Juul (Supply Chain Planner)

Na het behalen van de studie Logistics Engineering heeft Juul de Master Supply Chain Management gevolgd. Hij heeft inmiddels ruim 3 jaar werkervaring opgedaan binnen Supply Chain in diverse interimopdrachten. Juul was onder andere verantwoordelijk voor de inkoop van grondstoffen en materialen, het optimaliseren van logistieke processen, voorraadbeheer, het verzorgen van transporten en het efficiënt plannen van de materialen. Zo is hij als interimmer aan de slag gegaan bij een productiebedrijf als Outbound Logistics Coordinator, waar hij als ondersteuning in een lopend project verantwoordelijk was voor de logistieke stroom van een nieuw trailerpark. Juul heeft het gehele proces geanalyseerd, uitgedacht en hier een systeem voor opgebouwd dat vervolgens is geïmplementeerd binnen de organisatie. In een andere opdracht was Juul als Material Planner verantwoordelijk voor de materiaalstroom en het optimaal beheren van de voorraden. Onder werkervaring staat een uitgebreide toelichting van de opdrachten en werkzaamheden die Juul heeft uitgevoerd. Op dit moment is er geen passende opdracht voor Juul beschikbaar en om die reden is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen Supply Chain met meer vastigheid.

Juul is een betrouwbare en behulpzame collega. Hij is altijd bereid om te helpen waar nodig en komt zijn afspraken netjes na. Als collega kun je op hem rekenen. Juul gaat accuraat en nauwkeurig te werk om fouten te voorkomen. Hij neemt doordachte beslissingen en analyseert eerst alle opties voordat hij een knoop doorhakt. Tot slot is Juul flexibel, dit blijkt ook uit zijn meerdere interimopdrachten. Hij wist zichzelf makkelijk in nieuwe opdrachten en bedrijven thuis te voelen. Juul is communicatief sterk en weet zijn mannetje te staan in overleggen.

Juul is per direct beschikbaar voor 40 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 4.500,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

In afwachting van een opdracht via DPA

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

31

Woonplaats

Culemborg

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, ERP systemen (bedrijfseigen), SAP