Vacatures

Ben jij op zoek naar een functie als Supply Chain Planner in de snel veranderende omgeving? Als jij hiernaast een passie hebt voor de levensmiddelenindustrie en weet wat er in deze wereld nodig is om de klant optimaal te beleveren, lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.600 tot €3.600
Jij bent een ervaren Inkoper die jouw verantwoordelijkheden neemt. Daarnaast ben je fantastisch met mensen en doe je er alles aan om het inkoopproces te verbeteren! Zou jij graag bij een groot Nederlands bedrijf willen werken dat gespecialiseerd is in procesverbetering? Dan is deze vacature iets voor jou!

access_timeFulltime location_onVenlo euro_symbol€3.000 tot €3.800
Wil jij direct na je hbo-studie starten in een functie met uitstekende doorgroeimogelijkheden binnen Supply Chain? Ben je een gedreven flexibele werknemer met veel energie? Dan is deze vacature als Supply Chain Coördinator iets voor jou!

access_timeFulltime location_onVeghel euro_symbol€2.800 tot €3.800
Krijg jij energie van veel en snel schakelen tussen verschillende afdelingen? Doe jij alles om gestelde doelstellingen te behalen? Wil jij daarnaast in een moderne productieomgeving aan de slag als Productieplanner? Solliciteer dan direct!

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€3.000 tot €3.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Julia heeft inmiddels ruim 3 jaar ervaring op het gebied van inkoop op internationaal niveau. Bij haar huidige werkgever, een groothandel in meubels, is Julia werkzaam als international buyer waar ze zich voornamelijk bezighoudt met de inkoop van meubels in Azië. Daarnaast onderhoudt ze contact over levertijden en voert ze evaluatiegesprekken met leveranciers in Azië. Julia beheert de voorraad met behulp van een custom ERP-systeem en houdt zich bezig met de optimalisatie van processen rondom voorraadbeheer en forecasting van de inkoop. Verder stuurt ze een team van 5 administratief medewerkers aan. Julia mist op dit moment wat uitdaging in haar functie en is toe aan wat nieuws. Na ruim 3 jaar bij haar huidige werkgever is Julia daarom latent beschikbaar.

Julia is proces georiënteerd en heeft oog voor vernieuwing. Knelpunten vallen haar snel op en ze kan snel schakelen om tot een passende oplossing te komen. Zo merkte ze dat er veel tijd verloren ging bij het ondertekenen en uploaden van documenten en heeft ze, in samenwerking met een IT bedrijf, een systeem opgezet waardoor dit proces sneller en efficiënter verloopt. Julia gaat doelgericht en analytisch te werk, ze zoekt graag zaken tot op de bodem uit en werkt daarna toe naar haar doel. Julia is communicatief sterk, zo spreekt ze 4 talen en verloopt het contact met leveranciers in Azië erg soepel. Verder is ze erg leergierig, ze vindt het leuk om nieuwe dingen te leren en staat er daarom ook altijd voor open om een lezing, webinar of cursus te volgen. Ze vindt het fijn om eerst ergens de theorie over te leren en het daarna in praktijk te brengen.

Julia is voor 38 uur per week beschikbaar. Ze heeft één maand opzegtermijn en heeft een bruto salarisindicatie van € 3.600,- per maand op basis van 40 uur.

location_onRegio Helmond createHBO person25 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Marloes heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van inkoop. Bij haar huidige werkgever, een groothandel in kunstbloemen en planten, is Marloes werkzaam als inkoper/planner waar ze zich bezighoudt met de planning en inkoop van de nieuwe collectie, afhankelijk van trends rondom kleuren en soort planten. Met behulp van het ERP-systeem Slimstock beheert ze de voorraad van de standaardcollectie. Daarnaast is ze contactpersoon voor de, voornamelijk Chinese, leveranciers waarbij ze tevens verantwoordelijk is voor opvolging van de productie en tijdige verscheping van de goederen. Marloes heeft als inkoper altijd alleen gewerkt en zou bij een volgende uitdaging graag in teamverband werken om haar talenten nog beter tot zijn recht te laten komen. Na 4 jaar bij haar huidige werkgever is Marloes daarom latent beschikbaar.

Marloes is gestructureerd en analytisch. Ze houdt ervan om met cijfertjes en Excel te puzzelen om zo tot een zo efficiënt mogelijke oplossing te komen. Daarnaast wil ze haar taken zo snel en zo goed mogelijk afronden, een volle inbox wordt dan ook meteen weggewerkt. Marloes is leergierig en heeft dan ook in 2020 een inkoopcursus gevolgd aan de inkoopacademie om nog meer over haar vak te leren. Ze is positief en sociaal ingesteld waardoor het contact met (buitenlandse) leveranciers haar gemakkelijk afgaat.

Marloes is voor 36 uur per week beschikbaar. Ze heeft twee maanden opzegtermijn en heeft een bruto salarisindicatie van € 4.100,- per maand op basis van 36 uur.

location_onRegio Veghel createHBO person39 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Sven heeft inmiddels ruim 4 jaar ervaring binnen de Supply Chain. Bij zijn huidige werkgever, een productieorganisatie in de metaalsector, is hij werkzaam als Supply Chain Planner waar hij zich voornamelijk bezighoudt met het maken van de planning voor lange termijn. Hij onderhoudt het contact met zowel klanten als leveranciers over de voortgang van orders en leveringen. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de inkoop van uitbestedingen, organiseert hij transporten en houdt hij overzicht over het gehele proces. Momenteel is Sven op zoek naar meer verantwoordelijkheid en daarom is hij latent beschikbaar.

Sven bezit sterke analytische vaardigheden, hij kan erg goed overweg met Excel en leest gemakkelijk data. Hij is communicatief sterk, hij weet op een duidelijke manier te communiceren en een complexe situatie te vertalen in Jip en Janneke taal. Dit zorgt er voor dat Sven op meerdere lagen zaken duidelijk kan maken. Naast zijn communicatieve vaardigheden is Sven ook ambitieus en een doorzetter. In zijn jeugd is Sven namelijk "professioneel" voetballer geweest en heeft dit gecombineerd met zijn HAVO opleiding. Zijn sportersmentaliteit zorgt ervoor dat Sven ook in zijn werk resultaatgericht te werk gaat. Hij zal niet opgeven voor de beoogde doelen zijn bereikt.

Sven is 40 uur per week beschikbaar en heeft een opzegtermijn van 1 maand. Hij heeft een bruto salarisindicatie van € 4.250,- per maand op basis van 40 uur per week. 
location_onVenray createHBO person26 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Sem heeft 5 jaar ervaring op het gebied van inkoop. Bij zijn huidige werkgever, een producent binnen de automotive industrie, is Sem werkzaam als buyer waar hij zich bezighoudt met het opstellen van raamcontracten en het voeren van prijsonderhandelingen met nationale en internationale leveranciers. Daarnaast onderhoudt Sem contact met leveranciers over levertijden en zoekt hij ook naar nieuwe leveranciers. Verder leidt hij optimalisatieprojecten op het gebied van het outsourcen van diverse productielijnen. Sem mist op dit moment uitdaging in zijn functie en is toe aan een nieuwe werkomgeving. Na ruim 6 jaar bij zijn huidige werkgever is Sem daarom latent beschikbaar.

Sem is een doorzetter en weet van aanpakken. Zo is hij betrokken bij een optimalisatieproject wat voor 95% is afgerond, maar waarvan het laatste deel stagneert. Ondanks alle tegenslagen blijft hij zich inzetten om het doel te halen. Daarnaast is Sem stressbestendig, wanneer er bijvoorbeeld een bandstop plaatsvindt, waardoor de productie tijdelijk stopt, dan blijft Sem rustig en gaat hij direct opzoek naar een oplossing. Verder is Sem sociaal en communicatief vaardig. Het contact met (buitenlandse) leveranciers gaat hem gemakkelijk af en hij vindt het leuk om zichzelf en zijn werkgever te representeren op sociale gebeurtenissen zoals een sportwedstrijd waar zijn werkgever jaarlijks aan meedoet.

Sem is voor 40 uur per week beschikbaar. Hij heeft een maand opzegtermijn en heeft een bruto salarisindicatie van € 5.000,- per maand op basis van 40 uur.

createMBO person30 jaar euro_symbolMeer dan €5.000
Meer kandidaten weergeven