Demi Reijnders

workConsultant Supply Chain
location_cityTiel

phone06 – 23 93 96 33
 linkedin.com/in/demi-reijnders-713440184

Demi Reijnders

"Wees jezelf en ben vooral eerlijk naar jezelf! Als je niet lekker op je plek zit en je spreekt het niet uit, dan verandert er ook niks aan de situatie! " 

 

Het maken van een passende match is waar ik de meeste energie uithaal. Wat ik vooral leuk vind om te doen is gesprekken voeren met kandidaten en achterhalen wat hun drijfveren, passies en ambities zijn.   

 

Op zoek naar een nieuwe collega? 

Als professional in personeelsoplossingen, sta ik klaar om uw bedrijf te ondersteunen bij het vinden van geschikt personeel. Samen met u analyseer ik de personeelsbehoefte en bied ik op maat gemaakte oplossingen aan. Ik streef naar het creëren van een duurzame verbinding tussen kandidaat en werkgever, waarbij beide partijen profiteren. Wanneer uw bedrijf geconfronteerd wordt met een personeelstekort of moeite heeft met het vinden van de juiste professionals, ben ik hier om te helpen. Bent u op zoek naar een nieuwe collega? Neem dan contact op met mij via mijn contactgegevens.  

 

Op zoek naar een nieuwe baan? 

Met een uitgebreid netwerk en een adviserende rol, bied ik je ondersteuning in jouw zoektocht naar een passende baan. Mijn expertise in diverse vakgebieden stelt me in staat breed mee te denken en een waardevolle bijdrage te leveren aan het proces. Ik hecht waarde aan persoonlijke connecties, waardoor ik verder kijk dan alleen professionele ervaringen. Mijn aanpak omvat een luisterend oor, kennis en een netwerk vol mogelijkheden. Mijn doel? Werkgeluk vinden voor jou, door enthousiasme, positieve energie en goede gesprekken! Tijd voor een nieuwe baan? Neem dan contact met mij op via mijn contactgegevens!  


Vacatures

€3.400 tot €3.900
Ben je een ervaren leidinggevende binnen de productieomgeving en zoek je naar de volgende stap in je carrière? Heb je affiniteit met de voedingsmiddelenindustrie? Dan is deze uitdaging perfect voor jou. Als Supervisor Productie krijg je de kans om een ambitieus team te leiden en bij te dragen aan de optimalisatie van productieprocessen. Lees snel verder om meer over deze uitdaging te ontdekken! 
access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€3.400 tot €3.900
€3.000 tot €3.900
Ben jij op zoek naar een dynamische uitdaging in een commerciële omgeving? Als Inkoop Medewerker ben jij de verbindende factor tussen klanten, leveranciers en de verkoopafdeling. Je komt terecht in een hecht team bij een werkgever die goede arbeidsvoorwaarden biedt.
access_timeFulltime location_onAmersfoort euro_symbol€3.000 tot €3.900
€3.200 tot €3.700
Ben jij recent afgestudeerd in de richting van Supply Chain of heb je al enige ervaring opgedaan in dit vakgebied? Zoek je naar een boeiende start of volgende stap in jouw carrière, speciaal binnen een technische omgeving? Dan is dit jouw kans om als Supply Chain Coördinator aan de slag te gaan!
Als Supply Chain Coördinator krijg je een dynamische rol waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen. Je bent betrokken bij voorraadbeheer, inkoop en werkvoorbereiding. Klinkt interessant? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€3.200 tot €3.700
€2.800 tot €3.500
Heb jij affiniteit met de voedingsmiddelensector en enkele jaren ervaring als Planner? Dan past deze dynamische rol als Supply Chain Planner bij jou! Geen enkele dag is hetzelfde en je krijgt veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen binnen de organisatie. Lees snel verder en ontdek meer over deze uitdaging!
access_timeFulltime location_onNijmegen euro_symbol€2.800 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Rik heeft verschillende hbo-opleidingen afgerond en ruim 15 jaar werkervaring binnen de Supply Chain, Inkoop en Verkoop. Hij begon als Key Account Manager bij een groot wereldwijd technologiebedrijf. In deze rol was Rik verantwoordelijk voor de verkoop, inkoop en bedrijfsontwikkeling. Hij baseerde inkoop op basis van historie, markttrends en verkoopforecast en onderhandelde vervolgens over prijscondities met zowel klanten als leveranciers. Daarnaast was Rik als eerste ondernemer in Nederland betrokken bij het starten van een bedrijf in de verkoop, onderhoud en reparatie van airsoftproducten. Hij kocht de artikelen wereldwijd in en ontwikkelde technische producten, waarvoor hij productie buiten Europa organiseerde. Rik heeft uitgebreide technische productkennis opgedaan en kan technische producttekeningen maken en lezen. Bovendien was hij verantwoordelijk voor het organiseren van het shipment vanuit China, het selecteren van fabrikanten en leveranciers en de verkoop. Momenteel staat het ondernemen op een lager pitje en wil Rik meer stabiliteit in zijn werk. Om deze reden is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain en/of Inkoop.

Rik is een gedreven en energieke man, met een sterk commercieel inzicht. Hij heeft met zijn enthousiasme en kennis verschillende ondernemingen tot een succes weten te leiden. Rik is analytisch sterk en gebruikt dit om de markt te analyseren en strategische conclusies te trekken. Daarnaast hecht hij veel waarde aan samenwerken in teamverband. Hij staat altijd klaar om te helpen waar nodig en brengt een positieve sfeer mee naar de werkvloer. Rik is resultaatgericht en een sociale collega.

Rik is per direct beschikbaar voor 32 uur per week met een salarisindicatie van € 4.500,- op fulltime basis.
location_onArnhem createHBO person38 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Sam heeft 2 hbo opleidingen afgerond en inmiddels 20 jaar werkervaring opgedaan binnen de Supply Chain. Momenteel werkt hij al 12 jaar bij zijn huidige werkgever in de rol van Productieplanner en Warehouse Supervisor. In deze functie is Sam verantwoordelijk voor het maken van de productieplanning van 6 afdelingen, deze bestaan uit 12 productielijnen. Sam stelt de productieplanning op uit klantorders, productiehistorie en forecast vanuit de verkoopafdeling. Daarnaast is Sam verantwoordelijk voor het voorraadbeheer, inkoop van grondstoffen en als Warehouse Supervisor stuurt hij 4 magazijnmedewerkers aan. In 2020 heeft Sam als onderdeel van de projectgroep het SAP-systeem geïmplementeerd bij zijn werkgever. Daarbij was hij verantwoordelijk voor de begeleiding/training van de medewerkers over de werking van het systeem. Na 12 jaar is Sam toe aan een nieuwe uitdaging. Hij is op zoek naar een coördinerende rol binnen de Supply Chain.

Sam denkt in oplossingen en kijkt buiten de bekende kaders om tot nieuwe mogelijkheden te komen. 
In zijn huidige functie bekleedt hij meerdere rollen. Dit gaat hem goed af, omdat hij georganiseerd en gestructureerd te werk gaat. Sam kan goed samenwerken in teamverband en staat open voor inbreng en meningen van zijn team. Hij analyseert informatie kritisch voordat hij een conclusie trekt en laat zich ook niet zomaar beïnvloeden in een discussie. Sam is een vriendelijke en behulpzame collega.

Sam heeft een opzegtermijn van één maand, is beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 4.500,- bruto per maand op fulltime basis.
location_onUtrecht createHBO person44 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Olivia heeft een HBO-opleiding in Logistiek afgerond en heeft meer dan 25 jaar ervaring als Planner binnen de Supply Chain en Logistiek. Ze heeft functies bekleed als Productieplanner, Material Planner en Transport Planner. In deze functies was Olivia verantwoordelijk voor het plannen van productielijnen, het opstellen van forecasts uit data-analyses, voorraadbeheer, planning van materialen, inkoop van goederen, onderhandelen met leveranciers, het plannen van transport met externe transporteurs en het optimaliseren van processen. Zoals bij een vorige werkgever waar Olivia de transportkosten heeft weten te verlagen met een vermindering van € 400,- per auto, dit ging ongeveer om 30 auto’s per maand. Olivia heeft dit bereikt door het monitoren en analyseren van het transport, gevolgd door onderhandelingen met de transporteurs. Daarnaast heeft Olivia ook ervaring met leidinggevende taken als Team Manager Logistiek, waar ze verantwoordelijk was voor een team van 40 mensen. De reisafstand naar Olivia’s huidige werk is ongunstig en de werkzaamheden stoppen. Om deze reden is Olivia op zoek naar een nieuwe uitdaging dichter bij huis en binnen de Supply Chain.

Olivia gaat gestructureerd en gedisciplineerd te werk gaat. Ze komt haar afspraken na en werkt volgens een realistische planning om al haar dagelijkse taken uit te voeren. Als er ruimte is, neemt Olivia graag het initiatief om collega’s te ondersteunen en nieuwe mogelijkheden in processen te ontdekken. Verder heeft Olivia een proactieve houding en ze werkt hard om resultaten te behalen. Ze is optimistische en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel, wat haar een fijne collega maakt om mee samen te werken. 

Olivia is per 1 maart beschikbaar voor 36 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 3.650,- bruto per maand op fulltime basis.
location_onAmersfoort createHBO person50 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Victor heeft ruim 25 jaar ervaring in de Supply Chain, waarvan 15 jaar bij zijn vorige werkgever in de rol van Productieplanner. Als Productieplanner was hij verantwoordelijk voor het efficiënt plannen en optimaliseren van de productie op 4 locaties. Daarnaast was Victor als projectbegeleider betrokken bij verschillende projecten. Het ging om projecten zoals automatiseren en implementeren van systemen, het verbeteren van verkoopprocessen en het analyseren van productie om de capaciteit hiervan te bevorderen. Een half jaar geleden is Victor overgestapt naar zijn huidige werkgever in de rol van Supply Chain Planner. In deze functie is hij onder andere verantwoordelijk voor de productie- en materiaalplanning, bestellen van de grondstoffen en het begeleiden van projecten. Daarbij is Victor in deze functie ook verantwoordelijk voor het analyseren van de productieprocessen voor verbetering van de productiecapaciteit. Victor mist een sparpartner en zit niet helemaal goed op zijn plek, met deze reden is hij latent op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Supply Chain.

Victor zit niet graag stil, hij is assertief en pakt graag het initiatief in nieuwe projecten. Daarbij hecht hij veel waarde aan efficiëntie binnen bedrijfsprocessen. Met zijn analytisch vermogen brengt hij knelpunten in beeld om verbetering in de processen te stimuleren. Victor heeft een pragmatische instelling, wat hij belangrijk vindt om met logische stappen naar het doel toe te werken. Victor is open en duidelijk in zijn communicatie, wat hem in staat stelt om goed te overleggen binnen teams en iedereen mee te krijgen in de plannen. Hierbij gebruikt hij een helicopterview, zodat hij alle aandachtspunten in beeld krijgt en duidelijke lijnen uit kan zetten. In de samenwerking met collega’s heeft Victor een vriendelijke en behulpzame houding.

Victor heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor 40 uur. Hij heeft een salarisindicatie van € 5.900 bruto per maand op basis van 40 uur.
location_onTiel createHBO person49 jaar euro_symbolMeer dan €5.000
Meer kandidaten weergeven