Kick (Commercieel Medewerker Binnendienst)

Kick heeft na het voltooien van zijn mbo-opleidingen diverse functies bekleed. Zo is hij gestart in diverse functies bij een logistiek dienstverlener en uiteindelijk aan de slag gegaan bij een technische groothandel als Commercieel Medewerker. In deze functie is Kick verantwoordelijk voor het onderhouden van contact met klanten en leveranciers, het opbouwen van klantrelaties en het opstellen van offertes. Daarnaast geeft Kick technisch advies aan klanten over de producten waarbij hij indien nodig alternatieven aanbiedt en tijdelijke acties onder de aandacht brengt. Helaas wordt Kick zijn contract niet verlengd wegens teruglopende orders. Om deze reden is Kick op zoek naar een nieuwe uitdaging. Het liefst een functie in de richting van Commercieel Medewerker Binnendienst.

Kick is een commerciële en ondernemende jongeman. Hij heeft naast zijn fulltime baan een kleine eigen onderneming waar hij oude campers opknapt en verhuurd. Kick is erg sociaal en zijn collega’s beschrijven hem als een vrolijke jongen. Hij hecht veel waarde aan het opbouwen van langdurige relaties met klanten en doet er op die manier zijn voordeel mee op lange termijn. Kick is verder iemand die graag zijn afspraken nakomt.

Kick is per juni beschikbaar voor 40 uur per week. Zijn salarisindicatie is € 3.000, - bruto per maand op basis van fulltime.

Werkzaamheden

  • Opstellen van offertes voor grote bouwprojecten;
  • Onderhouden van contact met leveranciers en klanten;
  • Onderhouden van relaties met klanten;
  • Oplossen van problemen;
  • Geven van technisch advies aan klanten;
  • Bestellen van onderdelen en opvolgen van orders.

Functie

Commercieel Medewerker Binnendienst

Leeftijd

25

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift. Duits goed in woord en voldoende in geschrift.

Computervaardigheden

CRM, Dynamics, SAP, MS Office (Excel, Word, Powerpoint)