Vacatures

Ben jij een Kandidaat-Notaris met minimaal 2 jaar ervaring op de sectie Familierecht? Dan is jouw kennis vast en zeker op hoog niveau en vind je het een uitdaging om zelfstandig te werken en zelf besprekingen te doen. Wellicht zit je midden in de beroepsopleiding of heb je deze inmiddels afgerond en wil je een carrièrestap maken. Klopt dit? Dan is dit de vacature waar je naar zoekt. Lees snel verder!
access_timeFulltime location_onMiddelburg euro_symbol€3.500 tot €4.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Amy is een Senior Legal Assistant met meer dan 10 jaar ervaring binnen de advocatuur. Zij is werkzaam geweest binnen verschillende secties en heeft zich ruim 13 jaar bezig gehouden met de ondersteuning van advocaten op een groot internationaal advocatenkantoor.  De laatste paar jaar heeft Amy ook meegedraaid op het projectmanagement. Hier ontzorgde zij de advocaat door werkzaamheden op te pakken zoals het agendabeheer en het afhandelen van telefoongesprekken, het verzorgen van correspondentie en postbehandeling, het archiveren van dossiers en het uitwerken van juridische stukken. Daarnaast is Amy verantwoordelijk voor het opzoeken van relevantie jurisprudentie en voor billing proces waarbij zij veel klantcontact heeft. Amy is bekend met het werken binnen een partnerstructuur, tevens is zij gewend meerdere advocaten ondersteuning te bieden. Naast haar baan als Senior Legal Assistant is Amy student Notarieel Recht. Amy is op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen het notariaat als Notarieel Secretaresse. Haar ambitie is om uiteindelijk door te groeien als Notarieel Medewerker bij een middelgroot en modern kantoor met een prettige werksfeer.

 

Amy is een vriendelijke en sociale dame. Zij is een zeer plezierige en betrouwbare collega die snel maar secuur werkt.  Zij heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en heeft maar één doel: ontzorgen van de advocaten. Amrita is taalkundig goed onderlegd en past dit toe in haar werkzaamheden, zij werkt regelmatig stukken uit en is ook goed in het redigeren van teksten. Tevens is zij een spontane dame met een netjes voorkomen.

Amy is beschikbaar voor vier á vijf dagen per week en heeft een opzegtermijn van één maand.

Salarisindicatie € 3.750,- bruto per maand op fulltime basis (op basis van 37,5 uur).

location_onDen Haag createWO person36 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Sandra is een vrolijke dame met ruim 4 jaar ervaring binnen het notariaat als Notarieel Secretaresse. Sandra is verantwoordelijk voor de algehele ondersteuning, zoals; dossiers aanmaken, afschriften maken en verzenden naar cliënten, recherches, compareren en kadasterstukken maken en onder meer het contact onderhouden met cliënten en derden. Ze heeft in 2019 de basisopleiding gevolgd op het gebied van registergoed en familierecht en dat heeft Sandra als heel positief ervaren. Ze is gecharmeerd van het notariaat en ze wil niets liever dan hier in verder, maar dan bij een ander notariskantoor.

Sandra is een dame met een échte hands-on mentaliteit! Ze heeft een goede dosis humor en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Sandra kan goed met verschillende klanttypes overweg en hecht veel waarde aan een goede werksfeer.

Sandra is per september beschikbaar voor drie dagen per week.

Salarisindicatie: € 2.900,- bruto op fulltime basis

location_onregio Rotterdam createMBO person49 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Nadine een Junior Notarieel Medewerkster met ruime ervaring als Notarieel Secretaresse bij de grotere notariskantoren. Ze heeft ervaring met alle rechtsgebieden, maar de meeste ervaring heeft zij met het Ondernemingsrecht. Nadine is dan ook uitstekend bekend met het opstellen van akten, besluiten en alle handelingen die hierbij horen. Zij is hiernaast ook aan het studeren, maar dit doet zij puur voor de achtergrondinformatie en haar leergierigheid. Zij heeft niet de ambitie om door te groeien. Wegens het moederschap is Nadine er even uit geweest, maar ze is er klaar voor om weer aan de slag te gaan als Junior Notarieel Medewerkster.

Wij hebben Nadine leren kennen als een gedisciplineerde, integere en verzorgde dame met goede communicatieve vaardigheden. Zij heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en heeft maar één doel: ontzorgen van de notarissen en kandidaat-notarissen. Nadine is taalkundig goed onderlegd en past dit toe in haar werkzaamheden. Ze kan goed zelfstandig werken en vindt het leuk contact te hebben met cliënten.

Nadine is per direct en 3 tot 4 dagen per week beschikbaar rekening houdende met de schooltijden.

Salarisindicatie: € 3.100,- bruto op fulltime basis.

location_onDen Haag createWO person40 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Imke kwam tijdens haar opleiding in contact met het notariaat. Tijdens haar stage kwam ze per toeval in het notariaat terecht. Met veel passie voor het notariaat werkt ze nu al ruim 20 jaar als zelfstandig behandelaar. Imke begon als Notarieel Medewerker op het Onroerend Goed, maar miste de uitdaging in haar werkzaamheden en daarom is ze overgestapt van kantoor. Imke werkt nu 16 jaar voor de sectie Ondernemingsrecht en deze functie vervult ze vol overgaven. Buiten de behandeling van dossiers op het ondernemingsrecht begeleidt Imke nieuwkomers door het inwerktraject en voert zij ook besprekingen. Daarnaast begeleidt Irene de gehele Ondernemingsrecht afdeling. De reden waarom Imke open staat voor een nieuwe uitdaging is, omdat ze sparringspartners mist kennis zou willen opdoen.

Imke is een verzorgde professional. Imke heeft duidelijk voor ogen wat ze wil en daar heeft ze vanaf jonge leeftijd altijd al naar toe gewerkt. Ze is een harde werker en is gewend zich voor 200% in te zetten voor de lopende zaken. Verder is Imke zeer betrouwbaar en krijgt bij haar huidige werkgever zelfs de bevoegdheid om de kas te beheren.

Imke heeft een opzegtermijn van een maand en is 32 uur per week beschikbaar.

Salarisindicatie: €5.500,- bruto op fulltime basis.

location_onRotterdam createHBO person39 jaar euro_symbolMeer dan €5.000
Meer kandidaten weergeven