Arjuna Pieters

workConsultant Financieel
location_cityRotterdam

phone06 - 57 80 55 28
 linkedin.com/in/arjuna-p-4a078212b/

Arjuna Pieters

''Maak het zo leuk mogelijk als jij het zelf kan maken. Als het kan, probeer dan van jouw werk een spel te maken.''

 

Dieptegesprekken om een persoon of bedrijf écht te leren kennen, daar haal ik mijn energie vandaan. Waar ik ook enthousiast van wordt, is als kandidaten bij een werkgever terecht zijn gekomen waar zij jaren werkzaam zijn vanwege hun werkgeluk, doordat er een goede match is gemaakt. 

Op zoek naar een nieuwe collega?    

Bij het invullen van vacatures op financieel gebied help ik u graag. Van starters tot mensen met jaren ervaring, ik vind wat zij zoeken. Ik leer u graag persoonlijk kennen, zodat we een goede binding hebben en ik de juiste match kan maken. Een serieus gesprek houden zonder dat het altijd als een serieus gesprek aanvoelt, dat vind ik belangrijk. Om mij maar ook u beter te leren kennen ga ik graag het gesprek aan. U kunt altijd contact met mij opnemen via mail, telefoon of WhatsApp. 

Op zoek naar een nieuwe baan?   

Van starters op de arbeidsmarkt tot mensen met jaren ervaring, ik help jou met het zoeken van een leuke baan! Dit doe ik natuurlijk met de eisen die vanuit jou worden gesteld. Ik probeer mij goed in jou te plaatsen en zorg ervoor dat onze serieuze gesprekken niet al te veel als serieuze gesprekken aanvoelen. Voor mij is het namelijk belangrijk dat jij je op je gemak voelt, zodat wij een vertrouwelijke band kunnen opbouwen. Mocht je vragen hebben of samen naar de opties willen kijken, dan kun je altijd contact met mij opnemen. Dit kan via de mail, telefoon of WhatsApp. 


Vacatures

€5.000 tot €7.000
Ben jij op zoek naar een uitdagende rol als Controller? Bij dit bedrijf krijg jij veel verantwoordelijkheid en is geen dag hetzelfde. Lees snel verder!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€5.000 tot €7.000
€4.000 tot €5.500
Ben jij op zoek naar een uitdagende rol als Assistent Controller? Bij dit bedrijf krijg jij veel verantwoordelijkheid en is geen dag hetzelfde. Lees snel verder!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€4.000 tot €5.500
€3.000 tot €3.500
Ben jij op zoek naar een uitdagende carrière als Financieel Medewerker? Bij dit bedrijf krijgt de tijd vleugels wanneer je de financiën beheert. Lees snel verder!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.000 tot €3.500
€2.800 tot €3.500
Ken jij het gezegde "De tijd vliegt voorbij als je het leuk hebt"? Als Financieel Medewerker bij dit bedrijf vliegen de dagen en weken voorbij. Lees verder!
access_timeFulltime location_onZoetermeer euro_symbol€2.800 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Rob heeft ruim 28 jaar ervaring in de rol van (Financieel) Administratief Medewerker. Zijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het controleren en verwerken van in- en verkoopfacturen, betaalbaar stellen van facturen, assisteren bij maandrapportages en het verwerken van het kasboek. Daarnaast is hij het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers. Rob is toe aan een nieuwe uitdaging en is daarom samen met ons op zoek naar een financiële functie waar hij zijn huidige kennis en ervaring verder kan uitoefenen. Het liefst ziet hij zich terug in de rol van Financieel Administratief Medewerker.


Rob is een prettig persoon om mee in gesprek te zijn. Hij kan interessant vertellen over zijn loopbaan en zijn affiniteit voor de financiën. Hij is erg gemotiveerd om zich in te zetten voor een bedrijf wat zich uit in loyaliteit en flexibiliteit in verantwoordelijkheden. Door zijn ruime kennis kan hij dan ook snel meedraaien en systemen oppakken.

Rob is per direct fulltime beschikbaar met een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand.

location_onRotterdam createMBO person56 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Annelies heeft ruim tien jaar ervaring binnen de financiën met name op de afdeling crediteurenbeheer. Bij haar huidige werkgever is zij verantwoordelijk het verwerken en controleren van inkoopfacturen voor zowel de fysieke winkels, als de webshop. Dagelijks verwerkt zij de bankafschriften en beheert zij de grootboekrekeningen. Daarnaast verzorgt ze de intercompany facturatie. Omdat haar huidige functie haar niet langer de uitdaging biedt die zij zoekt, staat zij open voor een nieuwe baan. Het liefst werkt zij binnen een informele organisatie, binnen een hecht team.

Annelies is een vlotte, vriendelijke dame met uitstekende kennis van Excel. Deze kennis deelt zij dan ook graag met collega’s. Met een kritisch oog neemt zij interne bedrijfsprocessen onder de loep, daarbij probeert zij zo efficiënt mogelijk te werken. Met behulp van een Excel-formule heeft zij het werkproces van drie uur naar een half uur kunnen terugbrengen.

Annelies heeft een opzegtermijn van één maand, is 32-36 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- op basis van fulltime. Hierbij heeft zij de wens om één dag in de week thuis te werken.   

location_onRotterdam createHBO person37 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
"Ik wil de accountancy in omdat ik daar écht een passie voor heb." Dit zijn de woorden van Dilara, een Junior Financial Controller die graag weer werkzaam wil zijn als Assistent-Accountant. Met twee jaar aan werkervaring binnen de sector is zij verantwoordelijk geweest voor het uitvoeren van verschillende taken. Zij kan facturen verwerken, ondersteuning bieden bij de maand- en jaarafsluitingen, betalingsontvangsten boeken en maand-, belasting- en btw-rapportages opstellen. Ook heeft zij zich beziggehouden met het onderhouden van klantcontact, het optimaliseren van processen en heeft zij de btw-aangiften doorgevoerd.

Dilara is een zeer sociale jongedame met discipline en doorzettingsvermogen. Deze punten werden ook duidelijk tijdens het gesprek. Het feit dat Dilara aan het eind van haar hbo-opleiding er voor gekozen heeft om in de zomervakantie niet mee op vakantie te gaan met haar familie, heeft er toe geleid dat zij alsnog haar propedeuse in ontvangst kon nemen vóór het tweede leerjaar zou starten.

Dilara heeft een opzegtermijn van een maand en is beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week. Zij heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

location_onRotterdam createHBO person29 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Tamara woont momenteel in Frankrijk maar verhuist binnenkort weer terug naar Nederland. Vanaf april is zij beschikbaar om te gaan werken voor een nieuwe werkgever. Met ruim tien jaar aan ervaring binnen de financiële sector is zij geen beginner. Ze is ook erg allround in haar kennis en kunde. Tamara kan facturen verwerken, de btw aangiften verzorgen en de jaarrekeningen voorbereiden. Ook is zij eindverantwoordelijk geweest voor de maand- en jaarafsluitingen en stelde zij rapportages op voor het moederbedrijf. Gezien haar brede kennis houdt Tamara zich beschikbaar voor de functies Financieel Medewerker, (Assistent) Financial Controller en Assistent-Accountant.

Tamara is erg ambitieus ingesteld. Zo is zij begonnen als Financieel Administratief Medewerker en heeft haarzelf omhoog gewerkt tot Hoofd Administrateur en GL-Accountant. Ook is zij een echte doorzetter en maakt zij indien nodig overuren. Zo maakt zij regelmatig overuren tijdens het verzorgen van de afsluitingen.

Tamara is beschikbaar per april en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- per maand op basis van 40 uur. 

location_onAlkmaar createMBO person34 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven