“Ga goed na waar je gelukkig van wordt. Daarna help ik jou aan jouw droombaan of droomcollega.”  

Ik haal energie uit het maken van de perfecte match tussen kantoor en werknemer! 
 
Bent u op zoek naar een nieuwe collega? 
Met mijn skills als Consultant Juridisch sla ik mooie bruggen tussen talenten en kantoren op juridisch gebied. Met mijn hulp probeer ik te zoeken naar dé perfecte collega. Ik zorg voor die match, doordat ik door blijf vragen naar uw verwachtingen. Alleen met de juiste gegevens kom je immers aan de perfecte match. Ik geef 200 procent waar anderen 100 procent geven. Ik denk erg goed mee in de visie van een bedrijf. Ik doe allereerst mijn uiterste best om alles goed te begrijpen en daarna voor u aan de slag te gaan. Bij vragen kunt u mij altijd bellen, mailen of whatsappen. Niks is te gek voor mij!  
 
Op zoek naar een nieuwe baan? 
Ik help jou als talent aan de optimale loopbaan. Ik haal alles uit de kast om je kwaliteiten te ontdekken en naar voren te brengen. Hiermee maak jij de ultieme kans bij bedrijven. . Ik kom zelf uit het juridische werkveld en de advocatuur. Daarnaast heb ik ook gewerkt als interim-professional. Zo heb ik ervaring in de juridische wereld en de detachering. Ik kan jou dus goed begrijpen en ondersteunen in je zoektocht naar de juiste baan. Schroom niet om mij een berichtje te sturen via het gewenste contactkanaal. We kunnen dan sparren over de mogelijkheden. Samen komen we er wel! 


Vacatures

Droom jij ervan om de eerste stappen te zetten bij een gedreven advocatenkantoor? Ben jij een HBO-rechten student en heb jij een sterk analytisch vermogen? Voor een jong advocatenkantoor in regio Rotterdam zijn we op zoek naar jou! Is deze functie jou op het lijf geschreven? Pak dan direct deze kans!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.700 tot €3.300
Jij bent een enthousiaste hbo-rechten student of je hebt enige ervaring als Juridisch Secretaresse bij een advocatenkantoor. Als flexibele duizendpoot spring je bij daar waar nodig. Je gaat parttime of fulltime aan de slag bij een klein en gezellig advocatenkantoor in het centrum van Rotterdam. Heb jij interesse in deze veelzijdige functie? Lees dan snel verder!

access_timeParttime location_onRotterdam Centrum euro_symbol€2.400 tot €3.000
Heb jij recentelijk je hbo-rechten diploma behaald en wil je je eerste stappen in de advocatuur zetten? Say no more. Voor een modern, jong en vlot advocatenkantoor in Rotterdam zijn wij op zoek naar twee Junior Juridisch Secretaresses. Ben jij één van de twee? Jij zal parttime aan de slag gaan met de ondersteuning van advocaten en ontwikkelt jezelf tegelijk op professioneel niveau. Waar wacht je nog op? Zorg ervoor dat ik je cv zo snel mogelijk binnen heb!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €2.900
Zelfstandig, proactief en leergierig. Dit zijn de kwaliteiten die wij zoeken in een Junior Juridisch Secretaresse. Warm, ervaren en eminent. Dit zijn enkele termen die dit advocatenkantoor omschrijft. Spreekt dit jou aan en heb jij de kwaliteiten die wij zoeken? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.200 tot €2.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Anneke is een ervaren notarieel secretaresse met echt liefde voor het vak. Ze werkt sinds haar 17e in het notariaat en heeft het nog steeds erg naar haar zin. Anneke is begonnen bij een klein notariskantoor waar ze 23 jaar heeft gewerkt. Hier heeft ze op ondersteunend niveau voor alle rechtsgebieden gewerkt en brede ervaring opgedaan. Daarna is Anneke bij een middelgroot notariskantoor gaan werken op de sectie Onroerend Goed en dit doet ze nu nog steeds. De meeste ervaring heeft ze dan ook op OG en hier wil ze graag in verder. Bij haar huidige werkgever is er wat onzekerheid, omdat het kantoor gaat opsplitsen en om die reden wil ze graag bekijken wat de mogelijkheden voor haar zijn.

Anneke is een verzorgde en vriendelijke dame. Ze komt erg positief over en maakt een leuke indruk als ze binnen komt. Bij Anneke staat accuratesse hoog in het vaandel, ze werkt secuur en verliest daarbij niet de kwaliteit uit het oog. Ze heeft oog voor details en kan daar effectief mee omgaan. Anneke is flexibel en kan snel schakelen naar omstandigheden. Het samenwerken met collega’s vind ze belangrijk, het gezamenlijk behalen van resultaten komt op de eerste plaats en zorgt dat er onderling een goede sfeer is. Ten slotte kan ze goed omgaan met tijdsdruk en kan ze zich goed verplaatsen in anderen. Kortom een fijne collega om mee te werken.

Anneke heeft twee maanden opzegtermijn en is vier dagen per week beschikbaar.

Salarisindicatie: € 3.000,- bruto op fulltime basis.

location_onRotterdam createMBO person59 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Tamara is in drie steekwoorden te omschrijven als stevig in de schoenen, servicegericht en accuraat. Zij is een jongedame met veel ambities. Opmerkelijk aan haar was dat ze precies wil weten hoe alles zit. Ze is heel serieus met haar werk en Tamara wil als expert op haar eigen vakgebied functioneren. Op dit moment is Tamara laatstejaars student hbo-rechten en moet zij alleen nog haar scriptie schrijven. Zij heeft bewust voor de ze opleiding gekozen, omdat ze een fundament wil creëren voor haar toekomst in de juridische wereld. Op dit moment werkt ze als Notarieel Medewerker. Zij is het notariaat ingerold en heeft hier enorm veel geleerd. Zij waardeert deze opgedane kennis heel erg, maar haar passie ligt vooralsnog in de advocatuur. Daarom wil zij graag aan de slag gaan als Juridisch Secretaresse bij een middelgroot advocatenkantoor. 

Tamara is een leergierige jongedame. Ze is optimistisch ingesteld, een perfectionist en zet zich altijd in voor een uitmuntend resultaat. Ze is communicatief erg sterk en dat werkt in haar voordeel wanneer ze in contact staat met cliënten. Tamara benoemt ook dat zij veel voldoening haalt uit het verbeteren van processen. Effectief werken is haar grootste doel en zij denkt hierin graag mee met de organisatie. 

Tamara heeft één maand opzegtermijn en is beschikbaar voor 4 tot 5 dagen in de week.

Salarisindicatie: € 3.000,- bruto op fulltime basis.

location_onRotterdam createHBO person28 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Nadine een Junior Notarieel Medewerkster met ruime ervaring als Notarieel Secretaresse bij de grotere notariskantoren. Ze heeft ervaring met alle rechtsgebieden, maar de meeste ervaring heeft zij met het Ondernemingsrecht. Nadine is dan ook uitstekend bekend met het opstellen van akten, besluiten en alle handelingen die hierbij horen. Zij is hiernaast ook aan het studeren, maar dit doet zij puur voor de achtergrondinformatie en haar leergierigheid. Zij heeft niet de ambitie om door te groeien. Wegens het moederschap is Nadine er even uit geweest, maar ze is er klaar voor om weer aan de slag te gaan als Junior Notarieel Medewerkster.

Wij hebben Nadine leren kennen als een gedisciplineerde, integere en verzorgde dame met goede communicatieve vaardigheden. Zij heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en heeft maar één doel: ontzorgen van de notarissen en kandidaat-notarissen. Nadine is taalkundig goed onderlegd en past dit toe in haar werkzaamheden. Ze kan goed zelfstandig werken en vindt het leuk contact te hebben met cliënten.

Nadine is per direct en 3 tot 4 dagen per week beschikbaar rekening houdende met de schooltijden.

Salarisindicatie: € 3.100,- bruto op fulltime basis.

location_onDen Haag createWO person40 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Imke kwam tijdens haar opleiding in contact met het notariaat. Tijdens haar stage kwam ze per toeval in het notariaat terecht. Met veel passie voor het notariaat werkt ze nu al ruim 20 jaar als zelfstandig behandelaar. Imke begon als Notarieel Medewerker op het Onroerend Goed, maar miste de uitdaging in haar werkzaamheden en daarom is ze overgestapt van kantoor. Imke werkt nu 16 jaar voor de sectie Ondernemingsrecht en deze functie vervult ze vol overgaven. Buiten de behandeling van dossiers op het ondernemingsrecht begeleidt Imke nieuwkomers door het inwerktraject en voert zij ook besprekingen. Daarnaast begeleidt Irene de gehele Ondernemingsrecht afdeling. De reden waarom Imke open staat voor een nieuwe uitdaging is, omdat ze sparringspartners mist kennis zou willen opdoen.

Imke is een verzorgde professional. Imke heeft duidelijk voor ogen wat ze wil en daar heeft ze vanaf jonge leeftijd altijd al naar toe gewerkt. Ze is een harde werker en is gewend zich voor 200% in te zetten voor de lopende zaken. Verder is Imke zeer betrouwbaar en krijgt bij haar huidige werkgever zelfs de bevoegdheid om de kas te beheren.

Imke heeft een opzegtermijn van een maand en is 32 uur per week beschikbaar.

Salarisindicatie: €5.500,- bruto op fulltime basis.

location_onRotterdam createHBO person39 jaar euro_symbolMeer dan €5.000
Meer kandidaten weergeven