“Ga goed na waar je gelukkig van wordt. Daarna help ik jou aan jouw droombaan of droomcollega.”  

Ik haal energie uit het maken van de perfecte match tussen kantoor en werknemer! 
 
Bent u op zoek naar een nieuwe collega? 
Met mijn skills als Consultant Juridisch sla ik mooie bruggen tussen talenten en kantoren op juridisch gebied. Met mijn hulp probeer ik te zoeken naar dé perfecte collega. Ik zorg voor die match, doordat ik door blijf vragen naar uw verwachtingen. Alleen met de juiste gegevens kom je immers aan de perfecte match. Ik geef 200 procent waar anderen 100 procent geven. Ik denk erg goed mee in de visie van een bedrijf. Ik doe allereerst mijn uiterste best om alles goed te begrijpen en daarna voor u aan de slag te gaan. Bij vragen kunt u mij altijd bellen, mailen of whatsappen. Niks is te gek voor mij!  
 
Op zoek naar een nieuwe baan? 
Ik help jou als talent aan de optimale loopbaan. Ik haal alles uit de kast om je kwaliteiten te ontdekken en naar voren te brengen. Hiermee maak jij de ultieme kans bij bedrijven. . Ik kom zelf uit het juridische werkveld en de advocatuur. Daarnaast heb ik ook gewerkt als interim-professional. Zo heb ik ervaring in de juridische wereld en de detachering. Ik kan jou dus goed begrijpen en ondersteunen in je zoektocht naar de juiste baan. Schroom niet om mij een berichtje te sturen via het gewenste contactkanaal. We kunnen dan sparren over de mogelijkheden. Samen komen we er wel! 


Vacatures

Heb jij recentelijk je hbo-rechten diploma behaald en wil je je eerste stappen in de advocatuur zetten? Say no more. Voor een modern, jong en vlot advocatenkantoor in Rotterdam zijn wij op zoek naar twee Junior Juridisch Secretaresses. Ben jij één van de twee? Jij zal parttime aan de slag gaan met de ondersteuning van advocaten en ontwikkelt jezelf tegelijk op professioneel niveau. Waar wacht je nog op? Zorg ervoor dat ik je cv zo snel mogelijk binnen heb!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €2.900
Altijd al op een notariskantoor willen werken als Notarieel Secretaresse en heb je affiniteit met het Onroerend Goed? Dan is dit de vacature voor jou! Met jouw relevante stage- of werkervaring binnen het notariaat of de advocatuur ga je jezelf ontwikkelen bij dit ambitieuze kantoor. Pak deze kans en reageer!
access_timeParttime location_onDen Haag euro_symbol€2.300 tot €2.900

Bij dit advocatenkantoor met prachtig uitzicht op de skyline van Rotterdam zijn ze op zoek naar een proactieve Juridisch Secretaresse voor minstens 32 uur per week. Benieuwd naar de werkzaamheden en de organisatie? Lees dan nog even verder.

access_timeParttime location_onRotterdam euro_symbol€2.300 tot €3.300

Ligt jouw passie in de ondersteuning van notarissen op het Onroerend Goed en Familierecht? Dan ben ik op zoek naar  jou! Je hebt al enige ervaring in de ondersteuning binnen het notariaat en staat aan het begin van een nieuwe start.  Bij dit middelgrote notariskantoor in regio Breda ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van de secties Onroerend Goed en Familierecht. Een uitdagende en afwisselende functie wacht op jou!  Voel jij je al aangesproken als Notarieel Secretaresse? Lees dan snel verder!  

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.400 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Anneke is een ervaren notarieel secretaresse met echt liefde voor het vak. Ze werkt sinds haar 17e in het notariaat en heeft het nog steeds erg naar haar zin. Anneke is begonnen bij een klein notariskantoor waar ze 23 jaar heeft gewerkt. Hier heeft ze op ondersteunend niveau voor alle rechtsgebieden gewerkt en brede ervaring opgedaan. Daarna is Anneke bij een middelgroot notariskantoor gaan werken op de sectie Onroerend Goed en dit doet ze nu nog steeds. De meeste ervaring heeft ze dan ook op OG en hier wil ze graag in verder. Bij haar huidige werkgever is er wat onzekerheid, omdat het kantoor gaat opsplitsen en om die reden wil ze graag bekijken wat de mogelijkheden voor haar zijn.

Anneke is een verzorgde en vriendelijke dame. Ze komt erg positief over en maakt een leuke indruk als ze binnen komt. Bij Anneke staat accuratesse hoog in het vaandel, ze werkt secuur en verliest daarbij niet de kwaliteit uit het oog. Ze heeft oog voor details en kan daar effectief mee omgaan. Anneke is flexibel en kan snel schakelen naar omstandigheden. Het samenwerken met collega’s vind ze belangrijk, het gezamenlijk behalen van resultaten komt op de eerste plaats en zorgt dat er onderling een goede sfeer is. Ten slotte kan ze goed omgaan met tijdsdruk en kan ze zich goed verplaatsen in anderen. Kortom een fijne collega om mee te werken.

Anneke heeft twee maanden opzegtermijn en is vier dagen per week beschikbaar.

Salarisindicatie: € 3.000,- bruto op fulltime basis.

location_onRotterdam createMBO person59 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Tamara is in drie steekwoorden te omschrijven als stevig in de schoenen, servicegericht en accuraat. Zij is een jongedame met veel ambities. Opmerkelijk aan haar was dat ze precies wil weten hoe alles zit. Ze is heel serieus met haar werk en Tamara wil als expert op haar eigen vakgebied functioneren. Op dit moment is Tamara laatstejaars student hbo-rechten en moet zij alleen nog haar scriptie schrijven. Zij heeft bewust voor de ze opleiding gekozen, omdat ze een fundament wil creëren voor haar toekomst in de juridische wereld. Op dit moment werkt ze als Notarieel Medewerker. Zij is het notariaat ingerold en heeft hier enorm veel geleerd. Zij waardeert deze opgedane kennis heel erg, maar haar passie ligt vooralsnog in de advocatuur. Daarom wil zij graag aan de slag gaan als Juridisch Secretaresse bij een middelgroot advocatenkantoor. 

Tamara is een leergierige jongedame. Ze is optimistisch ingesteld, een perfectionist en zet zich altijd in voor een uitmuntend resultaat. Ze is communicatief erg sterk en dat werkt in haar voordeel wanneer ze in contact staat met cliënten. Tamara benoemt ook dat zij veel voldoening haalt uit het verbeteren van processen. Effectief werken is haar grootste doel en zij denkt hierin graag mee met de organisatie. 

Tamara heeft één maand opzegtermijn en is beschikbaar voor 4 tot 5 dagen in de week.

Salarisindicatie: € 3.000,- bruto op fulltime basis.

location_onRotterdam createHBO person28 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Janine heeft meer dan 20 jaar ervaring als Juridisch Secretaresse in de advocatuur. Door haar verschillende werkervaringen is zij veelzijdig inzetbaar. Zij heeft jarenlange ervaring bij een groot advocaten- en notariskantoor in Rotterdam. Hier heeft zij voornamelijk ervaring opgedaan binnen Arbeidsrecht, Ondernemingsrecht en Bestuursrecht. Ze is in bezit van een flexibele hands-on mentaliteit en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ze is gewend om zelfstandig te werken en heeft in haar looptijd ook altijd met en voor verschillende professionals gewerkt. Janine is op zoek naar een uitdagende functie als Juridisch of Notarieel Secretaresse bij een professioneel middelgroot kantoor. 

Janine is een representatieve, nette dame. Zij is enorm energieke dame en heeft ontzettend veel plezier in haar werk. Ze heeft een uitstapje gemaakt naar het notariaat, hier staat ze ook voor open. In haar vrije tijd vindt Janine het fijn om te wandelen in de natuur en elk najaar is zij samen met haar partner op hun mountainbike in de bergen van Oostenrijk te vinden. 

Janine is per direct en voor 3 tot 4 dagen per week beschikbaar.

Salarisindicatie: € 3.350,- bruto op fulltime basis.

location_onregio Rotterdam createMBO person65 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Imke kwam tijdens haar opleiding in contact met het notariaat. Tijdens haar stage kwam ze per toeval in het notariaat terecht. Met veel passie voor het notariaat werkt ze nu al ruim 20 jaar als zelfstandig behandelaar. Imke begon als Notarieel Medewerker op het Onroerend Goed, maar miste de uitdaging in haar werkzaamheden en daarom is ze overgestapt van kantoor. Imke werkt nu 16 jaar voor de sectie Ondernemingsrecht en deze functie vervult ze vol overgaven. Buiten de behandeling van dossiers op het ondernemingsrecht begeleidt Imke nieuwkomers door het inwerktraject en voert zij ook besprekingen. Daarnaast begeleidt Irene de gehele Ondernemingsrecht afdeling. De reden waarom Imke open staat voor een nieuwe uitdaging is, omdat ze sparringspartners mist kennis zou willen opdoen.

Imke is een verzorgde professional. Imke heeft duidelijk voor ogen wat ze wil en daar heeft ze vanaf jonge leeftijd altijd al naar toe gewerkt. Ze is een harde werker en is gewend zich voor 200% in te zetten voor de lopende zaken. Verder is Imke zeer betrouwbaar en krijgt bij haar huidige werkgever zelfs de bevoegdheid om de kas te beheren.

Imke heeft een opzegtermijn van een maand en is 32 uur per week beschikbaar.

Salarisindicatie: €5.500,- bruto op fulltime basis.

location_onRotterdam createHBO person39 jaar euro_symbolMeer dan €5.000
Meer kandidaten weergeven