Nadia (Financieel Medewerker)

Nadia heeft ruim zeven jaar ervaring binnen de financiële sector en is voornamelijk werkzaam geweest als Financieel Administratief Medewerker. De taken waar zij mee bezig is geweest bestaan onder andere uit het verwerken van facturen, het opstellen van periodieke rapportages en afsluitingen, het onderhouden van klantcontact, het uitvoeren van salarisadministratie en het opvolgen van debiteuren. Nu Nadia niet kan doorgroeien bij haar huidige bedrijf, zoekt ze een nieuwe leuke werkgever om aan de slag te gaan als Financieel Administratief Medewerker.

Nadia is erg behulpzaam en leert erg snel. Dit blijkt uit het feit dat ze de salarisadministratie op haar nam en binnen korte tijd aanleerde hoe transitievergoedingen verwerkt moeten worden toen een collega van haar een burn-out opliep. Ook is ze erg veelzijdig en ambitieus ingesteld. Ze wil uiteindelijk ook ervaring opdoen als Assistent-Controller en/of Salarisadministrateur.

Nadia heeft een opzegtermijn van één maand en is 32 tot 36 uur per week beschikbaar. Ze heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand op basis van fulltime.

Werkzaamheden

  • Invoeren, controleren en uitzoeken van de kas;
  • Contact onderhouden met (assistent) managers;
  • Uitzoeken en bijhouden van openstaande posten;
  • Uitvoeren en controleren van de salarisadministratie;
  • Opstellen en verwerken van inkoop- en verkoopfacturen;
  • Wijzigen en corrigeren van journaalposten en het verwerken van declaraties;
  • Opstellen en controleren van periodieke afsluitingen en rapportages.

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

26

Woonplaats

Rotterdam

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

.

Computervaardigheden

Exact Online, AFAS, KING, Account View, SharePoint, Microsoft Office 365; Excel, Word en PowerPoint.