Van Rotterdam en van Management. Deze sportieveling stuurt als Team Manager een groot deel van de consultants aan die hier werkzaam zijn, dit doet ze samen met onze Operationele Managers. Haar werkzaamheden variëren van het begeleiden, coachen en aansturen van collega’s binnen verschillende specialismen, tot het voeren van wekelijkse voortgangsgesprekken. Maar daarnaast lost ze ook lastige vraagstukken op en is zij aanspreekpunt voor facilitaire zaken. Sabrina haalt energie uit het beter maken van collega’s en het motiveren van het team. Kortom: samen met haar collega’s zorgt Sabrina voor het succes in Rotterdam.


Kandidaten

Isaac (Supply Chain Manager)

De afgelopen 16 jaar heeft Isaac zich ontwikkeld tot Supply Chain Manager binnen een internationale handelsorganisatie. Sinds 2009 is hij onder andere verantwoordelijk geweest voor grote Europese projecten voor het efficiënter inrichten en centraliseren van de voorraad en het internationaal implementeren van WMS- en ERP-systemen. Na vijftien jaar binnen dezelfde organisatie te hebben gewerkt, heeft hij vorig jaar de overstap gemaakt naar een nieuwe werkgever. Echter vallen de werkzaamheden inhoudelijk tegen en zijn er voor hem geen verdere mogelijkheden binnen de organisatie. Met deze reden is Isaac op zoek naar een uitdaging die wel in lijn van zijn verwachtingen ligt. Het liefst gaat hij aan de slag als Demand- of Supply Chain Manager.   

Isaac is een integere man die direct is in zijn manier van communiceren. Hij heeft een goede kijk op processen en hij weet procesverbeteringen door te voeren door het creëren van draagvlak voor een gezamenlijk resultaat. Als leidinggevende stuurt hij zijn team doelgericht aan, zonder daarbij het belang van feedback en de ontwikkeling van medewerkers uit het oog te verliezen. Isaac heeft een natuurlijke interesse in zowel processen als mensen, waardoor zijn kennis breed ontwikkeld is en hij met zijn pragmatische benadering en creatieve hands-on mentaliteit altijd zijn einddoel bereikt.

Isaac heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 5.000,- bruto per maand.

location_onRegio Drechtsteden createHBO person39 jaar euro_symbolMeer dan €5.000

Rochelle (Junior Inkoper)

Rochelle heeft ruim 5 jaar werkervaring, waarvan sinds 4 jaar in de inkoop en logistieke sector. In 2014 is zij begonnen als Medewerkster Verkoop Binnendienst bij een wijnimporteur en daar was zij ook betrokken bij het inkoopproces. Hier heeft zij haar interesse in inkoop ontwikkeld. Helaas moest zij door een reorganisatie op zoek naar een nieuwe uitdaging, die zij al snel vond bij een van de grootste webwinkels van Nederland als Assistent op de afdeling Inkoop. Echt bleek de functie inhoudelijk niet zoals verwacht en dat in combinatie met de woon-werkafstand heeft zij de keuze gemaakt om te switchen naar een nieuwe werkgever. Toch staat zij nu open voor een nieuwe uitdaging, dit heeft meer de maken met haar persoonlijke ontwikkelingen en de mogelijkheden op lange termijn. Zo wil zij graag haar NEVI 1 certificaat behalen en zichzelf ontwikkelen tot zelfstandig Inkoper.

Rochelle is een enthousiaste, sociale jongedame die goed weet wat zij wil. Ze is niet bang om de eerste stap te zetten en kan het altijd met iedereen vinden. Wanneer zij een doel voor ogen geeft, zal zij zich voor de volle 100% inzetten om haar doel te behalen. Met haar leergierige instelling weet zij dingen snel eigen te maken en is zij altijd bezig zichzelf te ontwikkelen.

Rochelle heeft een opzegtermijn van 1 maand en ze heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand.

location_onAlphen aan den Rijn createHBO person27 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Simon (Inkoopmanager)

Simon heeft zich de afgelopen 16 jaar ontwikkeld tot een echte Supply Chain professional. Door de jaren heen heeft hij diverse rollen vervuld binnen deze handelsorganisatie met eigen warehouse. Hij heeft zich van Operationeel Inkoper ontplooid tot Inkoop Manager. Hierbij is hij verantwoordelijk voor de leverbetrouwbaarheid van de leveranciers binnen Europa en het efficiënter inrichten van de supply chain processen binnen de organisatie. Nu hij binnen zijn huidige rol geen uitzicht heeft op verdere doorgroeimogelijkheden / persoonlijke ontwikkelingen, staat hij open voor een nieuwe uitdaging. Hij ziet zichzelf werken in een functie waarbij verantwoordelijk is voor het analyseren en optimaliseren van supply chain processen en daarbij de kans krijgt zichzelf verder te ontwikkelen. 

Simon is een rustige man met een hands-on-mentaliteit. Hij is iemand die zijn schouders eronder zet en er echt voor gaat. Dat zie je terug in het feit dat hij altijd streeft naar het best haalbare resultaat voor zichzelf en zeker ook voor zijn collega's. Hij is dan ook een echter people manager, die zijn collega's ondersteunt waar nodig en pakt tevens altijd de verantwoordelijkheid voor zijn team. Daarnaast is Simon direct in zijn manier van communiceren, waardoor hij een realistisch beeld van zijn verwachtingen kan scheppen. 

Simon heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 5.500,- bruto per maand. 

location_onDordrecht createMBO person41 jaar euro_symbolMeer dan €5.000

Madi (HBO Starter Supply Chain)

Inmiddels heeft Madi ruim anderhalf jaar werkervaring opgedaan met inkoop en voorraadbeheer. Bij zijn huidige werkgever staat hij in de rol van Inkoper dagelijks in contact met internationale leveranciers. Hier plaatst hij inkooporders, stemt hij de levertermijnen en -hoeveelheden af en zorgt hij ervoor dat manco's en klachten worden opgelost. Omdat er vanaf de start onderbezetting is binnen het bedrijf, is er niet alleen te kort geschoten in zijn opleidingstraject, maar worden ook gemaakte beloftes niet nagekomen. Voor Madi is dit de reden om op zoek te gaan naar een werkgever waar hij voor de langere termijn aan de slag kan en zichzelf verder kan ontwikkelen. Het liefst werkt hij binen een informele organisatie als Inkoper of Voorraadbeheerder. 

Met het afronden van de Minor Inkoopmanagment heeft Madi zijn NEVI1 behaald. Deze past hij graag toe in zijn werkzaamheden en wilt hij op termijn sterker worden met het strategisch beheren van de voorraad en het onderhandelen met leveranciers. Madi heeft een kalme uitstraling, is een prettige gespreksparner en weet goed prioriteiten te stellen. 

Madi is vanaf 1 november fulltime beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand. 

location_onRidderkerk createHBO person23 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven