Luna Verhaar

workCorporate Recruiter
location_cityRotterdam

phone06 - 22 13 82 67
 linkedin.com/in/luna-verhaar-8a8451271/

Luna Verhaar

“Doe wat je leuk vindt! En heb plezier in je werk in plaats van dat je het ziet als een ‘moetje’.”  

Het leukste aan mijn werk vind ik het contact met talenten. Om ze echt te leren kennen! Daardoor ben ik ook altijd enthousiast en open. Hoe tof is het als je iemand blij kan maken met een nieuwe baan waar die zich helemaal op zijn plek voelt?! 

Op zoek naar een nieuwe baan?  
Jou help ik graag met een nieuwe baan binnen Extra Talent. Met een open blik en door middel van mijn energie, openheid en grapjes (Ik vind ze zelf erg leuk), ga ik het gesprek met je aan. Plus ik zorg dat je een baan krijgt waar je écht gelukkig van wordt.  

Wil jij aan de slag als Consultant/Recruiter bij Extra Talent? Of ben je nieuwsgierig wat deze rol inhoudt? Neem dan gerust contact met mij op door te mailen, bellen of whatsappen. 

Wist je dat...

We naast de salesafdeling nog andere afdelingen hebben, zoals Marketing, Shared Service Center/HR en Financieel? Als het je leuk lijkt om bij Extra Talent te werken, dan wil ik je graag ontmoeten! 


Vacatures

€2.400 tot €3.000
Gefeliciteerd met het behalen van je diploma of het starten van je carrière! Als je op zoek bent naar groei in een commerciële omgeving, dan is de positie van Recruitment Consultant bij Extra Talent wellicht de perfecte kans voor jou. Ontdek snel wat wij jou te bieden hebben.
access_timeFulltime location_onTiel euro_symbol€2.400 tot €3.000
€2.400 tot €2.700
Hey daar!
Ben jij net afgestudeerd of sta je aan het begin van je carrière en wil je jezelf ontwikkelen in een commerciële omgeving? Dan is de rol van Junior Recruiter echt iets voor jou! Benieuwd naar wat wij jou bij Extra Talent te bieden hebben? Lees snel verder!
access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.400 tot €2.700
€2.400 tot €2.700
Als Junior Recruiter vervul je een 360 graden rol waarin je accountmanager, recruiter en jobcoach in een bent. Onze uitdagende functie biedt niet alleen een kans op ontwikkeling in de commerciële wereld maar maak jij ook kans op mooie bonussen. Klinkt aantrekkelijk toch? Lees snel verder!
access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.400 tot €2.700
€2.400 tot €3.500
Ben jij toe aan het maken van vlieguren in de marketing en communicatie? Vind je schrijven, sociale media en creatief bezig zijn helemaal geweldig? Lees dan snel verder. We hebben een leuke rol voor jou in ons marketingteam als medewerker Marketing en Communicatie.
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.400 tot €3.500
Meer vacatures weergeven