Manon (Productieplanner)

Manon heeft inmiddels zo’n 20 jaar ervaring in de rol van Productieplanner. Manon heeft ruime ervaring met het maken van productie- en personeelsplanningen over 5 tot 16 productielijnen, de orderbegeleiding en het inkopen van de benodigde materialen. Daarnaast is zij support user over SAP en Microsoft Dynamics. Wegens de vele veranderingen en ontwikkelingen bij haar huidige werkgever en een onzeker toekomstperspectief is Manon latent op zoek naar een nieuwe uitdaging als Planner. Waarbij het van belang is dat een werkgever betrokken is en flexibiliteit biedt.  

 

Manon is een gedreven en hardwerkende dame die weet wat ze wil. Manon is collegiaal, kan hart voor de zaak hebben en staat sterk in haar schoenen. Ze is explosief, in de positieve zin, en neemt geen blad voor de mond bij het uiten van haar mening. Ze houdt van puzzelen. Manon is echt een teamplayer, ze werkt het liefst in teamverband en vind het fijn om samen met de input van anderen naar een resultaat toe werken. In haar vrije tijd speelt Manon badminton op wedstrijdniveau, houdt zij van (berg)wandelen en van puzzelen. Zo ook het puzzelen aan een optimale planning voor de productie.

Manon heeft een opzegtermijn van een maand, is 36 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.800,- bruto per maand o.b.v. 40 uur.

Werkzaamheden

  • Support user voor ERP implementatie SAP;
  • Support user voor ERP implementatie AX D365;

Functie

Productieplanner

Leeftijd

53

Woonplaats

Maasbracht

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift. Duits goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, MS Dynamics AX, MS Office (Word, Excel, Outlook), Custom ERP-systemen.