Bedrijven

Voor een optimale groei

De ideale kandidaat voor uw bedrijf.

De ene organisatie, is de andere niet

Wij begrijpen het verschil

Extra Talent helpt u met het vinden van supply chain talent. Dankzij onze expertise op het gebied van supply chain, weten wij voor u de ideale kandidaat te vinden. Elke organisatie heeft een eigen proces en werkwijze, zeker binnen de supply chain branche. Functies kunnen daardoor een gelijke naam, maar een totaal andere invulling hebben. Wij begrijpen het verschil. Onze consultants kijken verder dan alleen een functietitel. Wij weten welke vragen we moeten stellen, om te begrijpen welke kandidaat bij uw organisatie past.  

Dit is hoe wij u helpen

Match

De Extra Talent Match

Supply Chain talent brengen wij op de juiste plek binnen uw organisatie. Enkel de beste kandidaten stellen wij aan u voor. Daarbij adviseren wij u met het kiezen van de meest geschikte collega.

Talentontwikkeling

Talentontwikkeling

Onze gedetacheerde talenten leiden wij verder op. Uw nieuwe werknemer kan via onze Extra Talent Academy meer dan 200 online trainingen volgen. Zo bent u verzekerd van een gemotiveerde, nieuwe collega.

Begeleiding

Advisering en begeleiding

Als specialist geven wij u graag advies en houden wij u op de hoogte van recente ontwikkelingen binnen Supply Chain en de huidige arbeidsmarkt. Verder evalueren we regelmatig en houden we nauw contact. 

Harver Talent Pitch - Assessment

Extra Talent helpt u met het vinden van supply chain talent. Om een goed beeld te krijgen van een kandidaat maken onze consultants, door middel van een diepgaand kennismakingsgesprek, een gedetailleerd profiel. Naast een kennismakingsgesprek kan een kandidaat ook deelnemen aan de Harver Talent Pitch. De Harver Talent Pitch is een uitgebreid en (voor u) kosteloos assessment, bestaande uit een persoonlijkheidstest, een competentietest en een interactieve simulatie. Het assessment toont aan of een kandidaat over het juiste denkniveau en over de juiste capaciteiten beschikt. Op deze wijze vinden wij de ideale match tussen kandidaat, functie en organisatie. 

“Ruim 95% van onze plaatsingen leidt tot een langdurig en plezierig dienstverband van onze kandidaten bij onze opdrachtgevers.” 

Talenten

Bekijk onze Supply Chain talenten

Maarten (Inkoper)

Maarten heeft de mbo opleiding Transport en Logistiek afgerond. Hij heef ruim 7 jaar ervaring in de Logistiek en Supply Chain. Bij zijn huidige werkge…
location_onNijmegen createMBO person41 jaar

Chris (Logistiek Coördinator)

Chris is na het behalen van zijn bachelor Logistiek Management gestart als Logistiek Coördinator. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het coördin…
location_onEindhoven createHBO person23 jaar

Walter (HBO Starter Supply Chain)

Wouter is een jongeman met een afgeronde bachelor opleiding Bedrijfseconomie. Hij heeft tijdens zijn middelbare opleiding gekozen voor een tweetalig a…
location_onbreda createWO person23 jaar

Extra Talent is risicodrager

No cure no pay 
Wij werken op basis van ‘no cure no pay’, oftewel: talentgarantie. Indien u niet tevreden bent, dan ontvangt u een nieuw talent.

Gemakkelijke administratie 
Met een online urenportaal worden de uren van uw talent gemakkelijk ingevoerd en gecontroleerd. De loonadministratie nemen wij uit handen.

Verzuim voor rekening van Extra Talent 
Wij nemen het verlof, verzuim, ziekte en uitval volledig voor onze rekening en u ontvangt enkel een factuur voor de daadwerkelijk gewerkte uren.

Bent u op zoek naar een nieuwe collega? Bekijk onze talenten of neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan