Willem (Inkoper)

Willem is sinds 2000 actief als inkoper. Na het behalen van zijn MEAO is hij gestart in het werkveld. Inmiddels heeft hij bij diverse organisaties gewerkt, waarbij de nadruk lag op inkoop. Dit was voornamelijk in combifuncties waarbij voorraadbeheer en planning ook onderdeel waren van zijn takenpakket. Hij heeft bij organisaties in verschillende branches gewerkt, zoals de voedingsmiddelen industrie, retail en een leverancier van onder andere bouwmaterialen. Het aanpassingsvermogen van Willem is hierdoor zeer ontwikkeld te noemen, want elke keer voelde Willem zich weer snel thuis en op zijn plek. In zijn meest recente functie koopt Willem in op operationeel niveau en hij is verantwoordelijk voor 20 leveranciers. Willem is momenteel latent op zoek naar een nieuwe uitdaging als inkoper.

Willem is een vriendelijke, enthousiaste en gepassioneerde gesprekspartner. Hij vertelde enthousiast over zijn vorige werkervaringen en de werkzaamheden die hij heeft mogen vervullen. Willem neemt graag het initiatief in zijn werkzaamheden en communiceert goed met collega’s en leveranciers. Door zijn vlotte babbel en extraverte houding is hij in elke functie verantwoordelijk geworden als contactpersoon voor (inter)nationale contacten, waardoor hij nu ook vloeiend Engels en Duits kan. Willem is erg leergierig en ziet zichzelf graag langdurig werken bij een nieuwe werkgever. 

Willem heeft één maand opzegtermijn, is beschikbaar voor 40 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 4.000,- bruto op fulltime basis.
       

Werkzaamheden

  • Inkopen op operationeel niveau;
  • Verantwoordelijk voor 20 internationale leveranciers;
  • Verantwoordelijk voor het voorraadbeheer;
  • Bij een probleem met de binnengekomen bestelling, dit van a tot z oplossen; Aansturen van het magazijnpersoneel en het regelen van nieuwe transporten.
  • Forecast opstellen van de voorraad in verband met seizoensgebonden producten;
  • Bijbehorende administratie en facturatie.

Functie

Inkoper

Leeftijd

44

Woonplaats

Leerdam

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, AS400, Access, MS Office: Excel, Word, PowerPoint