Joyce (Demand & Supply Planner)

Joyce heeft de hbo-opleiding Business Administration afstudeerrichting Logistiek afgerond. En als Demand Planner heeft zij bijna een jaar ervaring opgedaan. Ze is verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van ruim 2.000 artikelen in Slim4. Daarnaast bestaan haar werkzaamheden uit de forecast van 12 maanden vooruit, bestellen van artikelen in SAP en heeft zij contact met ruim 30 leveranciers omtrent leveringen en logistieke problemen. Joyce is nu werkzaam als Supply Planner waar zij Key-user slim 4 is en Coördinator supply planning. Helaas is de match er niet en de functie niet naar verwachting waardoor Joyce op zoek is naar een nieuwe uitdaging.

Joyce is een toegankelijke jongedame. Na haar studie is zij 8 maanden gaan reizen door Australië waar zij kennis heeft gemaakt met veel verschillende culturen. Joyce houdt niet alleen van reizen, maar ook van sporten. Zo heeft zij een half jaar skiles gegeven in Oostenrijk. Daarnaast is Joyce ook een persoon die zichzelf blijft ontwikkelen wat terug te zien is in de cursussen die zij gevolgd heeft. Haar ondernemende instelling in combinatie met haar leergierigheid en enthousiasme maken haar de persoon om toe te voegen aan een organisatie.

Joyce is fulltime beschikbaar heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 3.100,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van ruim 2.000 category home artikelen in Slim4;
  • Forecast van 12 maanden vooruit;
  • Bestellen van artikelen in SAP en wijzigingen doorvoeren in het systeem;
  • Contact met andere vestigingen en ruim 30 leveranciers omtrent leveringen en logistieke problemen per mail en telefonisch;
  • Schakelen met de Category manager omtrent onjuistheden en aantallen per collie.

Functie

Demand & Supply Planner

Leeftijd

23

Woonplaats

Zaandam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Slim4, Microsoft Office: Excel, Word PowerPoint.