Merel is momenteel bezig met de pre-master Rechtsgeleerdheid. Ze vindt de studie ontzettend leuk en het past helemaal bij haar. Ook werkt ze op dit moment bij een advocatenkantoor als Juridisch Secretaresse. Ze is daar gestart als stagiaire op de sectie arbeidsrecht. Het kantoor was erg tevreden met haar, dus ze hebben haar na de stage een baan aangeboden. Ze vindt de sectie arbeidsrecht ook ontzettend interessant, ze wilt later ook aan de slag in dit werkgebied. 
Dagelijks houdt Merel zich bezig met het aanmaken en beheren van dossiers. Ze werkt dictaten uit en bewaakt de termijnen. Merel is het (telefonische) aanspreekpunt voor cliënten en derden en ze houdt het e-mailverkeer bij. Ook is ze verantwoordelijk voor het nalezen en versturen van brieven en dienst ze stukken in bij de Rechtbank. Kortom, Merel is een aanwinst op elk kantoor. 
Binnen het kantoor waar ze nu werkt, is doorgroeien niet mogelijk. Daarom staat Merel open voor een nieuwe uitdaging als Juridisch Secretaresse bij een advocatenkantoor waar ze de mogelijkheid krijgt om op termijn veel te mogen leren en door te groeien. Merel wilt graag ergens aan de slag waar ze nog heel lang kan blijven werken. 

Merel is een ontzettend vriendelijke, hardwerkende en sociale dame. Dat ze hard werkt, blijkt wel uit het feit dat ze naast haar studie twee baantjes heeft, en hier veel plezier in heeft. Naast dat ze bij een advocatenkantoor werkt, werkt ze namelijk in de avonden en in het weekend bij een hotel in de bediening om extra bij te verdienen. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om tijd te spenderen met haar vriendinnen en vrienden, naar een feestje te gaan of te fitnessen. Ze komt ook echt over als een lieve, gestructureerde en zelfstandige vrouw.

Merel heeft een opzegtermijn van één maand en is 20 tot 28 uur per week beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.200,- bruto per maand op fulltime basis.
location_onNijmegen createWO person24 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Janneke heeft inmiddels anderhalf jaar ervaring als Notarieel Medewerker. Ze heeft hier ontzettend veel plezier in. Ze houdt zich dagelijks bezig met het voorbereiden van verschillende dossiers. Ze stelt zelfstandig levenstestamenten en samenlevingscontracten op. Ook zorgt ze ervoor dat de dossiers passeerklaar zijn en onderhoudt ze het contact met cliënten en derden. Janneke is op zoek naar een nieuwe uitdaging waar ze mogelijkheid krijgt om zichzelf verder te ontwikkelen. Ze gaat graag aan de slag als Notarieel Medewerker Personen- en Familierecht bij een informeel kantoor. Andere gebieden lijken haar ook erg leuk, gezien het feit dat ze graag de opleiding als Notarisklerk wil gaan volgen in de toekomst.

Janneke is een vriendelijke, hardwerkende en punctuele dame. Ze houdt van aanpakken en vindt het heerlijk om zich volledig in te zetten voor het project waar ze voor werkt. In haar vrije tijd gaat ze het liefst naar haar paarden toe. Ze komt ook over als een lieve, collegiale en loyale vrouw.

Janneke heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor 24 uur per week. Ze heeft een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand op basis van fulltime.

location_onHilvarenbeek createHBO person51 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Anneke werkt inmiddels twee jaar in de juridische dienstverlening. Anneke heeft een jaar gewerkt bij een gerechtsdeurwaarder en nu werkt ze een jaar bij een financieel adviseur. Dagelijks houdt ze zich bezig met  het ondersteunen van een aantal financiële adviseurs, die daardoor zo optimaal mogelijk hun werk kunnen uitvoeren. Anneke maakt boetes aan, en zorgt dat ze gereed zijn voor de deurwaarder. Ze beheert de e-mail, de inkomende post en inkomende telefoontjes. Ook is ze het eerste aanspreekpunt voor cliënten en houdt ze zich bezig met overige administratieve werkzaamheden. 
Anneke heeft tijdens haar opleiding ervaren dat ze het juridisch werkgebied ontzettend interessant vindt. Daarom is ze op zoek naar een functie die goed aansluit bij haar opleiding. Anneke wilt graag aan de slag als Juridisch Secretaresse bij een informeel advocatenkantoor waar ze nog jarenlang aan de slag kan gaan.

Anneke is een zelfstandige, accurate en sociale dame. Dat ze zelfstandig is, blijkt uit het feit dat zij niet wacht totdat het werk naar haar toe komt, maar zelf het werk ziet liggen. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om te voetballen, te fitnessen of met vriendinnen op pad te gaan. Anneke komt ook echt over als een collegiale, gezellige en secure vrouw.

Anneke heeft een opzegtermijn van één maand en is fulltime beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.500,- bruto per maand op fulltime basis.
location_onWesterhoven createMBO person21 jaar euro_symbol€1.500 tot €2.000
Meer kandidaten weergeven