Robbert (Supply Chain Manager)

Robbert is ervaren man met meer dan 20 jaar ervaring binnen de Logistiek en de Supply Chain. Omdat hij hiervoor altijd werkzaam was op interim basis heeft hij veel kennis opgedaan met en binnen verschillende processen en functies. Hij heeft elk keten binnen het logistieke proces gezien. Ook heeft hij zijn groot rijbewijs en is hij bij zijn laatste opdracht ook logistiek planner geweest. Bij een van zijn opdrachten was hij werkzaam als Supply Chain Manager bij een groot productiebedrijf. Hier was hij verantwoordelijk voor het plannen, organiseren en documenteren van het transport en de opslag van de producten. Daarnaast was hij bezig met voorraadbeheer en het zo optimaal inrichten van de voorraad. Robbert was hier de schakel tussen klant, productie, kwaliteit en verkoop. Hij stelde hier de wekelijkse productieplanning op en stemde dit af met de operatie. Omdat Robbert weer graag aan de slag wilt gaan in loondienst is hij opzoek naar een uitdagende baan in de Logistiek of Supply Chain.

Robbert is een echte doener bij hem geldt dan ook: niet lullen maar poetsen! Zodra er problemen of uitdagingen op zijn pad komen, grijpt hij die met beide handen aan. Hij denkt in kansen en zet deze kansen om in acties. Daarnaast is Robbert een resultaatgericht persoon, die met veel enthousiasme en veel discipline aan het werk gaat om zo zijn doelen te bereiken. Robbert is een stressbestendige man dit is terug te zien aan zijn verleden. Waar hij vaak als interim in een organisatie terecht kwam waar ze op dat moment zijn hulp nodig hadden. Hierin houdt hij in de chaos het overzicht. Robbert is een fijne gesprekspartner en is daarnaast in staat om ingewikkelde concepten te vertalen naar alle lagen van de organisatie.

Robbert is per direct beschikbaar voor een geweldige nieuwe uitdaging en is 40 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €3.250,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het maken van vrachtindelingen op basis van tekeningen;
  • Op basis van afroep een tekening bepalen van benodigde onderdelen;
  • Dagelijkse uitdraaien van de transportplanning en bespreken met de vervoerders;
  • Signalen en proactief ondernemen van afwijkingen naar de vervoerder;
  • Uitdraaien van vrachtdocumenten en deze overhanidgen aan de Expeditie;
  • Controleren van vrachtbrieven;
  • Controleren van facturen en afwijkingen.

Functie

Supply Chain Manager

Leeftijd

44

Woonplaats

Kalmthout

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office (Excel, Word, Powerpoint), SAP, J.D.Ewards, Oracle, Syteline, Exact en Navision