Marco (Projectleider Industrie)

Marco heeft bijna 5 jaar ervaring als projectleider. Bij zijn huidige werkgever, een dataopslag bedrijf, is Marco werkzaam als projectleider waar hij zich bezighoudt met de lopende klant specifieke projecten. Wanneer er een nieuw project binnenkomt vanuit de accountmanager, gaat Marco kijken wat er precies gedaan moet worden en door welke afdeling dit moet gebeuren. Marco is de contactpersoon voor alle afdelingen die zich met het project bezighouden en hij leidt de uitvoering van het project in goede banen. Daarnaast onderhoudt hij contact met de klant over de voortgang van het betreffende project. Hij leidt tussen de 25 en 30 kort- en langlopende projecten tegelijk. Marco merkt dat hij na bijna 5 jaar bij zijn huidige werkgever toe is aan een nieuwe werkomgeving. Hij wil zit graag op professioneel vlak verder ontwikkelen en is geïnteresseerd in functies als projectleider en planner. Na bijna 5 jaar bij zijn huidige werkgever is Marco latent beschikbaar om bovengenoemde redenen.  

Marco gaat nauwkeurig en gestructureerd te werk, alles wordt netjes geregistreerd in het systeem zodat er een duidelijk overzicht is van het project. Bij Marco geldt: afspraak is afspraak. Wanneer hij een afspraak maakt met een collega of klant, komt hij deze na. Daarnaast is Marco stressbestendig, hij weet rustig te blijven wanneer er onverwacht problemen optreden en kan hier dan ook goed mee omgaan. Verder is Marco communicatief sterk, het contact onderhouden met de verschillende afdelingen en met klanten gaat hem gemakkelijk af.

Marco is voor 40 uur per week beschikbaar. Hij heeft een maand opzegtermijn en heeft een bruto salarisindicatie van € 3.400,- per maand op basis van 40 uur.  

Werkzaamheden

  • Leiden van klant specifieke projecten die binnenkomen vanuit account management;
  • Aansturen van andere afdelingen in het kader van de lopende projecten;
  • Contact onderhouden met interne afdelingen over details en uitvoering van het project;
  • Contact onderhouden met klanten over de voortgang van het project en eventuele financiële afwijkingen van de offerte.

Functie

Projectleider Industrie

Leeftijd

32

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift. Duits voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Custom ERP systeem, MS Office (Excel, Word, Outlook, Powerpoint)