Pablo (Teamleider Productie)

Pablo is ruim 20 jaar geleden begonnen als autotechnicus. Hij kreeg al snel de kans om door te groeien. In zijn 20 jaar aan carrière heeft hij bij diverse organisaties gewerkt waarbij hij voornamelijk leidinggaf aan productiekrachten en/of monteurs. Momenteel is hij werkzaam als Productieleider. In deze functie stuurt hij 20 medewerkers aan en beheert hij de planning van de productie. Pablo signaleert problemen en pakt deze op. Wanneer nodig verschuift hij orders en neemt hij contact op met klanten. Daarbij signaleert hij tekortkomingen bij materialen wanneer dit er is. Hij voert kwaliteitscontroles uit. Ook bezoekt hij werkplaatsen om de kwaliteit te controleren met de klant. Daarbij zit hij wekelijks de vergadering voor. Deze zijn met bedrijfsbureau en voorman Productie. De werksfeer trekt Pablo niet, dit is dan de reden ook dat hij op zoek is naar een nieuwe uitdaging waarin hij zijn leidinggevende skills kan inzetten.

Pablo is een loyale en hardwerkende leidinggevende. Hij gaat er keer op keer voor om de connectie aan te gaan met zijn productiekrachten. Een goedlopende samenwerken en een vertrouwd team zijn voor Pablo de hoofdfactoren voor een goed functionerend productieteam. Pablo staat altijd open- en klaar voor iedereen. Hij is erg gedreven en pakt proactief uitdagingen op. Hij is niet iemand dit stil zit en is ook erg leergierig om zichzelf verder te ontwikkelen. 

Pablo heeft een opzegtermijn van 1 maand. Hij is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.900,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de productieplanning;
  • Aansturen van 20 medewerkers;
  • Indien nodig orders verschuiven en contact met klanten;
  • Signaleren bij tekortkomingen in materiaal;
  • Wekelijkse vergaderingen voortzitten met bedrijfsbureau en voorman productie;
  • Kwaliteitscontroles uitvoeren;
  • Werkplaatsbezoeken, controleren met de kwaliteit of alles naar wens is.

Functie

Teamleider Productie

Leeftijd

44

Woonplaats

Wijchen

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift. Duits voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, ERP-systemen