Marloes (Junior Inkoper)

Marloes heeft ruim 4 jaar ervaring in Product Management / Category Management en Inkoop. Na het afronden van de hbo opleiding is Marloes gaan werken als Product Manager bij het bedrijf waar zij haar stage heeft gedaan. Als Product Manager was Marloes verantwoordelijk voor de communicatie met leveranciers, zocht zij naar nieuwe producten, deed zij prijsonderhandelingen met vaste leveranciers en voerde zij prijscalculaties uit. Daarnaast hield zij alle wijzigingen bij in het ERP systeem en bewaakte zij het gehele proces met betrekking tot samples opvragen en deze beoordelen. In haar huidige functie is Marloes werkzaam als Junior Inkoper, waarbij zij veel samenwerkt met de Category Manager. Ze bepalen samen de nieuwe collecties. Daarnaast heeft Marloes contact met de leveranciers en spart zij regelmatig met ze over prijzen en MOQ’s. Marloes vindt haar huidige baan leuk, alleen is de afstand erg ver. Daarom is Marloes latent op zoek naar een nieuwe uitdaging als Category Manager, Inkoper of Product Manager.

Marloes is een vriendelijke en bescheiden jongedame. Ze spart graag met collega’s om samen tot een goede oplossing te komen, die voor alle partijen het beste is. Relatiebeheer met leveranciers en klanten vindt Marloes belangrijk en leuk om te doen. Marloes heeft systemen snel onder de knie, ze heeft inmiddels met diverse systemen gewerkt. Gestructureerd gaat ze aan de slag en Marloes pakt het werk direct op. 

Marloes is beschikbaar voor 32 uur per week, heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 3.400,- bruto per maand op fulltime basis.        

Werkzaamheden

  • Optimaliseren inkoopproces;
  • Onderhandelen over prijzen en MOQ's;
  • Zoeken naar leveranciers in Nederland en in Azië;
  • Assortiment bepalen in samenwerking met de Category Manager;
  • Artikelen invoeren in het systeem;
  • Design briefen voor artikelen en verpakkingen;
  • Leveranciers- en fabrieksgegevens opvragen en invoeren.

Functie

Junior Inkoper

Leeftijd

25

Woonplaats

Cuijk

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Ms Office (Word, Excel, Outlook) en ERP Systemen (SAP, Wolfpack), Clickview en Indesign.