’Zorg dat je werk vindt waarvan je de taken leuk vindt. Maar nog belangrijker, dat je een goede klik hebt met je directe collega’s.’’ 

 

Je werkt immers 40 uur per week met elkaar samen. Zelf ga ik elke dag met plezier naar mijn werk, mede door mijn leuke collega’s!

 

Op zoek naar een nieuwe collega? 
Als Consultant Supply Chain help ik u met het vinden van de perfecte collega voor uw bedrijf. In dit proces vind ik het leuk om zowel de cultuur als de mensen van uw bedrijf echt te leren kennen. Zo kan ik de kandidaat met veel enthousiasme vertellen over uw organisatie en over de vacature. Verder kijk ik niet alleen naar de ervaring van een kandidaat, maar bepaal ik ook of zijn of haar persoonlijkheid past bij het bedrijf. Zo zorg ik ervoor dat alle partijen op de lange termijn tevreden zijn. U kunt gerust contact met mij opnemen via de contactgegevens op deze pagina om vragen te stellen of een samenwerking aan te gaan.  

Op zoek naar een nieuwe baan? 
Perfect! Ik help jou namelijk graag aan een nieuwe baan binnen de Supply Chain sector. Samen met jou kijk ik naar een passende vervolgstap. Hiervoor neem ik uitgebreid de tijd tijdens de kennismaking, zodat wij jouw wensen zo goed mogelijk in kaart kunnen brengen. Als consultant steek ik veel tijd in het zoeken van vacatures die goed bij jou aansluiten, zodat we op korte termijn jouw nieuwe loopbaan kunnen vormgeven. Voor je het weet is de ideale match gemaakt! Ik ben te bereiken via de telefoon, e-mail of WhatsApp om de mogelijkheden te bespreken. Hopelijk kunnen we vlug het gesprek aan gaan met elkaar! 


Vacatures

€2.800 tot €4.000
Hier kun je rekenen op een werkomgeving waarin je jezelf blijft ontwikkelen en waar op termijn doorgroeien ook tot de mogelijkheden behoort.

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.800 tot €4.000
€2.600 tot €3.100
Bij jou staat klanttevredenheid altijd op de eerste plaats! In deze veelzijdige rol als Customer Service Medewerker, werk je samen met een enthousiast en jong team om klanten te adviseren en te ondersteunen.
access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.600 tot €3.100
€3.400 tot €4.500
Jij hebt ervaring in de technische branche en staat je mannetje tijdens het voeren van onderhandelingen met leveranciers. Deze organisatie biedt je doorgroeimogelijkheden, flexibele werktijden én de mogelijkheid om deels vanuit thuis te werken.
access_timeFulltime location_onVenlo euro_symbol€3.400 tot €4.500
€2.500 tot €3.000
Jij haalt voldoening uit het in harmonie brengen van goederenstromen, vanaf order tot aan met levering. De lijnen zijn kort, de dynamiek is groot en de intensiteit is hoog. Wil jij werken met dagverse producten en ervoor zorgen dat deze snel en in goede orde worden ontvangen? Laat dan van je horen door te solliciteren.

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Sven heeft inmiddels ruim 4 jaar ervaring binnen de Supply Chain. Bij zijn huidige werkgever, een productieorganisatie in de metaalsector, is hij werkzaam als Supply Chain Planner waar hij zich voornamelijk bezighoudt met het maken van de planning voor lange termijn. Hij onderhoudt het contact met zowel klanten als leveranciers over de voortgang van orders en leveringen. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de inkoop van uitbestedingen, organiseert hij transporten en houdt hij overzicht over het gehele proces. Momenteel is Sven op zoek naar meer verantwoordelijkheid en daarom is hij latent beschikbaar.

Sven bezit sterke analytische vaardigheden, hij kan erg goed overweg met Excel en leest gemakkelijk data. Hij is communicatief sterk, hij weet op een duidelijke manier te communiceren en een complexe situatie te vertalen in Jip en Janneke taal. Dit zorgt er voor dat Sven op meerdere lagen zaken duidelijk kan maken. Naast zijn communicatieve vaardigheden is Sven ook ambitieus en een doorzetter. In zijn jeugd is Sven namelijk "professioneel" voetballer geweest en heeft dit gecombineerd met zijn HAVO opleiding. Zijn sportersmentaliteit zorgt ervoor dat Sven ook in zijn werk resultaatgericht te werk gaat. Hij zal niet opgeven voor de beoogde doelen zijn bereikt.

Sven is 40 uur per week beschikbaar en heeft een opzegtermijn van 1 maand. Hij heeft een bruto salarisindicatie van € 4.250,- per maand op basis van 40 uur per week. 
location_onVenray createHBO person26 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Colin heeft ruim een jaar ervaring als Productieplanner/Supply Chain Engineer bij een technische productieorganisatie. In zijn huidige functie houdt hij zich bezig met het omzetten van big data in informatie en het optimaliseren van de logistieke- en supply chain processen. Ook heeft hij een applicatie geschreven voor de Inkoop afdeling om de communicatie te automatiseren en heeft hij een dashboard gebouwd in de Power BI tool voor het productieproces. Daarnaast maakt Colin de productieplanning voor verschillende werkstations. Hij wil zich graag nog meer richten op het opzetten en draaien van supply chain gerelateerde optimalisatieprojecten. Na ruim een jaar bij zijn huidige werkgever is Colin daarom latent beschikbaar.  

Met zijn inzicht en analytische skills is Colin in staat problemen op structurele wijze aan te vliegen. Hij hakt vraagstukken op in behapbare brokken die hij stuk voor stuk weet op te lossen. Zijn communicatieve vaardigheden heeft Colin onder andere ontwikkeld middels zijn baantje op de support-afdeling, maar daarnaast is hij van nature het type dat vragen stelt en het interessant vindt om te leren door te sparren. Bovendien is Colin handig met systemen en is hij uit eigen initiatief bezig zijn kennis omtrent SQL, Python en Power BI uit te breiden. 

Colin is voor 40 uur per week beschikbaar. Hij heeft één maand opzegtermijn en een bruto salarisindicatie van € 3.800,- per maand op basis van 40 uur.
location_onRegio Den Bosch createWO person27 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Wendy heeft al ruim 23 jaar ervaring binnen de supply chain en logistiek. Inmiddels heeft ze ruim 5 jaar ervaring opgedaan als Planner en ongeveer 4 jaar als Inkoper. Tijdens haar carrière heeft ze zich onder andere beziggehouden met het operationeel inkopen van grondstoffen en halffabricaten voor de productie van machines en het beheren van voorraadniveaus. Daarnaast is ze bekend met het opstellen van planningen op het gebied van transport, productie en inkoop. Het onderhouden van contact met leveranciers gaat haar goed af en ook schakelt ze gemakkelijk met interne afdelingen. Verder vindt Wendy het ook leuk om zich bezig te houden met optimalisatieprojecten. Wegens teruglopende orders bij haar huidige werkgever wordt haar contract niet verlengd. Hierdoor is Wendy per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging. Haar interesse gaat uit naar zowel een functie als Inkoper als een functie op het gebied van Planning.
 
Wendy is een vriendelijke dame en ze is duidelijk in haar communicatie. Ze is flexibel en houdt ervan om zaken te regelen. Zo legt ze graag een vraag bij verschillende leveranciers om daarna te kijken waar ze de beste deal kan maken. Daarnaast is ze stressbestendig en niet makkelijk op de kast te jagen. Haar collega’s omschrijven haar dan ook als een enthousiast persoon die van aanpakken weet. Tevens is ze leergierig en pakt ze nieuwe taken snel op. Persoonlijke ontwikkeling is voor Wendy dan ook een belangrijk punt. 
 
Wendy is per direct voor 32 tot 40 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.900,- bruto per maand. 

location_onRegio Venray createMBO person54 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Bas heeft inmiddels heel wat ervaring opgedaan in de logistiek. Zo was hij in zijn vorige functie als Transportplanner/Expediteur verantwoordelijk voor het plannen van transport via het spoor vanuit Italië, het voeren van prijsonderhandelingen en het aansturen van ongeveer 40 chauffeurs. Daarnaast hield Bas zich bezig met het aanmaken, verwerken en opvolgen van orders en het onderhouden van contact met interne en externe stakeholders. Momenteel werkt Bas in de vastgoedbranche als Projectleider waar hij verantwoordelijk is voor verschillende nieuwbouwprojecten van A tot Z. Bas is verantwoordelijk voor de planning van de lopende projecten en zorgt ervoor dat alle deadlines worden gehaald. Verder bestaan zijn taken uit het aanvragen van benodigde vergunningen, controleren van (bouw)tekeningen, het opstellen van aannemingsovereenkomsten en het begeleiden van kopers. Een groot onderdeel van zijn huidige functie is het onderhouden van contact en het schakelen tussen verschillende partijen, zoals gemeente, omwonenden, partners, onderaannemers en kopers. Bas is momenteel latent op zoek naar een nieuwe uitdaging, het liefst binnen de Logistiek of Supply Chain. Hij staat open voor functies gericht op planning dan wel inkoop.

Bas is een rustige en ambitieuze jongeman die graag de focus op zijn werk legt. Dat Bas graag werkt is terug te zien in het feit dat hij als extraatje op zaterdag als vrachtwagenchauffeur bij een transportbedrijf werkt waar hij aardappelen vervoert. Dit omdat hij het gewoon erg leuk vindt om te doen. Bas is stressbestendig en kan goed meerdere balletjes hoog houden wat goed van pas komt bij zijn huidige baan. Daarnaast leert hij snel en vindt hij het belangrijk dat hij uitdaging in zijn werk krijgt. Hij lost dan ook graag problemen op door snel naar de beste en meest efficiënte oplossingen te zoeken. 

Bas is 40 uur per week beschikbaar en heeft een opzegtermijn van een maand. Zijn salarisindicatie is € 4.500,- bruto per maand op basis van fulltime

location_onVenlo createMBO person28 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Meer kandidaten weergeven