Corne (Supply Chain Planner)

Corne heeft ruim 14 jaar ervaring binnen de Supply Chain. Hij is zijn gehele carrière actief in de Retail en heeft diverse functies bekleedt als Inkoper, Category Manager en Supply Chain Coördinator. Bij zijn huidige werkgever is hij werkzaam als Supply & Demand Planner, waar hij zich met name bezighoudt met het bewaken van logistieke KPI’s, forecasting, het monitoren van leveranciersprestaties en het optimaliseren van service levels. Bij voorgaande werkgevers heeft Corne diverse processen geoptimaliseerd, onder andere gericht op kostenbesparing in voorraden en de integratie van Supply Chain Planning in de organisatie. Corne is op zoek naar een functie waarin hij zich met Supply & Demand planning op strategisch niveau kan bezighouden, met daarnaast een deel operationele werkzaamheden, om de connectie met de operatie niet te verliezen.

Als het op communicatie aan komt zit je goed bij Corne. Hij is een sociale man en zijn communicatieve vaardigheden komen goed van pas bij het contact met leveranciers en collega’s van verschillende afdelingen. Met zijn overtuigende houding, weet hij zich goed te onderbouwen en is hij in staat om complexe situaties duidelijk uit te leggen. Corne vindt het belangrijk om goed samen te werken, daarnaast kan hij ook zeker zelfstandig goed uit de voeten. Corne vindt het belangrijk om zich te blijven ontwikkelen binnen een bedrijf met een goede sfeer op de werkvloer.

Corne heeft een opzegtermijn van 1 maand. Hij is beschikbaar voor 32 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 4.200,- bruto op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Aanspreekpunt en verantwoordelijk voor de voorraadhoogte binnen de Business Unit. Zowel plaatsen van orders tot het opstellen van voorraadbudget;
  • Bewaking van de logistieke KPI's en dit bespreken binnen de Unit voor verdere optimalisatie;
  • Verantwoordelijk voor de Demand Planning, hieronder valt analyseren van voorraad / verkoop;
  • Leveranciersprestaties monitoren en waar nodig verbetertrajecten bespreken;
  • Optimaliseren van de service levels intern en richting de klant, waar nodig in overleg met Category Management en Inkoop.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

42

Woonplaats

Arnhem

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift. Duits redelijk in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, Slimstock, ERP systemen