“Omring jezelf met mensen die jou energie geven!”  

Ik vind het heerlijk om voor werknemers de best passende werkplek te vinden zodat ze elke dag met plezier naar hun werk gaan. Ik help mensen met hun toekomst. Dat geeft mij energie en voldoening!

Bent u op zoek naar een nieuwe collega? 
Ik zorg voor een goede match tussen werknemer en een juridisch kantoor. Ik werk hard om een kandidaat op de juiste plek te krijgen. Ik vraag nét wat meer door en doe mijn uiterste best om de perfecte kandidaat voor u te vinden. 

Als u op zoek bent naar een nieuwe collega voor uw team binnen het notariaat of de advocatuur, kunt u contact met mij opnemen door te mailen, bellen of whatsappen. 

Op zoek naar een nieuwe baan? 
Ik help jou met het vinden van de best passende uitdaging. Dit doe ik door jou echt goed te leren kennen, zowel professioneel als persoonlijk. Volgens mijn collega’s heb ik een gunfactor, ben ik een lief persoon en ben ik erg meegaand en betrokken met een goed gevoel voor humor! 
 
Als jij een nieuwe uitdaging wilt, kan je mij bereiken per mail, via WhatsApp of je kan mij bellen. Hopelijk spreek ik je snel! 


Vacatures

Ik heb goed nieuws voor je. De tijd is aangebroken dat jij een nieuwe stap in jouw carrière kan gaan maken als Juridisch Personal Assistant. Voor een modern, vooraanstaand notariskantoor ben ik op zoek naar jou! Voor het team Personen- en Familierecht ben ik op zoek naar een Juridisch Personal Assistant. Ambieer jij een baan met verantwoordelijkheid en een plek waar jouw werk gewaardeerd wordt? Dan ben je bij de juiste vacature beland. Lees snel verder!

access_timeParttime location_onEindhoven euro_symbol€2.500 tot €3.000

Jij bent meer dan vijf jaar werkzaam als Kandidaat-Notaris in het vakgebied Ondernemingsrecht en jij wilt graag leren van de beste specialisten die zich bezighouden met alle facetten van het vakgebied. Jij bent klaar voor een volgende stap in je carrière. Bij dit notariskantoor krijg je veel verantwoordelijkheid en krijg je op termijn de mogelijkheid om toe te treden als partner. Dit kantoor is geen passeerpraktijk maar een adviespraktijk. Klinkt dit als muziek in de oren? Lees dan snel verder!

access_timeParttime location_onEindhoven euro_symbol€5.000 tot €6.000
Wil jij leren van de beste specialisten die zich bezighouden met alle facetten van het Ondernemingsrecht? Dan heb ik de perfecte baan voor jou! Jij hebt net je studie Notarieel Recht afgerond of je gaat binnenkort afstuderen. Je bent klaar voor een geweldige uitdaging, en je wilt graag gaan werken bij een vooraanstaand kantoor in Nijmegen. Lees snel verder over deze unieke kans om door experts opgeleid te worden als Kandidaat-Notaris Ondernemingsrecht.

access_timeFulltime location_onNijmegen euro_symbol€3.000 tot €3.200
Voor een Brabants en nuchter notariskantoor in de regio Eindhoven ben ik op zoek naar een Kandidaat-Notaris Personen- en Familierecht. Een van de collega's gaat na twintig jaar werkzaam te zijn bij dit notariskantoor met pensioen. Het betreft een notariskantoor met een goede reputatie in Noord-Brabant en waar de cliënt geen drempelvrees kent. Jij hebt al enkele jaren ervaring als Kandidaat-Notaris Personen- en Familierecht en je bent toe aan een nieuwe uitdaging, nieuwe energie. Wil jij meewerken aan het uitbreiden en nog succesvoller maken van dit kantoor? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_on's-Hertogenbosch euro_symbol€5.000 tot €8.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Janneke heeft inmiddels anderhalf jaar ervaring als Notarieel Medewerker. Ze heeft hier ontzettend veel plezier in. Ze houdt zich dagelijks bezig met het voorbereiden van verschillende dossiers. Ze stelt zelfstandig levenstestamenten en samenlevingscontracten op. Ook zorgt ze ervoor dat de dossiers passeerklaar zijn en onderhoudt ze het contact met cliënten en derden. Janneke is op zoek naar een nieuwe uitdaging waar ze mogelijkheid krijgt om zichzelf verder te ontwikkelen. Ze gaat graag aan de slag als Notarieel Medewerker Personen- en Familierecht bij een informeel kantoor. Andere gebieden lijken haar ook erg leuk, gezien het feit dat ze graag de opleiding als Notarisklerk wil gaan volgen in de toekomst.

Janneke is een vriendelijke, hardwerkende en punctuele dame. Ze houdt van aanpakken en vindt het heerlijk om zich volledig in te zetten voor het project waar ze voor werkt. In haar vrije tijd gaat ze het liefst naar haar paarden toe. Ze komt ook over als een lieve, collegiale en loyale vrouw.

Janneke heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor 24 uur per week. Ze heeft een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand op basis van fulltime.

location_onHilvarenbeek createHBO person51 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Ingrid heeft meer dan 25 jaar ervaring als Notarieel Medewerker Vastgoed binnen het notariaat. Als Notarieel Medewerker behandelt zij zelfstandig dossiers. Ze stelt zelfstandig aktes op, zoals leveringsaktes en hypotheekaktes. Zij zorgt voor de termijnbewaking en dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Zij is naast agenda- en e-mailbeheer verantwoordelijk voor de opmaak van notariële akten en onderhandse documenten. Ze raadpleegt diverse registers, zorgt voor de algehele correspondentie, de facturatie en het contact met cliënten en derden. Ze heeft zowel ervaring met commercieel als particulier vastgoed. Ingrid werkt momenteel bij de gemeente, maar haar hart ligt toch bij het notariaat. Ze is op zoek naar een functie als Notarieel Medewerker Vastgoed bij een middelgroot of groot notariskantoor. Ze vindt het prettig als er een informele sfeer is en collega’s ook persoonlijk betrokken zijn bij elkaar.

Ingrid is een hardwerkende, punctuele en vriendelijke dame. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om te wandelen, creatief bezig te zijn en gaat ze graag skiën. Ze komt ook over als een betrouwbare en aardige dame.

Ingrid heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor 24 uur per week. Ze heeft een salarisindicatie van € 3.800,- bruto per maand op basis van fulltime.

location_onBerlicum createMBO person54 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Sjors is momenteel bezig met de bachelor Rechtsgeleerdheid. Hij heeft de studie mbo-niveau 4 Juridisch Administratief Medewerker succesvol afgerond in 2020, vervolgens de propedeuse hbo Rechten gehaald en het kriebelde om nog meer te leren. Zijn droom is om uiteindelijk (kandidaat-)notaris te worden. Hij heeft al ontzettend veel ervaring op mogen doen binnen het notariaat als Notarieel Medewerker binnen de secties Onroerend Goed en Ondernemingsrecht. Sinds 2019 werkt hij namelijk al als Notarieel Medewerker. Hij houdt zich dagelijks bezig met het aanmaken van verschillende aktes. Zo stelt hij onder andere hypotheekaktes, leveringsaktes en splitsingen op. Hij beheert dossiers zelfstandig en woont af en toe besprekingen bij. Hij onderhoudt contact met cliënten en derden, houdt de agenda's van de notarissen bij en zorgt dat alles binnen het kantoor op rolletjes loopt. Kortom, Sjors is een aanwinst voor elk notariskantoor. Sjors is op zoek naar een functie als Notarieel Medewerker Onroerend Goed of Ondernemingsrecht. Zijn huidige werkgever moet helaas bezuinigen, waardoor er geen plek meer is voor hem. Sjors wil graag aan de slag bij een kantoor waar hij de mogelijkheid krijgt om zichzelf optimaal te ontwikkelen. 

Sjors is een hardwerkende, sociale en stressbestendige jongen. Hij speelt volleybal op topniveau, wat aangeeft wat voor een discipline hij heeft. Hij komt ook over als een lieve, ambitieuze en georganiseerde jongen. In zijn vrije tijd houdt hij zich vooral bezig met volleybal, maar vindt hij het ook heerlijk om de stad in te gaan of met vrienden lekker te gaan eten.

Sjors heeft een opzegtermijn van één maand en is tot september 2023 fulltime beschikbaar. Daarna is hij drie dagen in de week beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onDen Bosch createHBO person20 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Pascalle heeft al negen jaar ervaring in het juridisch werkgebied. Tot juni 2022 was ze werkzaam als Juridisch Secretaresse. Ze stelde conceptakten op, maakte dossiers aan en beheerde ze en zorgde voor de overige administratieve werkzaamheden. Sinds juli 2022 is ze werkzaam als Paralegal bij ZBG. Ze is voornamelijk werkzaam op het onroerend goed. Elk dossier dat binnenkomt, behandelt ze van A tot Z. Cliënten adviseert ze persoonlijk en ze zorgt ervoor dat iedereen zich gehoord en gezien voelt. Pascalle stelt verschillende juridische stukken op, zoals huur-, koop- en aanneemovereenkomsten. Ze dient stukken in bij Kamer van Koophandel en stelt bezwaren op. 
Bij haar huidige werkgever krijgt ze weinig begeleiding. Daarom is Pascalle op zoek naar een nieuwe uitdaging als Paralegal Onroerend Goed bij een informeel notariskantoor waar ze mogelijkheid om verder te ontwikkelen. 

Pascalle is een ontzettend hardwerkende dame die weet van doorzetten. Dat blijkt wel uit het feit dat ze is gestart op het mbo en heeft doorgestudeerd waardoor ze nu bezig is met de bachelor Rechtsgeleerdheid. Dit doet ze één dag in de week, waardoor ze de overige dagen ervaring kan opdoen in de praktijk. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om tijd te spenderen met vriendinnen. Ze komt ook echt over als een vriendelijke, sociale en ambitieuze vrouw.

Pascalle is per direct beschikbaar voor 32 uur per week. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.900,- bruto per maand op fulltime basis.
location_onVeldhoven createWO person26 jaar
Meer kandidaten weergeven