Vacatures

Boost je carrière! Ga aan de slag als Productieplanner bij een grote technische organisatie. Je gaat ervoor zorgen dat het productieproces optimaal verloopt. Dit doe je door de planning te maken en tussentijds te schakelen tussen verschillende afdelingen. Maar voor niets komt de zon op. Dus wil jij naast een riant salaris ook flexibele werktijden, een bonusregeling en korting op je zorgverzekering? Lees dan snel verder.
access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€3.000 tot €3.500
Wil jij bijdragen aan wereldwijde gezondheid? Jij zorgt ervoor dat medicijnen, apparatuur en andere medische middelen op het juiste moment worden geleverd op de juiste plek. Als Supply Chain Coördinator maak jij dit mogelijk. Je weet precies welke behoeftes externe partijen hebben en speelt hierop in. Daarnaast werk je nauw samen met andere afdeling om het proces zo goed mogelijk te laten verlopen. Herken jij jezelf hierin en wil je graag bijdragen aan wereldwijde gezondheid? Lees snel verder.

access_timeFulltime location_onGorinchem euro_symbol€2.700 tot €3.500
Loopt het water jou in de mond van de geur van versgebakken brood? Dan zit je bij je toekomstige werkgever op de juiste plek. Als Supply Chain Medewerker stuur je het productieproces aan en zorgt ervoor dat er altijd voldoende grondstoffen zijn, zodat de eindproducten als zoete broodjes over de toonbank gaan. Ben je enthousiast? Lees dan gauw verder.
access_timeFulltime location_onTilburg euro_symbol€2.300 tot €3.600
Je hebt na lang wikken en wegen een mooie keuken samengesteld. Dan komt het: die ellenlange levertijd. Jij gaat ervoor zorgen dat dit niet meer gebeurt. Als Supply Chain Specialist zorg jij ervoor dat de keuken zo snel mogelijk klaar is en bij de klant komt. Geven een informele, gezellige én hardwerkende omgeving jou energie? En wil jij daarnaast ook nog 12 extra vrije dagen en meedelen in de winstdelingsuitkering? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onBergen op Zoom euro_symbol€2.800 tot €3.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Ilona heeft ruim 10 jaar ervaring als Inkoper en Product Manager in diverse sectoren. Als (technisch) inkoper is zij verantwoordelijk geweest voor het gehele inkoopproces van technische producten en deed ze marktonderzoek naar huidige en toekomstige leveranciers. Onderhandelen over leveringsvoorwaarden en prijsafspraken kan Ilona als geen ander. Daarnaast heeft ze een sterk oog voor het analyseren van logistieke knelpunten. Zij is ervaren in het beheren van bestaande inkooprelaties als het verwerven van nieuwe leveranciers. Met het oog op de bruto winstmarges kan ze de inkoop voorwaarden verbeteren en handhaven. Daarnaast heeft Ilona als Product Manager diverse verantwoordelijkheden gehad. Ze is in de duurzame consumenten producent verantwoordelijk geweest voor 3 verschillende private label collecties met verschillende prijs en mode niveau’s. Zo is zij verantwoordelijk geweest voor verschillende productlijnen, het presenteren van diensten maar ook inventarisaties maken bij klanten. Ilona is zakelijk creatief in het bedenken van winkelacties en promoties en heeft ervaring met leveranciersbestand reductie en vendorrating. Ilona is bij haar huidige werkgever Inkoper. Ook hier is ze verantwoordelijk voor het gehele inkoop proces. Omdat de functie die zij bekleed toch te administratief is, is Ilona op zoek naar een nieuwe uitdaging als Product Manager waarbij ze al haar vaardigheden wederom kan combineren en maximaal kan inzetten. 

Ilona is een communicatieve dame die sterk resultaat gericht is. Zij is in staat om haar visie om te zetten in plannen en deze te realiseren. Hierbij weet ze mensen om haar heen te binden en te motiveren. Ze geeft leiding op basis van wederzijds vertrouwen en schroomt niet in te grijpen als de situatie hierom vraagt. Daarnaast is Ilona een kunst liefhebber en maakt zij nog vaak haar eigen kunstwerken.

Ilona is per direct beschikbaar voor 32 uur en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto op basis van 40 uur.

location_onBreda createHBO person54 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven