Mark (Inkoper)

Mark heeft ruim 15 jaar ervaring als Operationeel Inkoper. Na het afronden van zijn studie is hij uiteindelijk intern doorgegroeid naar een inkoopfunctie. Hierin was hij verantwoordelijk voor de gehele Operationele Inkoop van goederen en diensten van vaste leveranciers. Hij bewaakte de orders en zorgde dat de gemaakte afspraken na werden gekomen. Daarbij hield hij ook de Masterdata bij en analyseerde hij mogelijkheden om de bestelprocedures te verbeteren. In 2016 is hij een rol gaan vervullen bij een bedrijf waar zijn werkgever mee samenwerkte. Hier deed hij een deel Inkoop en Planning van de Spare Parts. Denk hierbij aan alle Spare Parts voor de machines. Hij was de schakel tussen diverse afdelingen en had nauw contact met leveranciers. Momenteel is hij werkzaam als Operationeel Inkoper bij een Productiebedrijf, Een functie waarbij hij verantwoordelijk is voor het tijdig bestellen van ingekochte goederen en diensten voor productie en verkoop. Ook minimaliseert hij de impact van leveringsstoornissen door de voorraad nauw in de gaten te houden. Mark merkt dat de branche van zijn huidige werkgever hem minder trekt, hierdoor is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Operationeel Inkoper.

Mark is iemand die graag en hard werkt. Hij werkt ook graag samen met anderen, hij is sociaal en behulpzaam. Als er iets extra's gedaan moet worden voor een collega biedt Mark altijd zijn hulp aan. Hij is loyaal aan een werkgever, dit is ook terug te zien in zijn lange dienstverband. Als hij ergens goed op zijn plek zit, leert hij graag de gehele organisatie kennen. Daarbij is Mark analytisch en nieuwsgierig, als hij een vraag heeft gaat hij eerst zelf op zoek, niet alleen naar het antwoord maar ook hoe bepaalde processen zijn ingericht. Op deze manier leert hij producten en processen snel kennen.

Mark is beschikbaar voor 40 uur per week. De startdatum kan in overleg worden bepaald. Hij heeft een salarisindicatie van € 4.100, - bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het tijdig bestellen van goederen en diensten;
  • Monitoren van leveringen;
  • Anticiperen en informeren van en over planning risico’s;
  • Minimaliseren van de impact van leveringsstoringen;
  • Monitoren en feedback geven over prestaties van leveranciers;
  • Ontwikkelen en onderhouden van effectieve en efficiënte inkoopprocessen.

Functie

Inkoper

Leeftijd

48

Woonplaats

Arnhem

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift. Duits voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, Lotus, AS400, Movex, AGP, Infor M3, Infor LN.