'' Blijf jezelf én zorg ervoor dat je jezelf en de mensen om je heen waardeert.''

 

Iedere dag opnieuw inspelen op de wensen en behoeftes van zowel kandidaten als bedrijven, daar krijg ik energie van. 

Op zoek naar een nieuwe collega?   

Als Consultant Supply Chain Breda ondersteun ik bedrijven met het vinden van nieuwe collega's, die binnen de organisatie passen. Transparantie en eerlijkheid zijn kernwaardes waar ik voor sta. We proberen natuurlijk altijd de perfecte match te maken, maar het blijft mensenwerk. Ik ga graag voor een langdurige samenwerking, zodat we weten wat we voor elkaar kunnen betekenen. Een vrijblijvend gesprek of een concrete vraag? Contact opnemen kan altijd. U kunt mij bellen of mailen via mijn contactgegevens. 

Op zoek naar een nieuwe baan?  

Als Consultant help ik jou aan een baan waar je met plezier naar je werk gaat. We kijken samen naar jouw wensen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Tijdens het proces begeleid ik je en hopelijk vinden we samen een passende uitdaging voor jou. Ik vind het belangrijk om je op de hoogte te houden van de voortgang van het proces en daarin ook transparant te zijn. Mocht er momenteel niks zijn wat aansluit bij jouw wensen, dan zal ik dat ook eerlijk met je communiceren. Heb je een vraag of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan kan je via bovenstaande gegevens contact opnemen met mij. Je mag mij bellen, mailen of WhatsApp-bericht sturen. Ik plan graag een kennismakingsgesprek met je in om elkaar beter te leren kennen. 


Vacatures

€3.350 tot €4.000
Stel je voor dat je transport mag coördineren voor een internationaal bedrijf dat ingrediënten van diverse producten produceert. Als je door de supermarkt loopt zie je een heleboel artikelen in de schappen staan die deze ingrediënten bevatten. Dat is gaaf hè, dat je medeverantwoordelijk bent voor deze producten? Ben je de regelaar van die logistieke stromen? Dan zoek ik jou!
access_timeFulltime location_onKlundert euro_symbol€3.350 tot €4.000
€2.900 tot €3.300
We zijn op zoek naar niet één, niet twee, maar wel drie dynamische teamspelers om dit groeiende internationale magazijn te versterken. Als Logistieke Maestro ben jij de dirigent van het klantcontact, de hoeder van onze logistiek en de meester van de voorraadbeheersing. Maar dat is nog niet alles! Jij bent ook de kunstenaar achter het vlekkeloze verloop van ons uitgaande proces. 

access_timeFulltime location_on Bergen op Zoom euro_symbol€2.900 tot €3.300
€2.600 tot €3.200
Vind jij het leuk om een harde noot te kraken? Als Productie planner heb je een uitdagende en afwisselende baan, waar jij samen met je collega’s complexe processen gaat doorgronden. Dit doe je binnen een organisatie die vol in ontwikkeling is. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onGiessen euro_symbol€2.600 tot €3.200
€2.800 tot €3.100
Streef jij altijd naar klanttevredenheid én ben je een echte aanpakker. Deze organisatie groeit snel en is daarom op zoek naar een Customer Service Medewerker. Je krijgt naast een uitdagende functie, maar liefst 35(!) vakantiedagen. Wil je meer weten over deze rol? Lees dan verder om alle details te ontdekken.
access_timeFulltime location_onKlundert euro_symbol€2.800 tot €3.100
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Ilona heeft ruim 10 jaar ervaring als Inkoper en Product Manager in diverse sectoren. Als (technisch) inkoper is zij verantwoordelijk geweest voor het gehele inkoopproces van technische producten en deed ze marktonderzoek naar huidige en toekomstige leveranciers. Onderhandelen over leveringsvoorwaarden en prijsafspraken kan Ilona als geen ander. Daarnaast heeft ze een sterk oog voor het analyseren van logistieke knelpunten. Zij is ervaren in het beheren van bestaande inkooprelaties als het verwerven van nieuwe leveranciers. Met het oog op de bruto winstmarges kan ze de inkoop voorwaarden verbeteren en handhaven. Daarnaast heeft Ilona als Product Manager diverse verantwoordelijkheden gehad. Ze is in de duurzame consumenten producent verantwoordelijk geweest voor 3 verschillende private label collecties met verschillende prijs en mode niveau’s. Zo is zij verantwoordelijk geweest voor verschillende productlijnen, het presenteren van diensten maar ook inventarisaties maken bij klanten. Ilona is zakelijk creatief in het bedenken van winkelacties en promoties en heeft ervaring met leveranciersbestand reductie en vendorrating. Ilona is bij haar huidige werkgever Inkoper. Ook hier is ze verantwoordelijk voor het gehele inkoop proces. Omdat de functie die zij bekleed toch te administratief is, is Ilona op zoek naar een nieuwe uitdaging als Product Manager waarbij ze al haar vaardigheden wederom kan combineren en maximaal kan inzetten. 

Ilona is een communicatieve dame die sterk resultaat gericht is. Zij is in staat om haar visie om te zetten in plannen en deze te realiseren. Hierbij weet ze mensen om haar heen te binden en te motiveren. Ze geeft leiding op basis van wederzijds vertrouwen en schroomt niet in te grijpen als de situatie hierom vraagt. Daarnaast is Ilona een kunst liefhebber en maakt zij nog vaak haar eigen kunstwerken.

Ilona is per direct beschikbaar voor 32 uur en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto op basis van 40 uur.

location_onBreda createHBO person54 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven