’Zorg dat je werk vindt waarvan je de taken leuk vindt. Maar nog belangrijker, dat je een goede klik hebt met je directe collega’s.’’ 

 

Je werkt immers 40 uur per week met elkaar samen. Zelf ga ik elke dag met plezier naar mijn werk, mede door mijn leuke collega’s!

 

Op zoek naar een nieuwe collega? 
Als Consultant Supply Chain help ik u met het vinden van de perfecte collega voor uw bedrijf. In dit proces vind ik het leuk om zowel de cultuur als de mensen van uw bedrijf echt te leren kennen. Zo kan ik de kandidaat met veel enthousiasme vertellen over uw organisatie en over de vacature. Verder kijk ik niet alleen naar de ervaring van een kandidaat, maar bepaal ik ook of zijn of haar persoonlijkheid past bij het bedrijf. Zo zorg ik ervoor dat alle partijen op de lange termijn tevreden zijn. U kunt gerust contact met mij opnemen via de contactgegevens op deze pagina om vragen te stellen of een samenwerking aan te gaan.  

Op zoek naar een nieuwe baan? 
Perfect! Ik help jou namelijk graag aan een nieuwe baan binnen de Supply Chain sector. Samen met jou kijk ik naar een passende vervolgstap. Hiervoor neem ik uitgebreid de tijd tijdens de kennismaking, zodat wij jouw wensen zo goed mogelijk in kaart kunnen brengen. Als consultant steek ik veel tijd in het zoeken van vacatures die goed bij jou aansluiten, zodat we op korte termijn jouw nieuwe loopbaan kunnen vormgeven. Voor je het weet is de ideale match gemaakt! Ik ben te bereiken via de telefoon, e-mail of WhatsApp om de mogelijkheden te bespreken. Hopelijk kunnen we vlug het gesprek aan gaan met elkaar! 


Vacatures

€2.600 tot €3.300
Jouw planning van het personeel is cruciaal bij dit dynamische productiebedrijf waar in de piekperiodes wordt opgeschaald naar 1100 medewerkers om dagverse voedingsmiddelen te produceren. Kortom, je kan hier rekenen op behoorlijk wat uitdaging en verantwoordelijkheid.
access_timeFulltime location_onVenlo euro_symbol€2.600 tot €3.300
€2.800 tot €4.000
Heb jij behoefte om te werken bij een solide organisatie die jou continuïteit, persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden kan bieden? In ruil hiervoor ga jij deze grote internationale speler helpen naar de nummer 1 positie op de wereldranglijst.
access_timeFulltime location_onHelmond euro_symbol€2.800 tot €4.000
€3.250 tot €4.500
Ga jij de uitdaging aan om een geheel productieplanning proces op te zetten? Deze organisatie biedt jou deze uitdagende functie waarin jij jezelf helemaal kunt ontwikkelen. Er zijn veel doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en in deze functie krijg je zelfs een plek in het MT.
access_timeFulltime location_onWeert euro_symbol€3.250 tot €4.500
€2.600 tot €3.100
Klanttevredenheid staat voor jou voorop! In deze brede Customer Service functie adviseer en help jij de klanten samen met een heel gezellig jong team.
access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.600 tot €3.100
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Sven heeft inmiddels ruim 4 jaar ervaring binnen de Supply Chain. Bij zijn huidige werkgever, een productieorganisatie in de metaalsector, is hij werkzaam als Supply Chain Planner waar hij zich voornamelijk bezighoudt met het maken van de planning voor lange termijn. Hij onderhoudt het contact met zowel klanten als leveranciers over de voortgang van orders en leveringen. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de inkoop van uitbestedingen, organiseert hij transporten en houdt hij overzicht over het gehele proces. Momenteel is Sven op zoek naar meer verantwoordelijkheid en daarom is hij latent beschikbaar.

Sven bezit sterke analytische vaardigheden, hij kan erg goed overweg met Excel en leest gemakkelijk data. Hij is communicatief sterk, hij weet op een duidelijke manier te communiceren en een complexe situatie te vertalen in Jip en Janneke taal. Dit zorgt er voor dat Sven op meerdere lagen zaken duidelijk kan maken. Naast zijn communicatieve vaardigheden is Sven ook ambitieus en een doorzetter. In zijn jeugd is Sven namelijk "professioneel" voetballer geweest en heeft dit gecombineerd met zijn HAVO opleiding. Zijn sportersmentaliteit zorgt ervoor dat Sven ook in zijn werk resultaatgericht te werk gaat. Hij zal niet opgeven voor de beoogde doelen zijn bereikt.

Sven is 40 uur per week beschikbaar en heeft een opzegtermijn van 1 maand. Hij heeft een bruto salarisindicatie van € 4.250,- per maand op basis van 40 uur per week. 
location_onVenray createHBO person26 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Colin heeft ruim een jaar ervaring als Productieplanner/Supply Chain Engineer bij een technische productieorganisatie. In zijn huidige functie houdt hij zich bezig met het omzetten van big data in informatie en het optimaliseren van de logistieke- en supply chain processen. Ook heeft hij een applicatie geschreven voor de Inkoop afdeling om de communicatie te automatiseren en heeft hij een dashboard gebouwd in de Power BI tool voor het productieproces. Daarnaast maakt Colin de productieplanning voor verschillende werkstations. Hij wil zich graag nog meer richten op het opzetten en draaien van supply chain gerelateerde optimalisatieprojecten. Na ruim een jaar bij zijn huidige werkgever is Colin daarom latent beschikbaar.  

Met zijn inzicht en analytische skills is Colin in staat problemen op structurele wijze aan te vliegen. Hij hakt vraagstukken op in behapbare brokken die hij stuk voor stuk weet op te lossen. Zijn communicatieve vaardigheden heeft Colin onder andere ontwikkeld middels zijn baantje op de support-afdeling, maar daarnaast is hij van nature het type dat vragen stelt en het interessant vindt om te leren door te sparren. Bovendien is Colin handig met systemen en is hij uit eigen initiatief bezig zijn kennis omtrent SQL, Python en Power BI uit te breiden. 

Colin is voor 40 uur per week beschikbaar. Hij heeft één maand opzegtermijn en een bruto salarisindicatie van € 3.800,- per maand op basis van 40 uur.
location_onRegio Den Bosch createWO person27 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Sem heeft 5 jaar ervaring op het gebied van inkoop. Bij zijn huidige werkgever, een producent binnen de automotive industrie, is Sem werkzaam als buyer waar hij zich bezighoudt met het opstellen van raamcontracten en het voeren van prijsonderhandelingen met nationale en internationale leveranciers. Daarnaast onderhoudt Sem contact met leveranciers over levertijden en zoekt hij ook naar nieuwe leveranciers. Verder leidt hij optimalisatieprojecten op het gebied van het outsourcen van diverse productielijnen. Sem mist op dit moment uitdaging in zijn functie en is toe aan een nieuwe werkomgeving. Na ruim 6 jaar bij zijn huidige werkgever is Sem daarom latent beschikbaar.

Sem is een doorzetter en weet van aanpakken. Zo is hij betrokken bij een optimalisatieproject wat voor 95% is afgerond, maar waarvan het laatste deel stagneert. Ondanks alle tegenslagen blijft hij zich inzetten om het doel te halen. Daarnaast is Sem stressbestendig, wanneer er bijvoorbeeld een bandstop plaatsvindt, waardoor de productie tijdelijk stopt, dan blijft Sem rustig en gaat hij direct opzoek naar een oplossing. Verder is Sem sociaal en communicatief vaardig. Het contact met (buitenlandse) leveranciers gaat hem gemakkelijk af en hij vindt het leuk om zichzelf en zijn werkgever te representeren op sociale gebeurtenissen zoals een sportwedstrijd waar zijn werkgever jaarlijks aan meedoet.

Sem is voor 40 uur per week beschikbaar. Hij heeft een maand opzegtermijn en heeft een bruto salarisindicatie van € 5.000,- per maand op basis van 40 uur.

createMBO person30 jaar euro_symbolMeer dan €5.000
Bas heeft inmiddels heel wat ervaring opgedaan in de logistiek. Zo was hij in zijn vorige functie als Transportplanner/Expediteur verantwoordelijk voor het plannen van transport via het spoor vanuit Italië, het voeren van prijsonderhandelingen en het aansturen van ongeveer 40 chauffeurs. Daarnaast hield Bas zich bezig met het aanmaken, verwerken en opvolgen van orders en het onderhouden van contact met interne en externe stakeholders. Momenteel werkt Bas in de vastgoedbranche als Projectleider waar hij verantwoordelijk is voor verschillende nieuwbouwprojecten van A tot Z. Bas is verantwoordelijk voor de planning van de lopende projecten en zorgt ervoor dat alle deadlines worden gehaald. Verder bestaan zijn taken uit het aanvragen van benodigde vergunningen, controleren van (bouw)tekeningen, het opstellen van aannemingsovereenkomsten en het begeleiden van kopers. Een groot onderdeel van zijn huidige functie is het onderhouden van contact en het schakelen tussen verschillende partijen, zoals gemeente, omwonenden, partners, onderaannemers en kopers. Bas is momenteel latent op zoek naar een nieuwe uitdaging, het liefst binnen de Logistiek of Supply Chain. Hij staat open voor functies gericht op planning dan wel inkoop.

Bas is een rustige en ambitieuze jongeman die graag de focus op zijn werk legt. Dat Bas graag werkt is terug te zien in het feit dat hij als extraatje op zaterdag als vrachtwagenchauffeur bij een transportbedrijf werkt waar hij aardappelen vervoert. Dit omdat hij het gewoon erg leuk vindt om te doen. Bas is stressbestendig en kan goed meerdere balletjes hoog houden wat goed van pas komt bij zijn huidige baan. Daarnaast leert hij snel en vindt hij het belangrijk dat hij uitdaging in zijn werk krijgt. Hij lost dan ook graag problemen op door snel naar de beste en meest efficiënte oplossingen te zoeken. 

Bas is 40 uur per week beschikbaar en heeft een opzegtermijn van een maand. Zijn salarisindicatie is € 4.500,- bruto per maand op basis van fulltime

location_onVenlo createMBO person28 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Meer kandidaten weergeven