“Ga goed na waar je gelukkig van wordt. Daarna help ik jou aan jouw droombaan of droomcollega.”

 

Ik haal energie uit het maken van de perfecte match tussen kantoor en werknemer! 


Bent u op zoek naar een nieuwe collega? 
Met mijn skills als Consultant Juridisch sla ik mooie bruggen tussen talenten en kantoren op juridisch gebied. Met mijn hulp probeer ik te zoeken naar dé perfecte collega. Ik zorg voor die match, doordat ik door blijf vragen naar uw verwachtingen. Alleen met de juiste gegevens kom je immers aan de perfecte match. Ik geef 200 procent waar anderen 100 procent geven. Ik denk erg goed mee in de visie van een bedrijf. Ik doe allereerst mijn uiterste best om alles goed te begrijpen en daarna voor u aan de slag te gaan. Bij vragen kunt u mij altijd bellen, mailen of whatsappen. Niks is te gek voor mij!  
 
Op zoek naar een nieuwe baan? 
Ik help jou als talent aan de optimale loopbaan. Ik haal alles uit de kast om je kwaliteiten te ontdekken en naar voren te brengen. Hiermee maak jij de ultieme kans bij bedrijven. . Ik kom zelf uit het juridische werkveld en de advocatuur. Daarnaast heb ik ook gewerkt als interim-professional. Zo heb ik ervaring in de juridische wereld en de detachering. Ik kan jou dus goed begrijpen en ondersteunen in je zoektocht naar de juiste baan. Schroom niet om mij een berichtje te sturen via het gewenste contactkanaal. We kunnen dan sparren over de mogelijkheden. Samen komen we er wel! 


Kandidaten

Mariska was in mei 2005 op zoek naar een zware functie als Secretaresse. Mariska staat bekend om haar accuratesse, stressbestendigheid en haar loyale karakter en door deze eigenschappen kwam ze in de advocatuur terecht. Mariska is werkzaam voor meerdere advocaten op de secties Corporate M&A, Dispute Resolution en Financial Markets. Voor één van de advocaat-partners van Houthoff heeft ze 15 jaar gewerkt. Hij was werkzaam op de sectie M&A, maar hij had ook een Litigation praktijk. Dit was een zeer zelfstandige functie, waarbij ze veel moest anticiperen. Er was weinig tijd voor overleg betreffende haar werkzaamheden. Deze hectiek en het schakelen tussen verschillende werkzaamheden spreekt Mariska zeer aan. Na zoveel jaar hectiek is Mariska toe een nieuwe uitdaging die dynamisch is, maar zij hoeft niet meer de top van drukte te ervaren. Zij heeft veel in haar mars, maar staat bewust open voor een tandje minder. Alhoewel in haar termen een tandje lager voor de meeste kantoren al het hoogste niveau is. Mariska is het gewend om lang te reizen, zo heeft zij jarenlang eenmaal in de week op de Zuidas gewerkt. Zij geeft aan dat het voor haar geen enkel probleem is om te reizen, zolang zij maar voldoening haalt uit haar baan.

Mariska is een rustige dame die graag de touwtjes in eigen handen houdt. Ze is gewend om zoveel mogelijk werk voor een advocaat-partner uit handen te nemen en zodoende stressvolle situaties dragelijk te maken. Mariska haar voorkeur gaat uit naar een groot advocatenkantoor door de voorzieningen en mogelijkheden die het met zich mee brengt, zoals: persoonlijke/ professionele ontwikkeling door middel van interne opleidingen en cursussen. 

Mariska heeft een opzegtermijn van een maand en is fulltime beschikbaar.

Salarisindicatie: € 4.400,- bruto op fulltime basis.

location_onRotterdam createHBO person49 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Luca is een Notarieel Medewerker met ruim 5 jaar ervaring binnen het notariaat. Luca is zijn carrière gestart op de sectie Personen- en Familierecht bij een klein kantoor in Den Haag. Daarna heeft hij de keuze gemaakt om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging bij een groter notariskantoor. Dit past beter bij hem. Bij dit notariskantoor is Luca gestart op de sectie Ondernemingsrecht. Luca heeft nu ruim 3 jaar ervaring op het Ondernemingsrecht. Daarnaast heeft hij ook 7 maanden gewerkt op het Vastgoed. Luca is in 2021 gestart met de studie Notarieel Recht. De reden dat hij hier mee begonnen is omdat Luca de ambitie heeft om in de toekomst Kandidaat-Notaris te worden. Luca heeft interesse in Vastgoed en Ondernemingsrecht. Graag gaat hij aan de slag bij een middelgroot notariskantoor om nog meer ervaring op te doen naast zijn studie.

Luca is een zeer representatieve jongeman. Hij komt intelligent over en neemt zijn werk uiterst serieus. Luca is netjes en beschaafd en houdt er van om hard te werken. Hij is collegiaal en respectvol ten opzichte van anderen. Kenmerkend voor Luca is: oog voor detail hebben, beleefd zijn en resultaatgericht te werk gaan. Hij komt zeker niet verlegen over en is een goede aanvulling op een juridisch team. In zijn vrije tijd speelt hij graag piano. 

Luca heeft een opzegtermijn van één maand en is 3 dagen per week beschikbaar. 

Salarisindicatie: € 3.650,- bruto op fulltime basis.
 

location_onDen-Haag createHBO person32 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Noor heeft ruim 15 jaar ervaring binnen de advocatuur, waarvan zij ruim vier jaar relevante werkervaring heeft opgedaan binnen de Faillissementen. Als Faillissementssecretaresse/medewerker is ze bekend met de volgende werkzaamheden. Zij is verantwoordelijk voor minstens 175 lopende WSNP zaken en fungeerde als vraagbaken tijdens telefonische spreekuren. Daarbij heeft ze boedelrekeningen beheert en geïnventariseerd. Tevens heeft zij huisbezoeken bijgewoond, betalingen verricht en VTLB berekend. Als Faillissementssecretaresse heeft zij uiteraard de bijbehorende secretariële werkzaamheden uitgevoerd, hierbij kan je denken aan contact met derden onderhouden zoals rechtbanken en schuldeisers, veelvuldig contact met de sanieten, sluitdelingslijsten opgesteld en verificatievergaderingen voorbereidt. Noor wilt al jaren terug de faillissementen in. Doordat er bijna tot geen vacatures beschikbaar waren is zij tussentijds als Juridisch Secretaresse aan de slag gegaan. Zij wilt graag weer aan de slag als Faillissementssecretaresse/medewerker. Een informele werkomgeving, waarbij duidelijk en helder communiceren staat hoog in het vaandel bij haar.

Noor heeft een open persoonlijkheid en maakt graag een praatje. Zij is een harde werker en staat altijd open voor nieuwe uitdagingen. Zij is gemotiveerd, dit blijkt uit het feit dat zij werkzaamheden naar zich toe trekt. Ze werkt goed in zowel teamverband als zelfstandig! Daarnaast, heeft zij absoluut geen negen tot vijf mentaliteit. Zij blijft het liefst langer op kantoor zodat zij haar werkzaamheden kan afronden en zij met een voldaan gevoel naar huis kan. In haar vrije tijd staat ze graag in de keuken om heerlijke gerechten te koken of bakken voor haar gezin. Daarnaast vindt ze het ook leuk om met haar dochter te tekenen, of als het mogelijk is te zwemmen.

Noor heeft een maand opzegtermijn en is beschikbaar voor 24 uur per week. Mits het is toegestaan om ook een dag thuis te werken dan is Noor 32 uur beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.900,- bruto per maand op basis van 36 uur.

location_onPuttershoek createMBO person36 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Martijn is een Register-Notarisklerk in spé. Hij is 6 jaar geleden begonnen aan zijn notariële carrière als notarieel secretaris. Destijds was hij net afgestudeerd als HBO-Rechten student en zocht een eerste baan binnen het juridisch werkveld. In de loop van de tijd heeft hij zich ontwikkeld van secretaris naar zelfstandige behandelaar tot Paralegal. Op dit moment heeft hij zijn eerste module aan de FBN afgerond, namelijk het Familievermogensrecht. Begin 2024 staat de tweede module, te weten Onroerend Goed. Martijn heeft ervaring met het opstellen van akten binnen het Familierecht. Zijn specialisatie ligt voornamelijk binnen de nalatenschappen. Zo voert hij zelfstandig de besprekingen en stelt ook complexe akten op binnen het Erfrecht. Martijn wil niets liever dan zijn kennis verbreden en een vervolg maken in zijn carrière binnen het notariaat.

Martijn is een spontane, resultaatgerichte man die zowel in een team, als zelfstandig goed functioneert. Tevens beschikt hij over flexibele eigenschappen en hij heeft geen 9 tot 5 mentaliteit, want hij gaat pas naar huis als alle werkzaamheden zijn verricht. Martijn weet onder druk te presenteren en prioriteiten te stellen in hectische periodes. Hij wil zichzelf in de toekomst graag blijven ontwikkelen en wil zijn kennis graag nog verbreden en verdiepen in de toekomst. Ten slotte is Martijn enthousiast, duidelijk leergierig en beschikt hij over een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Martijn heeft een opzegtermijn van een maand en is fulltime beschikbaar (37,5 uur).
Salarisindicatie: € 4.250,- bruto op fulltime basis.

 

location_onDen Haag createHBO person32 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Meer kandidaten weergeven