Ron (Inkoper)

Ron heeft 20 jaar ervaring als Inkoper bij diverse bedrijven. Hij heeft ook een aantal projecten mogen doen en deze met succes afgerond. Momenteel combineert hij 2 banen voor 1 moederbedrijf. Hij houdt zich bezig met het verbinden van de diverse dochterondernemingen en het bundelen van de inkoopbehoefte. Ron is ook een adviserende rol voor diverse partijen en kent zijn producten goed. Hij draagt deze kennis dan ook graag over naar klanten. Zelf omschrijft Ron het als het vertalen van de inkoopmarkt naar de verkoopmarkt. Hij overlegt nauw intern en met wereldwijde leveranciers. In de diverse Inkoop rollen die Ron heeft bekleed heeft Ron ook veel prijsonderhandelingen en voorraadbeheer gedaan. Ron is nu aan het oriënteren op een nieuwe uitdaging als Inkoper.

Ron is een echte duizendpoot, dat blijkt ook uit het feit dat hij 2 banen combineert. Hij is de sfeermaker en bruggenbouwer op kantoor. Hij zorgt ervoor dat collega’s goed blijven communiceren. Ron vindt het zelf ook belangrijk om met diverse partijen goed te communiceren, zo onderhoudt hij ook goed contact met de leveranciers en klanten. Daarbij is Ron oplossingsgericht, eigenlijk voor dat een probleem ontstaat is het opgelost.

Ron heeft 1 maand opzegtermijn, hierna is hij beschikbaar voor 40 uur per week. Hij heeft een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Inkopen, aanbieden en verhandelen van hout plaatmaterialen;
  • Afronden van claims en klachten;
  • Contact onderhouden met leveranciers en interne klanten;
  • Adviserende rol tussen diverse partijen;
  • Prijsonderhandelingen;
  • Levertijden monitoren.

Functie

Inkoper

Leeftijd

49

Woonplaats

Utrecht

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, CorelDraw, Adobe photoshop, Baan, Impulse, SAP