Felice (Assistent Accountant)

Felice is na het afronden van haar HBO Accountancy opleiding aan de slag gegaan als Assistent Accountant bij een Accountantskantoor. Sinds 2019 is Felice werkzaam als Assistent Accountant bij haar huidige werkgever. Hier is zij verantwoordelijk voor het zelfstandig controleren en samenstellen van jaarrekeningen voor verschillende organisaties, het inzichtelijk maken van de risico’s die zich bij een onderneming voordoen en het controleren van balansposten en posten uit de winst en verliesrekeningen. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor het maken van analyses, aansluitcontroles en het registeren en vastleggen van controlewerkzaamheden. Felice heeft in 2021 naast haar baan, de opleiding Postbachelor Accountancy succesvol afgerond. Omdat haar werk momenteel bestaat uit 50% controle werkzaamheden en 50% samenstelwerkzaamheden, is zij samen met ons opzoek naar een nieuwe baan waar zij haar kennis en kunde met betrekking tot het samenstellen van jaarrekeningen kan toepassen.

Felice is een intelligent, vriendelijk en integer persoon. Ze is representatief en correct in haar gedrag en in gesprekken met stakeholders is ze in staat om een goed gevoel over te brengen. Die eigenschappen past ze toe in haar huidige functie waar ze regelmatig contact heeft met klanten. Ze schroomt zich daarbij niet om vragen te stellen en de verdieping op te zoeken als de situatie daar om vraagt. Daarnaast is ze erg collegiaal en staat ze altijd klaar om een helpende hand te bieden. Waar Felice echt in uitblinkt, is haar cijfermatige onderlegging en nauwkeurigheid van werken.

Felice heeft een opzegtermijn van twee maanden. Zij is 40 uur beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.900,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Zelfstandig contoleren en samenstellen van jaarrekeningen;
  • Verzorgen van fiscale aangiftes (OB, IB en VpB) voor verschillende organisaties;
  • Controleren van de financiele administratie van clienten en correcties uitvoeren indien nodig;
  • Controleren van de balansposten en de winst en verliesrekeningen.

Functie

Assistent Accountant

Leeftijd

41

Woonplaats

Utrecht

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands & Engels goed in woord en schrift.

Computervaardigheden

Microsoft Office, CaseWare, Exact, Unit4 Audition, Unit 4 FDS, Nextens, Salesforce, Twinfield