Vacatures

Met een kop koffie op je bureau start jij je dag vol afwisselende financiële werkzaamheden. Heb jij goede ideeën en toon je graag initiatief? Dan zit je hier aan het juiste adres, want binnen deze organisatie wordt er echt naar elkaar geluisterd en is er veel vrijheid voor eigen inbreng. Jouw toekomstige collega’s vormen een hecht team en er hangt dan ook een gezellige en informele sfeer binnen dit bedrijf. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€2.550 tot €3.100
Al werkervaring opgedaan binnen de accountancy? Check. Een held met cijfers? Check. Klaar voor een toffe uitdaging met veel ontwikkelingsmogelijkheden? Check, check, dubbelcheck! Beantwoord jij al deze vragen met check dan is deze functie als Assistent Accountant echt iets voor jou!

 
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.100 tot €4.300
Binnen deze jonge en dynamische organisatie krijg jij de kans om jezelf in een razend tempo te ontwikkelen en zijn er tal van doorgroeimogelijkheden. Er worden diverse cursussen aangeboden en er zijn ook opleidingsmogelijkheden binnen het bedrijf. Daarnaast ben je onderdeel van een jong en modern team waar meerdere keren per jaar toffe uitjes voor worden georganiseerd. Al enthousiast? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.200
Bij deze duurzame organisatie krijg jij de kans om jezelf te ontwikkelen en alle facetten van het financiële vak te leren. Het is een diverse functie met veel ruimte voor eigen inbreng. Dit ervaar je binnen een platte bedrijfscultuur met een enthousiast team aan collega’s. Al enthousiast? Lees dan snel verder!
 
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.350
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Jerry heeft al ongeveer 25 jaar ervaring binnen de financiële sector en heeft kennis van vrijwel alle facetten van het vak. Hij is werkzaam geweest als (Assistent) Financial Manager, (Assistent) Financial Controller en Senior (GL) Accountant. Een echte alleskunner. De afgelopen zestien jaar heeft Jerry als interim gewerkt, maar zoekt nu meer vastigheid bij een bedrijf dichtbij huis. Hij wil werkzaam zijn als Financial Controller bij een informeel bedrijf met korte lijnen.

Jerry komt over als een vlot persoon die jong van geest is. Ook is hij erg oplossingsgericht. Zo heeft hij in samenwerking met de sales-, IT- en inkoopafdeling de fouten in inkoopprijzen in de inkooporders kunnen verhelpen door niet-gekoppelde leveranciers in kaart te brengen en te verwerken in het inkooporder-systeem. Daarnaast heeft hij ook analyses uitgevoerd en heeft hij in samenwerking met de Businessmanager voorstellen gedaan om de productie terug naar Nederland te halen. Dit resulteerde in een additionele omzet van ca. 110 miljoen euro.

Jerry is per direct en fulltime beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 5.200,- bruto euro.
location_onEindhoven createHBO person45 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Nadia heeft ruim zeven jaar ervaring binnen de financiële sector en is voornamelijk werkzaam geweest als Financieel Administratief Medewerker. De taken waar zij mee bezig is geweest bestaan onder andere uit het verwerken van facturen, het opstellen van periodieke rapportages en afsluitingen, het onderhouden van klantcontact, het uitvoeren van salarisadministratie en het opvolgen van debiteuren. Nu Nadia niet kan doorgroeien bij haar huidige bedrijf, zoekt ze een nieuwe leuke werkgever om aan de slag te gaan als Financieel Administratief Medewerker.

Nadia is erg behulpzaam en leert erg snel. Dit blijkt uit het feit dat ze de salarisadministratie op haar nam en binnen korte tijd aanleerde hoe transitievergoedingen verwerkt moeten worden toen een collega van haar een burn-out opliep. Ook is ze erg veelzijdig en ambitieus ingesteld. Ze wil uiteindelijk ook ervaring opdoen als Assistent-Controller en/of Salarisadministrateur.

Nadia heeft een opzegtermijn van één maand en is 32 tot 36 uur per week beschikbaar. Ze heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand op basis van fulltime.
location_onRotterdam createMBO person26 jaar
Rob heeft ruim 28 jaar ervaring in de rol van (Financieel) Administratief Medewerker. Zijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het controleren en verwerken van in- en verkoopfacturen, betaalbaar stellen van facturen, assisteren bij maandrapportages en het verwerken van het kasboek. Daarnaast is hij het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers. Rob is toe aan een nieuwe uitdaging en is daarom samen met ons op zoek naar een financiële functie waar hij zijn huidige kennis en ervaring verder kan uitoefenen. Het liefst ziet hij zich terug in de rol van Financieel Administratief Medewerker.


Rob is een prettig persoon om mee in gesprek te zijn. Hij kan interessant vertellen over zijn loopbaan en zijn affiniteit voor de financiën. Hij is erg gemotiveerd om zich in te zetten voor een bedrijf wat zich uit in loyaliteit en flexibiliteit in verantwoordelijkheden. Door zijn ruime kennis kan hij dan ook snel meedraaien en systemen oppakken.

Rob is per direct fulltime beschikbaar met een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand.

location_onRotterdam createMBO person56 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Annelies heeft ruim tien jaar ervaring binnen de financiën met name op de afdeling crediteurenbeheer. Bij haar huidige werkgever is zij verantwoordelijk het verwerken en controleren van inkoopfacturen voor zowel de fysieke winkels, als de webshop. Dagelijks verwerkt zij de bankafschriften en beheert zij de grootboekrekeningen. Daarnaast verzorgt ze de intercompany facturatie. Omdat haar huidige functie haar niet langer de uitdaging biedt die zij zoekt, staat zij open voor een nieuwe baan. Het liefst werkt zij binnen een informele organisatie, binnen een hecht team.

Annelies is een vlotte, vriendelijke dame met uitstekende kennis van Excel. Deze kennis deelt zij dan ook graag met collega’s. Met een kritisch oog neemt zij interne bedrijfsprocessen onder de loep, daarbij probeert zij zo efficiënt mogelijk te werken. Met behulp van een Excel-formule heeft zij het werkproces van drie uur naar een half uur kunnen terugbrengen.

Annelies heeft een opzegtermijn van één maand, is 32-36 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- op basis van fulltime. Hierbij heeft zij de wens om één dag in de week thuis te werken.   

location_onRotterdam createHBO person37 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven