Lars Blommestein

workSenior Consultant Supply Chain
location_cityAmsterdam

phone06 - 51 14 05 61
 linkedin.com/in/larsblomm/

Lars Blommestein

"Omring jezelf met het juiste team, zoek mensen die je steunen, die je willen zien groeien, maar ook zeker die je durven aanspreken op verbeterpunten. Niemand is perfect en geluk zit in de kleine blije momentjes."

 

Ik haal energie uit iemand te kunnen helpen om de juiste baan te vinden, dat kan de ultieme droombaan zijn van de kandidaat. Dat kan ook een rol zijn waar de kandidaat nog niet aan gedacht had maar wél de ideale eigenschappen voor heeft! Think outside the box.

Op zoek naar een nieuwe collega?

Als Senior Supply Chain Consultant ga ik verder dan de standaard benadering. Mijn internationale ervaring en eerlijke aanpak stellen mij in staat om niet alleen te zoeken naar kandidaten die aan de standaardvereisten voldoen, maar ook naar probleemoplossers die uw uitdagingen daadwerkelijk kunnen aanpakken. Samen zullen we de functiebeschrijving, de vereisten en het beschikbare budget grondig bespreken. Op basis van deze informatie zal ik kandidaten selecteren die niet alleen de juiste ervaring hebben, maar ook de juiste houding en mentaliteit bezitten.

 

Op zoek naar een nieuwe baan?

Tunnelvisie is een veelvoorkomende valkuil voor kandidaten, maar ik help je eruit te breken. Het gaat om balans: niet te veel, niet te weinig. Ik zie het als mijn taak om jou te begeleiden naar de juiste baan die past bij jouw unieke eigenschappen. Vergeet die strakke pakken en stropdassen, ik ben jouw vriend met de juiste connecties, die het beste voor jou regelt. Vragen over functies, competenties of mogelijkheden? Je kunt altijd bij me terecht. En als je wilt knallen tijdens sollicitaties, bel me dan, kom langs. Ik bereid je perfect voor!


Vacatures

€2.600 tot €3.500
Ben jij een ochtendmens die 's middags tijd wil reserveren voor familie, sport of hobby's? Deze functie als Junior Inkoper past perfect bij jou! Creëer je eigen rol en groei met steun van ons ervaren salesteam.
access_timeFulltime location_onAalsmeer euro_symbol€2.600 tot €3.500
€3.500 tot €4.500
Stap aan boord van de imposante wereld van krachtige graafmachines en bulldozers die de grenzen van mogelijkheden verleggen. Als Technisch Inkoper heb jij de kans om jouw stempel te drukken op een bedrijf met een rijke geschiedenis van 65 jaar, geleid door de derde generatie.
access_timeFulltime location_onBeverwijk euro_symbol€3.500 tot €4.500
€3.000 tot €4.500
Wegens uitbreiding van het Inkoop team ben ik opzoek naar een Inkoop assistent, iemand die goed is met administratie en Navision. Ben jij dit? Lees hieronder verder!
access_timeFulltime location_onAalsmeer euro_symbol€3.000 tot €4.500
€3.100 tot €3.500
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en analytische Supply Chain Analist om het team te versterken. Als Supply Chain Analist speel je een belangrijke rol in het optimaliseren van Supply Chain processen. Je analyseert gegevens, identificeert verbeterpunten en implementeert efficiënte oplossingen. Als Supply Chain Analist werk je nauw samen met verschillende afdelingen om de Supply Chain continue te verbeteren.
access_timeFulltime location_onPurmerend euro_symbol€3.100 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Benny heeft bijna 20 jaar werkervaring binnen de Supply Chain, waaronder als Voorraadbeheerder, Planning Analist en Supply Chain Planner. Benny is analytisch zeer sterk, waardoor hij projectgroepen kan ondersteunen met data analyses en managementrapportages graag optimaliseert en uitbreidt. Naast dat hij kundig is in Excel, beschikt Benny over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en doet hij zijn uiterste best om de uitlevergraad hoog te houden. Recent fungeerde Benny als Supply Chain Planner bij een multinationaal farmaceutisch bedrijf. De interne werkcultuur van Amerikaanse afkomst is niet een cultuur waar Benny zich in kan vinden, hij heeft mede hierdoor de keuze gemaakt om zich te focussen op de huidige arbeidsmarkt. Samen met Extra Talent is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij hij zijn operationele en analytische skills kan inzetten.

Tijdens een gesprek met Benny is te merken dat hij kennis van zaken heeft. Benny weet collega’s te motiveren, doordat hij een positieve houding heeft en deze ook weet over te brengen. Communicatief is hij zeer sterk. Hij vormt een prettige gesprekspartner en geniet van contact met zowel interne als externe contactpersonen.

Benny is direct beschikbaar, 40 uur en heeft een salarisindicatie van €3.300,- op fulltime basis.

location_onAmsterdam createWO person54 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Kirsten heeft haar WO-diploma Bedrijfskunde behaald met als keuzevakken European Distribution en Supply Chain Logistics.

Tijdens haar studie is zij werkzaam geweest als Operations Coördinator bij een kleine koffiehandel, waar zij verantwoordelijk is geweest door de gehele logistieke afhandeling. Na het behalen van haar studie heeft zij besloten om een Master-opleiding Business Process and Supply Chain Management te volgen in Zweden. Na terugkomst vanuit Zweden was zij klaar voor haar eerste baan! Bij haar voorlaatste werkgever werkte zij bij een cosmeticagroothandel als Customer Supply Medewerker. Zij was verantwoordelijk voor de voorraad van een groot aan key-accounts omtrent de levering van de producten. Helaas merkt Kirsten dat zij te veel bezig was met Customer Service terwijl haar ambitie ligt bij de Supply Chain (voorraadbeheer en planning). Hier vond zij haar huidige werkgever, een internationale speler binnen de FMCG sector. Zij begon zij als Junior Supply and Logistics Manager Benelux. Deze rol lag haar heel goed en zodoende was het een natuurlijke stap naar Senior Supply and Logistics Manager Benelux na tweeëneenhalf jaar, deze rol vervuld zij op heden nog steeds maar merkt een stagnering in haar ontwikkeling en hierdoor is zij opzoek naar een nieuwe uitdaging.

Bij binnenkomst valt op dat Kirsten een spontane en representatieve verschijning is. Met haar leergierige en resultaatgerichte instelling pakt zij graag nieuwe uitdagingen aan! Door haar studie in Zweden en werkzaamheden bij haar huidige werkgever heeft zij internationale werkervaring die zij met zich meeneemt. Ook is zij enorm gegroeid op persoonlijk en zakelijk gebied door deze studie. Communicatief is Kirsten sterk onderlegd, zij weet duidelijk wat zij wilt en brengt graag haar structuur aan binnen een hectische omgeving.

Kirsten is voltijds beschikbaar, heeft een salarisindicatie van € 5.500 bruto per maand en een opzegtermijn van twee maanden. 

location_onHoofddorp createWO person31 jaar euro_symbolMeer dan €5.000
Daan heeft ruim 28 jaar ervaring als Inkoper waarvan 10 jaar in de textielindustrie en 10 jaar bij een ziekenhuis. Daan is zijn carrière gestart met een traineeship van een jaar in Bangladesh bij een Buying Agency. Dit bureau bezat toentertijd drie fabrieken waar kleding werd gefabriceerd. Daan onderzocht of productielijnen in die fabrieken gefabriceerd konden worden of dat ze moesten worden uitbesteed. Als het laatste het geval was, deed hij onderzoek bij welke fabriek de productielijn wel gefabriceerd kon worden. Na zijn traineeship is Daan aan de slag gegaan als Inkoper bij het textielbedrijf bij zijn vader. Hier was hij ook verantwoordelijk was voor het ontwerp van de nacht-/bad-/ en ondergoed collectie van de firma. Hij ging naar stoffenbeurzen om textiel aan te kopen, deed onderzoek naar geschikte productielocaties en coördineerde de verkoop in Europa. Door het faillissement van de firma was Daan gedwongen om nieuw werk te vinden en is hij bij het ziekenhuis terecht gekomen. Hier is hij bijna 10 jaar werkzaam geweest als Operationeel Inkoper. Tijdens zijn werkzaamheden in het ziekenhuis was Daan lange tijd de enige Operationeel Inkoper. Hij heeft zich vrij gemakkelijk wegwijs gemaakt in de medische branche. Hij houdt echt van het operationele deel van de functie, zoals het beheren van contracten, het volgen van orders en het bemiddelen tussen leveranciers en eindgebruikers.
Nu na zijn laatste werkzaamheden als Hoofd Inkoper is Daan opzoek naar een bedrijf waar een stabiele factor inzit, om Daan te quoteren ''Om in te kunnen Inkopen moet er verkoop zijn"

Daan komt nuchter en daadkrachtig over en heeft een brede interesse. Hij is niet bang om nieuwe dingen op te pakken en past zich snel aan aan de organisatie. Daarnaast is Daan iemand met een berg aan ervaring in zowel Strategisch, Operationeel als Tactisch inkopen, hier bovenop heeft hij 10 jaar ervaring met Europese aanbestedingen.

Daan is voltijds beschikbaar en heeft een opzegtermijn van één maand, met een salarisindicatie van €5.000,- bruto per voltijdse maand. 

location_onHaarlem createHBO person50 jaar euro_symbolMeer dan €5.000
Amar is een enthousiaste jongeman die de hbo-opleiding Logistics Engineering heeft afgerond. Tijdens zijn opleiding heeft Amar aan verschillende fictieve projecten gewerkt waarin hij onder andere onderzoek heeft gedaan naar de bedrijfsprocessen en magazijnoptimalisatie. Tijdens zijn derdejaars stage heeft Amar onderzoek gedaan naar de optimalisatie van het orderinvoerproces bij een afvalverwerkingsbedrijf. Hij heeft hiervoor een macro geschreven waardoor de data in het ICT systeem beter analyseerbaar werd. Ook heeft hij door het gebruik van LEAN methodologie een verbeterrapport geschreven waardoor het orderinvoerproces kon worden verkort. Voor zijn afstudeerscriptie heeft Amar onderzoek gedaan naar de rol van Elektrische Vrachtvoertuigen (LEVV) binnen de stedelijke distributie. Het onderzoek hield in hoe LEVV kunnen worden ingezet om de binnenstad te ontlasten van zwaar vrachtverkeer en de distributie sneller te laten verlopen. Sindsdien heeft hij meerdere jaren gewerkt als Demand Planner en Commercieel Planner waaronder bij een design fabrikant gewerkt waar hij de Demand Planning op zich nam met een 80% gemiddelde accuratie. 
Hij is op dit moment op zoek naar een uitdagende functie. Zijn voorkeur gaat uit naar een leidinggevende rol binnen de planning of een meer analytische rol waar hij zijn sterke punten kan gebruiken.

Amar is een gedreven persoon en vindt plezier in data en procesverbeteringen. In zijn vrije tijd is Amar graag met ICT bezig en werkt hij op dit moment aan een logistieke app. Naast zijn studie heeft Amar altijd in de horeca gewerkt en heeft hij hierin ook een managementfunctie bekleed. Hij weet hierdoor wat hard werken is en heeft hij geen moeite om feedback te geven aan zijn collega’s.

Amar is per 1 augustus beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand.

location_onAmsterdam createHBO person31 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Meer kandidaten weergeven