Lars Blommestein

workSenior Consultant Supply Chain
location_cityAmsterdam

phone06 - 51 14 05 61
 linkedin.com/in/larsblomm/

Placeholder

"Omring jezelf met het juiste team, zoek mensen die je steunen, die je willen zien groeien, maar ook zeker die je durven aanspreken op verbeterpunten. Niemand is perfect en geluk zit in de kleine blije momentjes."

 

Ik haal energie uit iemand te kunnen helpen om de juiste baan te vinden, dat kan de ultieme droombaan zijn van de kandidaat. Dat kan ook een rol zijn waar de kandidaat nog niet aan gedacht had maar wél de ideale eigenschappen voor heeft! Think outside the box.

Op zoek naar een nieuwe collega?

Als Senior Supply Chain Consultant ga ik verder dan de standaard benadering. Mijn internationale ervaring en eerlijke aanpak stellen mij in staat om niet alleen te zoeken naar kandidaten die aan de standaardvereisten voldoen, maar ook naar probleemoplossers die uw uitdagingen daadwerkelijk kunnen aanpakken. Samen zullen we de functiebeschrijving, de vereisten en het beschikbare budget grondig bespreken. Op basis van deze informatie zal ik kandidaten selecteren die niet alleen de juiste ervaring hebben, maar ook de juiste houding en mentaliteit bezitten.

 

Op zoek naar een nieuwe baan?

Tunnelvisie is een veelvoorkomende valkuil voor kandidaten, maar ik help je eruit te breken. Het gaat om balans: niet te veel, niet te weinig. Ik zie het als mijn taak om jou te begeleiden naar de juiste baan die past bij jouw unieke eigenschappen. Vergeet die strakke pakken en stropdassen, ik ben jouw vriend met de juiste connecties, die het beste voor jou regelt. Vragen over functies, competenties of mogelijkheden? Je kunt altijd bij me terecht. En als je wilt knallen tijdens sollicitaties, bel me dan, kom langs. Ik bereid je perfect voor!


Vacatures

€2.500 tot €3.500
Welkom bij jouw nieuwe baan! Wij zijn op zoek naar een gedreven en ervaren inkoper die het team komt versterken. Ben jij de professional die de juiste balans vindt tussen kwaliteit en kosten? Solliciteer nu en speel een cruciale rol in het optimaliseren van onze inkoopprocessen samen met enthousiaste collega’s in een stimulerende omgeving.

access_timeFulltime location_onPurmerend euro_symbol€2.500 tot €3.500
€2.800 tot €3.400
Jouw planning skills inzetten voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in het werken met de nieuwste weefselkweek-technologieën. Kortom, veel met planten bezig dus! Dat lijk jou wel wat. Jouw enthousiasme en input hebben een onmiskenbaar effect op het succes van de organisatie!
access_timeFulltime location_onAlkmaar euro_symbol€2.800 tot €3.400
€3.000 tot €3.600
Ben jij een organisatietalent? Dan is de rol van Productieplanner ideaal voor jou! Met jouw vaardigheden zorg je voor een nauwkeurige en voortdurend geoptimaliseerde planning. Bovendien biedt deze functie de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen een enthousiast team. Ben je enthousiast geworden? Lees dan verder!
access_timeFulltime location_onBeverwijk euro_symbol€3.000 tot €3.600
€3.800 tot €4.500
Met jouw verhoogd gevoel van verantwoordelijkheid ben je goed gepositioneerd om een leidende rol te vervullen in het inkoopproces. Deze grote organisatie, gespecialiseerd in productie, zoekt momenteel een ervaren Inkoper die in staat is een doeltreffende inkoopstrategie te ontwikkelen. Ben je geïnteresseerd? Blijf dan zeker lezen!
access_timeFulltime location_onHoorn euro_symbol€3.800 tot €4.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Robert begon zijn carrière als boekhouder in zijn thuisland Portugal waar hij de facturatie en het beheer van diverse bedrijven onder zijn hoede had. Na zijn emigratie naar Nederland in 2009 was het voor Robert noodzaak om zo snel mogelijk de Nederlandse taal onder de knie te krijgen en deze kans kreeg hij bij een internationaal restaurant keten waar hij snel doorgroeide van medewerker naar (Engelstalig) trainer en uiteindelijk zelfs de functie van Teamleader toegekend kreeg door zijn werkzaamheden en resultaten. Na 11.5 jaren was het voor Robert duidelijk dat hij een stap omhoog ambieerde en zijn planningsvaardigheden tot een beter recht wilde laten komen. 
Deze kans kreeg hij bij een 3D printing bedrijf waar hij begon als allround Supply Chain medewerker. Hier kreeg hij vaak problemen omdat de Planner zijn zaken niet op orde had, wanneer Robert zijn hulp aanbood om dit te voorkomen en de zaken terug soepel verliepen werd dit van hogere hand gezien en werd hij gepromoveerd tot Planner. Gezien de naderende overname van het bedrijf is Robert nu opzoek naar een functie binnen de Supply Chain waar hij zijn planningsvaardigheden kan inzetten.

Robert onderscheidt zich als een allround Supply Chain medewerker met een diepgaande kennis van logistieke processen en een scherp oog voor detail. Wat hem extra bijzonder maakt, is zijn proactieve houding en vermogen om snel te reageren op veranderende omstandigheden. Hij zoekt voortdurend naar optimalisatiemogelijkheden en is bereid om extra inspanningen te leveren om de doelstellingen van het team te bereiken.
Wat betreft zijn ambitie om door te groeien, is Robert niet alleen gefocust op zijn huidige taken, maar investeert hij ook actief in zijn professionele ontwikkeling. Zijn verlangen naar groei komt tot uiting in zijn bereidheid om nieuwe vaardigheden te verwerven en zich aan te passen aan opkomende trends in de Supply Chain-industrie.
Kortom, Robert is niet alleen een kwalitatieve Supply Chain professional, maar ook een toekomstgerichte teamspeler die streeft naar continue verbetering en groei, waardoor hij een veelbelovende kandidaat is voor toekomstige leiderschapsrollen binnen het vakgebied.

Robert heeft 1 maand opzegtermijn en is 32/u beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van €3.500 bruto per maand op basis van voltijdse tewerkstelling.

location_onHeerhugowaard createWO person48 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Erik is een gedreven 27-jarige young professional, dit blijkt uit de stappen die hij tijdens zijn studie heeft bewandeld. Hier begon hij in 2012 aan zijn MBO 3 opleiding en ronde hij in 2023 Cum Laude af met een Master-diploma Business Management.
Dit allemaal terwijl hij voltijds werkzaam was bij een ziekenhuis hier in Amsterdam, waar hij werkte als logistiek medewerker.
Na een mooie werkervaring was het voor Erik tijd om zich verder te ontwikkelen en besloot hij hulp in te schakelen van een detacheringsbureau waar hij geplaatst werd als Supply Chain planner. Dit was dé job voor hem! Wat spijtig is, en bekend op voorhand, was dat dit een tijdelijke opdracht was waardoor hij opzoek ging naar een vaste baan als Supply Chain planner.
Deze kans kreeg hij bij een pharmaceutisch bedrijf in Haarlem, dit is niet alleen een goede baan voor Erik maar ook een baan waar hij kan bijdragen aan de gezondheid van een grote hoeveelheid mensen. Door zich niet thuis te voelen binnen de bedrijfscultuur is Erik nu DISCREET opzoek Samen met Extra Talent naar een functie als Supply Chain planner. 

Wat Erik onderscheidt, is zijn 'hands-on' mentaliteit en zijn vermogen om uitdagingen met een nieuwsgierige- en open houding te benaderen. Deze eigenschappen hebben hem geholpen om de verbindingen te vinden tussen toekomstvisie en de huidige praktijk van organisaties, met name op het gebied van Supply Chain.
Wat Erik kenmerkt, is zijn intrinsieke nieuwsgierigheid en zijn vermogen om met een scherpe blik de vraag achter een vraag te vinden en te beantwoorden. Dit talent heeft hij al van jongs af aan ontwikkeld en vormt een waardevolle troef bij het analyseren en optimaliseren van Supply Chain-processen.

Erik heeft 1 maand opzegtermijn en is fulltime beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van €4.100 euro bruto per maand.  

location_onAmsterdam createHBO person27 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Toen Sarah begon aan haar carrière als Customer Service medewerkster bouwde zij een basis uit aan communicatieve skills en een breed netwerk aan contacten. Gedurende haar loopbaan kreeg zij door hard en goed werk de kans om zich te bewijzen als Supply Chain Planner, haar General Manager had dan ook een positieve referentie over haar. Na 12 jaar in de functie bleef Sarah op haar honger zitten betreffende uitdagingen in haar werk, dit in combinatie met de personeelstop resulteerde in haar sprong in het diepe.
 
Hierdoor is Sarah gaan nadenken over wat zij echt belangrijk vindt in een baan. Hier kwam uit dat zij verder wil binnen de Supply Chain bij een bedrijf waar een goede gezonde sfeer heerst. Daarnaast zit zij goed op haar plek in een baan waar zij veel contact heeft met verschillende interne en externe afdelingen waar naar de mens achter de positie wordt gekeken, en waar zij haar probleemoplossende capaciteiten kan inzetten. Omdat zij over deze kwaliteiten beschikt is zij samen met Extra Talent op zoek naar een baan waarin zij zich verder kan zetten als Supply Chain Planner bij een goed en warm bedrijf.

Sarah gaat graag de uitdaging aan, is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €4.200.
location_onAmstelveen createMBO person40 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Kyon haar carrière binnen de Supply Chain in de rol als Assistent Inkoper startte in haar land van oorsprong, China. In het jaar 2011 kreeg zij de kans om voor haar toen huidige werkgever naar Nederland te emigreren en te werken in dezelfde rol. Hier was zij verantwoordelijk voor de inkoop van elektrische fiets (onderdelen) welke per zeevracht naar Nederland vervoerd werden vanuit China. Door nieuwe wetgeving is de productie verhuist naar Europa en werd haar functie overtollig. Dit maakte voor haar de reden om binnen een soortgelijke functie bij een andere werkgever te starten binnen de laag waarde productie. Het zat niet mee en door de tweede lockdown werd het team van inkopers ingekort. Wat direct als een logische stap voelde, maakte zij de omscholing naar de Freight Forwarding binnen de zeevracht. Haar eerdere ervaring met zeetransport kwam hier goed van pas. Nu staat zij klaar voor een nieuwe uitdaging samen met Extra Talent in de rol van Inkoper of Expediteur.

Kyon is leergierig en houdt van humor op de werkvloer, hier zal zij aan bij dragen. Met een vriendelijke blik en klank verwelkomt zij iedereen wat haar vrolijkheid aanstekelijk maakt. Zij wordt beschreven als flexibel en integer wie goed kan werken en optrekt in teamverband. Haar ervaring en kennis binnen de Aziatische markt is een aanwinst voor iedere organisatie.

Kyon heeft een vast contract en heeft een opzegtermijn van 2 maanden, zij is daarna fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €3.800 euro bruto per maand.

location_onAlmere createHBO person40 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven