Sabrina Ooijens

workSenior Consultant Supply Chain
location_cityRotterdam

phone06- 47186021
linkedin.com/in/sabrina-ooijens/
Sabrina Ooijens

Van Rotterdam en van Supply Chain. Nieuwsgierig aagje, wil altijd het naadje van de kous weten. Reist zoveel mogelijk en doet aan crossfit. In een fit lichaam is het goed nieuwsgierig zijn.

Vacatures

Productieplanner

Met jouw probleemoplossend vermogen ga jij aan de slag met complexe productie vraagstukken. Daarnaast bewaak jij de voortgang van het productieproces van de halffabricaat tot eindproduct. Zie jij jezelf werken in een internationale, dynamische omgeving? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Gouda euro_symbol€2.300 tot €2.800

Inkoper Verpakkingsmateriaal

Met jouw communicatieve vaardigheden weet jij de best mogelijke inkooptarieven te onderhandelen. Zie jij jezelf werken in een internationale handelsorganisatie en ben jij toe aan de tweede stap in jouw carrière? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Rotterdam euro_symbol€2.400 tot €2.800

Inkoper

Heb jij affiniteit met de maritieme industrie en wil jij jezelf verder ontwikkelen tot echte inkoopprofessional? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Rotterdam euro_symbol€2.300 tot €3.000

Supply Chain Coördinator

Met jouw hands-on-mentaliteit weet jij elke levering tot een succes te brengen. Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen dynamische maritieme omgeving? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.200 tot €2.600
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Dennis (Supply Chain Planner)

Dennis is bijna 8 jaar werkzaam als Supply Chain Planner bij een internationaal productiebedrijf. Naast de productieplanning, de forecast, het voorraadbeheer en de inkoop van grondstoffen, is hij verantwoordelijk voor diverse interne LEAN projecten. Zo heeft hij een nieuwe planningstool geïmplementeerd en heeft hij een project omtrent het wikkelen, verpakken en bedrukken van voedingsmiddelen op zich genomen. Bij dit project heeft hij de productie- en materiaalplanning per machine vastgesteld, samen met het benodigde personeel. Hiermee heeft hij een voorraadoptimalisatie en een verbetering van de klanttevredenheid gerealiseerd. Omdat hij op termijn niet kan doorgroeien binnen de organisatie, staat Dennis open voor een nieuwe uitdaging. Deze ziet hij binnen een internationaal productiebedrijf, waarbij hij in de toekomst kan doorgroeien tot Senior Planner of Supply Chain Coördinator.

Dennis is een rustige, vriendelijke man die beschikt over een sterk analytisch vermogen. Hij weet het overzicht over alle productielijnen te behouden, brengt eventuele bottlenecks in kaart en lost deze op. Hierdoor wordt hij niet snel verrast. Dennis staat centraal binnen de organisatie en kan daarbij goed communiceren binnen de diverse lagen van het bedrijf. Hij staat niet alleen in contact met de productie, maar moet ook zijn bevindingen presenteren aan het management. 

Dennis heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 3.750,- bruto per maand. 

createWO person32 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Isaac (Supply Chain Manager)

De afgelopen 16 jaar heeft Isaac zich ontwikkeld tot Supply Chain Manager binnen een internationale handelsorganisatie. Sinds 2009 is hij onder andere verantwoordelijk geweest voor grote Europese projecten voor het efficiënter inrichten en centraliseren van de voorraad en het internationaal implementeren van WMS- en ERP-systemen. Na vijftien jaar binnen dezelfde organisatie te hebben gewerkt, heeft hij vorig jaar de overstap gemaakt naar een nieuwe werkgever. Echter vallen de werkzaamheden inhoudelijk tegen en zijn er voor hem geen verdere mogelijkheden binnen de organisatie. Met deze reden is Isaac op zoek naar een uitdaging die wel in lijn van zijn verwachtingen ligt. Het liefst gaat hij aan de slag als Demand- of Supply Chain Manager.   

Isaac is een integere man die direct is in zijn manier van communiceren. Hij heeft een goede kijk op processen en hij weet procesverbeteringen door te voeren door het creëren van draagvlak voor een gezamenlijk resultaat. Als leidinggevende stuurt hij zijn team doelgericht aan, zonder daarbij het belang van feedback en de ontwikkeling van medewerkers uit het oog te verliezen. Isaac heeft een natuurlijke interesse in zowel processen als mensen, waardoor zijn kennis breed ontwikkeld is en hij met zijn pragmatische benadering en creatieve hands-on mentaliteit altijd zijn einddoel bereikt.

Isaac heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 5.000,- bruto per maand.

location_onRegio Drechtsteden createHBO person39 jaar euro_symbolMeer dan €5.000

Simon (Inkoopmanager)

Simon heeft zich de afgelopen 16 jaar ontwikkeld tot een echte Supply Chain professional. Door de jaren heen heeft hij diverse rollen vervuld binnen deze handelsorganisatie met eigen warehouse. Hij heeft zich van Operationeel Inkoper ontplooid tot Inkoop Manager. Hierbij is hij verantwoordelijk voor de leverbetrouwbaarheid van de leveranciers binnen Europa en het efficiënter inrichten van de supply chain processen binnen de organisatie. Nu hij binnen zijn huidige rol geen uitzicht heeft op verdere doorgroeimogelijkheden / persoonlijke ontwikkelingen, staat hij open voor een nieuwe uitdaging. Hij ziet zichzelf werken in een functie waarbij verantwoordelijk is voor het analyseren en optimaliseren van supply chain processen en daarbij de kans krijgt zichzelf verder te ontwikkelen. 

Simon is een rustige man met een hands-on-mentaliteit. Hij is iemand die zijn schouders eronder zet en er echt voor gaat. Dat zie je terug in het feit dat hij altijd streeft naar het best haalbare resultaat voor zichzelf en zeker ook voor zijn collega's. Hij is dan ook een echter people manager, die zijn collega's ondersteunt waar nodig en pakt tevens altijd de verantwoordelijkheid voor zijn team. Daarnaast is Simon direct in zijn manier van communiceren, waardoor hij een realistisch beeld van zijn verwachtingen kan scheppen. 

Simon heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 5.500,- bruto per maand. 

location_onDordrecht createMBO person41 jaar euro_symbolMeer dan €5.000

Mathijs (Productieplanner)

Mathijs is na het afronden van zijn hbo-opleiding Logistiek & Economie aan de slag gegaan als Materiaal Planner bij een productiebedrijf. Binnen zijn functie is hij niet alleen verantwoordelijk voor het inkopen van verpakkingsmateriaal en voedingsmiddelen, maar ook voor het voorraadbeheer en het opstellen van de maandelijkse forecast. Wanneer zijn collega's met vakantie zijn, springt hij ook bij op de productieplanning en is hij verantwoordelijk voor vijf verschillende productielijnen. De afgelopen periode heeft hij hier veel geleerd, maar is de bedrijfscultuur niet zoals hij had verwacht. Met deze reden staat Mathijs dan ook open voor een nieuwe uitdaging als Demand of Productieplanner. 

Mathijs is een nieuwsgierige jongeman die graag betrokken is bij de organisatie en bij zijn collega's. Hij denkt graag mee met bedrijfsprocessen en probeert deze, waar mogelijk, te optimaliseren. Bij het vinden van alternatieve oplossingen neemt hij graag het voortouw en denkt hij out-of-the-box. Met zijn leergierige instelling pakt hij nieuwe dingen snel op. Zo heeft hij zich in zeer korte tijd, naast zijn eigen werkzaamheden, de productieplanning eigen gemaakt.

Mathijs is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onRegio Rotterdam createHBO person23 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven