Arjuna Pieters

workConsultant Financieel
location_cityRotterdam

phone06 - 57 80 55 28
 linkedin.com/in/arjuna-p-4a078212b/

Arjuna Pieters

''Maak het zo leuk mogelijk als jij het zelf kan maken. Als het kan, probeer dan van jouw werk een spel te maken.''

 

Dieptegesprekken om een persoon of bedrijf écht te leren kennen, daar haal ik mijn energie vandaan. Waar ik ook enthousiast van wordt, is als kandidaten bij een werkgever terecht zijn gekomen waar zij jaren werkzaam zijn vanwege hun werkgeluk, doordat er een goede match is gemaakt. 

Op zoek naar een nieuwe collega?    

Bij het invullen van vacatures op financieel gebied help ik u graag. Van starters tot mensen met jaren ervaring, ik vind wat zij zoeken. Ik leer u graag persoonlijk kennen, zodat we een goede binding hebben en ik de juiste match kan maken. Een serieus gesprek houden zonder dat het altijd als een serieus gesprek aanvoelt, dat vind ik belangrijk. Om mij maar ook u beter te leren kennen ga ik graag het gesprek aan. U kunt altijd contact met mij opnemen via mail, telefoon of WhatsApp. 

Op zoek naar een nieuwe baan?   

Van starters op de arbeidsmarkt tot mensen met jaren ervaring, ik help jou met het zoeken van een leuke baan! Dit doe ik natuurlijk met de eisen die vanuit jou worden gesteld. Ik probeer mij goed in jou te plaatsen en zorg ervoor dat onze serieuze gesprekken niet al te veel als serieuze gesprekken aanvoelen. Voor mij is het namelijk belangrijk dat jij je op je gemak voelt, zodat wij een vertrouwelijke band kunnen opbouwen. Mocht je vragen hebben of samen naar de opties willen kijken, dan kun je altijd contact met mij opnemen. Dit kan via de mail, telefoon of WhatsApp. 


Vacatures

€2.500 tot €3.000
Dit tuincentrum, een bekende naam in Nederland voor tuinbenodigdheden, zoekt al geruime tijd een Financieel Medewerker (Junior) om het team te versterken. Ben jij die leergierige persoon die graag wil groeien in de wereld van finance? Lees verder.
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000
€2.600 tot €3.500
Dit bedrijf, bestaande uit ongeveer veertig gepassioneerde medewerkers, is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige cameralenzen. In een informele werkomgeving met korte communicatielijnen biedt de organisatie een leuke werkplek voor een Administrateur om het bestaande team te versterken. Lees meer.
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.600 tot €3.500
€2.750 tot €3.450
Wil je een belangrijke rol spelen in de financiële administratie van een vooraanstaande groenteleverancier? Ontdek hoe je kunt helpen om gezonde voeding op miljoenen borden te brengen! Lees verder.

 

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.750 tot €3.450
€3.000 tot €3.500
Je hebt internationale ambities als Financieel Administratief Medewerker en zoekt bij voorkeur een kans bij een groeiende organisatie binnen de ICT. Lees verder.

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Deze financial heeft zichzelf de afgelopen jaren écht ontwikkeld tot een professional binnen de finance. Met zes jaar aan ervaring is hij ook breed in te zetten. Hij is verantwoordelijk geweest voor het verwerken van facturen, het implementeren en optimaliseren van systemen, het beheren van het grootboek en het verrichten van consolidatie. Ook kan hij erg goed ondersteunen bij de jaarrekening, afsluitingen en rapportages. Vanwege een reorganisatie is hij nu op zoek naar een nieuwe werkgever om daar aan de slag te gaan als Financieel Medewerker.

Op het moment dat zijn CFO het bedrijf verliet, kwamen veel van zijn taken te recht op het bord van Roy. Dit pakt hij allemaal goed op. Roy is dus een echte doorzetter die hart voor de zaak heeft en er voor zorgt dat de administratie in orde is. Daarnaast is hij erg leergierig en vraagt hij vaak door om tot de kern van de informatie te komen.

Roy is per direct beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
location_onRotterdam createMBO person28 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Nadia heeft ruim zeven jaar ervaring binnen de financiële sector en is voornamelijk werkzaam geweest als Financieel Administratief Medewerker. De taken waar zij mee bezig is geweest bestaan onder andere uit het verwerken van facturen, het opstellen van periodieke rapportages en afsluitingen, het onderhouden van klantcontact, het uitvoeren van salarisadministratie en het opvolgen van debiteuren. Nu Nadia niet kan doorgroeien bij haar huidige bedrijf, zoekt ze een nieuwe leuke werkgever om aan de slag te gaan als Financieel Administratief Medewerker.

Nadia is erg behulpzaam en leert erg snel. Dit blijkt uit het feit dat ze de salarisadministratie op haar nam en binnen korte tijd aanleerde hoe transitievergoedingen verwerkt moeten worden toen een collega van haar een burn-out opliep. Ook is ze erg veelzijdig en ambitieus ingesteld. Ze wil uiteindelijk ook ervaring opdoen als Assistent-Controller en/of Salarisadministrateur.

Nadia heeft een opzegtermijn van één maand en is 32 tot 36 uur per week beschikbaar. Ze heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand op basis van fulltime.
location_onRotterdam createMBO person26 jaar
Rob heeft ruim 28 jaar ervaring in de rol van (Financieel) Administratief Medewerker. Zijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het controleren en verwerken van in- en verkoopfacturen, betaalbaar stellen van facturen, assisteren bij maandrapportages en het verwerken van het kasboek. Daarnaast is hij het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers. Rob is toe aan een nieuwe uitdaging en is daarom samen met ons op zoek naar een financiële functie waar hij zijn huidige kennis en ervaring verder kan uitoefenen. Het liefst ziet hij zich terug in de rol van Financieel Administratief Medewerker.


Rob is een prettig persoon om mee in gesprek te zijn. Hij kan interessant vertellen over zijn loopbaan en zijn affiniteit voor de financiën. Hij is erg gemotiveerd om zich in te zetten voor een bedrijf wat zich uit in loyaliteit en flexibiliteit in verantwoordelijkheden. Door zijn ruime kennis kan hij dan ook snel meedraaien en systemen oppakken.

Rob is per direct fulltime beschikbaar met een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand.

location_onRotterdam createMBO person56 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
"Ik wil de accountancy in omdat ik daar écht een passie voor heb." Dit zijn de woorden van Dilara, een Junior Financial Controller die graag weer werkzaam wil zijn als Assistent-Accountant. Met twee jaar aan werkervaring binnen de sector is zij verantwoordelijk geweest voor het uitvoeren van verschillende taken. Zij kan facturen verwerken, ondersteuning bieden bij de maand- en jaarafsluitingen, betalingsontvangsten boeken en maand-, belasting- en btw-rapportages opstellen. Ook heeft zij zich beziggehouden met het onderhouden van klantcontact, het optimaliseren van processen en heeft zij de btw-aangiften doorgevoerd.

Dilara is een zeer sociale jongedame met discipline en doorzettingsvermogen. Deze punten werden ook duidelijk tijdens het gesprek. Het feit dat Dilara aan het eind van haar hbo-opleiding er voor gekozen heeft om in de zomervakantie niet mee op vakantie te gaan met haar familie, heeft er toe geleid dat zij alsnog haar propedeuse in ontvangst kon nemen vóór het tweede leerjaar zou starten.

Dilara heeft een opzegtermijn van een maand en is beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week. Zij heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

location_onRotterdam createHBO person29 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven