“Omring jezelf met mensen die jou energie geven!”  Ik vind het heerlijk om voor werknemers de best passende werkplek te vinden zodat ze elke dag met plezier naar hun werk gaan. Ik help mensen met hun toekomst. Dat geeft mij energie en voldoening!

 

Bent u op zoek naar een nieuwe collega? 
Ik zorg voor een goede match tussen werknemer en een juridisch kantoor. Ik werk hard om een kandidaat op de juiste plek te krijgen. Ik vraag nét wat meer door en doe mijn uiterste best om de perfecte kandidaat voor u te vinden. 

Als u op zoek bent naar een nieuwe collega voor uw team binnen het notariaat of de advocatuur, kunt u contact met mij opnemen door te mailen, bellen of whatsappen. 

Op zoek naar een nieuwe baan? 
Ik help jou met het vinden van de best passende uitdaging. Dit doe ik door jou echt goed te leren kennen, zowel professioneel als persoonlijk. Volgens mijn collega’s heb ik een gunfactor, ben ik een lief persoon en ben ik erg meegaand en betrokken met een goed gevoel voor humor! 
 
Als jij een nieuwe uitdaging wilt, kan je mij bereiken per mail, via WhatsApp of je kan mij bellen. Hopelijk spreek ik je snel! 


Vacatures

€3.000 tot €4.500
Voor een modern, uitdagend notariskantoor in de omgeving van 's-Hertogenbosch zijn wij sinds deze week op zoek naar een Notarisklerk Onroerend Goed. De sectie Onroerend Goed, dat is waar jouw passie ligt. Inmiddels ben je al een aantal jaar werkzaam in het notariaat, en je merkt dat het tijd wordt voor een volgende stap in je carrière. Wil jij werken bij een notariskantoor waar je het optimale uit jezelf kan halen? Dan ben je hier bij het juiste adres!

access_timeFulltime location_onBoxtel euro_symbol€3.000 tot €4.500
€3.900 tot €5.900
Heb jij al een aantal jaar ervaring en wil je een échte expert worden in het notariaat? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor één van de meest sfeervolle en innovatieve notariskantoren van Gelderland zijn wij sinds kort zoekende naar een Kandidaat-Notaris Ondernemingsrecht. Jouw nieuwe collega's staan klaar om jouw carrière een boost te geven.
access_timeFulltime location_onApeldoorn euro_symbol€3.900 tot €5.900
€2.500 tot €3.500
Wil jij werken als Secretarieel Notarieel Medewerker voor de sectie personen- en familierecht bij een notariskantoor waar je je vanaf dag één volledig op je gemak voelt? Een plek waar de dagen voorbij vliegen en waar stilstaan gelijkstaat aan achteruitgang? Dan is deze vacature perfect voor jou!
access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.500 tot €3.500
€2.500 tot €3.500
Ben jij op zoek naar een bruisende baan waarbij je een essentiële rol speelt in elke zaak, en waar je de gewaardeerde notarissen ondersteunt met passie en precisie? Stel je voor dat je elke dag met een glimlach naar huis gaat. Klinkt dat als jouw ideale werkplek? Zo ja, dan hebben wij dé perfecte kans voor jou als Notarial Assistant bij ons toonaangevende notariskantoor in Apeldoorn!
access_timeFulltime location_onApeldoorn euro_symbol€2.500 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Lisanne is een 21-jarige dame en staat in de startblokken van haar carrière. Momenteel zit ze in het laatste jaar van de studie hbo Rechten. Het afgelopen half jaar heeft ze een half jaar stage gelopen bij het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Hier hield ze zich dagelijks bezig met het schrijven van juridische notities en jurisprudentie-overzichten. Lisanne vond het werk ontzettend leuk, het juridisch werkgebied past dan ook perfect bij Lisanne. Ze vindt het heerlijk om anderen te helpen en zaken uit te zoeken. Daarnaast is ze zelf ook een harde werker, waardoor ze veel voor elkaar krijgt. 
Om haar kennis en kunde verder te ontwikkelen, is Lisanne op zoek naar een uitdaging als Juridisch Secretaresse bij een advocatenkantoor. Haar voorkeur gaat uit naar een informeel advocatenkantoor waar ze veel mag gaan leren.

Lisanne is een hardwerkende, sociale en vrolijke dame. Dat blijkt wel uit het feit dat ze naast haar studie altijd heeft gewerkt, en momenteel ook twee bijbaantjes heeft. In haar vrije tijd vindt Lisanne het heerlijk om paard te rijden, met vrienden en familie tijd te spenderen of met haar hond te wandelen. Ze ziet haar studie ook als haar hobby, omdat ze het zo interessant vindt. Lisanne komt ook echt over op mij als een vriendelijke, loyale en secure vrouw.

Lisanne is in overleg per direct beschikbaar voor drie dagen in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.200,- bruto per maand op fulltime basis.
location_onArnhem createHBO person21 jaar
José is een Notarieel Medewerker Personen- en Familierecht met meer dan tien jaar ervaring in het notariaat. Dagelijks houdt zij zich bezig met het opstellen van akten, zoals verklaringen van erfrecht, levenstestamenten en schenkingen. José beheert de in- en uitgaande mail en ze beheert de agenda. Ze maakt en archiveert dossiers, past akten aan en draait akten af. Daarnaast houdt ze zich bezig met de recherche, het verwelkomen van cliënten en is ze het telefonisch aanspreekpunt voor cliënten en derden. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor het maken van verklaringen van aanvaarding/volmachten beneficiaire aanvaarding/verwerping, declaraties en offertes. Kortom, door José kunnen de notarissen hun werk zo optimaal mogelijk uitvoeren.
José merkt dat na meer dan zeven jaar bij hetzelfde kantoor te hebben gewerkt, het tijd is voor een nieuwe uitdaging. Ze staat daarom open voor een functie als Notarieel Medewerker Personen- en Familierecht waar ze nog meer mag gaan leren. Haar voorkeur gaat uit naar een informeel notariskantoor.

José is een bijzonder fijne collega om te hebben. Dat blijkt wel uit het feit dat haar werkgever haar gevraagd heeft terug te komen na de crisis. Ze werkt hard, neemt initiatief en is altijd klantvriendelijk. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om te wandelen met haar hond, te lezen of te winkelen. José komt op mij ook echt over als een collegiale, vriendelijke en gemotiveerde vrouw.

José heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor vier of vijf dagen per week. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.950,- bruto per maand op basis van 37,5 uur per week.
location_onOss createMBO person56 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Daan werkt inmiddels meer dan een jaar als Notarieel Medewerker Personen- en Familierecht. Zijn passie ligt helemaal in dit vakgebied. Dagelijks houdt hij zich bezig met het opstellen van akten, zoals verklaringen van erfrecht en schenkingsakten. Daarnaast wikkelt hij boedels af en geeft hij (schenk)belastingen aan. Hij woont ook regelmatig een bespreking bij, wat hij erg interessant vindt. Hij onderhoudt het contact met cliënten en derden en beheert de inkomende mail. Kortom, Daan is een aanwinst voor elk notariskantoor.
Daan’ droom is om uiteindelijk door te groeien als kandidaat-notaris, om vervolgens als (toegevoegd-)notaris aan de slag te gaan. Op dit moment krijgt hij weinig uitdaging bij zijn huidige werkgever. Daarom is Daan op zoek naar een uitdaging als Notarieel Medewerker Personen- en Familierecht bij een informeel notariskantoor. Zijn voorkeur gaat uit naar een kantoor waar hij goed begeleid wordt en veel mag leren.

Daan is een ontzettend vriendelijke, rustige en hardwerkende man. Dat hij hard werkt, blijkt uit het feit dat hij na de master Fiscaal Recht toch nog is gaan doorstuderen om de Master Notarieel Recht te behalen. In zijn vrije tijd vindt hij het heerlijk om te sporten, zoals hardlopen, fietsen, fitness en voetbal. Ook gaat hij graag op pad met vrienden. Daan komt ook echt over als een prettige, loyale en precieze man.

Daan heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor drie of vier dagen in de week. Zijn salarisindicatie bedraagt € 2.800,- bruto per maand op fulltime basis.
location_onKessel createWO person24 jaar euro_symbol€1.500 tot €2.000
Anna is inmiddels al bijna vijf jaar ervaring als Jurist bij een taxateur onroerend goed. Dagelijks houdt Anna zich bezig met het opstellen van pacht-, huur-, erfpacht-, koop- en verkoopovereenkomsten inclusief notariële afwikkeling. Ze voert grootschalige erfpacht marktonderzoeken uit in haven- en industriële gebieden. Ze ondersteunt bij taxaties en verwerving van landelijk vastgoed. Ook waardeert ze percelen ten behoeve van kavelruil of omvorming naar natuur. 
Het notariaat heeft haar al haar hele leven geïnteresseerd. Anna gaat in september 2023 de pre-master Notarieel Recht volgen, om uiteindelijk aan de slag te gaan als kandidaat-notaris. Tijdens de studie hbo Rechten heeft ze daarom de minor Jeugd en Gezin gevolgd, om alvast meer kennis op te doen over het notariaat. Anna heeft in haar werk veel ervaring opgedaan in het onroerend goed, maar ze vindt de sectie personen- en familierecht ook erg interessant. Daarnaast staat ze ook open om ervaring op te doen bij de sectie ondernemingsrecht.
Anna staat open voor een nieuwe uitdaging in het notariaat als Notarieel Medewerker. Haar voorkeur gaat uit naar een informeel notariskantoor waar ze mogelijkheid krijgt om veel te leren. 

Anna is een ontzettend loyale, gestructureerde en hardwerkende vrouw. Dat ze hard werkt en loyaal is, blijkt uit het feit dat ze haar ouders helpt bij hun onderneming wanneer ze maar de tijd heeft. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om te sporten, een terrasje te pakken of in de natuur te wandelen. Anna komt ook echt over als een lieve, vriendelijke en eerlijke vrouw.

Anna heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor 30 uur in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.000,- bruto per maand op basis van 30 uur per week.
location_onWinterswijk createHBO person27 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven