Maja (Supply Chain Analist)

Mila heeft in 2018 de Master Industrial Engineering succesvol afgerond. Ze werkt nu bij een productiebedrijf als Supply Chain Analist. Hier is Mila verantwoordelijk voor het optimaliseren van logistieke processen binnen de organisatie. Daarnaast zijn haar werkzaamheden het inkopen, plannen van transport en voorraadbeheer van verpakkingsmaterialen. Mila heeft vooral procesoptimalisatie projecten opgepakt. Ze heeft bijvoorbeeld een herindeling doorgevoerd in het warehouse. Hier heeft ze naast de indeling, alle productcategorieën een kleur gegeven en werken nu ook met kleurstickers. Dit heeft ze ook verwerkt in de Excelsheet waar dagelijks gebruik van wordt gemaakt door meerdere collega’s. Hierdoor zijn de werkzaamheden voor de werknemers een stuk makkelijker gemaakt. Mila zoekt nu een nieuwe uitdaging waar ze als Planner verder kan ontwikkelen.

Mila komt oorspronkelijk niet uit Nederland. Ze heeft een indrukwekkend levensverhaal waar ze veel van heeft geleerd. Mila volgt op dit moment meerdere Nederlandse lessen om zichzelf te ontwikkelen. Hier laat ze zien dat ze leergierig is en snel wilt integreren. Mila is erg georganiseerd. Dit bewijst ze door haar verbeterproject. Mila kan haar werk moeilijk neerleggen en pakt dingen gelijk op. Ze zoekt nu een nieuwe uitdaging, het liefst bij een Internationaal bedrijf.

Mila is per direct beschikbaar voor 40 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 2.900,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

x

Functie

Supply Chain Analist

Leeftijd

33

Woonplaats

Nijmegen

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Farsi, Engels en basis Nederlands

Computervaardigheden

SAP, PowerBI, MS Office, Sharepoint, SPSS, Minitab, Holoo en Python