Mohammed (Projectleider Techniek)

Mohammed heeft ruim 25 jaar ervaring als projectleider binnen de elektrotechniek. Dit heeft hij altijd gedaan voor verschillende beurzen binnen de jaarbeurs, zoals de vakantie beurs, machinebeurs en bouwbeurs. Dit zijn gemiddeld 50 beurzen per jaar. Mohammed was zowel organisatorisch, technisch en financieel verantwoordelijk voor deze projecten op het gebied van elektra, stroomtoevoerleidingen en verlichting voor de stands. Na het individueel communiceren met elke klant op de beurs, ontwierp Mohammed de tekeningen voor aanleg van alle elektronica. Hier hield hij rekening met de wensen van de klant, verbruik per stand en locaties van meterkasten. Op basis van deze tekeningen bepaalde hij hoeveel monteurs er nodig waren. Mohammed gaf leiding aan circa 15 collega’s, waaronder ZZP’ers. Mohammed was ook verantwoordelijk voor het bestellen van alle benodigde materialen. In 2017 verliep het contract van zijn werkgever met de jaarbeurs waardoor hij uiteindelijk een overstap heeft gemaakt naar zijn huidige werkgever. Hier voert hij dezelfde werkzaamheden uit als werkvoorbereider / projectleider. Mohammed zoekt een nieuwe uitdaging waar hij zichzelf verder kan ontwikkelen.

Mohammed is een vriendelijke man. Hij is duidelijk in zijn communicatie en vindt het leuk om te netwerken. Bij zijn huidige werkgever maakt hij vaak lange dagen en werkt hij ook in het weekend, dit laat zien dat hij erg flexibel is. Hij weet alle ins- en outs binnen de elektrotechniek en is analytisch. Voor elk project maakt hij de tekeningen, dit is vaak een ingewikkelde puzzel. Om deze tekeningen te ontwerpen moet hij alle ins- en outs weten. Door zijn ervaring heeft hij dan ook geleerd om echt door te vragen. 

Mohammed heeft een opzegtermijn van 1 maand. Hij is beschikbaar voor 40 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 4.800,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het voorbereiden van kleine- en grote projecten in de jaarbeurs;
  • Het ontwerpen van werktekeningen voor al het aanleg van elektrotechniek;
  • Voor elke stand, individueel met klanten overleggen voor hun wensen;
  • Na het ontwerpen van de werktekeningen de monteurs op de hoogte brengen;
  • Bestellen van alle benodigde materialen;
  • Verantwoordelijk voor afwikkeling, van offertes tot facturatie;
  • Budgetten waarborgen;

Functie

Projectleider Techniek

Leeftijd

57

Woonplaats

Utrecht

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Turks en Engels

Computervaardigheden

MS Office, AGP Rent, Easyjob, RE-Event (autocad)