Cynthia Lageweg

workConsultant Supply Chain
location_cityBreda

phone06 - 30 96 43 89
 linkedin.com/in/cynthia-lageweg-9b789814b

Cynthia Lageweg

'' Blijf jezelf én zorg ervoor dat je jezelf en de mensen om je heen waardeert.''

 

Iedere dag opnieuw inspelen op de wensen en behoeftes van zowel kandidaten als bedrijven, daar krijg ik energie van. 

Op zoek naar een nieuwe collega?   

Als Consultant Supply Chain Breda ondersteun ik bedrijven met het vinden van nieuwe collega's, die binnen de organisatie passen. Transparantie en eerlijkheid zijn kernwaardes waar ik voor sta. We proberen natuurlijk altijd de perfecte match te maken, maar het blijft mensenwerk. Ik ga graag voor een langdurige samenwerking, zodat we weten wat we voor elkaar kunnen betekenen. Een vrijblijvend gesprek of een concrete vraag? Contact opnemen kan altijd. U kunt mij bellen of mailen via mijn contactgegevens. 

Op zoek naar een nieuwe baan?  

Als Consultant help ik jou aan een baan waar je met plezier naar je werk gaat. We kijken samen naar jouw wensen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Tijdens het proces begeleid ik je en hopelijk vinden we samen een passende uitdaging voor jou. Ik vind het belangrijk om je op de hoogte te houden van de voortgang van het proces en daarin ook transparant te zijn. Mocht er momenteel niks zijn wat aansluit bij jouw wensen, dan zal ik dat ook eerlijk met je communiceren. Heb je een vraag of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan kan je via bovenstaande gegevens contact opnemen met mij. Je mag mij bellen, mailen of WhatsApp-bericht sturen. Ik plan graag een kennismakingsgesprek met je in om elkaar beter te leren kennen. 


Vacatures

€3.000 tot €4.200
Ben jij bedreven in het overzien van complexe processen en het doorvoeren van verbeteringen? Met een hbo-opleiding in Logistiek of Supply Chain en enkele jaren ervaring binnen productie, zou jij de geschikte professional kunnen zijn waar wij naar op zoek zijn. Herken jij jezelf hierin? Lees dan verder, want deze organisatie biedt een aantrekkelijk salaris tot €4.200 per maand.
access_timeFulltime location_onOosterhout euro_symbol€3.000 tot €4.200
€2.800 tot €3.500
Ben je oplossingsgericht en communiceer je duidelijk met klanten? Dan willen we graag met je in contact komen! Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een enthousiaste Supply Chain Medewerker. Je toekomstige werkgever biedt een aantrekkelijk salaris tot €3.500,- bruto per maand. Lees verder voor meer informatie!
access_timeFulltime location_onGiessen euro_symbol€2.800 tot €3.500
€4.000 tot €4.700
Jij zorgt voor de aansturing, planning en operationele inkoop van de fabriek. Leidinggeven in projecten en initiëren van verbetervoorstellen is voor jou niet vreemd. Je krijgt dus een grote verantwoordelijkheid! Hiertegenover staat ook een passend salaris wat oploopt tot € 4.700,- bruto per maand. Dat is niet alles, dus lees snel verder.
access_timeFulltime location_onBergen op zoom euro_symbol€4.000 tot €4.700
€2.700 tot €3.800
Deel uitmaken van een hele nieuwe Supply Chain afdeling? Als Supply Chain Planner binnen deze organisatie krijg jij de kans om een sleutelpositie te vervullen in het coördineren en optimaliseren van de Supply Chain activiteiten. Benieuwd naar wat hiertegenover staat? Lees snel verder.  
access_timeFulltime location_onTilburg euro_symbol€2.700 tot €3.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Harold beschikt over ruim 20 jaar aan leidinggevende ervaring binnen verschillende logistieke en productieorganisaties. Zo is hij 15 jaar lang werkzaam geweest bij een technische productieorganisatie, waar hij naast de aansturing van drie teams en zijn eigen operationele taken, ook diverse processen in kaart heeft gebracht en geoptimaliseerd. Hiermee heeft hij kostenbesparingen en een significante verhoging van de leverbetrouwbaarheid gerealiseerd. Na al die jaren was het tijd voor een nieuwe uitdaging en is Harold op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Vanwege zijn ruime kennis en ervaring heeft hij sinds die tijd meerdere teams en bedrijven ondersteund en geholpen en is hij afgelopen najaar gestart bij een productieorganisatie. Hier stuurt hij momenteel een klein team aan van monteurs en productiemedewerkers en levert hij een belangrijke bijdrage aan de verdere professionalisering van de organisatie. Hoewel Harold hier zijn ideale werkplek gevonden leek te hebben, bleek het uiteindelijk om een tijdelijke functie te gaan en wordt om die reden zijn contract niet verlengd. Harold is daarom op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij hij zijn passie voor het coachen en begeleiden van mensen mag combineren met het verbeteren van processen.

Dankzij zijn empathische vermogen is Harold is staat om op een zeer mensgerichte wijze mensen aan te sturen. Hij heeft veel oog voor de mensen in zijn team en weet door goed te luisteren en te kijken naar de behoefte, het beste in mensen naar boven te halen. Zijn vermogen om vooruit te denken in combinatie met zijn kritische blik, maakt dat hij processen doorziet en snel doorheeft waar zich verbetermogelijkheden bevinden.


Harold is in overleg op korte termijn beschikbaar voor een fulltime functie. Zijn salarisindicatie is € 4.500,- bruto per maand.
location_onEindhoven createHBO person56 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Joost is een jongeman met meer dan 6  jaar ervaring binnen de Supply Chain. Nadat Joost is afgestudeerd, is hij begonnen als Sales Representative en is vervolgens in de richting van de inkoop gerold als Productmanager. Als Productmanager was Joost het aanspreekpunt voor alles binnen de productgroep en een belangrijke schakel die veel contact onderhield met leveranciers en klanten. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor assortimentsbepaling, inkoop, voorraadbeheer, analytisch en administratief werk, en eindverantwoordelijk voor de pricing. Na 4 jaar heeft Joost besloten om verder te kijken en is aan de slag gegaan bij een sportkledinggroothandel, waar hij zijn passie voor sport en inkoop heeft gecombineerd. Naast de verantwoordelijkheden van de inkoop houdt hij zich ook bezig met voorraadbeheer, demand en Supply planning, en transportplanning via zee en luchtvaart. Zijn huidige functie omvat een breed scala aan taken, iets waar Joost zijn interesse ligt. De reden dat Joost samen met Extra Talent op zoek is naar een nieuwe uitdaging ligt bij het verschil in verwachtingen voor de toekomst tussen zijn huidige werkgever en hemzelf.

Joost komt op mij over als een loyale en betrouwbare werknemer die eerlijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast is hij een echte teamplayer die graag samenwerkt met anderen, zoals te zien is in zijn hobby voetbal, een sport die hij al ruim 20 jaar beoefent.

Joost heeft een opzegtermijn van 1 maand en een bruto salarisindicatie van € 3.500,- op basis van 40 uur per week. 
 

location_onBreda createHBO person30 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Mark heeft inmiddels ruim 17 jaar ervaring als Productieplanner. Momenteel is hij werkzaam bij een productiebedrijf als Productieplanner. Mark heeft veel ervaring met het opstellen van korte- en langetermijnplanningen voor de productie. Daarnaast is hij goed in het schakelen tussen verschillende interne afdelingen om de productie zo efficiënt mogelijk en volgens de planning te laten verlopen. Verder heeft Mark bij een van zijn vorige werkgevers een nieuw ERP-systeem geïmplementeerd en heeft hij zich beziggehouden met het analyseren en verbeteren van bedrijfsprocessen. Momenteel raakt de productie op de achtergrond door een verhuizing van het bedrijf en loopt Mark tegen de manier van werken van het bedrijf aan, deze manier past niet helemaal bij Mark. Hierdoor is Mark zich verder aan het oriënteren op de arbeidsmarkt. Hij is opzoek naar een nieuwe uitdaging als Productieplanner, maar staat ook open voor een functie op het gebied van inkoop of calculatie.
 
Mark is gemotiveerde en ambitieuze man. Hij legt de lat voor zichzelf hoog om zichzelf steeds weer te overtreffen. Hij is analytisch en accuraat waardoor het puzzelen in planningen en het uitzoeken van data hem gemakkelijk afgaat. Daarnaast is Mark communicatief sterk. Hij weet zijn collega’s altijd te motiveren en kan erg goed schakelen tussen verschillende afdelingen.
 
Mark is beschikbaar voor 40 uur per week en heeft een opzegtermijn van een maand. Zijn salarisindicatie is € 4.500, - bruto per maand op basis van fulltime.
location_onRoermond createHBO person46 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000

Ilona heeft ruim 10 jaar ervaring als Inkoper en Product Manager in diverse sectoren. Als (technisch) inkoper is zij verantwoordelijk geweest voor het gehele inkoopproces van technische producten en deed ze marktonderzoek naar huidige en toekomstige leveranciers. Onderhandelen over leveringsvoorwaarden en prijsafspraken kan Ilona als geen ander. Daarnaast heeft ze een sterk oog voor het analyseren van logistieke knelpunten. Zij is ervaren in het beheren van bestaande inkooprelaties als het verwerven van nieuwe leveranciers. Met het oog op de bruto winstmarges kan ze de inkoop voorwaarden verbeteren en handhaven. Daarnaast heeft Ilona als Product Manager diverse verantwoordelijkheden gehad. Ze is in de duurzame consumenten producent verantwoordelijk geweest voor 3 verschillende private label collecties met verschillende prijs en mode niveau’s. Zo is zij verantwoordelijk geweest voor verschillende productlijnen, het presenteren van diensten maar ook inventarisaties maken bij klanten. Ilona is zakelijk creatief in het bedenken van winkelacties en promoties en heeft ervaring met leveranciersbestand reductie en vendorrating. Ilona is bij haar huidige werkgever Inkoper. Ook hier is ze verantwoordelijk voor het gehele inkoop proces. Omdat de functie die zij bekleed toch te administratief is, is Ilona op zoek naar een nieuwe uitdaging als Product Manager waarbij ze al haar vaardigheden wederom kan combineren en maximaal kan inzetten. 

Ilona is een communicatieve dame die sterk resultaat gericht is. Zij is in staat om haar visie om te zetten in plannen en deze te realiseren. Hierbij weet ze mensen om haar heen te binden en te motiveren. Ze geeft leiding op basis van wederzijds vertrouwen en schroomt niet in te grijpen als de situatie hierom vraagt. Daarnaast is Ilona een kunst liefhebber en maakt zij nog vaak haar eigen kunstwerken.

Ilona is per direct beschikbaar voor 32 uur en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto op basis van 40 uur.

location_onBreda createHBO person54 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven