Ewout (Kwaliteitsmanager)

Ewout is een afgestudeerde logistics management student met zijn minor in supply chain management. Tijdens zijn studie heeft Ewout verschillende stages gedaan om erachter te komen wat hij precies wil gaan doen. Zo heeft hij ervaring opgedaan binnen de logistiek zowel als binnen de supply chain. Bij zijn eerste stage heeft hij zich vooral bezig gehouden met het onderzoeken van alle in- en uitgaande stromenbinnen de organisatie. Bij zijn laatste stage heeft hij een onderzoek gedaan binnen de supply chain, zo was hij dagelijks bezig om knelpunten te herkennen en te optimaliseren binnen het logistieke proces. Hierin heeft Ewout vooral de Lean Six segma methodiek toegepast en daarbij een verbetervoorstel voorgedragen wat uiteindelijk ook doorgevoerd is. Dit verbetervoorstel realiseert een kostenbesparing van 2,8% in het eerste jaar met een doorloop van het 2de jaar na 16,5%. Door deze besparing heeft hij zijn stage afgerond met een 9. Doordat Ewout afgestudeerd is, is hij samen met Extra Talent op zoek naar een leuke staatsfunctie binnen de supply chain.

Ewout is een sociale nuchtere jongeman, die graag op basis van analyse en onderzoeken gericht aan werk kan gaan. Hij is bereidt om hard te werken om te bereiken wat hij wil, zo heeft hij bij zijn huidige stage zelfs extra dagen gewerkt. Dit heeft ook geresulteerd in een 9 voor zijn afstudeerstage. Hij is nuchter ingesteld, voert zijn werkzaamheden goed uit en is recht door zee. Met Ewout ben je verzekerd van een hardwerkende starter.

Ewout is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €2.450,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • De huidige situatie in kaart gebracht;
  • Fieldresearch uitgevoerd door het meelopen met het proces en de knelpunten vast te stellen;
  • Een aanbeveling- en implementatieplan geschreven;
  • De organisatie heeft het plan met succes geïmplementeerd;
  • Hierdoor heeft het bedrijf een kostenbesparing gerealiseerd van 2,8% in het eerste jaar en zal in het 2de jaar dit stijgen naar 16,5%.

Functie

Kwaliteitsmanager

Leeftijd

0

Woonplaats

Breda

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

.