Deshon Bilkerdijk

workConsultant Supply Chain
location_cityRotterdam

phone06-23982423
 linkedin.com/in/keith-ijzerman/

Deshon Bilkerdijk

Kandidaten

Pavan is een jonge werker die graag stappen wilt maken binnen de wereld van de Logistiek & Supply Chain. Pavan is zijn carrière begonnen na zijn afgeronde Havo. Na de Havo is Pavan aan de slag gegaan als backoffice medewerker bij een internationaal banden centrum. Tijdens deze werkzaamheden heeft Pavan ook de mogelijkheid gekregen om via zijn werkgever een avondopleiding te volgen tot administratief medewerker niveau 3, Dit heeft hij ook gevolgd en afgerond.  Door een faillissement moest Pavan noodgedwongen opzoek naar een andere baan. Dit heeft hij gevonden als Commercieel medewerker binnendienst. Tijdens zijn werk als Commercieel medewerker binnendienst heeft kan Pavan de aspecten van zijn opleiding goed tot uiting brengen.

Pavan is een leergierige jonge man die zich altijd wilt ontwikkelen en wilt doorgroeien. Buiten dat is hij een erg gedreven en betrouwbare werknemer die klaar is voor de volgende stap. Pavan werkt goed in teamverband en is iemand die altijd open staat om andere te helpen.

Pavan is 40 uur per week beschikbaar, beschikt over een eigen auto, is beschikbaar vanaf begin Februari (i.v.m. vakantie) en zijn salarisindicatie ligt op €2.900,-
location_onx createMBO person23 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven