Lisa Manders

workConsultant Supply Chain
location_cityEindhoven

phone06 51652893
 linkedin.com/in/lisamanders

Lisa Manders

Vacatures

Heb jij behoefte aan een uitdagende administratieve functie en ben jij parttime beschikbaar? Dan is dit jouw kans! Deze organisatie is vooruitstrevend en geeft jou de mogelijkheid om mee te groeien en jezelf te ontwikkelen. Daarnaast worden er jaarlijks uitstapjes en personeelsfeesten georganiseerd die je niet snel zult vergeten. Klinkt goed toch? Lees snel verder en solliciteer direct!

access_timeParttime location_onDen Bosch euro_symbol€2.300 tot €2.950
Dit familiebedrijf geeft jou de kans om echt een steentje bij te dragen aan het verduurzamen en efficiënter invullen van de productieprocessen. Daarnaast staat persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel en krijg je de ruimte om mee te denken. Weet jij van aanpakken en werk je graag in een klein en gezellig team? Lees snel verder en solliciteer direct!
access_timeFulltime location_onOss euro_symbol€2.500 tot €3.500
Jij hebt ervaring in de technische branche en staat je mannetje tijdens het voeren van onderhandelingen met leveranciers. Herkenbaar? Dan is deze functie als Inkoper iets voor jou! Jouw nieuwe werkgever biedt je doorgroeimogelijkheden, flexibele werktijden én de mogelijkheid om deels vanuit thuis te werken. Klinkt goed hè? Lees snel verder!
access_timeFulltime location_onVenlo euro_symbol€3.400 tot €4.500
Zie jij jezelf al helemaal als Productie- en Materiaalplanner inzetten bij een groeiende en gezellige organisatie? Vind jij het belangrijk dat je de kans krijgt om mee te groeien met de organisatie? Dan zit je hier goed! Lees snel verder en wie weet is dit jouw nieuwe uitdaging!
access_timeFulltime location_onHelmond euro_symbol€2.600 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Rick heeft 5 jaar ervaring op het gebied van planning. Bij zijn huidige werkgever, een fabrikant van verlichting, is Rick werkzaam als masterplanner waar hij zich, naast het aansturen van een team van 3 administratief medewerkers en 10 productiemedewerkers, voornamelijk bezighoudt met het analyseren van databestanden en aan hand daarvan maakt hij forecasts. Daarnaast onderhoudt Rick het contact met leveranciers in Azië, Noord- en Midden-Amerika. Rick mist momenteel de mogelijkheid voor persoonlijke groei en ontwikkeling in zijn huidige werkomgeving. Na ruim 6 jaar bij zijn huidige werkgever is Rick daarom latent beschikbaar.

Rick is analytisch, vindt het leuk om met statistiek bezig te zijn en het lezen van data gaat hem gemakkelijk af. Hij is gedreven en gemotiveerd en staat er bij zijn huidige werkgever dan ook om bekend dat hij altijd all-in gaat, geen ‘nee’ accepteert en door gaat tot het probleem is opgelost. Daarnaast is Rick een teamspeler, hij werkt graag samen om doelen te behalen waarbij successen ook samen gevierd kunnen worden.

Rick is voor 40 uur per week beschikbaar. Hij heeft een maand opzegtermijn en heeft een bruto salarisindicatie van € 4.100,- per maand op basis van 40 uur.

location_onEindhoven createHBO person37 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Julia heeft inmiddels ruim 3 jaar ervaring op het gebied van inkoop op internationaal niveau. Bij haar huidige werkgever, een groothandel in meubels, is Julia werkzaam als international buyer waar ze zich voornamelijk bezighoudt met de inkoop van meubels in Azië. Daarnaast onderhoudt ze contact over levertijden en voert ze evaluatiegesprekken met leveranciers in Azië. Julia beheert de voorraad met behulp van een custom ERP-systeem en houdt zich bezig met de optimalisatie van processen rondom voorraadbeheer en forecasting van de inkoop. Verder stuurt ze een team van 5 administratief medewerkers aan. Julia mist op dit moment wat uitdaging in haar functie en is toe aan wat nieuws. Na ruim 3 jaar bij haar huidige werkgever is Julia daarom latent beschikbaar.

Julia is proces georiënteerd en heeft oog voor vernieuwing. Knelpunten vallen haar snel op en ze kan snel schakelen om tot een passende oplossing te komen. Zo merkte ze dat er veel tijd verloren ging bij het ondertekenen en uploaden van documenten en heeft ze, in samenwerking met een IT bedrijf, een systeem opgezet waardoor dit proces sneller en efficiënter verloopt. Julia gaat doelgericht en analytisch te werk, ze zoekt graag zaken tot op de bodem uit en werkt daarna toe naar haar doel. Julia is communicatief sterk, zo spreekt ze 4 talen en verloopt het contact met leveranciers in Azië erg soepel. Verder is ze erg leergierig, ze vindt het leuk om nieuwe dingen te leren en staat er daarom ook altijd voor open om een lezing, webinar of cursus te volgen. Ze vindt het fijn om eerst ergens de theorie over te leren en het daarna in praktijk te brengen.

Julia is voor 38 uur per week beschikbaar. Ze heeft één maand opzegtermijn en heeft een bruto salarisindicatie van € 3.600,- per maand op basis van 40 uur.

location_onRegio Helmond createHBO person25 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Marloes heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van inkoop. Bij haar huidige werkgever, een groothandel in kunstbloemen en planten, is Marloes werkzaam als inkoper/planner waar ze zich bezighoudt met de planning en inkoop van de nieuwe collectie, afhankelijk van trends rondom kleuren en soort planten. Met behulp van het ERP-systeem Slimstock beheert ze de voorraad van de standaardcollectie. Daarnaast is ze contactpersoon voor de, voornamelijk Chinese, leveranciers waarbij ze tevens verantwoordelijk is voor opvolging van de productie en tijdige verscheping van de goederen. Marloes heeft als inkoper altijd alleen gewerkt en zou bij een volgende uitdaging graag in teamverband werken om haar talenten nog beter tot zijn recht te laten komen. Na 4 jaar bij haar huidige werkgever is Marloes daarom latent beschikbaar.

Marloes is gestructureerd en analytisch. Ze houdt ervan om met cijfertjes en Excel te puzzelen om zo tot een zo efficiënt mogelijke oplossing te komen. Daarnaast wil ze haar taken zo snel en zo goed mogelijk afronden, een volle inbox wordt dan ook meteen weggewerkt. Marloes is leergierig en heeft dan ook in 2020 een inkoopcursus gevolgd aan de inkoopacademie om nog meer over haar vak te leren. Ze is positief en sociaal ingesteld waardoor het contact met (buitenlandse) leveranciers haar gemakkelijk afgaat.

Marloes is voor 36 uur per week beschikbaar. Ze heeft twee maanden opzegtermijn en heeft een bruto salarisindicatie van € 4.100,- per maand op basis van 36 uur.

location_onRegio Veghel createHBO person39 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Sem heeft 5 jaar ervaring op het gebied van inkoop. Bij zijn huidige werkgever, een producent binnen de automotive industrie, is Sem werkzaam als buyer waar hij zich bezighoudt met het opstellen van raamcontracten en het voeren van prijsonderhandelingen met nationale en internationale leveranciers. Daarnaast onderhoudt Sem contact met leveranciers over levertijden en zoekt hij ook naar nieuwe leveranciers. Verder leidt hij optimalisatieprojecten op het gebied van het outsourcen van diverse productielijnen. Sem mist op dit moment uitdaging in zijn functie en is toe aan een nieuwe werkomgeving. Na ruim 6 jaar bij zijn huidige werkgever is Sem daarom latent beschikbaar.

Sem is een doorzetter en weet van aanpakken. Zo is hij betrokken bij een optimalisatieproject wat voor 95% is afgerond, maar waarvan het laatste deel stagneert. Ondanks alle tegenslagen blijft hij zich inzetten om het doel te halen. Daarnaast is Sem stressbestendig, wanneer er bijvoorbeeld een bandstop plaatsvindt, waardoor de productie tijdelijk stopt, dan blijft Sem rustig en gaat hij direct opzoek naar een oplossing. Verder is Sem sociaal en communicatief vaardig. Het contact met (buitenlandse) leveranciers gaat hem gemakkelijk af en hij vindt het leuk om zichzelf en zijn werkgever te representeren op sociale gebeurtenissen zoals een sportwedstrijd waar zijn werkgever jaarlijks aan meedoet.

Sem is voor 40 uur per week beschikbaar. Hij heeft een maand opzegtermijn en heeft een bruto salarisindicatie van € 5.000,- per maand op basis van 40 uur.

createMBO person30 jaar euro_symbolMeer dan €5.000
Meer kandidaten weergeven