Sabrina Ooijens

workConsultant Supply Chain
location_cityRotterdam

phone06- 47186021
linkedin.com/in/sabrina-ooijens/
Sabrina Ooijens

Van Rotterdam en van Supply Chain. Nieuwsgierig aagje, wil altijd het naadje van de kous weten. Reist zoveel mogelijk en doet aan crossfit. In een fit lichaam is het goed nieuwsgierig zijn.

Vacatures

Supply Chain Manager

Als ervaren Supply Chain Manager heb jij kennis van zowel logistieke als Supply Chain processen. Met jouw commerciële vaardigheden weet jij met klanten, leveranciers en logistiek dienstverleners een vruchtbare samenwerking op te zetten voor de lange termijn. Heb jij daarnaast leidinggevende skills en ervaring in de voedingsmiddelenindustrie? Dan ben ik op zoek naar jou!

access_timeFulltime location_onRegio Rotterdam euro_symbol€4.000 tot €5.000

Senior Inkoper

Inmiddels heb jij ruime ervaring opgedaan met de inkoop en ben jij klaar voor de volgende stap. Als Senior Inkoper bouw jij een relatie op met internationale leveranciers, en stel jij de service- en inkoopcontracten op. Jij leidt de gehele Inkoopafdeling in goede banen en behaalt gestelde doelen. Ben jij degene die ik zoek? Solliciteer dan snel!

access_timeFulltime location_onRegio Rotterdam euro_symbol€2.800 tot €3.800

Productieplanner

Binnen deze internationale organisatie ben jij van A tot Z betrokken bij het productieproces en krijg jij de kans jezelf verder te ontwikkelen. Heb jij twee jaar ervaring en ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Reageer dan snel!

access_timeFulltime location_onRegio Rotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.200

Junior Technisch Inkoper

Met een passie voor het inkoopvak en de wil jezelf hier verder in te ontwikkelen, ga jij binnen deze dynamische onderneming aan de slag als inkoper in spe. Jij krijgt alle tools om de kneepjes van het vak te leren en wordt betrokken bij de interne processen van de organisatie. Word jij hier enthousiast van? Reageer dan snel!

access_timeFulltime location_onRegio Dordrecht euro_symbol€2.300 tot €3.200
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Dennis (Supply Chain Planner)

Dennis is bijna 8 jaar werkzaam als Supply Chain Planner bij een internationaal productiebedrijf. Naast de productieplanning, de forecast, het voorraadbeheer en de inkoop van grondstoffen, is hij verantwoordelijk voor diverse interne LEAN projecten. Zo heeft hij een nieuwe planningstool geïmplementeerd en heeft hij een project omtrent het wikkelen, verpakken en bedrukken van voedingsmiddelen op zich genomen. Bij dit project heeft hij de productie- en materiaalplanning per machine vastgesteld, samen met het benodigde personeel. Hiermee heeft hij een voorraadoptimalisatie en een verbetering van de klanttevredenheid gerealiseerd. Omdat hij op termijn niet kan doorgroeien binnen de organisatie, staat Dennis open voor een nieuwe uitdaging. Deze ziet hij binnen een internationaal productiebedrijf, waarbij hij in de toekomst kan doorgroeien tot Senior Planner of Supply Chain Coördinator.

Dennis is een rustige, vriendelijke man die beschikt over een sterk analytisch vermogen. Hij weet het overzicht over alle productielijnen te behouden, brengt eventuele bottlenecks in kaart en lost deze op. Hierdoor wordt hij niet snel verrast. Dennis staat centraal binnen de organisatie en kan daarbij goed communiceren binnen de diverse lagen van het bedrijf. Hij staat niet alleen in contact met de productie, maar moet ook zijn bevindingen presenteren aan het management. 

Dennis heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 3.750,- bruto per maand. 

createWO person32 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Simon (Inkoopmanager)

Simon heeft zich de afgelopen 16 jaar ontwikkeld tot een echte Supply Chain professional. Door de jaren heen heeft hij diverse rollen vervuld binnen deze handelsorganisatie met eigen warehouse. Hij heeft zich van Operationeel Inkoper ontplooid tot Inkoop Manager. Hierbij is hij verantwoordelijk voor de leverbetrouwbaarheid van de leveranciers binnen Europa en het efficiënter inrichten van de supply chain processen binnen de organisatie. Nu hij binnen zijn huidige rol geen uitzicht heeft op verdere doorgroeimogelijkheden / persoonlijke ontwikkelingen, staat hij open voor een nieuwe uitdaging. Hij ziet zichzelf werken in een functie waarbij verantwoordelijk is voor het analyseren en optimaliseren van supply chain processen en daarbij de kans krijgt zichzelf verder te ontwikkelen. 

Simon is een rustige man met een hands-on-mentaliteit. Hij is iemand die zijn schouders eronder zet en er echt voor gaat. Dat zie je terug in het feit dat hij altijd streeft naar het best haalbare resultaat voor zichzelf en zeker ook voor zijn collega's. Hij is dan ook een echter people manager, die zijn collega's ondersteunt waar nodig en pakt tevens altijd de verantwoordelijkheid voor zijn team. Daarnaast is Simon direct in zijn manier van communiceren, waardoor hij een realistisch beeld van zijn verwachtingen kan scheppen. 

Simon heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 5.500,- bruto per maand. 

location_onDordrecht createMBO person41 jaar euro_symbolMeer dan €5.000

Joost (Technisch Inkoper)

Joost heeft ruim 15 jaar ervaring als Inkoper binnen diverse technische bedrijven, waaronder in de productie van machines en schepen. Binnen deze branches heeft hij veel ervaring opgedaan en zijn passie voor inkoop vergroot. Hij heeft diverse interne projecten geleid bij het bewaken van gestelde budgetten en het implementeren van nieuwe inkoopprocedures. Daarnaast heeft hij op vele fronten kosten weten te besparen door de voorraadniveau‘s te verlagen en op strategisch niveau in te kopen. Joost wil zich graag toespitsen op het inkopen op strategisch niveau en zoekt daarom een nieuwe uitdaging als Technisch Inkoper of Strategisch Inkoper.

Joost is een vriendelijke man die direct is in zijn manier van communiceren. Hij is graag betrokken bij de organisatie en zijn collega's. Hij denkt dan ook mee met bedrijfsprocessen en probeert deze, waar mogelijk, te optimaliseren. Bij het vinden van alternatieve oplossingen neemt hij graag het voortouw en hij denkt hij out-of-the-box. Daarnaast gaat Joost resultaatgericht te werk, waardoor hij zijn gestelde doelen en deadlines weet te behalen, en tevens zijn collega's te stimuleren.

Joost is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand op fulltime basis (is bespreekbaar).

location_onRotterdam createHBO person49 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Mathijs (Productieplanner)

Mathijs is na het afronden van zijn hbo-opleiding Logistiek & Economie aan de slag gegaan als Materiaal Planner bij een productiebedrijf. Binnen zijn functie is hij niet alleen verantwoordelijk voor het inkopen van verpakkingsmateriaal en voedingsmiddelen, maar ook voor het voorraadbeheer en het opstellen van de maandelijkse forecast. Wanneer zijn collega's met vakantie zijn, springt hij ook bij op de productieplanning en is hij verantwoordelijk voor vijf verschillende productielijnen. De afgelopen periode heeft hij hier veel geleerd, maar is de bedrijfscultuur niet zoals hij had verwacht. Met deze reden staat Mathijs dan ook open voor een nieuwe uitdaging als Demand of Productieplanner. 

Mathijs is een nieuwsgierige jongeman die graag betrokken is bij de organisatie en bij zijn collega's. Hij denkt graag mee met bedrijfsprocessen en probeert deze, waar mogelijk, te optimaliseren. Bij het vinden van alternatieve oplossingen neemt hij graag het voortouw en denkt hij out-of-the-box. Met zijn leergierige instelling pakt hij nieuwe dingen snel op. Zo heeft hij zich in zeer korte tijd, naast zijn eigen werkzaamheden, de productieplanning eigen gemaakt.

Mathijs is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onRegio Rotterdam createHBO person23 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven