Ruben (Supply Chain Planner)

Ruben is een veelzijdige kandidaat met ruim 25 jaar werkervaring waarin hij verschillende takken van sport heeft bekleed. Momenteel is Ruben werkzaam als Customer Service & Supply Chain Planner. Een hele veelzijdige functie waar ook een deel Inkoop bij komt kijken. In deze rol is Ruben verantwoordelijk voor het plannen en bevestigen van de inkomende orders inclusief het gereed maken van de bijbehorende documenten. Ruben heeft in zijn rollen veel ervaring opgedaan met telefonisch contact en nauw contact met diverse afdelingen. Daarbij heeft Ruben in het verleden veel ervaring opgedaan in commerciële rol en kan hij vanuit dat oogpunt ook goed meedenken. Ruben is graag actief bezig en zou een werkgever op fietsafstand erg fijn vinden. Dit is dan ook de reden dat hij op zoek is naar een nieuwe, verantwoordelijke uitdaging gericht op de Planning.

Ruben is communicatief en commercieel erg sterk. Hij is erg betrokken bij de organisatie en werkt ook makkelijk toe naar een bepaald doel. Hij heeft ervaring met werken met strakke deadlines en het oplossen ad hoc knelpunten. Daarnaast overziet hij gemakkelijk het hele proces van A tot Z. Ruben is echt een man die snel de telefoon pakt om uitdagingen op te lossen, de beller is sneller. Ook is Ruben man met een hart van goud. Hij ziet het positieve van mensen in. Hij is een harde werker die zelfstandig goed zijn ding kan doen maar ook zeker samen met mensen goed kan werken.

Ruben heeft een opzegtermijn van 2 maanden. Hij is beschikbaar voor 40 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 4.300,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Bevestigen en plannen van inkomende orders met bijbehorende documenten;
  • Verantwoordelijk voor bulkplanning Nijmegen en planning externe laadlocaties;
  • Inkopen en verwerken van verpakkingsmaterialen;
  • Op peil houden van Safety Stock en minimaliseren van incourante voorraad.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

44

Woonplaats

Tiel

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits goed in woord en geschrift. Frans voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, Dynamics, Exact, ILS