Claire (Inkoper)

Claire heeft 6 jaar ervaring in verschillende inkoopfuncties in de fashion. In haar eerste Inkoopfunctie leerde zij alles over het inkooptraject. Claire was onder andere verantwoordelijk voor de prijsonderhandelingen met de leveranciers en het onderhouden van deze contacten. Bij deze organisatie groeide ze al snel door. Claire ging naast haar inkoopfunctie ook mee de collecties ontwerpen en werd verantwoordelijk voor de huisstijl van het bedrijf. Momenteel is Claire werkzaam bij een groothandel in accessoires, waar zij het hele collectieplan zelf heeft opgesteld naar wens van de klant. Voorheen was dit een standaard plan, wat van de leverancier af kwam. Daarbij zoekt Claire de internationale leveranciers uit en selecteert ze op prijs-kwaliteitsverhouding. Claire is momenteel op zoek naar een uitdagende functie als Productmanager, eventueel in combinatie met de inkoop.

Claire is een vlotte dame en legt makkelijk contact met mensen. Daardoor kan zij goed samenwerken, zowel met leveranciers als collega’s. Je weet wat je aan Claire hebt, aangezien ze eerlijk is en nergens omheen draait. Claire is goed met dingen regelen en uitzoeken, dit blijkt uit dat zij bij haar vorige werkgevers zich vooral bezig hield met het zoeken naar kwalitatief goede en snelle leveranciers en de beste eruit wist te plukken! Met Claire haal je een sterk gefocuste en gezellige collega in het team binnen.

Claire heeft een opzegtermijn van 1 maand. Ze is beschikbaar voor 36 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 3.400,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Onderhandelen met leveranciers;
  • Bepalen van seizoen collecties;
  • Sources van internationale leveranciers voor de verschillende collecties;
  • Administratie en facturen controleren;
  • Beurzen bezoeken om nieuwe trends te bekijken en nieuwe leveranciers te zoeken;
  • Het bezighouden met een project voor duurzamer inkopen.

Functie

Inkoper

Leeftijd

30

Woonplaats

Arnhem

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en in geschrift

Computervaardigheden

MS Office (Excel, Word, Outlook), ERP-systemen, Illustrator, Photoshop, Indesign