Moniek (Supply Chain Planner)

Sinds 2013 is Moniek werkzaam als Supply Chain Planner bij een productieorganisatie. Moniek heeft ervaring met het aansturen van 2 tot 7 productielijnen en 10 medewerkers. Daarnaast is Moniek verantwoordelijk voor onder andere het bestellen van componenten, het beheren van de voorraden en het onderhouden van contact met leveranciers. Wegens ontwikkelingen op de markt en de wetgevingen, zijn de werkzaamheden sterk vermindert en is er geen toekomstperspectief meer bij haar huidige werkgever. Om die reden is Moniek op zoek naar een nieuwe uitdaging, een planningsfunctie binnen de Supply Chain of een functie in de rol van Medewerker Bedrijfsbureau.

Moniek is een erg sociale en behulpzame dame. Ze maakt makkelijk contact en is altijd bereid om haar collega’s te helpen. Zij is een echte teamplayer. Bij het nemen van grote of belangrijke beslissingen spart zij graag met haar medecollega’s. Moniek is communicatief sterk, ook in het Engels. In het verleden heeft Moniek in Australië gewoond en gewerkt, waar ze zich enorm heeft weten te ontwikkelen. Daarnaast is Moniek een heel praktische en creatieve dame. In haar vrije tijd houdt Moniek zich graag bezig met het opknappen van meubels, is zij een fanatieke verkoper op Marktplaats en heeft ze haar huis samen met haar man afgebroken en opnieuw gebouwd.

Moniek is 32 uur per week beschikbaar, heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Afstemmen productiecapaciteit met fabriek (Senzer);
  • Forecasten;
  • Bestellen componenten;
  • Onderhouden contacten met leveranciers wereldwijd.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

49

Woonplaats

Asten

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift. Duits voldoende in woord en geschrift. Frans matig in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Exact Online, Infor M3, MS Office (Word, Excel, Outlook).