Sabrina Ooijens

workSenior Consultant Supply Chain
location_cityRotterdam

phone06- 47186021
linkedin.com/in/sabrina-ooijens/
Sabrina Ooijens

Van Rotterdam en van Supply Chain. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar weet je niet precies wat je wilt? Sabrina helpt jou graag vérder. Zij is een open en eerlijk persoon, dus alles wat je moet weten… dat krijg je ook te horen! Het gehele proces begeleidt zij je. Van begin tot eind staat Sabrina aan jouw zijde om er een succes van te maken en te zorgen dat jij de perfecte baan krijgt. Heb je vragen of wil je meer informatie? Bel, app of mail!

Vacatures

Junior Supply Chain Specialist

Met jouw hbo-diploma op zak ga je aan de slag binnen een internationale handelsorganisatie. Wil jij jezelf ontwikkelen tot allround supply chain specialist van jouw eigen productgroep? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.300 tot €2.600

Ervaren Productieplanner

Heb jij ervaring als Productieplanner, en ben jij in staat bottlenecks in kaart te brengen en op te lossen? Als jij jezelf daarnaast ziet werken bij een echt Rotterdams bedrijf, dan is deze vacature wat voor jou. Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.750 tot €4.000

Junior Supply Chain Planner

"Snoep gezond, eet een appel" is gebaseerd op de wetenschap dat het eten van minimaal 200 gram groenten en 2 stuks fruit een essentiële bijdrage is voor je gezondheid. Deze organisatie zorgt ervoor dat jij de verste en lekkerste producten bij de supermarkt en groothandel kunt verkrijgen. Wil jij ook bijdragen aan een gezondere wereld? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Rotterdam euro_symbol€2.200 tot €2.400

Inkoper

‘’Niet lullen maar poetsen’’ is een typerend Rotterdams motto dat jou op het lijf geschreven is. Als Inkoper weet jij als geen ander dat praatjes geen gaatjes vullen. Binnen deze medische handelsorganisatie krijg jij de kans om een veelzijdige rol te vervullen, waarbij je naast operationeel ook analytisch bezig bent en onderhandelt met leveranciers. Jouw 32-urige werkweek deel jij zelf flexibel in. Hier krijg jij toch een glimlach van?

access_timeParttime location_onRotterdam euro_symbol€2.700 tot €3.300
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Rochelle (Junior Inkoper)

Rochelle heeft ruim 5 jaar werkervaring, waarvan sinds 4 jaar in de inkoop en logistieke sector. In 2014 is zij begonnen als Medewerkster Verkoop Binnendienst bij een wijnimporteur en daar was zij ook betrokken bij het inkoopproces. Hier heeft zij haar interesse in inkoop ontwikkeld. Helaas moest zij door een reorganisatie op zoek naar een nieuwe uitdaging, die zij al snel vond bij een van de grootste webwinkels van Nederland als Assistent op de afdeling Inkoop. Echt bleek de functie inhoudelijk niet zoals verwacht en dat in combinatie met de woon-werkafstand heeft zij de keuze gemaakt om te switchen naar een nieuwe werkgever. Toch staat zij nu open voor een nieuwe uitdaging, dit heeft meer de maken met haar persoonlijke ontwikkelingen en de mogelijkheden op lange termijn. Zo wil zij graag haar NEVI 1 certificaat behalen en zichzelf ontwikkelen tot zelfstandig Inkoper.

Rochelle is een enthousiaste, sociale jongedame die goed weet wat zij wil. Ze is niet bang om de eerste stap te zetten en kan het altijd met iedereen vinden. Wanneer zij een doel voor ogen geeft, zal zij zich voor de volle 100% inzetten om haar doel te behalen. Met haar leergierige instelling weet zij dingen snel eigen te maken en is zij altijd bezig zichzelf te ontwikkelen.

Rochelle heeft een opzegtermijn van 1 maand en ze heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand.

location_onAlphen aan den Rijn createHBO person27 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Simon (Inkoopmanager)

Simon heeft zich de afgelopen 16 jaar ontwikkeld tot een echte Supply Chain professional. Door de jaren heen heeft hij diverse rollen vervuld binnen deze handelsorganisatie met eigen warehouse. Hij heeft zich van Operationeel Inkoper ontplooid tot Inkoop Manager. Hierbij is hij verantwoordelijk voor de leverbetrouwbaarheid van de leveranciers binnen Europa en het efficiënter inrichten van de supply chain processen binnen de organisatie. Nu hij binnen zijn huidige rol geen uitzicht heeft op verdere doorgroeimogelijkheden / persoonlijke ontwikkelingen, staat hij open voor een nieuwe uitdaging. Hij ziet zichzelf werken in een functie waarbij verantwoordelijk is voor het analyseren en optimaliseren van supply chain processen en daarbij de kans krijgt zichzelf verder te ontwikkelen. 

Simon is een rustige man met een hands-on-mentaliteit. Hij is iemand die zijn schouders eronder zet en er echt voor gaat. Dat zie je terug in het feit dat hij altijd streeft naar het best haalbare resultaat voor zichzelf en zeker ook voor zijn collega's. Hij is dan ook een echter people manager, die zijn collega's ondersteunt waar nodig en pakt tevens altijd de verantwoordelijkheid voor zijn team. Daarnaast is Simon direct in zijn manier van communiceren, waardoor hij een realistisch beeld van zijn verwachtingen kan scheppen. 

Simon heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 5.500,- bruto per maand. 

location_onDordrecht createMBO person41 jaar euro_symbolMeer dan €5.000

Mathijs (Productieplanner)

Mathijs is na het afronden van zijn hbo-opleiding Logistiek & Economie aan de slag gegaan als Materiaal Planner bij een productiebedrijf. Binnen zijn functie is hij niet alleen verantwoordelijk voor het inkopen van verpakkingsmateriaal en voedingsmiddelen, maar ook voor het voorraadbeheer en het opstellen van de maandelijkse forecast. Wanneer zijn collega's met vakantie zijn, springt hij ook bij op de productieplanning en is hij verantwoordelijk voor vijf verschillende productielijnen. De afgelopen periode heeft hij hier veel geleerd, maar is de bedrijfscultuur niet zoals hij had verwacht. Met deze reden staat Mathijs dan ook open voor een nieuwe uitdaging als Demand of Productieplanner. 

Mathijs is een nieuwsgierige jongeman die graag betrokken is bij de organisatie en bij zijn collega's. Hij denkt graag mee met bedrijfsprocessen en probeert deze, waar mogelijk, te optimaliseren. Bij het vinden van alternatieve oplossingen neemt hij graag het voortouw en denkt hij out-of-the-box. Met zijn leergierige instelling pakt hij nieuwe dingen snel op. Zo heeft hij zich in zeer korte tijd, naast zijn eigen werkzaamheden, de productieplanning eigen gemaakt.

Mathijs is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onRegio Rotterdam createHBO person23 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Madi (HBO Starter Supply Chain)

Inmiddels heeft Madi ruim anderhalf jaar werkervaring opgedaan met inkoop en voorraadbeheer. Bij zijn huidige werkgever staat hij in de rol van Inkoper dagelijks in contact met internationale leveranciers. Hier plaatst hij inkooporders, stemt hij de levertermijnen en -hoeveelheden af en zorgt hij ervoor dat manco's en klachten worden opgelost. Omdat er vanaf de start onderbezetting is binnen het bedrijf, is er niet alleen te kort geschoten in zijn opleidingstraject, maar worden ook gemaakte beloftes niet nagekomen. Voor Madi is dit de reden om op zoek te gaan naar een werkgever waar hij voor de langere termijn aan de slag kan en zichzelf verder kan ontwikkelen. Het liefst werkt hij binen een informele organisatie als Inkoper of Voorraadbeheerder. 

Met het afronden van de Minor Inkoopmanagment heeft Madi zijn NEVI1 behaald. Deze past hij graag toe in zijn werkzaamheden en wilt hij op termijn sterker worden met het strategisch beheren van de voorraad en het onderhandelen met leveranciers. Madi heeft een kalme uitstraling, is een prettige gespreksparner en weet goed prioriteiten te stellen. 

Madi is vanaf 1 november fulltime beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand. 

location_onRidderkerk createHBO person23 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven