Sabrina Ooijens

workProject Manager
location_cityRotterdam

phone06- 47 18 60 21
 linkedin.com/in/sabrina-ooijens/

Sabrina Ooijens

''Doe iets waar jij blij van wordt. Een baan die je voldoening geeft en waarop je na een dag werken het gevoel hebt iets bijgedragen te hebben aan iets dat groter is dan jijzelf. Dit kan zijn: het helpen van een kandidaat naar een nieuwe baan, een gesprek voeren waarbij je een positieve uitkomst hebt gecreëerd, een supergaaf idee bedenken voor een nieuw project, een onderwerp op een bepaalde manier vormgeven of juist trots kunnen zijn op het eindresultaat. Wat het ook is waar jij blij van wordt, wees hier ook trots op!'' 

 

Binnen Extra Talent ben ik Projectmanager. Ik hou mij voornamelijk bezig met het opzetten, coördineren en opvolgen van lopende en nieuwe projecten. Hierbij sta ik in contact met alle afdelingen van de gehele Extra Talent Groep. Ook ben ik onderdeel van het Management Team.  

 

Wat ik zeer prettig vind, is de flexibiliteit om te bepalen waar ik werk. Dit kan thuis zijn, maar ook op kantoor. Ook ben ik niet gebonden aan de vestiging Rotterdam, maar kan ik ook een dagje op een van onze andere vestigingen werken. Zo zie ik mijn andere collega’s ook wat vaker. Daarbij word ik blij van het feit dat ik eigenaarschap heb over mijn rol en de invulling hiervan zelf bepaal. Uiteraard heb ik bepaalde deadlines en budgetten om mij aan te houden, maar daarbuiten geef ik zelf de kaders vorm. Die vrijheid is erg fijn. Daarnaast is het meedenken met de organisatie, het initiëren van nieuwe ideeën en die omzetten naar projecten enorm tof om te doen.