Willem (Inkoper)

Willem is sinds 2000 actief binnen de Supply Chain en voornamelijk als Inkoper. Na het behalen van zijn MEAO is hij gestart in het werkveld. Inmiddels heeft hij bij diverse organisaties gewerkt, waarbij de nadruk voornamelijk lag op inkoop en voorraadbeheer. Dit waren voornamelijk in combifuncties waarbij planning ook onderdeel was van zijn takenpakket. Hij heeft bij organisaties in verschillende branches gewerkt, zoals de voedingsmiddelen industrie, retail en een leverancier van onder andere bouwmaterialen. Het aanpassingsvermogen van Willem is hierdoor zeer ontwikkeld te noemen, want elke keer voelde Willem zich weer snel thuis en op zijn plek. Willem heeft graag contact met klanten/leveranciers. In zijn meest recente functie koopt Willem in op operationeel niveau en hij is verantwoordelijk voor meerdere leveranciers. Willem is momenteel latent op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarbij hij bezig kan zijn met planning, relatiebeheer of inkoop.

Willem is een vriendelijke en enthousiaste gesprekspartner. Hij vertelt enthousiast over zijn vorige werkervaringen en de werkzaamheden die hij heeft mogen vervullen. Willem neemt graag het initiatief in zijn werkzaamheden en communiceert goed met collega’s en leveranciers. Door zijn vlotte babbel en extraverte houding is hij in een eerdere functie verantwoordelijk geworden als contactpersoon voor (inter)nationale contacten, waardoor hij nu ook vloeiend Engels en Duits kan. Willem is erg leergierig en ziet zichzelf graag langdurig werken bij een nieuwe werkgever.

Willem is per direct beschikbaar voor 40 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 3.800,- bruto op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Inkopen op operationeel niveau;
  • Verantwoordelijk voor 20 internationale leveranciers;
  • Verantwoordelijk voor het voorraadbeheer;
  • Bij een probleem met de binnengekomen bestelling, dit van a tot z oplossen; Aansturen van het magazijnpersoneel en het regelen van nieuwe transporten.
  • Forecast opstellen van de voorraad in verband met seizoensgebonden producten;
  • Bijbehorende administratie en facturatie.

Functie

Inkoper

Leeftijd

44

Woonplaats

Leerdam

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, AS400, Access, MS Office: Excel, Word, PowerPoint