Demi Reijnders

workConsultant Supply Chain
location_cityTiel

phone06 – 23 93 96 33
 linkedin.com/in/demi-reijnders-713440184

Demi Reijnders

Vacatures

€3.000 tot €3.800
Kan jij goed structuur aanbrengen in logistieke processen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Supply Chain Coördinator ben je verantwoordelijk voor de planning en sta je veel in contact met leveranciers en klanten. In deze functie werk je nauw samen in een team van planners en zijn er vele mogelijkheden tot doorontwikkeling. Enthousiast? Lees vooral verder! 
access_timeFulltime location_onApeldoorn euro_symbol€3.000 tot €3.800
€3.250 tot €4.250
Ben jij sterk in plannen, coördineren en voorbereiden van werkzaamheden? Dan staat deze functie op jouw lijf geschreven! We zijn namelijk op zoek naar een gedreven Planner / Werkvoorbereider / Inkoopplanner. Het gaat om een dynamische functie binnen een innovatieve organisatie in de technische machinebouw. Je komt te werken binnen een enthousiast team van 8 collega’s, waarmee je nauw samenwerkt. Wekt dit je interesse? Lees dan vooral verder! 
access_timeFulltime location_onArnhem - Nijmegen euro_symbol€3.250 tot €4.250
€4.000 tot €4.500
Ben jij een ervaren Inkoper, die klaar is voor een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij een mooie mogelijkheid voor jou! We zijn op zoek naar een toegewijde en proactieve Inkoper die de sleutel gaat zijn in het optimaliseren van de inkoopprocessen en leveranciersrelaties. Herken jij jezelf hierin? Lees dan vooral verder.
access_timeFulltime location_onHarderwijk euro_symbol€4.000 tot €4.500
€3.000 tot €3.600
Ben jij goed in het aanbrengen van structuur en overzicht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Het gaat om een nieuwe uitdaging als Productieplanner in regio Utrecht. Binnen deze dynamische functie krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen in een enthousiast team. Klinkt dit als een passende uitdaging voor jou? Lees dan vooral verder! 
 
access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€3.000 tot €3.600
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Leo heeft 23 jaar werkervaring opgebouwd waarvan hij de laatste 3 jaar in de rol van Productieplanner en Serviceplanner. Hiervoor heeft hij bijna 10 jaar ervaring op de Customer Service bij een tweetal multinationals in de technische en communicatie sector. Bij zijn huidige werkgever bestaan zijn werkzaamheden uit het inplannen van monteurs door Nederland en België. Leo is verantwoordelijk voor een groep van 20 monteurs. Hij plant de routes voor de monteurs en zorgde daarbij dat de benodigde materialen op de juiste plek ter beschikking zijn. Leo heeft daarbij ook veel contact met klanten ondersteunt met de werkvoorbereiding. Vanuit zowel zijn opleiding en werkervaring heeft Leo affiniteit en ervaring opgedaan in de technische sector. Leo is op zoek naar een nieuwe veelzijdige uitdaging waarbij hij de service planning kan combineren met roosterplanning en intern contact met bijvoorbeeld Customer Service, zoals een veelzijdige Serviceplanner of Productieplanner of bijvoorbeeld Medewerker Bedrijfsbureau. 

Leo is een doelgerichte werker en houdt niet van stilzitten. Hij draagt hart voor de zaak en zet zichzelf volledig in op de werkzaamheden. Hij is een gepassioneerde planner, die zichzelf helemaal kan verliezen in zijn werkzaamheden. Leo houdt van de hectiek van het vak en het vele schakelen tussen verschillende partijen. De juiste workflow creëren is ontzettend belangrijk voor Leo, dit doet hij door mensen met de juiste capaciteiten op de goede plek inzetten. Verder is Leo leergierig, dit blijkt uit hoe hij zichzelf heeft ontwikkeld binnen de diverse functies die hij heeft bekleed.

Leo heeft een opzegtermijn van een maand, is 36 uur beschikbaar en een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand op basis van 40 uur.   
location_onBennekom createMBO person39 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Isaac heeft ruim 10 jaar werkervaring opgedaan in de Logistiek en Supply Chain. Na afronden van zijn mbo opleiding heeft hij bij verschillende logistieke dienstverleners gewerkt in de rol van Service Planner. Het ging hierbij om het transport van speciale goederen en gevaarlijke stoffen internationaal per lucht-, zee- en wegtransport plannen en coördineren. In 2021 is Isaac zich gaan richten op specialiseren binnen de Supply Chain als Supply Chain Coördinator bij een logistiekdienstverlener in de voedingsmiddelenindustrie. Zijn werkzaamheden bestaan uit het aansturen en ondersteunen van de logistieke partner, relaties onderhouden met leveranciers, verantwoordelijk voor het up-to-date houden van 400 artikelen, ondersteunen van marketing/development, voorraadbeheer en de inkoop verzorgen. Isaac is op zoek naar een nieuwe en veelzijdige uitdaging, waarbij hij processen binnen de Supply Chain kan verbeteren en optimaliseren. 

Isaac heeft een oplossingsgericht instelling. In stressvolle situatie blijft Isaac kalm en zoekt hij naar de juiste aanpak om escalatie te voorkomen. Daarbij is hij benaderbaar voor zijn collega's, maar ook voor klanten en leveranciers en denkt Isaac mee in oplossingen. Isaac houdt van omgaan met hectiek en druk, daarin functioneert hij het beste. Dit blijkt vooral uit zijn huidige functie waarbij hij verantwoordelijk is voor 3 verschillende rollen en hier goed tussen weet te schakelen. 

Isaac heeft een opzegtermijn van één maand, is 40 uur beschikbaar en heeft een salarisindicatie van 
€ 3.800,- bruto per maand op fulltime basis.  
location_onAlmere createMBO person34 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven