Sabrina Ooijens

workConsultant Supply Chain
location_cityRotterdam

phone06- 47186021
linkedin.com/in/sabrina-ooijens/
Sabrina Ooijens

Van Rotterdam en van Supply Chain. Nieuwsgierig aagje, wil altijd het naadje van de kous weten. Reist zoveel mogelijk en doet aan crossfit. In een fit lichaam is het goed nieuwsgierig zijn.

Vacatures

Supply Chain Medewerker

Met jouw hands-on-mentaliteit weet jij snel te schakelen tussen je werkzaamheden, zonder daarbij de prioriteiten uit het oog te verliezen. Zie jij jezelf werken bij een internationaal familiebedrijf? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Dordrecht euro_symbol€2.200 tot €2.600

Supply Chain Coördinator

Als Supply Chain professional ga je aan de slag binnen een internationaal georiënteerde en uiterst dynamische omgeving. Binnen deze organisatie is snel schakelen van groot belang. Wil jij graag met jouw kwaliteiten levens redden? Lees dan snel verder voor jouw nieuwe uitdaging!

access_timeFulltime location_onRegio Rotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.500

Junior Supply Chain Coördinator

Met jouw hands-on-mentaliteit weet jij elke levering tot een succes te brengen. Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen een dynamische, maritieme omgeving? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.200 tot €2.500

Voorraadbeheerder

Stroop jij je mouwen op om gestelde deadlines te behalen? Weet jij de (bijna) perfecte leverperformance te continueren en wil jij werken binnen een grote internationale organisatie? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Rotterdam euro_symbol€2.200 tot €2.600
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Justin (Supply Chain Planner)

Justin is na het behalen van zijn hbo-diploma Logistiek en Economie aan de slag gegaan als Junior Demand Planner bij een internationaal productiebedrijf. Al snel bleek dat hij meer in zijn mars had en is hij intern doorgestroomd naar de functie van Supply Chain Planner. Binnen deze functie is hij verantwoordelijk voor de S&OP Planning, het in kaart brengen van de productiestromen, de productieplanning en het voorraadbeheer. Daarnaast staat hij contact met terminals wereldwijd, omtrent het verschepen van bulkgoederen. De reisafstand in combinatie met het ontbreken van verdere doorgroeimogelijkheden, maakt dat Justin open staat voor een nieuwe uitdaging. Naast dat hij graag dichterbij huis wil werken, zoekt hij een functie waarbij op termijn kan doorgroeien naar een leidinggevende functie. 

Justin is een rustige en analytische jongeman die zich bewust is van zijn kennis en kunde. Hij heeft een grote interesse in het optimaliseren van logistieke en supply chain processen en werkt daarbij graag samen met zijn collega's om het best haalbare resultaat te realiseren. Met zijn ambitieuze instelling en commerciële vaardigheden weet hij projecten naar zich toe te trekken en neemt hij de leiding bij de voortgang hiervan. 

Justin heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €3.200,- bruto per maand.

createHBO person26 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Isabel (WO Starter Supply Chain)

Isabel is erin geslaagd een theoretisch onderzoek op te zetten om de mogelijkheden te onderzoeken om de vliegtuigbelasting, die een aantal jaar geleden is afgeschaft, weer opnieuw in te voeren. Daarbij onderzoekt zij tevens wat het effect is op de vraag. Omdat zij haar onderzoek recentelijk gestart is, heeft zij nog niet inzichtelijk wat de uitkomst hiervan zal zijn. Wat Isabel wél weet is dat zij dolgraag aan de slag gaat binnen de Supply Chain. Omdat zij een breede interesse heeft, staat zij overal voor open. Het liefst ziet zij zichzelf werken binnen een internationale organsatie waar zij haar opgedane kennis van de Supply Chain kan toepassen. 

Isabel is een rustige, vriendelijke jongedame die beschikt over een groot doorzettingsvermogen. Naast haar studie en bijbaan doet Isabel 6 keer per week, 2 uur per dag aan crossfit en weightlifting. Tevens neemt zij actief deel aan nationale en internationale crossfitwedstrijden. Isabel werkt graag samen in een team, dat blijkt ook uit de studiereis die zij samen met haar studiegenoten heeft georganiseerd. Naast de universiteit en culturele trekpleisters in Kuala Lumpur hebben zij ook een aantal logistieke en supply chain bedrijven hebben bezocht. 

Isabel is i.v.m. het afronden van haar studie vanaf 1 november fulltime beschikbaar. Ze heeft een salarisindicatie van €2.500,- bruto per maand.

createWO person22 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Dennis (Supply Chain Planner)

Dennis is bijna 8 jaar werkzaam als Supply Chain Planner bij een internationaal productiebedrijf. Naast de productieplanning, de forecast, het voorraadbeheer en de inkoop van grondstoffen, is hij verantwoordelijk voor diverse interne LEAN projecten. Zo heeft hij een nieuwe planningstool geïmplementeerd en heeft hij een project omtrent het wikkelen, verpakken en bedrukken van voedingsmiddelen op zich genomen. Bij dit project heeft hij de productie- en materiaalplanning per machine vastgesteld, samen met het benodigde personeel. Hiermee heeft hij een voorraadoptimalisatie en een verbetering van de klanttevredenheid gerealiseerd. Omdat hij op termijn niet kan doorgroeien binnen de organisatie, staat Dennis open voor een nieuwe uitdaging. Deze ziet hij binnen een internationaal productiebedrijf, waarbij hij in de toekomst kan doorgroeien tot Senior Planner of Supply Chain Coördinator.

Dennis is een rustige, vriendelijke man die beschikt over een sterk analytisch vermogen. Hij weet het overzicht over alle productielijnen te behouden, brengt eventuele bottlenecks in kaart en lost deze op. Hierdoor wordt hij niet snel verrast. Dennis staat centraal binnen de organisatie en kan daarbij goed communiceren binnen de diverse lagen van het bedrijf. Hij staat niet alleen in contact met de productie, maar moet ook zijn bevindingen presenteren aan het management. 

Dennis heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 3.750,- bruto per maand. 

createWO person32 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Simon (Supply Chain Manager)

Simon heeft zich de afgelopen 16 jaar ontwikkeld tot een echte Supply Chain professional. Door de jaren heen heeft hij diverse rollen vervuld binnen deze handelsorganisatie met eigen warehouse. Hij heeft zich van Operationeel Inkoper ontplooid tot Inkoop Manager. Hierbij is hij verantwoordelijk voor de leverbetrouwbaarheid van de leveranciers binnen Europa en het efficiënter inrichten van de supply chain processen binnen de organisatie. Nu hij binnen zijn huidige rol geen uitzicht heeft op verdere doorgroeimogelijkheden / persoonlijke ontwikkelingen, staat hij open voor een nieuwe uitdaging. Hij ziet zichzelf werken in een functie waarbij verantwoordelijk is voor het analyseren en optimaliseren van supply chain processen en daarbij de kans krijgt zichzelf verder te ontwikkelen. 

Simon is een rustige man met een hands-on-mentaliteit. Hij is iemand die zijn schouders eronder zet en er echt voor gaat. Dat zie je terug in het feit dat hij altijd streeft naar het best haalbare resultaat voor zichzelf en zeker ook voor zijn collega's. Hij is dan ook een echter people manager, die zijn collega's ondersteunt waar nodig en pakt tevens altijd de verantwoordelijkheid voor zijn team. Daarnaast is Simon direct in zijn manier van communiceren, waardoor hij een realistisch beeld van zijn verwachtingen kan scheppen. 

Simon heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 5.000,- bruto per maand (is bespreekbaar). 

createMBO person40 jaar euro_symbolMeer dan €5.000
Meer kandidaten weergeven