Deshon Bilkerdijk

workConsultant Supply Chain
location_cityRotterdam

phone06-23982423
 linkedin.com/in/deshonbilkerdijk/

Deshon Bilkerdijk

“Wat mij werkgeluk brengt is om in contact te staan met mensen en die te helpen naar hun droombaan. Wanneer zij die hebben gevonden en daar ook aan de slag gaan, ervaar ik werkgeluk” 

 

Het leukste vind ik wanneer ik in contact sta met bedrijven of kandidaten en dan erachter komen wat hun wensen en behoeften zijn om hun daar dan ook in te voorzien.  

 

Op zoek naar een nieuwe collega? 

Als professional vind ik snel en efficiënt personeel dat perfect bij uw bedrijf past, zodat u tijd bespaart. Mijn kracht ligt in creatief denken buiten conventionele grenzen. Als open-minded sparringpartner bouw ik persoonlijke relaties op met klanten, zodat mijn diensten niet alleen zakelijk, maar ook vertrouwd aanvoelen. Bent u op zoek naar iemand die uw Supply Chain team op de lange termijn kan komen versterken? Neem dan contact op met mij via mijn contactgegevens.  

 

Op zoek naar een nieuwe baan?  

Ik help je graag bij het vinden van een baan die perfect bij jou past. Mijn doel is om jouw zoektocht naar de juiste baan te vereenvoudigen door open en objectief te zijn, zonder vooroordelen. Dit stelt me in staat om jou beter te begrijpen en meer over jou te weten te komen, zodat ik jouw profiel beter met het perfecte bedrijf kan matchen. Twijfel je over een vervolgstap in de Supply Chain? Neem contact met mij op via e-mail, telefoon of WhatsApp!  


Vacatures

€2.400 tot €2.800
Droom je ervan om een Inkoper Technisch te worden en wil je de kneepjes van het vak leren bij een wereldwijd opererend technisch bedrijf? Ben je goed in onderhandelen en wil je je loopbaan naar een hoger niveau tillen? Grijp dan deze kans en solliciteer nu!
access_timeFulltime location_onDordrecht euro_symbol€2.400 tot €2.800
€2.300 tot €2.900
Heb je een talent voor plannen? Ben je aan het begin van je loopbaan en op zoek naar een rol als Junior Supply Chain Planner om de fijne kneepjes van het vak te ontdekken? Dan is dit een uitgelezen kans!
access_timeFulltime location_onRotterdam Botlek euro_symbol€2.300 tot €2.900
€2.500 tot €3.500
Ben je geïnteresseerd in de positie van Operationeel Inkoper bij een snel groeiende groothandel? Wordt jij blij van voorraadbeheer, het opvolgen van leveringen en het onderhouden van relaties met leveranciers? Lees dan direct verder!
access_timeFulltime location_onRotetrdam Botlek euro_symbol€2.500 tot €3.500
€2.900 tot €3.700
Zou jij anderen blij willen maken door ervoor te zorgen dat er smakelijk beleg op hun brood ligt? Een productiebedrijf, gehuisvest in een spiksplinternieuw pand, is momenteel op zoek naar een Demand Planner. Nieuwsgierig naar de verantwoordelijkheden die jou te wachten staan? Blijf dan lezen.

 
access_timeFulltime location_onWaddinxveen euro_symbol€2.900 tot €3.700
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Pavan is een jonge werker die graag stappen wilt maken binnen de wereld van de Logistiek & Supply Chain. Pavan is zijn carrière begonnen na zijn afgeronde Havo. Na de Havo is Pavan aan de slag gegaan als backoffice medewerker bij een internationaal banden centrum. Tijdens deze werkzaamheden heeft Pavan ook de mogelijkheid gekregen om via zijn werkgever een avondopleiding te volgen tot administratief medewerker niveau 3, Dit heeft hij ook gevolgd en afgerond.  Door een faillissement moest Pavan noodgedwongen opzoek naar een andere baan. Dit heeft hij gevonden als Commercieel medewerker binnendienst. Tijdens zijn werk als Commercieel medewerker binnendienst heeft kan Pavan de aspecten van zijn opleiding goed tot uiting brengen.

Pavan is een leergierige jonge man die zich altijd wilt ontwikkelen en wilt doorgroeien. Buiten dat is hij een erg gedreven en betrouwbare werknemer die klaar is voor de volgende stap. Pavan werkt goed in teamverband en is iemand die altijd open staat om andere te helpen.

Pavan is 40 uur per week beschikbaar, beschikt over een eigen auto, is beschikbaar vanaf begin Februari (i.v.m. vakantie) en zijn salarisindicatie ligt op €2.900,-
location_onx createMBO person23 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Shiva is een Assistent Inkoper met 10 jaar ervaring bij een internationale productie- en handelsorganisatie. Dagelijks houdt zij zich bezig met de inkoop van facilitaire producten en software bij leveranciers wereldwijd, ten behoeve van interne vraag. Ook ondersteunt zij de buyers met het opstellen en afsluiten van (raam) overeenkomsten voor technische componenten in de offshore. En staat zij dagelijks in contact met de leveranciers om de leveringsprijzen te onderhandelen en de levertijden af te stemmen. Shiva is na 10 jaar op zoek naar een nieuwe uitdaging, ze wilt zich graag meer gaan specialiseren binnen de inkoop.

Shiva is een enorm leergierig persoon, ze heeft zichzelf flink bijgeschoold met een aantal cursussen. Ze werkt goed onder druk en stelt doelen voor zichzelf op waar ze hard voor zal werken om deze te bereiken.
Bij afwezigheid van collega’s, zal Shiva de eerste zijn die inspringt.

Shiva is fulltime beschikbaar heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van €3.700,- bruto.
location_onDen Haag createHBO person48 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
  Jason is na het afronden van zijn mbo-opleidingen Bedrijfsadministratie, Commercieel Medewerker
Binnendienst en Marketing & Communicatie aan de slag gegaan als Medewerker Backoffice en
Exportdocumenten. Hij wilde eigenlijk nog een hbo opleiding doen, maar kreeg tijdens deze opleiding de
functie bij een organisatie die ondernemingen vertegenwoordigt aangeboden. Sinds dien heeft Jason veel
administratieve kantoor functies bekleed. Het meeste plezier heeft hij gehaald uit werkzaamheden waar
aspecten in zitten van Inkoop, Tender en Contractmanagement en voorraadbeheer. Hier binnen heeft hij
ervaring opgedaan met taken zoals de verantwoordelijk voor het juist en accuraat beheren, vullen en
onderhouden van systemen omtrent artikelinformatie en het opstellen, controleren en waar nodig corrigeren
van verkoopcontracten voor internationale klanten. Maar ook met het operationeel uitzetten van
inkooporders, effectief beheer van voorraadniveaus en onderhandelen met producenten en leveranciers over
prijscalculaties en nieuwe mogelijkheden voor leveringen. Omdat hij al veel ervaring heeft met
administratieve taken en dit hem altijd heeft getrokken, is Jason nu samen met Extra Talent op zoek naar de
volgende stap, voor de lange termijn, naar een functie als Inkoper, Commercieel Administratief Medewerker
of Sales Support.

Jason is een loyaal, georganiseerd en empathisch persoon. Hij is administratief en cijfermatig sterk
onderlegd en heeft een scherp oog voor detail. Zijn interesses liggen bij organisaties in de productie, FMCG,
voedingsmiddelenindustrie en groothandelaren. Hij is een enthousiaste medewerker en is uiterst
communicatief vaardig.


Jason heeft een opzegtermijn van 1 maand, wil fulltime aan de slag gaan en heeft een bruto salarisindicatie
van € 3.800,- op basis van een fulltime dienstverband.

location_onRotterdam createHBO person35 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Lennart heeft bijna 6 jaar ervaring opgedaan binnen de Supply Chain en Logistiek. Zo begon Lennart met de Studie Logistiek & economie met een Minor in Supply Chain Management. Tijdens zijn studie heeft Lennart verschillende projecten gedraaid om Supply Chain processen te verbeteren. Na het behalen van zijn studie is Lennart het werkveld ingerold als Ship Supply Coördinator. hier was hij verantwoordelijk voor het monitoren en coördineren van de bevoorrading, contact onderhouden met rederijen en schakel tussen logistieke dienstverleners. Hierna is Lennart doorgegroeid naar de functie als expediteur. hier was hij verantwoordelijk voor het beheren van alle spare parts van schepen voor een internationale klant. Bij zijn huidige baan is Lennart verantwoordelijk voor alle inpandige Logistieke processen. Zo maakt Lennart alle Planningen om de producten vanuit hun warenhuis naar de klant te verzenden, houd hij zich bezig met  het beheren van de voorraad en bezig met cost management. Door een aanstaande (eventuele)overname en de onzekerheid die dat met zich meebrengt is Lennart op zoek naar een nieuwe werkgever. wat Lennart het liefste doet is planningsmatig werken en forecasting. Lennart is dan ook op zoek naar een functie als planner of forecaster!

Lennart is een rustige jongeman die graag zijn hands-on mentaliteit combineert met zijn analytisch vermogen. Doordat hij van nature nieuwsgierig is, heeft hij nieuwe processen snel onder de knie. Hij werkt hierbij doelgericht en proactief waardoor hij makkelijk deadlines haalt. het helpt Lennart dan ook enorm in zijn huidige functie waarbij het overzicht houden tijdens drukte cruciaal is.

Lennart heeft een opzegtermijn van een maand, heeft een salarisindicatie van € 3.600,- bruto per maand en is fulltime beschikbaar.

location_onRotterdam createHBO person22 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven