Arjuna Pieters

workConsultant Financieel
location_cityRotterdam

phone06-57805528
 linkedin.com/in/arjuna-p-4a078212b/

Arjuna Pieters


Vacatures

“De tijd vliegt voorbij als je het leuk hebt”, jij kent deze uitdrukking vast wel. Bij dit bedrijf vliegen de dagen en zelfs de weken voorbij. Geen dag is hetzelfde in deze uitdagende en diverse functie. Ben jij misschien nét afgestudeerd en vind jij het heerlijk om in de cijfertjes te duiken? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000
Je werkt misschien wat meer op de achtergrond, maar iedereen binnen het bedrijf is blij met jou. Je bent namelijk de Salarisadministrateur die maandelijks de lonen verwerkt. Tegelijkertijd werk je voor een internationaal bekend bedrijf met prettige collega’s. Heb je interesse gekregen in deze loopbaan? Lees dan gauw verder.

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.700 tot €3.700
Je ziet er tot in de puntjes verzorgd uit en ruikt heerlijk. Niet omdat je een mode-guru bent, maar omdat je werkzaam bent als Allround Financieel Medewerker. Bij dit cosmeticabedrijf krijg je namelijk zowel gezellige collega’s als korting op de producten. Ook ben je met je financiële kennis niet snel overweldigd door afwisselende en precieze taken. Is dit jouw ideale werkomschrijving? Lees dan snel verder! 

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.300
Iedereen die gek is op getallen verwerken en punctualiteit, opgelet! Want als pietje-precies mag je deze banenkans zeker niet missen. Bij deze organisatie kun je aan de slag gaan als Debiteurenmedewerker in een fijn team. Ben je al geïnteresseerd? Lees dan gauw verder! 

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Michiel heeft afgelopen zomer zijn mbo-opleiding Bedrijfsadministrateur succesvol afgerond. Tijdens zijn opleiding heeft hij een tweetal meewerkstages voltooid. Bij beide organisaties heeft hij als volwaardig medewerker meegedraaid op de financiële afdeling. Voornamelijk hield hij zich bezig met het inboeken van facturen, stelde hij jaarrekeningen op en ondersteunde hij de financieel controller. Naast zijn studie heeft hij vorig jaar, samen met zijn vader, een bedrijf opgericht waarbij hij bedrijven en consumenten helpt met het doen van BTW- en belastingaangiften. Nu hij zijn diploma op zak heeft, wil hij zijn kennis en ervaring inzetten binnen een informele organisatie. Het liefst gaat hij aan de slag als Financieel Administratief Medewerker, waarbij hij de mogelijkheid heeft zich te blijven ontwikkelen.

Dat Michiel ondernemend is, blijkt wel uit het feit dat hij naast zijn studie een bedrijf begonnen is. Dit is ook iets waar hij heel trots op is, omdat hij alle kennis uit de schoolbanken direct kan toepassen in de praktijk. Wanneer hij de kans krijgt om mee te denken met het bedrijf, neemt hij deze ook aan. Zo heeft hij tijdens zijn stage ook initiatief getoond om het systeem te moderniseren. Verder is Michiel gemakkelijk in omgang en sociaal, hij is dan ook graag betrokken bij zijn collega’s.

Michiel is in overleg per direct fulltime beschikbaar en salarisindicatie van € 2.500,- bruto op basis van fulltime.

location_onRegio Den Haag createMBO person22 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Annelies heeft ruim tien jaar ervaring binnen de financiën met name op de afdeling crediteurenbeheer. Bij haar huidige werkgever is zij verantwoordelijk het verwerken en controleren van inkoopfacturen voor zowel de fysieke winkels, als de webshop. Dagelijks verwerkt zij de bankafschriften en beheert zij de grootboekrekeningen. Daarnaast verzorgt ze de intercompany facturatie. Omdat haar huidige functie haar niet langer de uitdaging biedt die zij zoekt, staat zij open voor een nieuwe baan. Het liefst werkt zij binnen een informele organisatie, binnen een hecht team.

Annelies is een vlotte, vriendelijke dame met uitstekende kennis van Excel. Deze kennis deelt zij dan ook graag met collega’s. Met een kritisch oog neemt zij interne bedrijfsprocessen onder de loep, daarbij probeert zij zo efficiënt mogelijk te werken. Met behulp van een Excel-formule heeft zij het werkproces van drie uur naar een half uur kunnen terugbrengen.

Annelies heeft een opzegtermijn van één maand, is 32-36 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- op basis van fulltime. Hierbij heeft zij de wens om één dag in de week thuis te werken.   

location_onRotterdam createHBO person37 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Diana is 46 jaar en heeft vanaf 2009 al ruim dertien jaar aan ervaring opgedaan binnen de financiële sector. Binnen deze sector heeft zij verschillende functies bekleedt, onder andere als administrateur, VAT-accountant en assistent-controller. Ze is onder andere verantwoordelijk geweest voor de debiteurenadministratie, het voorbereiden en doen van BTW-aangiftes en aangiftes van verpakkingsbelasting, het opstellen van journaalposten en backups voor de maandafsluiting. Door reorganisatie was Diana genoodzaakt om bij haar voorgaande werkgever te stoppen. Nu wil ze weer aan de slag als assistent-controller bij een nieuwe werkgever.

Nieuwsgierigheid, humor en collegialiteit zijn karaktereigenschappen die bij Diana passen. Haar nieuwsgierigheid komt terug in het feit dat ze altijd haar kennis wil uitbreiden. Haar humor en collegialiteit komt terug in het feit dat ze houdt van een grapje en collega's graag helpt waar nodig is. Het liefst is Diana werkzaam bij een bedrijf met een informele sfeer.

Diana is per direct beschikbaar voor 32 uur per week en geeft een salarisindicatie van € 3.700,- bruto per maand op basis van 40 uur.

location_onGouda createWO euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven