Jasper (Service Planner (monteurs))

Jasper heeft in 2013 de hbo-opleiding Sport, Gezondheid & Management afgerond. Hierna is hij direct fulltime gaan werken en sinds 2018 is hij werkzaam als Planner bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in bedrijfsgezondheidsdiensten. Momenteel is Jasper verantwoordelijk voor de gehele Personeelsplanning. Aan de hand van de ontvangen gegevens van de klant rekent Jasper uit hoeveel personeel en materiaal er ingepland moet worden. Hij maakt een efficiënte planning en zorgt ervoor dat het personeel met de bijbehorende materialen op tijd bij de klanten zijn. Momenteel is Jasper latend op zoek naar een nieuwe uitdaging als Planner, waarin hij veel verantwoordelijkheden heeft en bij kan dragen aan een duurzamere wereld.

Jasper is een eerlijke jongeman, die gestructureerd te werk gaat. Dit blijkt uit dat hij zijn werk altijd netjes aanlevert en daar complimenten van zijn collega’s over krijgt.  Jasper krijgt veel energie van plannen, zo lost hij graag de puzzel op en vindt hij het een uitdaging alles te organiseren en te regelen.  Als het op hard werken aankomt, ben je bij Jasper aan het juiste adres. Hij toont initiatief en pakt graag werkzaamheden aan. 

Jasper heeft een opzegtermijn van 1 maand. Hij is beschikbaar voor 40 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 3.700,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Communicatie tussen verschillende afdelingen intern;
  • Het inplannen van personeel en de bijbehorende materialen;
  • Aan de hand van de ontvangen gegevens van de klant uitrekenen hoeveel personeel en materiaal er ingepland moet worden;
  • Ad hoc schakelen bij uitval van personeel;
  • Neemt deel aan project waarbij de duurzaamheid van het bedrijf in kaart wordt gebracht en er gewerkt wordt aan verbetering.

Functie

Service Planner (monteurs)

Leeftijd

32

Woonplaats

Nijmegen

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Excel, Word, Outlook), Medische systemen