Luna Verhaar

workCorporate Recruiter
location_cityRotterdam

phone06 - 22 13 82 67
 linkedin.com/in/luna-verhaar-8a8451271/

Luna Verhaar

“Doe wat je leuk vindt! En heb plezier in je werk in plaats van dat je het ziet als een ‘moetje’.”  

Het leukste aan mijn werk vind ik het contact met talenten. Om ze echt te leren kennen! Daardoor ben ik ook altijd enthousiast en open. Hoe tof is het als je iemand blij kan maken met een nieuwe baan waar die zich helemaal op zijn plek voelt?! 

Op zoek naar een nieuwe baan?  
Jou help ik graag met een nieuwe baan binnen Extra Talent. Met een open blik en door middel van mijn energie, openheid en grapjes (Ik vind ze zelf erg leuk), ga ik het gesprek met je aan. Plus ik zorg dat je een baan krijgt waar je écht gelukkig van wordt.  

Wil jij aan de slag als Consultant/Recruiter bij Extra Talent? Of ben je nieuwsgierig wat deze rol inhoudt? Neem dan gerust contact met mij op door te mailen, bellen of whatsappen. 

Wist je dat...

We naast de salesafdeling nog andere afdelingen hebben, zoals Marketing, Shared Service Center/HR en Financieel? Als het je leuk lijkt om bij Extra Talent te werken, dan wil ik je graag ontmoeten! 


Vacatures

€2.800 tot €4.100
Ben jij klaar voor een veelzijdige carrière als Consultant? Bij ons, Extra Talent, wacht een uitdagende functie waarin je niet alleen als Recruiter optreedt, maar ook als Accountmanager en Jobcoach. Een veelzijdige rol waarin je de kans krijgt om aantrekkelijke bonussen te verdienen. Kom werken in een informeel, dynamisch, en gezellig team. Lees verder voor meer informatie!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.800 tot €4.100
€2.800 tot €4.100
Ben jij altijd in voor een gezellig praatje en barst je van de communicatieve skills? Als Junior Recruiter heb jij de magische sleutel in handen om de perfecte matches te maken tussen klanten en kandidaten, en daar krijg je ook nog een fantastische bonus bovenop!
access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.800 tot €4.100
€2.800 tot €4.100
Als Consultant ben jij de sleutel tot het vervullen van vacatures bij bedrijven. Het verbinden van mensen, het behalen van resultaten en anderen overtuigen zijn zaken waar jij energie van krijgt! Als je jezelf verder wilt ontwikkelen, lees dan snel verder.
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.800 tot €4.100
€2.400 tot €3.000
Welkom bij ons enthousiaste team! Als Recruiter ben jij de drijvende kracht achter het aantrekken van nieuw talent voor onze organisaties. Jouw vaardigheden en toewijding spelen een grote rol in ons succes. Ben jij klaar om je passie voor talentwerving te laten zien en je carrière naar nieuwe hoogten te brengen?
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.400 tot €3.000
Meer vacatures weergeven