Jesse (Gastheer)

Jesse zit in de afstudeerfase van de Master Transport en Supply Chain Management. Hiervoor heeft hij de studie Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen succesvol afgerond. Voor zijn scriptie heeft hij onderzoek gedaan naar de hoeveelheid invloed (op verkoopcijfers) van de nutri score die je op foodproducten kan vinden. Jesse heeft via een eigen platform ongeveer 400 mensen (in verschillende condities) boodschappen laten bestellen met een bepaald bedrag. Vervolgens heeft hij de uitslagen geanalyseerd en kwam hij met een conclusie. De nutri score heeft zeker invloed, maar minder zoals verwacht. Naar verwachting is Jesse eind juni klaar met zijn huidige scriptie en zoekt hij als starter een uitdaging binnen de Supply Chain. 

Jesse is een gedreven jongeman met veel ambities. Hij weet nog niet precies in welke rol, maar zijn interesse ligt voornamelijk in het plannen en optimaliseren van processen. Hij beschrijft zichzelf als een sociaal persoon en heeft de drive om zijn taken goed uit te voeren. Jesse durft zich ook uit te spreken als hij een andere mening heeft. In zijn vrije tijd sport Jesse regelmatig en vindt hij het leuk om activiteiten te doen met zijn vrienden.

Jesse is beschikbaar voor 40 uur per week waarbij de startdatum in overleg kan worden bepaald. Zijn salarisindicatie is € 3.000,- bruto per maand op fulltime basis.

Functie

Gastheer

Leeftijd

23

Woonplaats

Utrecht

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits

Computervaardigheden

MS Office, Python