Luna Verhaar

workCorporate Recruiter
location_cityRotterdam

phone0622138267
 linkedin.com/in/luna-verhaar-8a8451271/

Luna Verhaar

Vacatures

Hé Talent! Ben jij op zoek naar een afwisselende en dynamische uitdaging? Dan hebben wij dé baan voor jou! Extra Talent is namelijk op zoek naar een Recruitment Consultant. Heb je nog geen ervaring? Geen zorgen! Wij zorgen ervoor dat jij snel je draai weet te vinden door middel van een onboardingstraject en goede begeleiding. Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onTiel euro_symbol€2.800 tot €4.000
Je werk moet je leuk vinden. Ben je het hiermee eens of oneens? Wij zijn ervan overtuigd dat dit een van de belangrijkste ingrediënten is voor succes. En jij bent toe aan een nieuwe uitdaging, waarbij je mensen oprecht gelukkig maakt met een nieuwe baan. Wil je weten hoe? Lees snel verder. 
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.800 tot €4.100
Daar sta je dan, pas afgestudeerd en klaar om de wijde wereld in te gaan. Geweldig! Je bent gedreven en gaat een uitdaging niet uit de weg. Je hebt oog voor detail en kan snel schakelen. Kan jij je hierin vinden en wil je dit toepassen in een jong team waar leuke bedrijfsuitjes worden gehouden? Dan ben jij de Junior Consultant die wij zoeken! Lees verder en solliciteer. 
access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.800 tot €4.100
Als Recruitment Consultant weet jij als geen ander iemands ambities en kwaliteiten te achterhalen. Vervolgens ga jij in jouw netwerk op zoek naar de best passende baan voor diegene. Met jouw enthousiasme, vasthoudendheid en flexibiliteit weet jij de perfecte match keer op keer te maken. Wil je dit doen binnen een bedrijf met een jong team en de mogelijkheid om te groeien? Lees dan snel verder en leer meer over Extra Talent!  
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.800 tot €4.100
Meer vacatures weergeven