wessel (Demand Planner)

Wessel is een heer met inmiddels meer dan 10 jaar ervaring binnen de wereld van plannings-en Supply Chain en in de foodbranche. In zijn huidige functie als productieplanner is hij verantwoordelijk voor het controleren van het MRP Systeem,  het opstellen en uitvoeren van optimalisatieprojecten en forecast maken voor de toekomst op basis van prognoses. een van zijn kerntaken is het opstellen van rapportages over de productie en daarop een dagelijks productieplan schrijven. Buiten dat heeft Wessel ervaring in het leiden van verschillende projecten en het ontwikkelen van zijn eigen planningstool. Op dit moment is Wessel op zoek naar een werkplek waar hij zijn kennis en ervaring van planning/ supply chain en ervaring binnen de foodbranche wordt uitgedaagd.

Wessel is op mij overgekomen als een persoon die goed weet wat hij zoekt bij een werkgever. Wessel is zeker iemand die zichzelf altijd wilt ontwikkelen en geen uitdaging uit de weg gaat. Buiten dat is Wessel een humoristisch persoon die die erg analytisch en data gericht is.

Wessel heeft een opzegtermijn van 1 maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salaris indicatie van €4.300 bruto per maand op basis van een 40 uurscontract. 

 

Werkzaamheden

  • Dagelijkse productieplan
  • Optimalisatieprojecten
  • Masterdata
  • Forecast
  • Controle op MRP Systemen
  • Rapportage over productie opstellen

Functie

Demand Planner

Leeftijd

54

Woonplaats

x

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands & Engels

Computervaardigheden

MS Office, SAP, INFOR, EXACT, PHP, WordPress, ET