’Zorg dat je werk vindt waarvan je de taken leuk vindt. Maar nog belangrijker, dat je een goede klik hebt met je directe collega’s.’’ 

Je werkt immers 40 uur per week met elkaar samen. Zelf ga ik elke dag met plezier naar mijn werk, mede door mijn leuke collega’s! 

Op zoek naar een nieuwe collega? 
Als Consultant Supply Chain help ik u met het vinden van de perfecte collega voor uw bedrijf. In dit proces vind ik het leuk om zowel de cultuur als de mensen van uw bedrijf echt te leren kennen. Zo kan ik de kandidaat met veel enthousiasme vertellen over uw organisatie en over de vacature. Verder kijk ik niet alleen naar de ervaring van een kandidaat, maar bepaal ik ook of zijn of haar persoonlijkheid past bij het bedrijf. Zo zorg ik ervoor dat alle partijen op de lange termijn tevreden zijn. U kunt gerust contact met mij opnemen via de contactgegevens op deze pagina om vragen te stellen of een samenwerking aan te gaan.  

Op zoek naar een nieuwe baan? 
Perfect! Ik help jou namelijk graag aan een nieuwe baan binnen de Supply Chain sector. Samen met jou kijk ik naar een passende vervolgstap. Hiervoor neem ik uitgebreid de tijd tijdens de kennismaking, zodat wij jouw wensen zo goed mogelijk in kaart kunnen brengen. Als consultant steek ik veel tijd in het zoeken van vacatures die goed bij jou aansluiten, zodat we op korte termijn jouw nieuwe loopbaan kunnen vormgeven. Voor je het weet is de ideale match gemaakt! Ik ben te bereiken via de telefoon, e-mail of WhatsApp om de mogelijkheden te bespreken. Hopelijk kunnen we vlug het gesprek aan gaan met elkaar! 


Vacatures

Voor deze vooruitstrevende producent van verse dranken kan jij veel mensen net een beter gevoel geven, met de verse dranken die door jullie geproduceerd worden. Wil jij werken in een informele organisatie waar jij jezelf persoonlijk kan ontwikkelen? Dan heb ik de perfecte vacature voor jou in de aanbieding.

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.600 tot €3.300

Impact maken binnen een jonge, dynamische omgeving terwijl je veel vrijheid krijgt? Binnen deze organisatie ga jij samen met jouw team zorgen voor het efficiënt uitvoeren en verbeteren van de supply chain processen. Lees snel verder en bepaal of jij degene bent die zij echt moeten hebben!

access_timeFulltime location_onZoetermeer euro_symbol€2.500 tot €3.200
Je studie is afgerond, je hebt al enige ervaring opgedaan via stages en nu wil je beginnen in een nieuwe functie. Nu is deze organisatie op zoek naar iemand die het heft in handen neemt over het productieproces. Een geboren planner. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€2.500 tot €3.000
Wil jij actief zijn in een dynamische, internationale omgeving voor hét A-merk binnen haar vakgebied? Jij bent klant- en servicegericht in alles wat je doet. Daarnaast krijg jij een kick van het zo efficiënt mogelijk inrichten van een complexe planning. Omschrijf ik jou nu? Dan is dit misschien jouw nieuwe baan!

access_timeFulltime location_onNijmegen euro_symbol€2.700 tot €3.400
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Sven heeft inmiddels ruim 12 jaar ervaring op het gebied van planning. Bij zijn huidige werkgever, een technisch productiebedrijf, is Sven werkzaam als Supply Chain Planner waar hij verantwoordelijk is voor het maken van de materiaalplanning voor een productielijn. Hij is verantwoordelijk voor alle grondstoffen en materialen van de consumables en expendables afdeling. Sven maakt de inkooporders aan en verwerkt deze in SAP. Daarnaast onderhoudt hij contact met leveranciers om de inkooporders op te volgen. Wanneer er intern transport nodig is, maakt Sven deze transporten aan en begeleidt hij deze. Momenteel merkt Sven dat zijn huidige functie erg afgebakend is qua verantwoordelijkheden. Daarom is hij latent beschikbaar voor een nieuwe uitdaging binnen Supply Chain. Zijn interesses liggen bij functies als Inkoper of Materiaalplanner. Hij zou graag bij een wat kleiner bedrijf aan de slag gaan waar hij zich in een brede functie kan ontwikkelen.

Sven gaat precies en gestructureerd te werk. Hij wil zijn werk zo goed mogelijk doen en zal alles waar hij aan begint ook afmaken. Hij is leergierig en altijd bezig zichzelf te verbeteren. Zo werkt hij pas 7 maanden met SAP en hij heeft zichzelf gedurende die periode alles aangeleerd. Hij is er ook achter gekomen dat er meer mogelijkheden zijn die gunstig zijn voor de bedrijfsvoering die hij al heeft geïmplementeerd. Sven is een fijne en gezellige collega die graag samen met zijn collega’s naar een gezamenlijk doel toe werkt.  

Sven is voor 40 uur per week beschikbaar en een opzegtermijn van 2 maanden. Hij heeft een bruto salarisindicatie van € 3.800,- per maand op basis van fulltime.
location_onVenlo createMBO person32 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Sven heeft inmiddels ruim 4 jaar ervaring binnen de Supply Chain. Bij zijn huidige werkgever, een productieorganisatie in de metaalsector, is hij werkzaam als Supply Chain Planner waar hij zich voornamelijk bezighoudt met het maken van de planning voor lange termijn. Hij onderhoudt het contact met zowel klanten als leveranciers over de voortgang van orders en leveringen. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de inkoop van uitbestedingen, organiseert hij transporten en houdt hij overzicht over het gehele proces. Momenteel is Sven op zoek naar meer verantwoordelijkheid en daarom is hij latent beschikbaar.

Sven bezit sterke analytische vaardigheden, hij kan erg goed overweg met Excel en leest gemakkelijk data. Hij is communicatief sterk, hij weet op een duidelijke manier te communiceren en een complexe situatie te vertalen in Jip en Janneke taal. Dit zorgt er voor dat Sven op meerdere lagen zaken duidelijk kan maken. Naast zijn communicatieve vaardigheden is Sven ook ambitieus en een doorzetter. In zijn jeugd is Sven namelijk "professioneel" voetballer geweest en heeft dit gecombineerd met zijn HAVO opleiding. Zijn sportersmentaliteit zorgt ervoor dat Sven ook in zijn werk resultaatgericht te werk gaat. Hij zal niet opgeven voor de beoogde doelen zijn bereikt.

Sven is 40 uur per week beschikbaar en heeft een opzegtermijn van 1 maand. Hij heeft een bruto salarisindicatie van € 4.250,- per maand op basis van 40 uur per week. 
location_onVenray createHBO person26 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Colin heeft ruim een jaar ervaring als Productieplanner/Supply Chain Engineer bij een technische productieorganisatie. In zijn huidige functie houdt hij zich bezig met het omzetten van big data in informatie en het optimaliseren van de logistieke- en supply chain processen. Ook heeft hij een applicatie geschreven voor de Inkoop afdeling om de communicatie te automatiseren en heeft hij een dashboard gebouwd in de Power BI tool voor het productieproces. Daarnaast maakt Colin de productieplanning voor verschillende werkstations. Hij wil zich graag nog meer richten op het opzetten en draaien van supply chain gerelateerde optimalisatieprojecten. Na ruim een jaar bij zijn huidige werkgever is Colin daarom latent beschikbaar.  

Met zijn inzicht en analytische skills is Colin in staat problemen op structurele wijze aan te vliegen. Hij hakt vraagstukken op in behapbare brokken die hij stuk voor stuk weet op te lossen. Zijn communicatieve vaardigheden heeft Colin onder andere ontwikkeld middels zijn baantje op de support-afdeling, maar daarnaast is hij van nature het type dat vragen stelt en het interessant vindt om te leren door te sparren. Bovendien is Colin handig met systemen en is hij uit eigen initiatief bezig zijn kennis omtrent SQL, Python en Power BI uit te breiden. 

Colin is voor 40 uur per week beschikbaar. Hij heeft één maand opzegtermijn en een bruto salarisindicatie van € 3.800,- per maand op basis van 40 uur.
location_onRegio Den Bosch createWO person27 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Sem heeft 5 jaar ervaring op het gebied van inkoop. Bij zijn huidige werkgever, een producent binnen de automotive industrie, is Sem werkzaam als buyer waar hij zich bezighoudt met het opstellen van raamcontracten en het voeren van prijsonderhandelingen met nationale en internationale leveranciers. Daarnaast onderhoudt Sem contact met leveranciers over levertijden en zoekt hij ook naar nieuwe leveranciers. Verder leidt hij optimalisatieprojecten op het gebied van het outsourcen van diverse productielijnen. Sem mist op dit moment uitdaging in zijn functie en is toe aan een nieuwe werkomgeving. Na ruim 6 jaar bij zijn huidige werkgever is Sem daarom latent beschikbaar.

Sem is een doorzetter en weet van aanpakken. Zo is hij betrokken bij een optimalisatieproject wat voor 95% is afgerond, maar waarvan het laatste deel stagneert. Ondanks alle tegenslagen blijft hij zich inzetten om het doel te halen. Daarnaast is Sem stressbestendig, wanneer er bijvoorbeeld een bandstop plaatsvindt, waardoor de productie tijdelijk stopt, dan blijft Sem rustig en gaat hij direct opzoek naar een oplossing. Verder is Sem sociaal en communicatief vaardig. Het contact met (buitenlandse) leveranciers gaat hem gemakkelijk af en hij vindt het leuk om zichzelf en zijn werkgever te representeren op sociale gebeurtenissen zoals een sportwedstrijd waar zijn werkgever jaarlijks aan meedoet.

Sem is voor 40 uur per week beschikbaar. Hij heeft een maand opzegtermijn en heeft een bruto salarisindicatie van € 5.000,- per maand op basis van 40 uur.

createMBO person30 jaar euro_symbolMeer dan €5.000
Meer kandidaten weergeven