“Omring jezelf met mensen die jou energie geven!”  Ik vind het heerlijk om voor werknemers de best passende werkplek te vinden zodat ze elke dag met plezier naar hun werk gaan. Ik help mensen met hun toekomst. Dat geeft mij energie en voldoening!

 

Bent u op zoek naar een nieuwe collega? 
Ik zorg voor een goede match tussen werknemer en een juridisch kantoor. Ik werk hard om een kandidaat op de juiste plek te krijgen. Ik vraag nét wat meer door en doe mijn uiterste best om de perfecte kandidaat voor u te vinden. 

Als u op zoek bent naar een nieuwe collega voor uw team binnen het notariaat of de advocatuur, kunt u contact met mij opnemen door te mailen, bellen of whatsappen. 

Op zoek naar een nieuwe baan? 
Ik help jou met het vinden van de best passende uitdaging. Dit doe ik door jou echt goed te leren kennen, zowel professioneel als persoonlijk. Volgens mijn collega’s heb ik een gunfactor, ben ik een lief persoon en ben ik erg meegaand en betrokken met een goed gevoel voor humor! 
 
Als jij een nieuwe uitdaging wilt, kan je mij bereiken per mail, via WhatsApp of je kan mij bellen. Hopelijk spreek ik je snel! 


Vacatures

€3.900 tot €5.900
Heb jij al een aantal jaar ervaring en wil je een échte expert worden in het notariaat? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor één van de meest sfeervolle, warme en innovatieve notariskantoren in Gelderland zijn wij sinds kort zoekende naar een Kandidaat-Notaris Ondernemingsrecht. Jouw nieuwe collega's staan klaar om jouw carrière een boost te geven.
access_timeFulltime location_onApeldoorn euro_symbol€3.900 tot €5.900
€2.900 tot €3.900
Voortaan elke dag met een voldaan gevoel naar huis gaan. Een afwisselende baan waar je nauw bij elke zaak betrokken bent en de notarissen waar nodig ondersteunt. Klinkt dat goed? Lees dan snel verder want dit notariskantoor in Veenendaal is op zoek naar een Notarieel Medewerker Ondernemingsrecht!
access_timeFulltime location_onVeenendaal euro_symbol€2.900 tot €3.900
€3.000 tot €4.500
De sectie Onroerend Goed, dat is waar jouw passie ligt. Inmiddels ben je al een aantal jaar werkzaam in het notariaat, en je merkt dat het tijd wordt voor een volgende stap in je carrière. Wil jij werken bij een notariskantoor waar je het optimale uit jezelf kan halen? Dan ben je hier bij het juiste adres! Voor een modern, uitdagend notariskantoor in de omgeving Veenendaal zijn wij sinds deze week op zoek naar een Notarisklerk Onroerend Goed.

access_timeFulltime location_onVeenendaal euro_symbol€3.000 tot €4.500
€2.500 tot €3.500
Deadlines, gezelligheid, nauwkeurig werken, verantwoordelijkheidsgevoel, betrokkenheid. Dit alles vind je bij dit prachtige kantoor waar ze een gezellige collega zoeken die het team komt versterken. Lees snel verder over deze buitenkans als Notarieel Medewerker Vastgoed!
access_timeFulltime location_onVeenendaal euro_symbol€2.500 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Linda heeft inmiddels al meer dan vier jaar ervaring in het notariaat als Notarieel Secretaresse/ Officemanager. Door Linda kunnen de notarissen hun werk zo optimaal mogelijk uitvoeren. Tot een jaar geleden was zij werkzaam als Notarieel Secretaresse. Linda was verantwoordelijk voor het beheren van de agenda, was ze het (telefonische) eerste aanspreekpunt en archiveerde ze dossiers. Daarnaast raadpleegde ze het Kadaster en was ze verantwoordelijk voor inschrijvingen. Sinds een jaar heeft ze ook taken als Officemanager erbij. Linda beheert verschillende projecten, zoals kwartaalbestellingen, kerstprojecten, de kantoorauto en verzekeringen. Daarnaast notuleert ze bij vergaderingen. Kortom, Linda is van onmisbare waarde!
Linda is twee jaar geleden verhuisd, en ze merkt de laatste tijd dat de reistijd nu toch wel erg ver wordt. Ze staat daarom open voor een nieuwe uitdaging als Notarieel Secretaresse/ Officemanager bij een informeel notariskantoor.

Linda is een ontzettend vriendelijke, hardwerkende en loyale dame. Dat blijkt wel uit het feit dat zij altijd langer blijft werken mocht dat nodig zijn. Daarnaast heeft ze bij allebei haar twee werkgevers de afgelopen tien jaar een vast contract aangeboden gekregen. In haar vrije tijd vindt Linda het heerlijk om tijd te spenderen met haar dochtertje en partner. Daarnaast zingt ze graag en gaat ze graag op pad met vriendinnen. Kortom, een echt leuke, sociale en collegiale vrouw.

Linda heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor 24 uur per week. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.100,- bruto per maand op fulltime basis.
location_onDeventer createHBO person34 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Emma heeft anderhalf jaar geleden de opleiding Juridisch Administratief Medewerker afgerond. Ze is vervolgens gaan werken bij een arbodienstverlener. Hier is ze verantwoordelijk voor het beheren van de e-mail en de inkomende post. Tevens is ze het eerste aanspreekpunt voor cliënten en derden. Ze beheert verschillende agenda’s en verwerkt rapportages. Emma vraagt medische informatie op bij derden en bewaakt de termijnen. Kortom, door Emma kunnen al haar collega’s hun werk goed uitvoeren. 
Emma merkt dat ze het juridisch werkgebied mist. Ze vindt haar huidige functie leuk, maar zou dit het liefste willen uitvoeren in de juridische sectie. Tijdens haar studie is ze er namelijk achter gekomen dat ze daar ontzettend veel energie van krijgt. Daarom is ze op zoek naar een functie als Notarieel Secretaresse bij een informeel notariskantoor waar ze nog jaren aan de slag kan.

Emma is een hardwerkende, sociale en precieze dame. Dat ze hardwerkend is, blijkt wel uit het feit dat ze haar mbo-diploma cum laude heeft gehaald. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om lange afstanden te fietsen. Daarnaast staat ze ook erg graag in de keuken om lekkere gerechten klaar te maken. Emma komt bij mij echt over als een ontzettend vriendelijke, behulpzame en gestructureerde vrouw.

Emma is per direct beschikbaar voor 32 uur per week. Ze is flexibel in haar werktijden. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.250,- bruto per maand op basis van 37,5 uur per week.
location_onDeurne createMBO person22 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Sara is momenteel in de laatste fase van de bachelor Notarieel Recht. Ze vindt de studie ontzettend interessant, en nu ze een half jaar werkzaam is als Notarieel Medewerker bij een notariskantoor, weet ze zeker dat ze uiteindelijk (toegevoegd) notaris wil worden. Ze weet zeker dat ze haar passie heeft gevonden!
Bij haar huidige functie is Sara werkzaam op de sectie ondernemingsrecht. Dagelijks houdt zij zich bezig met het aanmaken van dossiers en het opstellen van akten en volmachten. Ook maakt ze partijkaarten aan, doet ze onderzoek, controleert ze stukken en draait ze akten af. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor het behandelen van inschrijven bij de KvK en UBO. Ze vindt het notariaat geweldig, maar ze krijgt helaas weinig uitdaging bij haar huidige werkgever. Daarnaast is het niet mogelijk om ervaring op te doen op de sectie familierecht, wat ze ontzettend graag wilt.
Sara is daarom op zoek naar een functie als Notarieel Medewerker Personen- en Familierecht. Haar voorkeur gaat uit naar een notariskantoor waar ze veel kan leren, uitgedaagd wordt en ze nog een lange tijd aan de slag kan gaan. Na het behalen van de master, wil ze aan de slag gaan als Kandidaat-Notaris.

Sara is een ontzettend vriendelijke, hardwerkende en gemotiveerde dame. Dat blijkt wel uit het feit dat ze van plan is een dubbele master te gaan volgen, namelijk Notarieel Recht en Fiscaal Recht. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om tijd te spenderen met haar vriend, vriendinnen. Ze gaat graag sporten of speelt graag een bordspel. Kortom, Sara is een bijzonder leuke dame en een aanwinst voor elk notariskantoor.

Sara is in overleg per direct beschikbaar voor 1 tot 2 dagen in de week. In de zomer is zij fulltime beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 14 per uur.
location_onNijmegen createWO person21 jaar
Eva heeft inmiddels al meer dan zes jaar ervaring als secretaresse. Ze is bijna vier jaar werkzaam geweest als Juridisch Secretaresse. Hier was ze verantwoordelijk voor de administratieve werkzaamheden omtrent lopende strafzaken. Eva zorgde ervoor dat alles binnen het kantoor op rolletjes liep. Ze was het eerste (telefonische) aanspreekpunt en zorgde ervoor dat alle communicatie naar behoren verliep. Ze maakte dossiers aan en was verantwoordelijk voor het beheren van de debiteuren. Daarnaast maakte ze (eenvoudige) processtukken op en beheerde ze de agenda. Vanwege een verhuizing is ze gaan werken bij een notariskantoor als Notarieel Secretaresse. Eva kreeg hier weinig uitdaging, dus besloot ze om een nieuwe uitdaging aan te gaan als secretaresse bij een accountantskantoor. Ze heeft een fijn team, maar ze mist het juridisch inhoudelijke aspect. Dit past het beste bij haar en geeft haar veel energie. Eva is daarom op zoek naar een functie als Notarieel Secretaresse bij een informeel notariskantoor.

Eva is een lieve, zorgzame en sociale vrouw. Dat blijkt wel uit het feit dat ze in haar vrije tijd het liefst tijd spendeert met haar familie of vrienden. Ze houdt daarnaast ook veel van lezen, films kijken en muziek. Eva komt ook echt over als een integere, punctuele en vriendelijke dame.

Eva heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor vier tot vijf dagen in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.200,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onArnhem createMBO person34 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven