“Omring jezelf met mensen die jou energie geven!”  

Ik vind het heerlijk om voor werknemers de best passende werkplek te vinden zodat ze elke dag met plezier naar hun werk gaan. Ik help mensen met hun toekomst. Dat geeft mij energie en voldoening!

Bent u op zoek naar een nieuwe collega? 
Ik zorg voor een goede match tussen werknemer en een juridisch kantoor. Ik werk hard om een kandidaat op de juiste plek te krijgen. Ik vraag nét wat meer door en doe mijn uiterste best om de perfecte kandidaat voor u te vinden. 
 
Als u op zoek bent naar een nieuwe collega voor uw team binnen het notariaat of de advocatuur, kunt u contact met mij opnemen door te mailen, bellen of whatsappen. 

Op zoek naar een nieuwe baan? 
Ik help jou met het vinden van de best passende uitdaging. Dit doe ik door jou echt goed te leren kennen, zowel professioneel als persoonlijk. Volgens mijn collega’s heb ik een gunfactor, ben ik een lief persoon en ben ik erg meegaand en betrokken met een goed gevoel voor humor! 
 
Als jij een nieuwe uitdaging wilt, kan je mij bereiken per mail, via WhatsApp of je kan mij bellen. Hopelijk spreek ik je snel! 


Vacatures

Jij bent helemaal klaar voor een uitdagende, nieuwe functie. Je wilt je ontwikkelen, je cv opkrikken en ervaring opdoen bij een multidisciplinair, gespecialiseerd kantoor. Je gaat werken in een laagdrempelig, persoonlijk betrokken team. Kom je uit de omgeving van Eindhoven? Dan heb ik de ideale vacature voor je. Lees gauw verder.

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.700 tot €3.100
Jij gaat binnenkort afstuderen of bent net klaar met je studie Notarieel Recht. Je wilt graag leren van de beste specialisten die zich bezighouden met alle facetten van het Ondernemingsrecht. Begint jouw hart hier sneller van te kloppen? Lees dan gauw verder!

access_timeFulltime location_onTilburg euro_symbol€3.000 tot €3.200
“Oeps! Welke dag is het ook alweer?” Dit zal je niet snel zeggen bij dit notariskantoor, want geen enkele werkdag lijkt hier op elkaar! Ben jij de Notarisklerk die dit kantoor zoekt? Lees verder en neem alvast een voorproefje op jouw werkdag bij deze werkgever.  

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€3.000 tot €4.500
Jij hebt al enkele jaren ervaring als Kandidaat-Notaris Personen- en Familierecht en op termijn wil je benoemd worden tot notaris bij een professioneel en gezellig notariskantoor in de regio Eindhoven. Een kantoor met een goede reputatie in de omgeving en waar de cliënt geen drempelvrees kent. Klinkt dit goed? Lees dan gauw verder!

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€4.750 tot €5.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Anja is een hardwerkende dame met intussen al meer dan zes jaar ervaring als Juridisch Secretarieel Medewerker. Zij zorgt ervoor dat de juristen zoveel mogelijk worden ontlast en ze hun werk zo soepel mogelijk kunnen uitvoeren. Ze maakt dossiers aan en stelt zelfstandig processtukken op, zoals dagvaardingen en vaststellingsovereenkomsten. Ze onderhoudt het contact met cliënten, de rechtbank, geschillencommissie en deurwaarders. Ook houdt ze alle in- en uitkomende post en e-mail bij. Daarbij bewaakt ze de termijnen en zorgt ze dat alles op tijd de deur uit gaat. Anja is op zoek naar een functie als Juridisch Secretaresse binnen een informeel kantoor, waar collega's persoonlijk betrokken zijn bij elkaar en waar een prettige sfeer hangt.

Anja is een accurate, vriendelijke en leergierige dame. Dit blijkt ook uit haar carrière. Ze is op latere leeftijd nog studies gaan volgen om zichzelf optimaal te ontwikkelen. Ze komt ook over als een zorgzame, collegiale en creatieve vrouw. In haar vrije tijd leest ze graag, houdt ze van creatief bezig zijn en gaat ze graag de natuur in.

Anja heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor 24 uur in de week. Ze heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onDussen createHBO person41 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Marian heeft al meer dan 30 jaar ervaring als Juridisch Secretaresse binnen de advocatuur op de secties Ondernemingsrecht en Personen- en Familierecht. Ze houdt zich dagelijks bezig met het uitwerken van dictaten, conceptteksten en overige juridische stukken. Ze beheert dossiers, handelt schriftelijke communicatie af en controleert rolzaken. Daarnaast ontvangt ze de cliënten en staat ze ze te woord. Ze houdt deadlines in de gaten en zorgt dat alles op tijd de deur uit gaat.
Haar huidige werkgever gaat met pensioen. Ze is daarom op zoek naar een nieuwe uitdaging als Juridisch Secretaresse of Notarieel Secretaresse binnen een klein, informeel kantoor.

Marian is een hardwerkende, loyale en collegiale dame. Dit blijkt ook uit haar carrière, ze werkt al dertien jaar bij hetzelfde advocatenkantoor. Ze komt ook over als een lieve, zorgzame en secure vrouw. In haar vrije tijd gaat ze graag wandelen, reizen en met familie/vrienden op pad.

Marian heeft een opzegtermijn van één maand en is 24 uur per week beschikbaar. Ze heeft een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

location_onSittard createHBO person56 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Ingrid heeft meer dan 25 jaar ervaring als Notarieel Medewerker Vastgoed binnen het notariaat. Als Notarieel Medewerker behandelt zij zelfstandig dossiers. Ze stelt zelfstandig aktes op, zoals leveringsaktes en hypotheekaktes. Zij zorgt voor de termijnbewaking en dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Zij is naast agenda- en e-mailbeheer verantwoordelijk voor de opmaak van notariële akten en onderhandse documenten. Ze raadpleegt diverse registers, zorgt voor de algehele correspondentie, de facturatie en het contact met cliënten en derden. Ze heeft zowel ervaring met commercieel als particulier vastgoed. Ingrid werkt momenteel bij de gemeente, maar haar hart ligt toch bij het notariaat. Ze is op zoek naar een functie als Notarieel Medewerker Vastgoed bij een middelgroot of groot notariskantoor. Ze vindt het prettig als er een informele sfeer is en collega’s ook persoonlijk betrokken zijn bij elkaar.

Ingrid is een hardwerkende, punctuele en vriendelijke dame. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om te wandelen, creatief bezig te zijn en gaat ze graag skiën. Ze komt ook over als een betrouwbare en aardige dame.

Ingrid heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor 24 uur per week. Ze heeft een salarisindicatie van € 3.800,- bruto per maand op basis van fulltime.

location_onBerlicum createMBO person54 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Zara heeft inmiddels al tien jaar geleden haar Master Nederlands Recht behaald en heeft sindsdien veel ervaring opgedaan in het notariaat op het gebied van Onroerend Goed en Personen- en Familierecht. Tijdens haar studie heeft ze ook al veel ervaring opgedaan als buitengriffier bij de rechtbank. Ze heeft de afgelopen jaren gewerkt als Notarieel Medewerker Onroerend Goed en heeft ook ervaring met Personen- en Familierecht. Ze houdt zich bezig met het volledig afwikkelen van hypotheekdossiers, nakijken van leveringen en hypotheken, en het controleren van standaard akten. Daarnaast onderhoudt ze het contact met cliënten en derden en is ze verantwoordelijk voor de termijnbewaking. Zara is op zoek naar een nieuwe uitdaging als Notarieel Medewerker Onroerend Goed of Personen- en Familierecht. Ze gaat graag aan de slag bij een groot of middelgroot notariskantoor. Ze vindt het prettig als er een informele, gemoedelijke sfeer hangt.

Zara is een hardwerkende, zorgzame en sociale dame. Ze heeft ontzettend veel doorzettingsvermogen. Dit blijkt ook uit haar carrière. Ze is gestart op het mbo en heeft uiteindelijk haar master op de universiteit gehaald. Ze komt ook over als een lieve, ambitieuze en collegiale dame. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om te gaan winkelen en met vrienden een hapje te gaan eten.

Zara is per direct fulltime beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.300,- bruto per maand op basis van fulltime.

location_onSchijndel createWO person38 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven