Sonny Hillebrand

workConsultant Financieel
location_cityAmsterdam

phone06 - 16 95 21 87

Sonny Hillebrand

Vacatures

€3.100 tot €3.900
Heb jij interesse in een essentiële rol binnen de feilloze financiële administratie van een vooraanstaande leverancier van groenten? Lees verder en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan het brengen van gezonde voeding op de borden van miljoenen mensen!
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€3.100 tot €3.900
€3.300 tot €4.300
Wil jij aan de slag als Financieel Medewerker bij een bedrijf dat volledig aansluit op jouw persoonlijke wensen en behoeften? Bij ons krijg je de vrijheid om samen met een fantastisch team daadwerkelijk impact te maken in de wereld van financiële administratie!
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€3.300 tot €4.300
€3.700 tot €5.000
Ben je op zoek naar een uitstekende gelegenheid om je vaardigheden op het gebied van cijfers te laten schitteren? Dan is deze vacature perfect voor jou! In deze uitdagende functie als Junior Controller krijg je de kans om jezelf te bewijzen. Lees dan snel verder! 
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€3.700 tot €5.000
€3.000 tot €3.600
Heb je je diploma behaald en ben je geïnteresseerd in een carrière in de financiële sector? Deze organisatie staat bekend om haar focus op werkgeluk en een positieve werkomgeving, waar je met open armen wordt ontvangen. Benieuwd naar wat de rol van Financieel Administratief Medewerker te bieden heeft? Lees snel verder en ontdek de geweldige kansen die op je wachten!
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€3.000 tot €3.600
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Nadat Dana een aantal jaar in Zuid-Afrika heeft gewerkt, is ze momenteel werkzaam in Nederland. Na twee jaar als HR Generalist te hebben gewerkt, is ze begonnen als Salarisadministrateur bij een internationale organisatie. Hier heeft ze de fijne kneepjes van het vak geleerd en was ze samen met haar team verantwoordelijk voor 1700 werknemers. Sinds enkele maanden werkt ze als Salarisadministrateur bij Labourlink BV. Vanwege haar tijdelijke contract is ze nu, samen met Extra Talent, op zoek naar een nieuwe uitdaging als Salarisadministrateur.

Dana is een enthousiaste jongedame. Ze heeft mooie ervaringen opgedaan in Zuid-Afrika, maar ze zit nu goed op haar plek in Nederland. Dankzij haar eerdere werkervaring als administrateur heeft ze sterke kwaliteiten ontwikkeld, zoals timemanagement, analytisch vermogen en stressbestendigheid. Ze vindt het leuk om in een team te werken waar hard werken wordt afgewisseld met gezelligheid.

Dana is na een opzegtermijn na 1 maand beschikbaar voor 32 uur per week. Ze heeft een salarisindicatie van ongeveer €4.200,- bruto per maand op fulltime basis. Salaris is bespreekbaar
location_onAmersfoort createHBO person30 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Nadat Marco in 2012 zijn Bachelor Sportmarketing heeft behaald, is hij gaan werken bij een grote
telecommaatschappij, waar hij is doorgegroeid tot Winkelmanager. Hier heeft Marco 5 jaar leiding gegeven
aan 5 medewerkers en was hij verantwoordelijk voor het behalen van de financiële targets. Vervolgens heeft
Marco de overstap gemaakt naar een grote verzekeringsmaatschappij om aan de slag te gaan als Financieel
Adviseur. Hij was verantwoordelijk voor het adviseren en accepteren van zakelijke producten. Ook heeft hij
als financieel analist gewerkt, waar hij zijn administratieve vaardigheden heeft ontwikkeld.
In 2015 heeft Marco zijn eigen sportbedrijf opgezet, wat hij met plezier doet in zijn vrije tijd. Daarnaast heeft
hij 2 jaar als leerkracht op een basisschool gewerkt. Vanwege zijn aflopende contract en zijn passie en
ervaring in de finance is hij, samen met Extra Talent, op zoek naar een nieuwe uitdaging op de
financiële/administratieve afdeling.

Marco is een gedreven young professional. Communicatief sterk, nauwkeurig en sociaal zijn woorden die
hem goed beschrijven. In zijn vrije tijd werkt hij met veel plezier voor zijn eigen schermvereniging, waar hij
lessen geeft en leden coacht en begeleidt.

Marco is per direct beschikbaar voor 32 tot 36 uur per week. Daarnaast heeft hij een salarisindicatie van
ongeveer € 2.950,- bruto per maand op basis van fulltime.
location_onAmsterdam createHBO person34 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Ylona is na haar opleiding Bedrijfsadministrateur en Finance & Control haar carrière begonnen in de financiële wereld. Ze is begonnen als Assistent Accountant waar ze drie jaar de gehele administratie heeft verzorgd. Vervolgens heeft ze de overstap gemaakt naar Finance Medewerker waar ze een breed takenpakket heeft gehad, zoals Debiteuren- en Crediteurenbeheer, verwerken/coderen van facturen en contact onderhouden met klanten en leveranciers. Na acht jaar heeft ze de overstap gemaakt naar de Gemeente Amsterdam waar ze als Financieel Medewerker aan de slag is gegaan. Vanwege het aflopen van haar opdracht is ze op dit moment, samen met Extra Talent, op zoek naar een nieuwe uitdaging in de financiële sector.

Ylona is een vriendelijke, hardwerkende collega. Dit blijkt uit het feit dat zij momenteel werkzaam is als taxi chauffeuse. Dit doet zij met liefde totdat zij een nieuwe interessante en passende uitdaging heeft gevonden. Zij heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en werkt daarom ook zeer nauwkeurig. Verd er is Ylona sociaal en houdt ervan om in een gezellig team te werken.

Ylona is per direct beschikbaar voor 24-28 uur per week, met een salarisindicatie van €3.200,- bruto per maand op fulltime basis (40 uur).
location_onAmsterdam createHBO person32 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Joost staat nog aan het begin van zijn carrière. Nadat hij zijn mbo-diploma heeft behaald in de richting van bedrijfsadministratie, is hij doorgestroomd naar de hbo-variant. Vanwege corona heeft hij deze studie niet afgemaakt, maar is hij vanwege een mooie kans bij een groot advocatenkantoor gestart als Financieel Medewerker. Hier heeft Joost inmiddels al ruim 3 jaar ervaring opgebouwd. Hij is verantwoordelijk voor een breed takenpakket, zoals het afhandelen van klantdossiers, verzorgen van declaraties, bijhouden van de derdengeldenrekening en verdere ondersteuning aan diverse afdelingen. Vanwege een minder prettige sfeer op de werkvloer en het gebrek aan doorgroeimogelijkheden is Joost, samen met Extra Talent, op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de financiële sector.

Joost is een vriendelijke, hardwerkende collega. Hij is leergierig en zou graag een uitdaging aangaan waarin hij kan doorgroeien. Bovendien is hij nooit te beroerd om een collega te helpen en zal altijd voor je klaarstaan. Dankzij zijn ervaring bij het advocatenkantoor is hij analytisch sterk en werkt hij uiterst nauwkeurig. 

Joost is na een opzegtermijn van 1 maand beschikbaar voor 40 uur per week. Daarnaast heeft hij een salarisindicatie van €2.950,- bruto per maand op fulltime basis.
location_onAmsterdam createMBO person25 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven