Rens (Inkoper)

Rens heeft bijna 20 jaar ervaring in de Inkoop. In 2004 is hij begonnen als Inkoper, waarbij hij na 8 jaar is doorgegroeid naar Teamleider. Hierbij stuurde hij 5 inkopers aan. Ook deed hij nog de operationele inkoop van diverse merken. Vervolgens is hij aan de slag gegaan als Senior Purchasing Specialist bij een dochteronderneming. Na 3 jaar in deze rol te hebben gewerkt werd het bedrijf overgenomen en begon hij hier als Stock & Supply Manager. Vervolgens heeft hij een nieuwe uitdaging gevonden als Medior Inkoper. Rens is in zijn jaren ervaring altijd bezig geweest met Inkoop. In 2013 heeft hij een hbo-minor afgerond voorraadoptimalisatie. Hij krijgt ook erg veel energie van het bezig zijn met de juiste voorraad. Hierbij stelt hij ABC- en XYZ-analyses op. Daarnaast heeft hij ervaring opgedaan in het aansturen van inkopers. Ook is hij natuurlijk verantwoordelijk geweest voor de Operationele Inkoop van diverse producten en merken. Helaas is zijn functie nu niet zoals overeengekomen is, dit is dan ook de reden dat Rens op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen de Inkoop.

Rens is erg nauwkeurig en op detail gericht. Hij vindt het belangrijk goed werk af te leveren. Hij heeft een enthousiaste instelling en dit draagt hij ook over aan collega’s. Zo kan hij serieus goed werken, maar hij houdt ook van gezelligheid en een stuk humor op de werkvloer. Bij deadlines en andere belangrijke zaken kan Rens zich goed concentreren, hij is stressbestendig en laat zich niet zo snel van de kaart brengen. In dit geval stelt hij zijn prioriteiten en sluit zich af om de focus te bewaren. Buiten het werk om is Rens graag actief bezig.

Na zijn opzegtermijn van 1 maand is Rens beschikbaar voor 40 uur per week. Hij heeft een salarisindicatie van € 4.500,- bruto per maand.

Werkzaamheden

•    Optimaliseren van voorraadbeschikbaarheid;
•    Inkopen van originele merken;
•    Met IT-afdeling verbeteringen doorvoeren op het Power BI Dashboard.
 

Functie

Inkoper

Leeftijd

53

Woonplaats

Amersfoort

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, Diverse ERP-systemen zoals SAP, Dynamics, Exact