'' Blijf jezelf én zorg ervoor dat je jezelf en de mensen om je heen waardeert.'' 

Iedere dag opnieuw inspelen op de wensen en behoeftes van zowel kandidaten als bedrijven, daar krijg ik energie van. 

Op zoek naar een nieuwe collega?   

Als Consultant Supply Chain Breda ondersteun ik bedrijven met het vinden van nieuwe collega's, die binnen de organisatie passen. Transparantie en eerlijkheid zijn kernwaardes waar ik voor sta. We proberen natuurlijk altijd de perfecte match te maken, maar het blijft mensenwerk. Ik ga graag voor een langdurige samenwerking, zodat we weten wat we voor elkaar kunnen betekenen. Een vrijblijvend gesprek of een concrete vraag? Contact opnemen kan altijd. U kunt mij bellen of mailen via mijn contactgegevens. 

Op zoek naar een nieuwe baan?  

Als Consultant help ik jou aan een baan waar je met plezier naar je werk gaat. We kijken samen naar jouw wensen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Tijdens het proces begeleid ik je en hopelijk vinden we samen een passende uitdaging voor jou. Ik vind het belangrijk om je op de hoogte te houden van de voortgang van het proces en daarin ook transparant te zijn. Mocht er momenteel niks zijn wat aansluit bij jouw wensen, dan zal ik dat ook eerlijk met je communiceren. Heb je een vraag of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan kan je via bovenstaande gegevens contact opnemen met mij. Je mag mij bellen, mailen of WhatsApp-bericht sturen. Ik plan graag een kennismakingsgesprek met je in om elkaar beter te leren kennen. 


Vacatures

Jij kan je creativiteit volledig kwijt binnen deze functie. Als Junior Projectmanager ben je verantwoordelijk voor het gehele inkooptraject van A tot Z. Dagelijks houd jij je bezig met het leuker, creatiever en kleurrijker maken van de wereld om je heen. Dat alles ook nog met oog voor mens, dier en milieu. Dus wil jij van je hobby je werk maken? Lees dan snel verder en kijk wat deze werkgever jou kan bieden. 
access_timeFulltime location_onTilburg euro_symbol€2.500 tot €3.000
Jij weet welke taken prioriteit hebben en schakelt daarin snel. Deze organisatie is op zoek naar een Productieplanner. In deze rol zorg jij ervoor dat mensen en middelen op de juiste manier worden ingezet. Zo voorzie jij de organisatie van tevreden klanten. Voor deze verantwoordelijkheid krijg je onder andere een salaris tot € 4.000,- bruto per maand. Daarnaast heb jij recht op 27 vakantiedagen en nog eens 13 adv-dagen. Benieuwd wat je nog meer te wachten staat? Lees dan snel verder.   
access_timeFulltime location_onRoosendaal euro_symbol€3.000 tot €4.000
Jij bent een geboren onderhandelaar in hart en nieren! Daarnaast ben je op zoek naar je eerste of tweede stap in jouw inkoop carrière. Bij deze organisatie staan ze maar wat te springen om samen deze stap te realiseren. Je bent resultaatgericht en jij kan het volledige inkoopproces van deze organisatie vlekkeloos laten verlopen. Naast een uitdagende functie krijg je een passend salaris, goede pensioenregeling en nog eens 11 extra vrije dagen. Klinkt goed he? Lees snel verder.
access_timeFulltime location_onEtten-Leur euro_symbol€2.800 tot €3.800
Goed gereedschap is het halve werk. In deze functie als Inkoper ben je verantwoordelijk voor het managen van het inkoopproces. Je gaat werken aan duurzame relaties en structurele oplossingen bij een handelsorganisatie in kwaliteitsgereedschap. Dus zorg jij ervoor dat de voorraden op peil zijn, levertijden bewaakt worden en onderhoudt het contact met leveranciers. Lees maar snel verder over de organisatie! 

 
access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€3.000 tot €3.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Ilona heeft ruim 10 jaar ervaring als Inkoper en Product Manager in diverse sectoren. Als (technisch) inkoper is zij verantwoordelijk geweest voor het gehele inkoopproces van technische producten en deed ze marktonderzoek naar huidige en toekomstige leveranciers. Onderhandelen over leveringsvoorwaarden en prijsafspraken kan Ilona als geen ander. Daarnaast heeft ze een sterk oog voor het analyseren van logistieke knelpunten. Zij is ervaren in het beheren van bestaande inkooprelaties als het verwerven van nieuwe leveranciers. Met het oog op de bruto winstmarges kan ze de inkoop voorwaarden verbeteren en handhaven. Daarnaast heeft Ilona als Product Manager diverse verantwoordelijkheden gehad. Ze is in de duurzame consumenten producent verantwoordelijk geweest voor 3 verschillende private label collecties met verschillende prijs en mode niveau’s. Zo is zij verantwoordelijk geweest voor verschillende productlijnen, het presenteren van diensten maar ook inventarisaties maken bij klanten. Ilona is zakelijk creatief in het bedenken van winkelacties en promoties en heeft ervaring met leveranciersbestand reductie en vendorrating. Ilona is bij haar huidige werkgever Inkoper. Ook hier is ze verantwoordelijk voor het gehele inkoop proces. Omdat de functie die zij bekleed toch te administratief is, is Ilona op zoek naar een nieuwe uitdaging als Product Manager waarbij ze al haar vaardigheden wederom kan combineren en maximaal kan inzetten. 

Ilona is een communicatieve dame die sterk resultaat gericht is. Zij is in staat om haar visie om te zetten in plannen en deze te realiseren. Hierbij weet ze mensen om haar heen te binden en te motiveren. Ze geeft leiding op basis van wederzijds vertrouwen en schroomt niet in te grijpen als de situatie hierom vraagt. Daarnaast is Ilona een kunst liefhebber en maakt zij nog vaak haar eigen kunstwerken.

Ilona is per direct beschikbaar voor 32 uur en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto op basis van 40 uur.

location_onBreda createHBO person54 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven