Neriman Cetin

workConsultant Juridisch
location_cityRotterdam

phone06 19603910
linkedin.com/in/neriman-%C3%A7etin-9a7309149/

Neriman Cetin

Vacatures

Aan de slag bij een modern en kleurrijk notariskantoor mét een huiselijke sfeer in regio Breda of Roosendaal, dat klinkt jou goed in de oren!  Jij hebt al een aantal jaar gewerkt als Notarisklerk op de sectie Onroerend Goed en je bent op zoek naar een uitdagende functie waar je jezelf kunt ontwikkelen. Ben jij al om? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onOmgeving Roosendaal euro_symbol€3.000 tot €4.500

Je hebt al ruim twee jaar ervaring als Notarieel Medewerker binnen het Onroerend Goed en je bent klaar voor een nieuwe start. Wil jij aan de slag gaan bij een modern en informeel notariskantoor in het mooie Den Haag waar jij met open armen ontvangen zal worden? Grijp dan nu je kans!

access_timeFulltime location_onDen Haag euro_symbol€2.500 tot €4.000

Ben jij gemaakt voor de functie als Notarieel Medewerker in het Ondernemingsrecht en kan jij niet wachten op een nieuwe uitdaging? Bij dit informele notariskantoor nabij het centrum van Den Haag kun jij je kans grijpen. De koffie staat al klaar en jouw toekomstige collega’s kijken uit naar jouw komst. Kijk je er al naar uit? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onDen Haag euro_symbol€2.500 tot €4.000

Voel jij jezelf perfect op je plek in het notariaat, maar ben je toe aan een nieuwe werkomgeving? Dan is dit een unieke kans! Voor een modern en gezellig notariskantoor in hartje Rotterdam ben ik op zoek naar een Notarieel Medewerker die de sectie Vastgoed wil komen versterken. Al nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!
 

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €4.000
Meer vacatures weergeven