Don (Afstuderend stagiair)

Naar verwachting zal Don in in juli 2024 zijn hbo studie Technische Bedrijfskunde afronden. Zijn afstudeeropdracht voert hij uit bij een leverancier van landbouwmachines. Don zijn onderzoek richt zich op de mogelijkheden van ER en VR in de opleiding en training van monteurs. Het doel van dit onderzoek is om monteurs sneller, effectiever en beter te trainen. Per type monteur bekijkt Don welke technische handelingen zij uitvoeren en welke ER- of VR-mogelijkheid het beste aansluit. Uit zijn onderzoek komt een duidelijk adviesplan voort voor het bedrijf, inclusief een advies over de beste software en hardware per training. Don zal in juni zijn onderzoek afronden, waarna het bedrijf zijn adviesplan zal implementeren. Na afronding van zijn stage is Don op zoek naar zijn eerste fulltime uitdaging, waar hij zijn ervaring en kennis kan inzetten en verder kan ontwikkelen.

Don is een leergierige en sociale jongeman, zoals blijkt uit zijn brede achtergrond in opleidingen. Naast Technische Bedrijfskunde heeft Don zich verdiept in Maritime and Port Management vanwege zijn grote passie voor scheepsvaart. Don is communicatief sterk en duidelijk. Hij werkt graag samen in teamverband, zodat hij van anderen kan leren en het uiterste uit een samenwerking kan halen. Don is een harde werker, hij zit niet graag stil en wil altijd proberen het onderste uit de kan te halen.

De startdatum van Don is in overleg bespreekbaar. Hij is beschikbaar voor 40 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 2.800,- op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Welke mogelijkheden kunnen ER en VR bieden, om de werkzaamheden en trainingen van monteurs effectiever en efficiënter te maken? 
  • Daan is begonnen met het bedrijf te leren kennen en met het onderzoeken van de werkzaamheden en taken van de monteurs. Hieruit is hij user cases gaan verzamelen en analyseren, om hieruit op te maken waar de knelpunten liggen; 
  • Vervolgens is Daan aan de slag gegaan met multi criteria analyses, om te onderzoeken waar welke vorm van training het beste van toepassing is; 
  • Uit de onderzoeken en bevindingen stelt Daan en adviesplan op voor het bedrijf. In dit adviesplan geeft Daan een advies over welke brillen, software en hardware per situatie het meest gewenst zijn voor een optimaal resultaat; 
  • Tot slot heeft Daan een implementatieplan opgesteld, zodat het bedrijf ook daadwerkelijk aan de slag kan gaan met de bevindingen van zijn onderzoek en deze kunnen gaan integreren. 

Functie

Afstuderend stagiair

Leeftijd

21

Woonplaats

Utrecht

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift. Duits redelijk in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, ERP systeem (SAP)