Sabrina Ooijens

workSenior Consultant Supply Chain
location_cityRotterdam

phone06- 47186021
linkedin.com/in/sabrina-ooijens/
Sabrina Ooijens

Van Rotterdam en van Supply Chain. Nieuwsgierig aagje, wil altijd het naadje van de kous weten. Reist zoveel mogelijk en doet aan crossfit. In een fit lichaam is het goed nieuwsgierig zijn.

Vacatures

Maintenance Coördinator

Met jouw leidinggevende capaciteiten en ervaring binnen een logistieke rol, ben jij toe aan een volgende stap in je carrière. Deze organisatie is actief in de FMCG en creëert deze nieuwe functie speciaal voor jou. Interesse? Reageer dan snel!

access_timeFulltime location_onRegio Rotterdam euro_symbol€2.600 tot €3.200

Inkoop Manager

Als Inkoop Manager heb jij kennis van alle facetten binnen de organisatie: van het inkopen van technische producten tot het onderhandelen met klanten, leveranciers en logistiek dienstverleners. Voor de gehele operationele aansturing ben jij verantwoordelijk. Heb jij technische kennis en leidinggevende ervaring? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onGoeree-Overflakkee euro_symbol€4.500 tot €6.000

Parttime Supply Chain Employee

Een veelzijdige functie binnen een betrokken, informele organisatie waarbij jij de schakel bent tussen meerdere afdelingen. Heb jij minimaal 1 jaar ervaring en heb jij kennis van bederfelijke goederen? Lees dan snel verder!

access_timeParttime location_onRegio Rotterdam euro_symbol€2.200 tot €3.050

Hbo-starter Supply Chain

Aankomende zomer heb jij je felbegeerde hbo-diploma op zak. Uiteraard kun je niet wachten om aan de slag te gaan en wil jij jezelf ontwikkelen tot echte Supply Chain professional. Ben jij op zoek naar een organisatie die jou naast een veelzijdige functie, tevens de begeleiding kan bieden om dit tot een succes te maken? Dan heb ik de perfecte vacature voor jou!

access_timeFulltime location_onRegio Rotterdam euro_symbol€2.200 tot €2.600
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Isaac (Supply Chain Manager)

De afgelopen 16 jaar heeft Isaac zich ontwikkeld tot Supply Chain Manager binnen een internationale handelsorganisatie. Sinds 2009 is hij onder andere verantwoordelijk geweest voor grote Europese projecten voor het efficiënter inrichten en centraliseren van de voorraad en het internationaal implementeren van WMS- en ERP-systemen. Na vijftien jaar binnen dezelfde organisatie te hebben gewerkt, heeft hij vorig jaar de overstap gemaakt naar een nieuwe werkgever. Echter vallen de werkzaamheden inhoudelijk tegen en zijn er voor hem geen verdere mogelijkheden binnen de organisatie. Met deze reden is Isaac op zoek naar een uitdaging die wel in lijn van zijn verwachtingen ligt. Het liefst gaat hij aan de slag als Demand- of Supply Chain Manager.   

Isaac is een integere man die direct is in zijn manier van communiceren. Hij heeft een goede kijk op processen en hij weet procesverbeteringen door te voeren door het creëren van draagvlak voor een gezamenlijk resultaat. Als leidinggevende stuurt hij zijn team doelgericht aan, zonder daarbij het belang van feedback en de ontwikkeling van medewerkers uit het oog te verliezen. Isaac heeft een natuurlijke interesse in zowel processen als mensen, waardoor zijn kennis breed ontwikkeld is en hij met zijn pragmatische benadering en creatieve hands-on mentaliteit altijd zijn einddoel bereikt.

Isaac heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 5.000,- bruto per maand.

location_onRegio Drechtsteden createHBO person39 jaar euro_symbolMeer dan €5.000

Rochelle (Junior Inkoper)

Rochelle heeft ruim 5 jaar werkervaring, waarvan sinds 4 jaar in de inkoop en logistieke sector. In 2014 is zij begonnen als Medewerkster Verkoop Binnendienst bij een wijnimporteur en daar was zij ook betrokken bij het inkoopproces. Hier heeft zij haar interesse in inkoop ontwikkeld. Helaas moest zij door een reorganisatie op zoek naar een nieuwe uitdaging, die zij al snel vond bij een van de grootste webwinkels van Nederland als Assistent op de afdeling Inkoop. Echt bleek de functie inhoudelijk niet zoals verwacht en dat in combinatie met de woon-werkafstand heeft zij de keuze gemaakt om te switchen naar een nieuwe werkgever. Toch staat zij nu open voor een nieuwe uitdaging, dit heeft meer de maken met haar persoonlijke ontwikkelingen en de mogelijkheden op lange termijn. Zo wil zij graag haar NEVI 1 certificaat behalen en zichzelf ontwikkelen tot zelfstandig Inkoper.

Rochelle is een enthousiaste, sociale jongedame die goed weet wat zij wil. Ze is niet bang om de eerste stap te zetten en kan het altijd met iedereen vinden. Wanneer zij een doel voor ogen geeft, zal zij zich voor de volle 100% inzetten om haar doel te behalen. Met haar leergierige instelling weet zij dingen snel eigen te maken en is zij altijd bezig zichzelf te ontwikkelen.

Rochelle heeft een opzegtermijn van 1 maand en ze heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand.

location_onAlphen aan den Rijn createHBO person27 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Simon (Inkoopmanager)

Simon heeft zich de afgelopen 16 jaar ontwikkeld tot een echte Supply Chain professional. Door de jaren heen heeft hij diverse rollen vervuld binnen deze handelsorganisatie met eigen warehouse. Hij heeft zich van Operationeel Inkoper ontplooid tot Inkoop Manager. Hierbij is hij verantwoordelijk voor de leverbetrouwbaarheid van de leveranciers binnen Europa en het efficiënter inrichten van de supply chain processen binnen de organisatie. Nu hij binnen zijn huidige rol geen uitzicht heeft op verdere doorgroeimogelijkheden / persoonlijke ontwikkelingen, staat hij open voor een nieuwe uitdaging. Hij ziet zichzelf werken in een functie waarbij verantwoordelijk is voor het analyseren en optimaliseren van supply chain processen en daarbij de kans krijgt zichzelf verder te ontwikkelen. 

Simon is een rustige man met een hands-on-mentaliteit. Hij is iemand die zijn schouders eronder zet en er echt voor gaat. Dat zie je terug in het feit dat hij altijd streeft naar het best haalbare resultaat voor zichzelf en zeker ook voor zijn collega's. Hij is dan ook een echter people manager, die zijn collega's ondersteunt waar nodig en pakt tevens altijd de verantwoordelijkheid voor zijn team. Daarnaast is Simon direct in zijn manier van communiceren, waardoor hij een realistisch beeld van zijn verwachtingen kan scheppen. 

Simon heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 5.500,- bruto per maand. 

location_onDordrecht createMBO person41 jaar euro_symbolMeer dan €5.000

Mathijs (Productieplanner)

Mathijs is na het afronden van zijn hbo-opleiding Logistiek & Economie aan de slag gegaan als Materiaal Planner bij een productiebedrijf. Binnen zijn functie is hij niet alleen verantwoordelijk voor het inkopen van verpakkingsmateriaal en voedingsmiddelen, maar ook voor het voorraadbeheer en het opstellen van de maandelijkse forecast. Wanneer zijn collega's met vakantie zijn, springt hij ook bij op de productieplanning en is hij verantwoordelijk voor vijf verschillende productielijnen. De afgelopen periode heeft hij hier veel geleerd, maar is de bedrijfscultuur niet zoals hij had verwacht. Met deze reden staat Mathijs dan ook open voor een nieuwe uitdaging als Demand of Productieplanner. 

Mathijs is een nieuwsgierige jongeman die graag betrokken is bij de organisatie en bij zijn collega's. Hij denkt graag mee met bedrijfsprocessen en probeert deze, waar mogelijk, te optimaliseren. Bij het vinden van alternatieve oplossingen neemt hij graag het voortouw en denkt hij out-of-the-box. Met zijn leergierige instelling pakt hij nieuwe dingen snel op. Zo heeft hij zich in zeer korte tijd, naast zijn eigen werkzaamheden, de productieplanning eigen gemaakt.

Mathijs is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onRegio Rotterdam createHBO person23 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven