Chris (HBO Starter Logistiek)

Na het behalen van zijn mbo niveau 4 diploma besloot Chris om Hbo Logistiek Manager te studeren. Tijdens de opleiding heeft hij 3 stages gelopen en ook succesvol afgerond. Tijdens zijn eerste stage is Chris bezig geweest met het zoeken en onderhandelen over een nieuw voorraadsysteem. Nadat er een keuze was gemaakt is hij de rest van zijn stage bezig geweest met het implementeren van het nieuwe systeem. Voor zijn tweede stage is Chris bezig geweest met het verbeteren van het logistieke proces. Hier heeft hij verbeteringen doorgevoerd voor nieuwe routeplanningen. Tijdens zijn afstudeer stage heeft Chris onderzoek gedaan voor het reduceren van downtime van machines met 20%. Na het controleren en doorspitten van data in SAP heeft hij meerdere dingen ondervonden. Aan de hand van zijn onderzoek heeft hij verbetervoorstellen gedaan en zijn stage doel succesvol behaald. Nu nadat hij is afgestudeerd is hij opzoek naar een nieuwe uitdaging. Chris is zich breed aan het oriënteren in zowel de logistiek als supply chain. 

Chris is een zeer professionele man met een sterk analytisch vermogen. Hij is een nauwkeurige en gestructureerde werker. Chris communicatief vaardig en bezwijkt niet onder druk.

Chris heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Stage doel: Downtime reduceren met 20%
  • Controleren en doorspitten van data in SAP;
  • Onderzoeken van logistieke processen omtrent machineonderhoud;
  • Controleren van machine fouten;
  • Voorstellen van verbeteringen omtrent machineonderhoud.

Functie

HBO Starter Logistiek

Leeftijd

25

Woonplaats

Helmond

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift, Engels goed in woord en geschrift, Duits voldoende in woord en geschrift, Spaans en Frans matig in woord en geschrift

Computervaardigheden

Geofundament, Basenet, Ortec Fleet Management, SAP, Power BI, MS Dynamics & Microsoft Office